Hvala!

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
U Gradačcu je bilo 250 ljudi.samocelik je napisao/la: ↑18 feb 2023, 21:03Rijetko lijep vikend na bh terenima. Lijepo je vidjeti dosta publike od Prijedora preko Grbavice do Vrapčića. Ne znam kako je bilo u Gradačcu ali siguran sam da je i tamo barem neki solidni prosjek. Sutra Bilino polje a vjerujem da će biti i nešto raje u Mostaru, Širokom pa i Banovićima.
Pun sjever i zapad, i 500injak u kopu mozda i vise. Tanak sam s brojevima pa da se ne izvalim
Gledao sam cijelu utakmicu
Željo i Borac su rutineri u tom segmentu, pred svojim navijačima uglavnom igraju sa barem jednim igračem više.AvantiBL je napisao/la: ↑18 feb 2023, 18:49Joj kako se**š, kad Borac ima 2 igrača više onda je nesposoban da dobije utakmicu, a kad Željo ima 2 igrača više onda je, jelte, normalno da je teško probiti bunker.BarbareZeljin je napisao/la: ↑18 feb 2023, 18:03Miki brate,koliko god jako zvuci 2 igraca manje,kad ti se njih 8 nabije u 20 metara. To je jako tesko probiti. Ne mozes ti tu akciju napravit. Mozes samo probijati sa strane,centarsut,odbijanac ili ovako sut sa distance. Vrtis ovih par stvari dok ne zabijes ili dok oni ne popadaju od umora.miky_hz je napisao/la: ↑18 feb 2023, 17:56Premalo se vjeruje mladim igracima,Drljo danas najbolji igrac evo riješi utakmicu,a evo recimo da Santos ima pravo nastupa nešto sam siguran da mali nebi ni poceo utakmicu.(mada ok ima Željo dobra krila)
Utakmica se nema sta komentarisati,na dva crvena pada u vodu neka analiza bilo cega,jedino sto se moze reci da domacin nije napravio nesto puno pravih šansi na takav omjer snaga,al ok zaboravlja se sutra svakako sve sem rezultata.
Znam ja da ce vecina reci halo 2 igraca vise. Ali u tim situacijama nema igre druze. A nije ni Zeljo nesta specijalno uigran,pa da to ide lakse od ovoga.
Sto se stolica tice, ako me sjecanje dobro sluzi
Pusti stolice, pogledaj šta ljudi stoji na vrhu centralne tribine i po stepenicama.MostarskiSin je napisao/la: ↑19 feb 2023, 00:58Sto se stolica tice, ako me sjecanje dobro sluzi
1170 zapad
2740 sjever
RA tribina oko 1700-1800, mozda cak malo vise plus zdenka
Veceras izmedju 4000 i 4200 po mojoj procjeni
1100 zapad, 2700 sjever, 400 RA
HvalaMostarskiSin je napisao/la: ↑19 feb 2023, 00:58Sto se stolica tice, ako me sjecanje dobro sluzi
1170 zapad
2740 sjever
RA tribina oko 1700-1800, mozda cak malo vise plus zdenka
Veceras izmedju 4000 i 4200 po mojoj procjeni
1100 zapad, 2700 sjever, 400 RA
U Citluku do daljnjeg
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.