Reci samo da se šališ sa tim poredzenjem Lige Šampiona i prijateljskom utakmicom sa nekim mesarima, ali stvarno.Pantelija je napisao/la: ↑16 feb 2023, 02:58vidim vec par postova pises istu glupost... odes fino na pravilnik fudbalski, pravila suđenja i vidjet ces da ovo nije faul.. a to za "zakasni sekundu", pa i veceras da je onaj iz dortmunda zakasnio sekundu bio bi penal al posto nije zakasnio, nije penal.harixs je napisao/la: ↑16 feb 2023, 00:41
Nevezano za trenutnu situaciju ali neki se bas izdaju koliko malo poznaju fudbal. Ko god je igrao fudbal trebao bi znati da je uklizavanje sa obadvije u naletu nedopustivo, pogotovo u prijateljskim susretima.
Dovoljno je zakasniti jednu stotinku u proklizavanju i ode sve u pm
Dakle, ovaj sivonja je prvi dosao do lopte, sve poslije toga se u fudbalu smatra inercijom i nije prekrsaj. Kraj price.A ti nastavi pisati da je faul, 10x grubljih faulova je bilo ito bez da dirne se lopta u ligi pa se ne sjecam da smo napustali teren.
Dakle, uzivate u ovim stvarima tj palite se na ove stvari kao sto su hvatanje za vrat, **** majke, tuce, ganjanje po terenu i onda i ne zasluzujete bolje od toga... nekada je ovo bio gospodski kllub, klub manira i kada je protivnik stoka pustena sa lanca. Danas ocito je furka da izgledamo ko pusteni s lanca i da hajlajt priprema bude napustanje utakmice i tuca sa protivnikom iz druge rumunske lige koji je vodio protiv nas. A to sto cijele pripreme izgledamo isto ili jos i gore nego polusezonu iza nas, to nema veze.
I da me neko ne bi smjestao medju bojkotasi/nebojkotasi, nisam ni jedno ni drugo, ja cu ici ako mi se ide, i na mene ne moze uticati ni lijevi ni desni. Samo s fudbalske strane, za ove stvari napustati pripremnu utakmicu na ovaj nacin je fin nacin da se izbjegne bruka i skrene sa onoga sto je cilj priprema a to je uigravanje i da se vidi neki rad. Uigravanja nema s glave a kako se radi, vidi se na terenu sve. A vi nastavite traziti dalu poziciju na terenu, izmisljati razloge zasto protiv Sahtjora kojeg prate desetine skauta ne dobiju sansu akademci al zato mladunce odigra 65 minuta... samo pod tepih pa kasnije "joj joj bili ste u pravu"
Jos jedan prijedlog, ako se misliš bavit scoutingom jer vidim da se ubacujes na svaku i barataš sa nekim terminima, toplo preporučujem malo manje emocija, pojede to malo znanja sto pokušavaš predstavit.