FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Šahinoviću već duže vremena šta god je išlo po golu to je bio i gol.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Yebo ga grob, zamisli imaš tog nekog trenerskog iskustva, a CV ti ustvari goli qurac. I eto on je TAJLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 feb 2023, 14:22Lucas je napisao/la: ↑17 feb 2023, 14:10Jedini pravi izlog je Evropa i evropske utakmice, to smo mi najbolje vidjeli kroz recimo prodaje Cimirota i Stojčeva. Samo naši magovi iz kluba misle da je dovoljno biti na nivou protiv amatera iz Slobode i Leotara i da je to dovoljno za nekakve milioneMaroonBjelave je napisao/la: ↑17 feb 2023, 14:02
A vjerovatno kao i Dal da bude u "izlogu". Drugog objašnjenja nema.![]()
Najnormalnije. Ljudi kontaju prodo se Djokan a nismo evropu igrali. Sta ima nismo, prate se igre od celtica jos. U to je Mirvica i saradnike Varesanovic i co. uvjerili, kako je Dal taj. Isto kako je slagao nas da je on Taj (kako rece u onoj izjavi na pocetku, on je Taj! reko bi covjek uzvisen - valjda da bude sto uvjerljiviji) sto ce mladima sansu, dati pa ni Celika ni Mulalica u ovim prijateljskim protiv jacih protivnika.Ona djeca iz akademije, spomenu se jednom kako su prikljuceni timu, potpisali neke ugovore. I onda ih pojede mrak.

kad mu buduću snahu i sina krhnemo 

Koševo širok greben
dođeš pošten, odeš je.ben
1 9 4 6
HAHAHAHA de ba druže nasmijao si me samo tako

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Kontam, neću ulaziti na forum da se priča malo promijeni. Kad ono opet ista tema, j.beni Dal i dalje.

Ali kako to oni upakuju to je fascinantno. Eto mi 'nako pisemo o Dalu. Neces razbojnice

Sve dok slicnim potezima yebete ljude u zdrav mozak, ocekujte reakciju.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Čemu gurati Avrama na krilo ako imamo na toj strani Kyeremeha i Guliashvilija?bordobijeli4 je napisao/la: ↑17 feb 2023, 11:39---------------------------Oliveira------------------------------
Ziljkić---------------Varešanović-------Avramovski
-------------------Vrančić--------Čirjak--‐-------------------
Radović - Martinović - Šerbečić - Muhammed
---------------------------Dizdarević---------------------------
Je li ovo naš najbolji sastav ako je Dalkan zacementiran?
A i ne bi rekao, da je Oliveira bas zacementiran u prvih 11. Lako ga moze Hamza izbaciti. Nije se bas na pripremama puno iskazao osim onog hattricka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma i ta dvojica su nedokazana ovdje i dobre su sanse da flopaju. Ne znam iskreno, nakon ovih priprema i sa ovim trenerom, ne mogu reci da ista ocekujem od bilo koga... Na kraju ce nam prvih 11 bit 70% igraca iz prve polusezone. Od novajlija mislim da ce se Martinovic pokazat i mozda Ziljkic, ostalo... Daj Boze da grijesim.ElCartel11 je napisao/la: ↑17 feb 2023, 15:50Čemu gurati Avrama na krilo ako imamo na toj strani Kyeremeha i Guliashvilija?bordobijeli4 je napisao/la: ↑17 feb 2023, 11:39---------------------------Oliveira------------------------------
Ziljkić---------------Varešanović-------Avramovski
-------------------Vrančić--------Čirjak--‐-------------------
Radović - Martinović - Šerbečić - Muhammed
---------------------------Dizdarević---------------------------
Je li ovo naš najbolji sastav ako je Dalkan zacementiran?
A i ne bi rekao, da je Oliveira bas zacementiran u prvih 11. Lako ga moze Hamza izbaciti. Nije se bas na pripremama puno iskazao osim onog hattricka.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- skullcrusher
- Kontakt:
Ma pusta i Muha golove jos se i smije kad primi

1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
De hajmo malo Varešanoviće da blatimo, prodje 5/6 postova nismo ni jednog spomenuli 

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Dobro ovo izgleda daj Bože da krenu u pon sa radovima i zavrse vec jednom
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ma zaledjena trava ne mozeee. Yebem im pleme sto lazu i izigravaju vec danima temperature 15 stepeni i narednih 10 je tako, sta cekaju opet neko zahladjenjeSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑17 feb 2023, 17:14https://****/status/1626609368861999104?t=zsTiHuDBWz2xLFuZKBMH8Q&s=19
Dobro ovo izgleda daj Bože da krenu u pon sa radovima i zavrse vec jednom
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Podsjeća na "slučaj Borjan"ElCartel11 je napisao/la: ↑16 feb 2023, 16:07Ako moze dobiti odmah državljanstvo BiH i ako nema povredu onda bujrum.
Pa ovu ligu su izdominirali dosta slabiji igraci od njega. Momak ima 26 godina i jos uvijek moze oživiti karijeru. O njegovom kvalitetu je suvisno govoriti, jer ne bi igrao za ove velikane fudbala da nema kvalitet.
Jadno ove tribine izgledaju ovako iz pticije perspektive, propale totalno. Znam da stadion nije nase vlasnistvo, ali eto ako bar ne bi kupovali nove stolice, daj nek klub ili plati nekoga da ovo prefarba, a jos bolja opcija da se objavi neki poziv, radna akcija, pa bar bi se skupile horde i jos stotinjak fanatika da prefarbamo ovo u bordo - bijelu neku varijantu...
joj atletske mati moja
Mislim da mi nismo smjeli dozvolit da Alija I alahrahmetile stavlja SDAOVU boju po nasem stadion.. mislim vise nas nego njegov sto je bio..
Bolje i na betonu nego onaj cirkuz od stolica imat..
Stvarno mi nekad i ovaj MIRVIC NIJE JASAN, ocito covjek ima love ko pljeve zar nije mogo kupit 30000 stolica bordo bjele boje na jug bi sve stolice poskido stavio umproforsku zicu ogradio onu zdenku gdje strunfovi budu i svima dobro, nebi bilo lose i kinesku metodu da se napravi neki smrki i da svako 30 sekundi da ih okupa, da nezaraze prljavastinjom beton.
Al i da izvali 2-3 m € za krov na istoku (kinez i on 50/50) nebi ih osirimasilo, sto nas narod kaze nes ponijet nista u mezar..
Za 5 m€urica kosevobi izgledalo old traford za sirotinju, posebno kad se jos onaj cetnik viko sjeti da isije stadion hibridom
Bolje i na betonu nego onaj cirkuz od stolica imat..
Stvarno mi nekad i ovaj MIRVIC NIJE JASAN, ocito covjek ima love ko pljeve zar nije mogo kupit 30000 stolica bordo bjele boje na jug bi sve stolice poskido stavio umproforsku zicu ogradio onu zdenku gdje strunfovi budu i svima dobro, nebi bilo lose i kinesku metodu da se napravi neki smrki i da svako 30 sekundi da ih okupa, da nezaraze prljavastinjom beton.
Al i da izvali 2-3 m € za krov na istoku (kinez i on 50/50) nebi ih osirimasilo, sto nas narod kaze nes ponijet nista u mezar..
Za 5 m€urica kosevobi izgledalo old traford za sirotinju, posebno kad se jos onaj cetnik viko sjeti da isije stadion hibridom
Trenutno korisnika/ca: alacious, bhfanatic14, Noke995, rimljanin90 i 61 gost.