Moraš imati ovaj stav:Felixians4 je napisao/la: ↑21 feb 2023, 14:01Ma nije, ja sam sebi to govorim, ne drugi. Oni čak koji me i solidno poznaju misle da vrijedim i mogu više nego što je stvarnost, na van i ne djelujem baš toliko limitiran i kritično labilan, potiskujem to čitav život u sebi. Uvijek su mi govorili i u školi i ovako u stilu "tebe boli k, sve ti je ravno, živjet ćeš 200 godina, nikakve emocije", no kad budem sam, onda se istresiram, stalno nervozan, dekoncentriran.. Vjerojatno da pušim bi mi donekle olakšalo, a opet donijelo druge tegobe, a i nije jeftino.
Varaš se, precjenjuješ me x100, no mislim da smaramo ostale, nije ovo moj privatni chat
Ako ti sam o sebi imaš loše mišljenje nema te onda nigdje. Moraš sebi vjerovati i samo tako možeš da uspiješ. Vjeruj mi da to odlično znam. Ja sam u kolicima i milion stvari mi je ograničeno ili je jako teško doći do nekog uspjeha. Ali nisam nikad odustajao i govorio ma ne mogu to, nije to za mene i slično. Imaš samo dvije opcije u životu: da se predaš i tako plutaš dokle ide ili da se boriš i nikad ne odustaješ od onoga što voliš. Moraš naći ono što te ispunjava i težiti da u tome i uspiješ, možda do tog cilja ne možeš doći jednim putem kojim idu ostali ali postoji još 50 drugih puteva kojima možeš doći ali ih trebaš pronaći i ostati istrajan u tome.