Jel to uzvratni meč
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- ElCartel11
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Po Latvijskom, a po nasem je u 16h.visokohz je napisao/la: ↑17 feb 2023, 22:31Ns zvaničnoj stranici Rige piše 17 h e sad jeli po latvijskom ili turskom vremenu ne znamLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 feb 2023, 22:24Sluzbeno? Kad je i ima li kakav prenos? Ako znas naravno, hvala.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Aduka87 je napisao/la: ↑18 feb 2023, 00:34Po Latvijskom, a po nasem je u 16h.visokohz je napisao/la: ↑17 feb 2023, 22:31Ns zvaničnoj stranici Rige piše 17 h e sad jeli po latvijskom ili turskom vremenu ne znamLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 feb 2023, 22:24
Sluzbeno? Kad je i ima li kakav prenos? Ako znas naravno, hvala.

Prije rata je samo zapad imao stolice. Zelene doduse ali ne ove. Stolice na zapadu su promjenjene krajem 90-ih kad su stavljene stolice i na ostale tribine. Samo zahvaljujuci tome sto nije bilo stolica ,ruseni su rekordi posjete stadiona-55 hiljada 10.03.1982.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑17 feb 2023, 20:44Stolice su zelene od prije 1984. Stadion je, skupa sa dvoranom i olimpijskim borilištima, nosio naziv: "ZElena TRAnsferzala", otud naziv "ZETRA". Imenu je kumovao pok. Emerik Blum, jer je bio prijedlog Bijela Transferzala, zbog Olimpijade ali je on odlučio o pomenutom nazivu, zbog toga što se ulagalo i u ljetna dešavanja, tipa: seoski turizam, takmičenja na ljetnoj igmanskoj skakaonici, pripreme fudbalskih ekipa (Zvezda pred osvajanje KP, pripreme na Bjelašnici) itd. Bilo je malo nespretno; Zimzelena transferzala, dakle - uvijek dostupna bez obzira na godišnja doba. Nema veze sa Alijom ,SDA, ili bilo čime u tom kontekstu.Pitar6785 je napisao/la: ↑17 feb 2023, 18:27Mislim da mi nismo smjeli dozvolit da Alija I alahrahmetile stavlja SDAOVU boju po nasem stadion.. mislim vise nas nego njegov sto je bio..
Bolje i na betonu nego onaj cirkuz od stolica imat..
Stvarno mi nekad i ovaj MIRVIC NIJE JASAN, ocito covjek ima love ko pljeve zar nije mogo kupit 30000 stolica bordo bjele boje na jug bi sve stolice poskido stavio umproforsku zicu ogradio onu zdenku gdje strunfovi budu i svima dobro, nebi bilo lose i kinesku metodu da se napravi neki smrki i da svako 30 sekundi da ih okupa, da nezaraze prljavastinjom beton.
Al i da izvali 2-3 m € za krov na istoku (kinez i on 50/50) nebi ih osirimasilo, sto nas narod kaze nes ponijet nista u mezar..
Za 5 m€urica kosevobi izgledalo old traford za sirotinju, posebno kad se jos onaj cetnik viko sjeti da isije stadion hibridom
Svakako. Međutim, budući da je stadion zaštićeni nacionalni spomenik, ne smije se mijenjati njegov vanjski izgled. No kako Uefa zahtjeva da sva mjesta sjedeća, nastavilo se sa ugradnjom stolica po prethodnom modelu.Antikloc je napisao/la: ↑18 feb 2023, 08:29Prije rata je samo zapad imao stolice. Zelene doduse ali ne ove. Stolice na zapadu su promjenjene krajem 90-ih kad su stavljene stolice i na ostale tribine. Samo zahvaljujuci tome sto nije bilo stolica ,ruseni su rekordi posjete stadiona-55 hiljada 10.03.1982.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑17 feb 2023, 20:44Stolice su zelene od prije 1984. Stadion je, skupa sa dvoranom i olimpijskim borilištima, nosio naziv: "ZElena TRAnsferzala", otud naziv "ZETRA". Imenu je kumovao pok. Emerik Blum, jer je bio prijedlog Bijela Transferzala, zbog Olimpijade ali je on odlučio o pomenutom nazivu, zbog toga što se ulagalo i u ljetna dešavanja, tipa: seoski turizam, takmičenja na ljetnoj igmanskoj skakaonici, pripreme fudbalskih ekipa (Zvezda pred osvajanje KP, pripreme na Bjelašnici) itd. Bilo je malo nespretno; Zimzelena transferzala, dakle - uvijek dostupna bez obzira na godišnja doba. Nema veze sa Alijom ,SDA, ili bilo čime u tom kontekstu.Pitar6785 je napisao/la: ↑17 feb 2023, 18:27Mislim da mi nismo smjeli dozvolit da Alija I alahrahmetile stavlja SDAOVU boju po nasem stadion.. mislim vise nas nego njegov sto je bio..
Bolje i na betonu nego onaj cirkuz od stolica imat..
Stvarno mi nekad i ovaj MIRVIC NIJE JASAN, ocito covjek ima love ko pljeve zar nije mogo kupit 30000 stolica bordo bjele boje na jug bi sve stolice poskido stavio umproforsku zicu ogradio onu zdenku gdje strunfovi budu i svima dobro, nebi bilo lose i kinesku metodu da se napravi neki smrki i da svako 30 sekundi da ih okupa, da nezaraze prljavastinjom beton.
Al i da izvali 2-3 m € za krov na istoku (kinez i on 50/50) nebi ih osirimasilo, sto nas narod kaze nes ponijet nista u mezar..
Za 5 m€urica kosevobi izgledalo old traford za sirotinju, posebno kad se jos onaj cetnik viko sjeti da isije stadion hibridom
Bio sam na toj tekmi
Sudeci po slikama Koseva, kada bi se masine upalile ovog trenutka, mi do prvog aprila necemo zaigrat na njemu.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Mozda vise necemo ni igrati na AFH. Mozda se travnjak prosiva za Merlina 
Obzirom da se nase influenserke ne oglasavaju po pitanju stadiona, mozda znaju nesto sto mi ne znamo...
Obzirom da se nase influenserke ne oglasavaju po pitanju stadiona, mozda znaju nesto sto mi ne znamo...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
"*Prenos za utakmicu neće biti omogućen"
Postujem sto ne razdvajaju clanove od onih koji nisu clanovi. Dosta nam je vise podjela.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Od strane FKS, za RIGu ne znamo.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- JavierBosnia
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mi smo gosti skoro čitavu sezonu, svaka čast svima koji su zaslužni za ovo 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
I raja kaze svejedno je, dobar travnjak. Sta mai? Ne bi se onda utakmice igrale kuci i u gostima. Nas su zaklali pred tuzla city. Tu su nas sahranili, da smo imali upravu razumnu ne bi to dozvolili. Pisi propalo
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- SarajevoForza
- Kontakt:
Po nikad skupljim cijenama, još su i ukinuli penzionerski i studentski popust

Ako imaju trun obraza, staviće da ove sezonske važe i za iduću sezonu.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Koliko se sjećam tekma trebala se igrati u utorak a ko fol masine dolaze u srijedu. Ja sam kontao ovo ozbiljan projekat i sve ce zavrsiti za mjesec. A izgleda to ne smeta ni mirvicu ni ajli. Samo nek ne puca. Evo mogu se zakleti da ovi ostaci radova ne kostaju vise od 100 000. Mogao je vec u januaru kad je lijepo vrijeme bilo vidjeti da nema nista od radova.Sto Mirvic nije platio iz svog džepa i doveo firmu neku odmah pa poslije trazio novce od saveza ili vec odakle . Bilo bi mu 10 milja protiv Zrinjskog i vratio bi ulozene pare.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑18 feb 2023, 11:27I raja kaze svejedno je, dobar travnjak. Sta mai? Ne bi se onda utakmice igrale kuci i u gostima. Nas su zaklali pred tuzla city. Tu su nas sahranili, da smo imali upravu razumnu ne bi to dozvolili. Pisi propalo
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma trebao je Mirvić sam kupiti mašinu i prošivati, jašta..
Nije dosta što je jednom pogurao radove na početku, treba sad opet da istrese lovu jer je savez nesposoban. How yes no.
Nije dosta što je jednom pogurao radove na početku, treba sad opet da istrese lovu jer je savez nesposoban. How yes no.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ljudi igraju po dvije prijateljske zaredom... mi igramo jednu svako 7 dana, po 45 minuta igraju dvije postave, i opet nakon 15 minuta ne mogu potrcat 

Kada se aBd zavrsi ova nocna mora od sezone i kada se podvuce crta i ako se desi ono najgore, a najgore je ne izac u evropu, ja necu kriviti nikog, ni emira hadzica, ni fedju dudica, ni mirzu varesanovica, jer igrati citavu sezonu na strani to nikako nije moglo dobro uticati na igrace. Jednom sam ovdje napisao, da smo igrali jesenas na kosevu, bili bi prvi ili drugi i fedja bi i danas dan bio trener!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Naša uprava nije trebala ni ulaziti u projekat obnove travnjaka, neka ga obnavljaju ako hoće. Više nam je štete donijelo nego koristi.
Trenutno korisnika/ca: ajdohordas, Amidzaa, ASD, boki86, bordobijeli, Dave, Ferrante071, Fudo, Kaunas, MaroonWhite1946, mire971, MokraKifla, mosarajvosa83, Oerde, Sanfrancisco, Serha, VolimoSarajevo i 127 gostiju.