Ma nista drugi prije juna. Sezona ti zavrsava u junu, pa ako bi u maju bio prvi i teoretski, nemoj zaboravit da imas onaj baraz protiv jednog od ostala tri prvaka druge lige federacije..
NK Čelik Zenica
Moderator/ica: GracanicaAA
Re: NK Čelik Zenica
Ljudi nemojte zezat, da nas je neko pito prije pocetka kup takmicenja da li bi pristali da nanizemo onoliko protivnika ukljucujuci i Sarajevo, pa da ispadnemo od Radnika na penale, mislim da bi svi potpisali od do. Sjetite se prosle sezone od kakvi smo levata ispali, ili cak onu sezonu prije.. je li ono bila Fortuna zenicka? Dva nam gola zabio lik koji ne moze trcat po terenu kolko je debel. Prije utakmice pojede pola tepsije pite i takav nam daje dva gola i ispadamo. Ljudi ovo sad je top topova
- BatistutA19
- Kontakt:
Bas tako nek se pjeva bice bolje ,ali bar se moglo to pocetak kad izlaze igraci a ne kad su u hodniku ili tunelu a za utakmice zao.jest svakom ali boze moj mislim opet da je prioritet FL I DEBLOKADA RACUNA .Nemam sta nikom prigovorit borili su se a penali ko penali samo ne kontam onog zadnje i sta je on htio pa nabij je pa nek oromasis ,glumi nekog brazilca ,ne znam ni ko je promasio ni koji sve puco.Sve u svemu trebamo bit prezadovoljni u svemu a publika je tu samo jos rezultati bolji.Celicni je napisao/la: ↑19 feb 2023, 20:47Ma samo nek se pjeva, ja sam rekao dok uđe to u krv i to treba svaku tekmu tako, ja nas bilo 800 ja 8000.Ne moze odma da bude fenomenalno a samo robija pjeva cijelu sezonu i jednom si tako odradio protiv Bosne V. i nikad vise do dan danas.To nam treba biti ritual svaku utakmicu, jer nismo mi neki banana klub.Slijede nam veoma bitne utakmice i odmah od sutra se okrenuti njima tj. da se popravi sto se moze popraviti do prvenstva.BatistutA19 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 20:30Sta rec cestitke Radniku a utakmica realno nerijeseno penali ko penali tu ne treba krivca trazit..
Doso pred stadion oko pola 4 kontam na Zapad sve prodate i otiso sam na jug ,znaci posjeta i ambijent predobar.
Imali smo i mi i oni sanse, kazu penal bio alI sa Juga se ne vidi i steta stativa Karica pred kraj.Penale ne znam ni ko je puco al jbo penale to je lutrija .
Slabo smo odradili himnu ne prati se semafor i slaba kordinacija sa Zapadom bila i ono se pocinje pjevat kad igraci izlaze na teren a ne 3 minuta prije ko sto rade npr Grobari i Manijaci nisu tu losi..Po meni je slabo odradjeno ali bice i to bolje.
Sve u svemu prezadovoljan i danas i opcenito sve sa Celikom,zao mi jest ali i boze moj cilj je FL I DEBLOKADA RACUNA.
Samo zamjerka na ostavljanje Durmisa u igri do kraja utakmice. Momak nije mogao hodati od 50. Minute. Pohvale za Sivca, mali kida i trebaju se ugledati na njega!sve5 je napisao/la: ↑19 feb 2023, 23:38Durmiš i Ali u prvom poluvremenu.
Durmiš, Sijerkić 2x, Karić i skols na kraju mada je jasno da je njegov vrhunac 2.FBiH tako da to ne treba ni brojati kao priliku.
Da je jedna od ovih ušla druga priča bi se pričala. Ako ćemo objektivno gledati za zacrtani cilj ove sezone ispadanje iz kupa je dobra stvar..
Danas su izmjene odlične bile - prvo Smajić pokazao da se na njega može ozbiljno računati i onda Mahir - Feno veza kreira 1 100% priliku iz kornera i onaj penalty claim.
Nevezano za tekmu, nije mi jasno sta to rade u našem fudbalu pa niko nema snage, čak ni momci od 20tak godina ne mogu trčati pošteno...
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trebao je, ali hajde da se ne lažemo. Svaki će napadač samo misliti kako da ošuta na gol.
Šteta što u ovoj reportaži nisu iz više uglova ponovili start nad Karićem. Meni djeluje da je bio penal...
Šteta što u ovoj reportaži nisu iz više uglova ponovili start nad Karićem. Meni djeluje da je bio penal...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
-
- Kontakt:
Od ovog takmičarskog KUP-a uzeli smo maksimum. Dobro napunjen stadionu u dva navrata, dobra i zarada na kartama. S druge strane, pomoglo nam je da pokažemo da smo tu, da nisu nismo utihnuli, možda jesmo zaronili ali nismo potonuli. I možda najbitnije, još jednom dokazali sebi ali i drugima kakav potencijal ima ovaj klub.
Sa psihološke strane, nadam se da se igrači nisu emotivno ispraznili, da će spremno dočekati nastavak prvenstva koji i jeste naš primarni zadatak i cilj.
Sa psihološke strane, nadam se da se igrači nisu emotivno ispraznili, da će spremno dočekati nastavak prvenstva koji i jeste naš primarni zadatak i cilj.
#samoČelik
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Stoji to za napadače, ali on nije imao čistu situaciju, dok su dvojica igrača pored imali čiste situacije. Na kraju, i taj pas mu je došao od Sivca, tako da je mogao računati na to da će Sivac i nastaviti akciju.
Helem nejse, imamo šta imamo. Odlično izdanje u kupu. Idemo dalje i to je to.
Celik!3,2,2.
Vala nakon ovog laznjaka, nema napadaca koji bi dodao. Samo sto bi ovdje svaki napadac sutao visoko pod precku, a to se ne brani niti blokira.
Meni je vise zao mahirove stative, to je bas zicer bio i to u pravom momentu, 5 minuta do kraja.
Tek se na snimku vidi kako je dobra bila ova njihova prilika u prvom poluvremenu, ali sam siguran da smo tu primili da bi zabili go jer bi krenuli otvorenije i hrabrije. Ovako je bilo ocito da smo igrali sa zadrskom da ne primimo go.
Meni je vise zao mahirove stative, to je bas zicer bio i to u pravom momentu, 5 minuta do kraja.
Tek se na snimku vidi kako je dobra bila ova njihova prilika u prvom poluvremenu, ali sam siguran da smo tu primili da bi zabili go jer bi krenuli otvorenije i hrabrije. Ovako je bilo ocito da smo igrali sa zadrskom da ne primimo go.
Pravda za flash-a!!!
Sad na proljeće bi opet trebao poceti Kup ZDK ako se ne varam?
Takmicenje koje uopste ne trebamo zanemariti jer smo se preko njega i domogli 1/8 i ove lijepe price.
Mozemo biti tuzni zbog propustenih prilika jucer, mozemo ruziti i trenera zbog izmjena, golmana, igrace koji su promasili penal, Šijerkića, ali opet trebamo biti ponosni sto smo i protiv GOŠKA, i Sarajeva i Radnika pokazali da se mozemo nositi sa svima i sto smo vratili vjeru u navijace za bolje sutra ovog kluba.
Čelik je na dobrom putu i samo zajedno, svi skupa, mu mozemo vratiti staru slavu. Okrecemo se sad utakmicama u ligi i konacnom cilju
Takmicenje koje uopste ne trebamo zanemariti jer smo se preko njega i domogli 1/8 i ove lijepe price.
Mozemo biti tuzni zbog propustenih prilika jucer, mozemo ruziti i trenera zbog izmjena, golmana, igrace koji su promasili penal, Šijerkića, ali opet trebamo biti ponosni sto smo i protiv GOŠKA, i Sarajeva i Radnika pokazali da se mozemo nositi sa svima i sto smo vratili vjeru u navijace za bolje sutra ovog kluba.
Čelik je na dobrom putu i samo zajedno, svi skupa, mu mozemo vratiti staru slavu. Okrecemo se sad utakmicama u ligi i konacnom cilju

Lijep dan utakmice i lijepa atmosfera medju rajom. Po mojoj procjeni bez pretjerivanja bilo je cca. 7500 - 8000 gledalaca sto je jako dobro i najvise u ovoj fazi kupa u odnosu na druge stadione. Sto se tice prodanih karata pretpostavljam da ce biti manje od te brojke, jer kad je protiv Sarajeva bilo na tribinama oko 9000, a prodanih 5260 karata onda ni sad ne vjerujem da ce biti previse drugacije. Inace, treba uzeti u obzir da su kup utakmicu igrali treceligas i drugoligas, ali ovo je samo pokazatelj da je Čelik uvijek Čelik! Nas klub ima ogroman potencijal i bitno je nastaviti zdravo raditi - raditi na organizaciji, vracati dugove, dizati clanstvo i posjetu na visi nivo, iskoristiti doprinos i saradnju sa svim interesnim stranama da klub brze napreduje u svakom segmentu i doce to na svoje i na terenu.
Sto se tice terena i pozitivnih strana. Momci su se borili, zeljeli su pobjedu. Isakovic je tata ekipe i svaka mu cast. Durmo je dobro branio u toku utakmice, a sad sto su ga na penale uzeli u masinu da je ocekivao nekog da ce promijeniti stranu, a oni bili istrajni je vec pitanje datog trenutka. Igraci Radnika su rutinski izveli te penale. Momci su dali koliko su mogli juce, pa mozda nije bio njihov dan, ali bice to u nastavku prvenstva kroz utakmice bolje. S tim da ni nastavak prvenstva nije lagan.
Kad smo kod nedostataka, da ih se izdvojiti kako bi se u nastavku prvenstva napredovalo. Mislim da je taj osjecaj favorita i da se prolaz ocekuje nametnuo ekipi da kalkulise. Kad su igrali drugo poluvrijeme protiv Sarajeva dali su sve od sebe, a juce se vidjelo pred kraj da su i kalkulisali, falilo je malo vise hrabrosti. I to je psiholoski aspekt gdje ima prostora za napredak.
Takodje, ima tu prostora da se radi na realizaciji, sutevi su bili mlaki, a udarci glavom bez dovoljno trzaja. Tri puta su sutali glavom iz izglednih situacija i moralo je bolje. To su sve detalji koji se rade na treninzima. Vjerovatno igra ulogu i to sto prvenstvo tek treba da krene, ali ima se na cemu raditi.
Zatim Duvnjak, cuva Medjuseljca koji je prakticno gubio skoro svaki duel, fali mu rada na snazi. S druge strane, vadi Skolsa. Kasno ubacuje Karica koji se za kratko vrijeme nalazi u par izglednih situacija. I Durmisa je cuvao do kraja, a evidentno je bilo da ga je trebao izvaditi u drugom poluvremenu. Sijerkic jest bio u toj situaciji sebican, ali dosta je trcao za jednog napadaca i da su ga ovi mladji bolje ispratili bio bi i veci presing na zadnju liniju Radnika. Duvnjak je imao sinoc kikseva, ali tako je, kako je. Vjerujem da ce izvuci pouku iz gresaka. I kad se vec spominje Salkic, istina je da nam fali kreativac u sredini. Da li ce Arezina pokriti taj dio, vidjet cemo. Vardo je imao par losih reakcija, ali ne znaci da ce tako stalno kiksati. Svakom se desi nekad greska. Kad smo kod penala, Zuni se tu nema sta zamjeriti, solidno je pucao, ali golman je dobro odbranio. S druge strane, Zukic je izvodio karafeke, nagledao se previse penala na Svjetskom prvenstvu i onda ga golman izofira. Momak je tek dosao i dovoljno mu je skrenuti paznju da mora uvijek imati ozbiljan pristup, uostalom kao sto se to nalaze i drugima.
Pohvalicu ekipu Radnika na korektnoj utakmici, igrali su korektno, imali vise srece i na kraju su se vratili pozdraviti publiku, te zasluzeno dobili aplauz od objektivne zenicke publike. Lijepo!
Ovo sinoc je nas reality check. Neki su prije tekme ocekivali Zeljeznicar u sljedecem kolu, a realnost je da bi nas bilo koji premijerligas koji je ostao u kupu u dvije utakmice vjerovatno nadigrao, a neki vjerovatno i ogadili sve ove napore s obzirom koliko se vezemo za rezultate i u ovim trenucima dok se klub jos dize. Na dobar dan mozemo odigrati dobru utakmicu i s njima, ali razlika u kvalitetu je ipak evidentna. Juce smo igrali sa 7. ekipom iz 1. lige RS i bili su ravnopravni na nasem terenu. Mi smo mozda imali nesto vise sansi, a oni mozda konkretnijih, ali Radnik je otprilike nas trenutni nivo. U Bijeljini bi nas vjerovatno prosli u toku utakmice i ne govorim ovo kao nista lose nego samo da realno gledamo. Steta sto nas klub nije prosao u naredno kolo zbog finansija, ali prije ili kasnije s ovim kvalitetom bismo ispali i ako vec mora tako onda je ovo nekako podnosljivo ispadanje. Nisi izgubio u toku tekme nego na lutriju i mozda je trenutno tako i najbolje. Treba gledati s pozitivne strane. Ekipa je iznenadila dolaskom u ovu fazu kupa, izbacili Goška, Sarajeva, a na kraju opet ispali protiv ekipe iz viseg ranga. Momci su isli uvijek na pobjedu i nema se tu sta zamjeriti u ovom trenutku nego ih samo pohvaliti u smislu postignuca. Kritike su tu da se ukaze na prostor za otklanjanje gresaka i da se napreduje, a ne da im se nesto zamjera. Sve je ovo trenutno onako kako mora biti i kad realno gledamo onda su ocekivanja na mjestu, te nema prostora ni za neko slavlje ni za razocarenje nego samo da se radi na onom sto je neophodno i postepeno se dizati. Najbitnije je da klub napreduje i zasluzuje nasu konstantnu podrsku, a s vremenom doce to sve na svoje mjesto ako klub i dalje nastavi zdravo raditi.
Prema tome, na stranu sve ovo oko terena, najbitnije je da klub konacno odblokira racun i da konacno ima mogucnost da sasvim legalno posluje, jer tad dobija i mogucnost da jos brze napreduje. Na nama kao navijacima i simpatizerima je da se nastavimo uclanjivati, dolaziti na utakmice, po mogucnosti uzimati ucesce u akcijama i siriti lijepu pricu!
moSa likČe!
Sto se tice terena i pozitivnih strana. Momci su se borili, zeljeli su pobjedu. Isakovic je tata ekipe i svaka mu cast. Durmo je dobro branio u toku utakmice, a sad sto su ga na penale uzeli u masinu da je ocekivao nekog da ce promijeniti stranu, a oni bili istrajni je vec pitanje datog trenutka. Igraci Radnika su rutinski izveli te penale. Momci su dali koliko su mogli juce, pa mozda nije bio njihov dan, ali bice to u nastavku prvenstva kroz utakmice bolje. S tim da ni nastavak prvenstva nije lagan.
Kad smo kod nedostataka, da ih se izdvojiti kako bi se u nastavku prvenstva napredovalo. Mislim da je taj osjecaj favorita i da se prolaz ocekuje nametnuo ekipi da kalkulise. Kad su igrali drugo poluvrijeme protiv Sarajeva dali su sve od sebe, a juce se vidjelo pred kraj da su i kalkulisali, falilo je malo vise hrabrosti. I to je psiholoski aspekt gdje ima prostora za napredak.
Takodje, ima tu prostora da se radi na realizaciji, sutevi su bili mlaki, a udarci glavom bez dovoljno trzaja. Tri puta su sutali glavom iz izglednih situacija i moralo je bolje. To su sve detalji koji se rade na treninzima. Vjerovatno igra ulogu i to sto prvenstvo tek treba da krene, ali ima se na cemu raditi.
Zatim Duvnjak, cuva Medjuseljca koji je prakticno gubio skoro svaki duel, fali mu rada na snazi. S druge strane, vadi Skolsa. Kasno ubacuje Karica koji se za kratko vrijeme nalazi u par izglednih situacija. I Durmisa je cuvao do kraja, a evidentno je bilo da ga je trebao izvaditi u drugom poluvremenu. Sijerkic jest bio u toj situaciji sebican, ali dosta je trcao za jednog napadaca i da su ga ovi mladji bolje ispratili bio bi i veci presing na zadnju liniju Radnika. Duvnjak je imao sinoc kikseva, ali tako je, kako je. Vjerujem da ce izvuci pouku iz gresaka. I kad se vec spominje Salkic, istina je da nam fali kreativac u sredini. Da li ce Arezina pokriti taj dio, vidjet cemo. Vardo je imao par losih reakcija, ali ne znaci da ce tako stalno kiksati. Svakom se desi nekad greska. Kad smo kod penala, Zuni se tu nema sta zamjeriti, solidno je pucao, ali golman je dobro odbranio. S druge strane, Zukic je izvodio karafeke, nagledao se previse penala na Svjetskom prvenstvu i onda ga golman izofira. Momak je tek dosao i dovoljno mu je skrenuti paznju da mora uvijek imati ozbiljan pristup, uostalom kao sto se to nalaze i drugima.
Pohvalicu ekipu Radnika na korektnoj utakmici, igrali su korektno, imali vise srece i na kraju su se vratili pozdraviti publiku, te zasluzeno dobili aplauz od objektivne zenicke publike. Lijepo!
Ovo sinoc je nas reality check. Neki su prije tekme ocekivali Zeljeznicar u sljedecem kolu, a realnost je da bi nas bilo koji premijerligas koji je ostao u kupu u dvije utakmice vjerovatno nadigrao, a neki vjerovatno i ogadili sve ove napore s obzirom koliko se vezemo za rezultate i u ovim trenucima dok se klub jos dize. Na dobar dan mozemo odigrati dobru utakmicu i s njima, ali razlika u kvalitetu je ipak evidentna. Juce smo igrali sa 7. ekipom iz 1. lige RS i bili su ravnopravni na nasem terenu. Mi smo mozda imali nesto vise sansi, a oni mozda konkretnijih, ali Radnik je otprilike nas trenutni nivo. U Bijeljini bi nas vjerovatno prosli u toku utakmice i ne govorim ovo kao nista lose nego samo da realno gledamo. Steta sto nas klub nije prosao u naredno kolo zbog finansija, ali prije ili kasnije s ovim kvalitetom bismo ispali i ako vec mora tako onda je ovo nekako podnosljivo ispadanje. Nisi izgubio u toku tekme nego na lutriju i mozda je trenutno tako i najbolje. Treba gledati s pozitivne strane. Ekipa je iznenadila dolaskom u ovu fazu kupa, izbacili Goška, Sarajeva, a na kraju opet ispali protiv ekipe iz viseg ranga. Momci su isli uvijek na pobjedu i nema se tu sta zamjeriti u ovom trenutku nego ih samo pohvaliti u smislu postignuca. Kritike su tu da se ukaze na prostor za otklanjanje gresaka i da se napreduje, a ne da im se nesto zamjera. Sve je ovo trenutno onako kako mora biti i kad realno gledamo onda su ocekivanja na mjestu, te nema prostora ni za neko slavlje ni za razocarenje nego samo da se radi na onom sto je neophodno i postepeno se dizati. Najbitnije je da klub napreduje i zasluzuje nasu konstantnu podrsku, a s vremenom doce to sve na svoje mjesto ako klub i dalje nastavi zdravo raditi.
Prema tome, na stranu sve ovo oko terena, najbitnije je da klub konacno odblokira racun i da konacno ima mogucnost da sasvim legalno posluje, jer tad dobija i mogucnost da jos brze napreduje. Na nama kao navijacima i simpatizerima je da se nastavimo uclanjivati, dolaziti na utakmice, po mogucnosti uzimati ucesce u akcijama i siriti lijepu pricu!
moSa likČe!
Veličina, FK i šina,
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Tradicija, suština
I kičme disciplina!
BAŠ ČELIK
Uzeli smo koju kintu u ovoj utakmici, poslali poruku da je Celik institucija i da se vracamo gdje nam je mjesto. Ispali po meni u najboljem mogucem trenutku. Tokom 2 pol nesto kontam sta da prodjemo Radnik pa dobijemo npr Zelju i to na 2 tekme, ok bio bi pun stadion ali bi obe izgubili a vamo te tek cekaju livade nase, znamo sta nam je cilj i ni milimetra popustqt. Sivac strahota dobar jucer i momak koji moze AKO se posveti fudbalu 120% napraviti finu karijeru.
"Odključan račun NK Čelik Zenica i Fuad Kasumović nije više gradonačelnik je ono o cemu ja sanjam"
Re: NK Čelik Zenica - Članstvo
760 trenutno
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Mi kontamo svaku tekmu "mi smo Celik, izvolite se branit", a ono ima i ekipa koje igraju. Jucer smo bili bolji od Radnika, kako u igri tako u sansama, ne vidim smisao price kako nam je aman zaman falio kreativac. Falio nam je gol, a prilika smo napravili. Imati 3 ciste sanse na utakmici, a mi smo imali skoro pa 6, je velika stvar. Ali je bio sam na 11 metara, los sut. Sijerkic laznjak i Karic stativa. 100% sanse.
Druga je stvar sto je iz nasih gresaka i Radnik imao 3 odlicne sanse. Ofanzivno su mnogo jaci od ekipa protiv kojih inace igramo, ali smo pokazali da se mozemo i sa njima nositi.
Imam osjecaj da se momci jos nisu oporavili od priprema. Noge su jos uvijek teske. Bilo je price o tome koliko su nespremni, sto mislim iz naseg iskustva nije tacno. Do sad smo sve ekipe pojeli na terenu fizickom spremom, cak smo i sa Sarajevom bili konkurentni. Ne bih rekao da je do toga.
Na kraju, moramo biti svjesni da se oslanjamo na mlade igrace. Mladi igraci imaju svojih uspona i padova i trebamo ih gurati sto je vise moguce. Ja sam vec pisao o razlici koju cine 2 godine, a to je ona razlika izmedju Sivca i recimo Alija/Davuda/Edina.
Druga je stvar sto je iz nasih gresaka i Radnik imao 3 odlicne sanse. Ofanzivno su mnogo jaci od ekipa protiv kojih inace igramo, ali smo pokazali da se mozemo i sa njima nositi.
Imam osjecaj da se momci jos nisu oporavili od priprema. Noge su jos uvijek teske. Bilo je price o tome koliko su nespremni, sto mislim iz naseg iskustva nije tacno. Do sad smo sve ekipe pojeli na terenu fizickom spremom, cak smo i sa Sarajevom bili konkurentni. Ne bih rekao da je do toga.
Na kraju, moramo biti svjesni da se oslanjamo na mlade igrace. Mladi igraci imaju svojih uspona i padova i trebamo ih gurati sto je vise moguce. Ja sam vec pisao o razlici koju cine 2 godine, a to je ona razlika izmedju Sivca i recimo Alija/Davuda/Edina.
Celik!3,2,2.
Jucer smo startali sa 5 mladih igraca i to moramo istrpiti do kraja. Vecina ovih mladi igraca igra svoju prvu seniorsku godinu i realno ako pogledamo, rezultati su fenomenalni sa ovako mladom ekipom. Ali i Durmis 19, Durmo, Arnautovic i Karalic 20AllGunsBlazing je napisao/la: ↑20 feb 2023, 13:15Mi kontamo svaku tekmu "mi smo Celik, izvolite se branit", a ono ima i ekipa koje igraju. Jucer smo bili bolji od Radnika, kako u igri tako u sansama, ne vidim smisao price kako nam je aman zaman falio kreativac. Falio nam je gol, a prilika smo napravili. Imati 3 ciste sanse na utakmici, a mi smo imali skoro pa 6, je velika stvar. Ali je bio sam na 11 metara, los sut. Sijerkic laznjak i Karic stativa. 100% sanse.

S obzirom da su nam pola prve postave mladi igraci i kakve rezultate pruzaju u zadnju godinu dana, preseravanje je uopste pricati o oscilacijama.
All football clubs in Bosnia & Herzegovina are registered as not-for-profit associations of citizens. However, in practice, only one club allows its members to democratically participate and vote in its General Assembly - NK Čelik Zenica.
Mi nemamo terena u Zenici da se Čelik priprema kako treba..što znači automatski nemas uslove za dobre pripreme nego moras improvizirati..evo iskreno ne znam ni jedan klub u prve dvije lige BiH da nema iskljucivo svoj pomocni teren koji im je na raspolaganju 24/7.
Što se tiče travnjaka na BP logicno da je katastrofa jer grad nije plaćao odrzavanje i niko ga odrzavao nije 5 mjeseci. Medjutim sada ako ga Alba ne dovede u savršeno stanje za nekih 6 mjeseci jer su dobili čak 120 000 KM godisnje na 3 godine onda je do njih iskljucivo.
Ako Žuni ne idu penali ne znam zašto šuta, ako se dobro sjećam prosle godine smo ispali iz Kupa nakon sto je on ofulao dva penala u jednoj utakmici, sada opet. Ako ne ide ne ide, ima drugih igrača za šutati penale.
Treba pratiti te neke finese ali lijepo je vidjeti da nema nigdje negativnih komentara i pljuvanja nego da su ljudi svjesni trenutnih mogućnosti Čelika.
Što se tiče travnjaka na BP logicno da je katastrofa jer grad nije plaćao odrzavanje i niko ga odrzavao nije 5 mjeseci. Medjutim sada ako ga Alba ne dovede u savršeno stanje za nekih 6 mjeseci jer su dobili čak 120 000 KM godisnje na 3 godine onda je do njih iskljucivo.
Ako Žuni ne idu penali ne znam zašto šuta, ako se dobro sjećam prosle godine smo ispali iz Kupa nakon sto je on ofulao dva penala u jednoj utakmici, sada opet. Ako ne ide ne ide, ima drugih igrača za šutati penale.
Treba pratiti te neke finese ali lijepo je vidjeti da nema nigdje negativnih komentara i pljuvanja nego da su ljudi svjesni trenutnih mogućnosti Čelika.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- BatistutA19
- Kontakt:
Sad gledam pregled ovaj ,predobar ambijent Zapad bukvalno ko sibica Istok vise od pola i jug solidan tu negdje oko.8000.
Sto se tice tekme stvarali smo vise nekih akcija ali oni su imali dva mrtva zicera dok mi nismo ,ali kad pogledas sve realno nerijeseno.Najvise zalim za stativom i da li je penal bio tesko je rec ,najgore Karic nije bio okrenut prema golu .
Penali ko penali ,samo zalim zadnji penal glumit brazilca ne ide ,nabij je u gol pa nek odbrani ali opet ne krivim nikog..Dobro smo mi kup odradili sad cilj FL mora se uc a vjerujem ubrzo u novac i deblokadu.
Sto se tice tekme stvarali smo vise nekih akcija ali oni su imali dva mrtva zicera dok mi nismo ,ali kad pogledas sve realno nerijeseno.Najvise zalim za stativom i da li je penal bio tesko je rec ,najgore Karic nije bio okrenut prema golu .
Penali ko penali ,samo zalim zadnji penal glumit brazilca ne ide ,nabij je u gol pa nek odbrani ali opet ne krivim nikog..Dobro smo mi kup odradili sad cilj FL mora se uc a vjerujem ubrzo u novac i deblokadu.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne bih se slozio. Poluvolej Alija sa 11 metara je zicer i u najmanju ruku ono od Sijerkica je zicer. Imali smo dvije situacije iz kornera gdje su nam igraci ostajali sami na sutu, jednom stativa, jednom preko gola. I onaj Alijev volej nakon "suta" Durmisa je dobra prilika.BatistutA19 je napisao/la: ↑20 feb 2023, 14:34Sto se tice tekme stvarali smo vise nekih akcija ali oni su imali dva mrtva zicera dok mi nismo ,
Posebno treba napomenuti da su nam najbolji strijelci igraci od 19 godina. Usudio bih se reci i da nam je najkonkretniji igrac Ali. Momak svaku utakmicu ima najvise loptu u nogama, ne sakriva se, ne bjezi od odgovornosti koliko god da ga nekad ne ide.Truhlo je napisao/la: ↑20 feb 2023, 14:12Jucer smo startali sa 5 mladih igraca i to moramo istrpiti do kraja. Vecina ovih mladi igraca igra svoju prvu seniorsku godinu i realno ako pogledamo, rezultati su fenomenalni sa ovako mladom ekipom. Ali i Durmis 19, Durmo, Arnautovic i Karalic 20Uz njih nije jos ni zanemariti Zunu 22 i Smajic koji je zamjenio Vardu 21 godina.
S obzirom da su nam pola prve postave mladi igraci i kakve rezultate pruzaju u zadnju godinu dana, preseravanje je uopste pricati o oscilacijama.
Celik!3,2,2.
-
- Kontakt:
Nema Ali snage, nažalost. Premekan je, udarac totalno slab bez snage. To mu je mana koja ga može koštati velikih stvari.
Tek sad vidim da smo odigrali korektnu utakmicu i imali smo vise prilika. Njihove sanse su iz nasi gresaka sto kaze Duvnjak.
Nije ovo ni lose jer bi nas mnogo potrosio kup. Igracima svaka cast na borbi i korektnoj utakmici protiv dobrog protivnika
Nije ovo ni lose jer bi nas mnogo potrosio kup. Igracima svaka cast na borbi i korektnoj utakmici protiv dobrog protivnika
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.