Ma kakve trebice , radio sam par ovih koncerata u šanku , sve sama djeca ...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!
Hajd' ne prdi oyebino, sad se vadis. Sinoc pijem kafu s jednim frumasem, skamenili se kad smo vidjeli ovu "vijest". Jos se ja par puta "klao" s njim...Marsal je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:35Joj bogati ala se i vi sad preseravate, sve je krenulo ko šala na njegov ban, crni humor koji je malo izmakao kontroli. Sam Captain crko od smijeha kad sam mu pokazao temu.
Ne možete više bit uvrijeđeni od njega nikako.
Ako sam pak koga uvrijedio, moje isprike.
Ako ništa ovo nam je dobrodošlo jer smo ozbiljno prodiskutovali o psihičkim problemima i ako ništa makar svi znamo za druga Felixiansa i možda mu možemo pomoći vlastitim iskustvima.
Bas vam je fora, onda se cudite sto nemate stvarni zivot. I ne zasluzujete ga bolesnici !!! Jos 99% raje kontalo da si normalan. Jesi qrac, bolesnik teski !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Ti maršale isto nekakva tetka. Čuj makar je saznao da neko sa foruma ima problema sa bilo čim. Šta ti imaš saznavat i koji q se to tebe tiče?
Marsal vratio empatiju na forum.
Ma momci nema potrebe da se dalje polemise. Neslana sala, otisla u krivom smjeru.. Nije razlog da sad lincujete covjeka za nesto sto nije bila losa namjera, samo losa zajebancija. Realno, trebalo je presjeci na vrijeme, a ne pustiti ljude da oplakuju zivog covjeka narednih 6 stranica, al dobro..
Hvala bogu pa nije onako kako se mislilo, idemo dalje..
Onaj bilmez boatenkk otvoreno zeli smrt drugom forumasu i niko ga nije ni okom pogledao, a Maršala bi zivog zakopali zbog zajebancije

Hvala bogu pa nije onako kako se mislilo, idemo dalje..
Onaj bilmez boatenkk otvoreno zeli smrt drugom forumasu i niko ga nije ni okom pogledao, a Maršala bi zivog zakopali zbog zajebancije
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
- ASD
- Kontakt:
Hm, ne bih nikad rekao da i ti imaš takvih problema.SMR187 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 10:36Vazno je prepoznati da si u takvim situacijama sam sebi najveci neprijatelj. To jest, tvoj nacin razmisljanja..rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 08:58Naravno da imaš pravo, dobit ćeš terapiju koja ti sigurno može pomoći, samo je na tebi da potražiš pomoć, ako si na otoku imaš neki lokalni dom zdravlja koji te može uputiti u bolnicu Split ili Zadar zavisno gdje si i tamo imaš stručnjake koji će ti sigurno biti od koristi, tako da ćeš biti pod redovnom kontrolom kakva god dijagnoza bila.Felixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:07
sve vi lijepo zborite, no ja nikako da se odvažim, a niti nemam pojma imam li pravo na plaćenu pomoć, para nešto i nemam, a ne želim da se troši na me
Imam sam u porodici psihičkih bolesnika i uz pomoć terapija funkcionišu sasvim normalno, nije to nikakav tabu danas, samo je bitno da se pokreneš i potražiš pomoć, ništa te ne košta.![]()
Bar je kod mene bio slucaj da, ona incijalna misao ili želja (koja je kao "kako treba") bude zatrpana manjkom samopouzdanja i motivacija koju depra nosi sa sobom, tj. sjebe te ono klasicno overthinkanje. Konstantno se nalazis na nekim raskrsnicama, jer nesto zelis, a nemas samopouzdanja ili motivacije da to uradis.
Iz vlastitog iskustva mogu reci da je takvo razmisljanje samoubilacko, jer i ako ne presudis sam sebi (sto apsolutno nikada nije rjesenje), obolit ces zbog tolikog stresa.
Ja sam patio od 2015-2022 i tek sada mogu sigurno reci da se osjecam normalno. U medjuvremenu sam prolazio svasta od suicidalnih misli (koje su srecom ostale samo na "mislima"), tumora stitne zlijezde i duple operacije iste, ispijanja antidepresiva poput Citrama, problema sa zakonom i sta sve ne..
Iz sadasnje perspektive, mogu reci da sam bio poprilicna budaletina i koliko sam stvari uvecavao za 200%, i ono sto jest i sto nije problem, meni je sve predstavljalo smak svijeta. A da ne pocinjem o tome koliko sam imao i srece tokom tog perioda, jer su neki moji postupci mogli imati mnogo vecu cijenu nego sto jesu
Poruka za Felixa: vrijedis svega cega vrijede i ostali. Ne postoji jedna osoba koja moze cistog srca stati ispred tebe i reći "ja sam bolji od tebe". Ali drug, moras se pokrenuti da dobijes ono sto zelis. Svako ima probleme i zivot se svodi na rjesavanje istih.. to je sastavni dio zivota i cini te jacim, razvija tvoju licnost. Suicid nikada nije rjesenje i ne smije biti opcija jer je to kukaviciji nacin da odbacis zivot i probleme koji idu s njim. Niti si sebi ucinio uslugu, niti onima kojima je stalo do tebe.
Nisam religiozan tip, ali neko mi je spomenuo hadis (ili ajet) koji prica o tome kako je tvoja dusa, jos prije rodjenja, imala priliku da vidi kompletan tvoj tvoj zivot od A do Ž i onda je 100 puta upitana da li zeli da ga prihvati. To mi je sjelo onako bas jako u to vrijeme, jer sam se onda poceo traziti pozitive u stvarima i zapitkivati jel stvarno sve onako lose kako se meni cini? Zato moj ti je savjet da ides psihologu, on/a ti nece pomoci da izlijecis depresiju ali ti moze 1) preporuciti lijekove koji ce ti pomoci i 2) nauciti te da gledas stvari vedrije i pozitivnije. A vjeruj mi da je pozitivan nacin razmisljaja 90% puta do potpunog izljecenja od depresije
Ja išao psihijatru, jedva prelomio.
Za one koji misle šta će komšije reći.
Pa ja gore vidio pola svog komšiluka, ne bih nikad rekao da ću ih gore vidjeti, plus vidio komšinicu koja nije bolesna nego išla gore jer ju je odrađivao jedan doktor, udata žena.

- BosniaBoston
- Kontakt:
I na born in ghetto (jala I buba bar imaju koliko toliko starijih slusaoca jer su tu vec 10 godina + lokalci koji ih podrzavaju jer su iz Sarajeva) sam sa svojih 18 god bio iznadprosječno star. Ovdje neće bit 100 insana starijih od 16 buraz
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Kakav je ovo balkan festival sve sami srbi.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Jel ovdje i onaj što je izjavio da mu je Karadžić radio u ćaćinoj ordinaciji?
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- AshburtonG
- Kontakt:
Pa Srbijanci proizvode trash i uvaljuju ga nasoj omladini sistemski evo 30 godina. Nesto poput Kineza i zaglupljivanja ostalih dijelova svijeta najbanalnijim TikTok kontentom, dok se kod njih na istom vrte motivacioni klipovi i uspjesni ljudi. Kod nas se raja lozi na wannabe kriminalce i kuravele.
- Felixians4
- Kontakt:
Ma da, vjerujem ti da si sada doslovno u moodu "što me nije ubilo, sad sam odlično"-SMR187 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 10:36Vazno je prepoznati da si u takvim situacijama sam sebi najveci neprijatelj. To jest, tvoj nacin razmisljanja..rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 08:58Naravno da imaš pravo, dobit ćeš terapiju koja ti sigurno može pomoći, samo je na tebi da potražiš pomoć, ako si na otoku imaš neki lokalni dom zdravlja koji te može uputiti u bolnicu Split ili Zadar zavisno gdje si i tamo imaš stručnjake koji će ti sigurno biti od koristi, tako da ćeš biti pod redovnom kontrolom kakva god dijagnoza bila.Felixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 01:07
sve vi lijepo zborite, no ja nikako da se odvažim, a niti nemam pojma imam li pravo na plaćenu pomoć, para nešto i nemam, a ne želim da se troši na me
Imam sam u porodici psihičkih bolesnika i uz pomoć terapija funkcionišu sasvim normalno, nije to nikakav tabu danas, samo je bitno da se pokreneš i potražiš pomoć, ništa te ne košta.![]()
Bar je kod mene bio slucaj da, ona incijalna misao ili želja (koja je kao "kako treba") bude zatrpana manjkom samopouzdanja i motivacija koju depra nosi sa sobom, tj. sjebe te ono klasicno overthinkanje. Konstantno se nalazis na nekim raskrsnicama, jer nesto zelis, a nemas samopouzdanja ili motivacije da to uradis.
Iz vlastitog iskustva mogu reci da je takvo razmisljanje samoubilacko, jer i ako ne presudis sam sebi (sto apsolutno nikada nije rjesenje), obolit ces zbog tolikog stresa.
Ja sam patio od 2015-2022 i tek sada mogu sigurno reci da se osjecam normalno. U medjuvremenu sam prolazio svasta od suicidalnih misli (koje su srecom ostale samo na "mislima"), tumora stitne zlijezde i duple operacije iste, ispijanja antidepresiva poput Citrama, problema sa zakonom i sta sve ne..
Iz sadasnje perspektive, mogu reci da sam bio poprilicna budaletina i koliko sam stvari uvecavao za 200%, i ono sto jest i sto nije problem, meni je sve predstavljalo smak svijeta. A da ne pocinjem o tome koliko sam imao i srece tokom tog perioda, jer su neki moji postupci mogli imati mnogo vecu cijenu nego sto jesu
Poruka za Felixa: vrijedis svega cega vrijede i ostali. Ne postoji jedna osoba koja moze cistog srca stati ispred tebe i reći "ja sam bolji od tebe". Ali drug, moras se pokrenuti da dobijes ono sto zelis. Svako ima probleme i zivot se svodi na rjesavanje istih.. to je sastavni dio zivota i cini te jacim, razvija tvoju licnost. Suicid nikada nije rjesenje i ne smije biti opcija jer je to kukaviciji nacin da odbacis zivot i probleme koji idu s njim. Niti si sebi ucinio uslugu, niti onima kojima je stalo do tebe.
Nisam religiozan tip, ali neko mi je spomenuo hadis (ili ajet) koji prica o tome kako je tvoja dusa, jos prije rodjenja, imala priliku da vidi kompletan tvoj tvoj zivot od A do Ž i onda je 100 puta upitana da li zeli da ga prihvati. To mi je sjelo onako bas jako u to vrijeme, jer sam se onda poceo traziti pozitive u stvarima i zapitkivati jel stvarno sve onako lose kako se meni cini? Zato moj ti je savjet da ides psihologu, on/a ti nece pomoci da izlijecis depresiju ali ti moze 1) preporuciti lijekove koji ce ti pomoci i 2) nauciti te da gledas stvari vedrije i pozitivnije. A vjeruj mi da je pozitivan nacin razmisljaja 90% puta do potpunog izljecenja od depresije
Iskreno, ne vidim varijantu i da mi razgovori, lijekovi, tretmani pomognu, u kojoj bih se uspješno uključio u osnovne životne procese, kamoli šta ozbiljnije. Nisam više ni mlad tolko, niti sam njegovao kontakte(bijah bez mobitela od svoje 20. pa do 28.godine takoreć, odsjekao se)- da milijun eura mi netko daruje, pomogao bih bližnjima da riješe glavno i uložio bih u nešto s nekim koga znam- moj kapital, njegov biznis, a to kamo sam se mogao pronaći i biti "mukte" veoma koristan je kao sportski "amaterski scout" što je u tada mom voljenom klubu i bilo jako kvalitetno implementirano prije 8-9 godina, baš Juranović i Bašić su tada dovedeni od zagrebačkih ljudi čiju je preporuku Vučević shvatio ozbiljno i djelovao..
No svakako sretna osoba biti ne bih mogao budući da bih htio biti "normalan"; družiti se, upoznati žene i sve kako već ljudi funkcioniraju
Haj sto su srbi vec sto je sausage fest. Pa zar nisu mogli nafatati i neke qurave, ovaj oprosti pjevajljke, da dodju i mjesaju po sceni.

@igrajlopte 🐦
Nevjerovatno mi je da zapad i dalje dozvoljava ovakvu manipulaciju algoritma, i da ga još nisu ukinuli na svom teritorijuAshburtonG je napisao/la: ↑21 feb 2023, 12:12Pa Srbijanci proizvode trash i uvaljuju ga nasoj omladini sistemski evo 30 godina. Nesto poput Kineza i zaglupljivanja ostalih dijelova svijeta najbanalnijim TikTok kontentom, dok se kod njih na istom vrte motivacioni klipovi i uspjesni ljudi. Kod nas se raja lozi na wannabe kriminalce i kuravele.

- bavariapivo
- Kontakt:
- bavariapivo
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Opa ovo neki bosanskohercegovački Levijatan ?bavariapivo je napisao/la: ↑21 feb 2023, 12:54evo jedna dobra stvar
https://dijasporainfo.net/2023/02/17/mo ... wQ1lgbxJLw
BRavo momci

E nek su ga izmlatili , svaka im čast , treba ga opet čisto da ne zaboravi

Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ne možeš da znati da li bi to radilo ili funkcionisalo dok ne probaš, dok god ima pomaka sa mrtve tačke to je super. Ne funkcioniše ovako, zašto ne potražiti stručnu pomoć, lijekove i sve ostalo pa tek onda dati sud o tome da li ti je bolje ili ne?Felixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 12:24Iskreno, ne vidim varijantu i da mi razgovori, lijekovi, tretmani pomognu, u kojoj bih se uspješno uključio u osnovne životne procese, kamoli šta ozbiljnije. Nisam više ni mlad tolko, niti sam njegovao kontakte(bijah bez mobitela od svoje 20. pa do 28.godine takoreć, odsjekao se)- da milijun eura mi netko daruje, pomogao bih bližnjima da riješe glavno i uložio bih u nešto s nekim koga znam- moj kapital, njegov biznis, a to kamo sam se mogao pronaći i biti "mukte" veoma koristan je kao sportski "amaterski scout" što je u tada mom voljenom klubu i bilo jako kvalitetno implementirano prije 8-9 godina, baš Juranović i Bašić su tada dovedeni od zagrebačkih ljudi čiju je preporuku Vučević shvatio ozbiljno i djelovao..
No svakako sretna osoba biti ne bih mogao budući da bih htio biti "normalan"; družiti se, upoznati žene i sve kako već ljudi funkcioniraju
Nema to veze sa starosnom dobi, nikad nije kasno za apsolutno ništa na ovome svijetu, dosta ljudi u tvojim godinama vjerujem da razmišlja isto kao i ti, ako ti vjeruješ u nešto i u svoje ciljeve/planove, zašto bi tebi neko rekao da to ne može, naročito npr. neko na forumu ko je anoniman i ko je udaljen od tebe Bog zna koliko kilometara.
Ljudi se uvijek smiju, nađu način da "podyebavaju" za sve, a samo oni istrajni koji ne slušaju te priče "kasno ti je", "prošao voz", "nema od tebe ništa" uspiju u svojim namjerama, ciljevima i planovima.
Nemoj za sebe nikad govoriti debil sam, ružan sam, ovo sam, ono sam. Ti siguran sam da imaš milion kvaliteta koje kriješ sam od sebe koje možeš iskoristiti u današnjem svijetu i za koje bi ljudi jedva čekali da zaposle, uz to ide i milion razloga za živjeti.
Naravno da možeš biti sretan, zašto se ne bi mogao družiti? Zašto ne bi mogao pronaći društvo i diskutovati sa istim o fudbalu, košarci, ne znam ni ja milion tema petih desetih. Zašto ne bi mogao pronaći ženu svog života ili ženu za jednu noć?
Najbitnije je da se pomakneš sa mrtve tačke, ako ti treba bilo kakav razgovor u bilo koje doba dana, noći ili šta slobodno se javi, samo nemoj pomišljati na gluposti i nemoj sebe degradirati bez potrebe, a kamoli crne misli i fraze koje si sinoć iznosio, na to ne trebaš ni pomišljati.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- bavariapivo
- Kontakt:
ne znam, slucajno naisao na clanak preko fejsabombaysaphire je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:10Opa ovo neki bosanskohercegovački Levijatan ?bavariapivo je napisao/la: ↑21 feb 2023, 12:54evo jedna dobra stvar
https://dijasporainfo.net/2023/02/17/mo ... wQ1lgbxJLw
BRavo momci![]()
E nek su ga izmlatili , svaka im čast , treba ga opet čisto da ne zaboravi![]()
i ja kazem, bar jednom mjesecno ga posjetiti, i pitati kako je

- Felixians4
- Kontakt:
Ma nije, ja sam sebi to govorim, ne drugi. Oni čak koji me i solidno poznaju misle da vrijedim i mogu više nego što je stvarnost, na van i ne djelujem baš toliko limitiran i kritično labilan, potiskujem to čitav život u sebi. Uvijek su mi govorili i u školi i ovako u stilu "tebe boli k, sve ti je ravno, živjet ćeš 200 godina, nikakve emocije", no kad budem sam, onda se istresiram, stalno nervozan, dekoncentriran.. Vjerojatno da pušim bi mi donekle olakšalo, a opet donijelo druge tegobe, a i nije jeftino.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 13:13Ne možeš da znati da li bi to radilo ili funkcionisalo dok ne probaš, dok god ima pomaka sa mrtve tačke to je super. Ne funkcioniše ovako, zašto ne potražiti stručnu pomoć, lijekove i sve ostalo pa tek onda dati sud o tome da li ti je bolje ili ne?Felixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 12:24Iskreno, ne vidim varijantu i da mi razgovori, lijekovi, tretmani pomognu, u kojoj bih se uspješno uključio u osnovne životne procese, kamoli šta ozbiljnije. Nisam više ni mlad tolko, niti sam njegovao kontakte(bijah bez mobitela od svoje 20. pa do 28.godine takoreć, odsjekao se)- da milijun eura mi netko daruje, pomogao bih bližnjima da riješe glavno i uložio bih u nešto s nekim koga znam- moj kapital, njegov biznis, a to kamo sam se mogao pronaći i biti "mukte" veoma koristan je kao sportski "amaterski scout" što je u tada mom voljenom klubu i bilo jako kvalitetno implementirano prije 8-9 godina, baš Juranović i Bašić su tada dovedeni od zagrebačkih ljudi čiju je preporuku Vučević shvatio ozbiljno i djelovao..
Nema to veze sa starosnom dobi, nikad nije kasno za apsolutno ništa na ovome svijetu, dosta ljudi u tvojim godinama vjerujem da razmišlja isto kao i ti, ako ti vjeruješ u nešto i u svoje ciljeve/planove, zašto bi tebi neko rekao da to ne može, naročito npr. neko na forumu ko je anoniman i ko je udaljen od tebe Bog zna koliko kilometara.
Ljudi se uvijek smiju, nađu način da "podyebavaju" za sve, a samo oni istrajni koji ne slušaju te priče "kasno ti je", "prošao voz", "nema od tebe ništa" uspiju u svojim namjerama, ciljevima i planovima.
Nemoj za sebe nikad govoriti debil sam, ružan sam, ovo sam, ono sam. Ti siguran sam da imaš milion kvaliteta koje kriješ sam od sebe koje možeš iskoristiti u današnjem svijetu i za koje bi ljudi jedva čekali da zaposle, uz to ide i milion razloga za živjeti.
Naravno da možeš biti sretan, zašto se ne bi mogao družiti? Zašto ne bi mogao pronaći društvo i diskutovati sa istim o fudbalu, košarci, ne znam ni ja milion tema petih desetih. Zašto ne bi mogao pronaći ženu svog života ili ženu za jednu noć?
Najbitnije je da se pomakneš sa mrtve tačke, ako ti treba bilo kakav razgovor u bilo koje doba dana, noći ili šta slobodno se javi, samo nemoj pomišljati na gluposti i nemoj sebe degradirati bez potrebe, a kamoli crne misli i fraze koje si sinoć iznosio, na to ne trebaš ni pomišljati.
Varaš se, precjenjuješ me x100, no mislim da smaramo ostale, nije ovo moj privatni chat
- Marsal
- Kontakt:
Nabijem te na qrac debilčino.NazorUso je napisao/la: ↑21 feb 2023, 10:43Hajd' ne prdi oyebino, sad se vadis. Sinoc pijem kafu s jednim frumasem, skamenili se kad smo vidjeli ovu "vijest". Jos se ja par puta "klao" s njim...Marsal je napisao/la: ↑20 feb 2023, 23:35Joj bogati ala se i vi sad preseravate, sve je krenulo ko šala na njegov ban, crni humor koji je malo izmakao kontroli. Sam Captain crko od smijeha kad sam mu pokazao temu.
Ne možete više bit uvrijeđeni od njega nikako.
Ako sam pak koga uvrijedio, moje isprike.
Ako ništa ovo nam je dobrodošlo jer smo ozbiljno prodiskutovali o psihičkim problemima i ako ništa makar svi znamo za druga Felixiansa i možda mu možemo pomoći vlastitim iskustvima.
Bas vam je fora, onda se cudite sto nemate stvarni zivot. I ne zasluzujete ga bolesnici !!! Jos 99% raje kontalo da si normalan. Jesi qrac, bolesnik teski !!!
I tebe nabijem na qrac klenu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988