Bilo bi još bolje da je i Red Army tribina puna.
Na dedari su i stepenice bile popunjene,a bilo je dovoljno mjesta na "zdenci" i RA tribini.
Bilo bi još bolje da je i Red Army tribina puna.
Pokrenite akciju da završimo stadion,pa i ako se ne skupi sve odmah možemo u fazama ali da se krene raditi!mozak je napisao/la: ↑19 feb 2023, 10:49Odlična utakmica za početak.
Vidi se da fali još uigranosti i očekivat je dalji napredak.
Hrkač, Zeljković i Haskić su sinoć bili na potrebnom nivou. Ni ostali nisu zaostajali sa zalaganjem.
Raduje me širina klupe koju imamo.
Može se napraviti sastav od igrača koji sinoć nisu zaigrali ni minute:
...........................Hadžikić.............
Karamarko.....Zvonić.....Ikić.....Pavić
................Pršeš.......Muminović
....Rafa.................................Walace
..............Hadžić........Pantelić
+ Sijamija
Pličanić
Gosto
Nego, ja bi ovoj Upravi podnio jedno pitanje da ga javno obrazlože.
Da li će se ubrzo krenuti u realizaciju južne tribine pošto veležovi navijači traže da se krene u prikupljanje sredstava.
Mislim da bi za 2 mjeseca skupili potrebno.
Otvorite broj za južnu tribinu da završimo stadion.
Reprezentacija BiH mora zaigrati u Mostaru!
Brate, za te pare ne možeš ni zdenku napraviti.mozak je napisao/la: ↑19 feb 2023, 10:49Nego, ja bi ovoj Upravi podnio jedno pitanje da ga javno obrazlože.
Da li će se ubrzo krenuti u realizaciju južne tribine pošto veležovi navijači traže da se krene u prikupljanje sredstava.
Treba akciju masovnu napraviti.VictoriasFikret je napisao/la: ↑19 feb 2023, 10:56Brate, za te pare ne možeš ni zdenku napraviti.mozak je napisao/la: ↑19 feb 2023, 10:49Nego, ja bi ovoj Upravi podnio jedno pitanje da ga javno obrazlože.
Bajrić je obnovio povredu koljena, pa se radi o nimalo optimističnim vijestima.
Na drugoj strani, Ćuković ima problema sa ložom što je bio razlog da napusti igru. On će ujutro ići na snimanje nakon čega će biti poznato više detalja.
O čemu se radi?1922VFC1981 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 11:12Hrkac![]()
Haskic![]()
Sto se tice radova na stadionu, uskoro ide nesto novo:))
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 19:42MostarskiSin je napisao/la: ↑02 feb 2023, 19:38Cuko stariOnlyLeft22 je napisao/la: ↑02 feb 2023, 18:30Meni se ne svidja Halilovic na krilu
Haskic
Wallace Andjusic Lea'i
Sikalo Blagojevic
Cukovic Zeljkovic Ikic Bajric
Hadzikicvidi Blagojevica u prvih 11, bacas bombe ovdje da se prime pojedinci
![]()
Vidjet ces burazeru 18.2.
Blagojevic ce 100% biti u ekipi.
100%, bas je steta sto imamo 2 vrhunska mlada igraca na istoj pozciji pa ih je tesko obojicu ubacit u prvu al je dovodjenje Mucaja bio pun pogodak.Bururetuglavi je napisao/la: ↑19 feb 2023, 11:34Vidim svi zaboravili pohvaliti Ardonisa Mucaja. Decko je igrao prvo poluvrijeme u zestokom ritmu dok je imao snage. Onakvo izbacivanje samog Haskica ni od Prsesa nismo vidjeli u ove tri godine jos je debitirao iznenada u vatri nakon povrede Bajrica
Kada pogledamo da mu je tek devetnaest godina uz Sikala buducnost kluba. Ne mogu da vjerujem da smo Zelji onakvog mladog talenta klepili![]()
Espiritosanto je napisao/la: ↑19 feb 2023, 11:09Treba akciju masovnu napraviti.VictoriasFikret je napisao/la: ↑19 feb 2023, 10:56Brate, za te pare ne možeš ni zdenku napraviti.mozak je napisao/la: ↑19 feb 2023, 10:49Nego, ja bi ovoj Upravi podnio jedno pitanje da ga javno obrazlože.
Crvene noći po Europi i Americi, crvena noći kod nas.
Uključiti sve naše privrednike po BiH,račun devizni, broj.
Da se svak odazove koliko je u mogućnosti.
Uprava da stisne savez,vladu HNK,grad,vladu federacije.
Mogli bi sigurno betonsku konstrukciju odraditi.
Treba iskoristiti ovu euforiju dok je aktuelna.
Uz dobre rezultate tima siguran sam da bi išlo to
Naravno da može raja skupiti, Željo je na isti način napravio istočnu tribinu.Mostarac1922 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 13:31Mogu raja skupiti neki dio para, mozda se od tih para mogu kupiti recimo stolice ili dio krova napraviti. Za tribinu treba puno vise para. Moj prijedlog je naci nekog sponzora da finansira tribinu. Pa nek se stadion zove po toj firmi narednih mozda 5 godina ili 10. Moze cak i tribina da se zove po toj firmi. Treba vidjeti ako je spreman Narentas ili bilo ko drugi da udje u takav jedan posao.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.