FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

tabba77
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la tabba77 » 22 feb 2023, 12:42

Pozdrav svima, novi sam iako forum pratim aktivno negdje od 2018 i pokušao sam se prijaviti još tada ali mi nije bila odobrena prijava.
Neću puno vaziti oko trenutne situacije u i oko kluba, svi su već sve rekli.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 feb 2023, 12:44

kakvi smradovi djece mi
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 feb 2023, 12:44

Nadam se 10/12, ocekujem 4/12 :)
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 feb 2023, 12:49

napoleon72 je napisao/la:
22 feb 2023, 12:37
Kako je brzo splasnula atmosfera oko "najboljeg prelaznog roka u historiji". Vecina je napokon skontala da losem treneru mozes PSG dat u ruke i neces postic nista. A i 70% pojacanja niko od nas nikad nije gledao, nedokazani igraci iz slabijih liga od ove. Na hajr i na dobro.
Po imenima je sigurno najbolji prelazni rok u zadnjih par sezona, ako ne i u historiji. E to hoće li Mirza uklopiti( a neće ), to je druga stvar. Ja se još nadam da će on nogu dobiti nakon prvih par kikseva, pa da će nas dočekati neko lijepo ime. Isključivo da ovu ekipu uigrava koliko može za ovu sezonu, ali sa fokusom na iduću gdje se mora titula napasti. Moje lično mišljenje je da bi Toni Karačić odlično ovu ekipu vodio.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 22 feb 2023, 12:50, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

spezial
Kontakt:

Post Postao/la spezial » 22 feb 2023, 12:49

Kako je brzo splasnula atmosfera oko "najboljeg prelaznog roka u historiji". Vecina je napokon skontala da losem treneru mozes PSG dat u ruke i neces postic nista. A i 70% pojacanja niko od nas nikad nije gledao, nedokazani igraci iz slabijih liga od ove. Na hajr i na dobro.
Ne samo to. Sve i jedna ekipa koja je ocuvala kostur ekipe je u prednosti nad nama, jer su to vec uigrani timovi koji se bolje poznaju na terenu. Kod nas zasad Ziljkic izgleda ko pojacanje, ostalo cemo sve vidjeti na terenu. O Mirzinim sposobnostima je suvisno i pisati

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 feb 2023, 12:50

Treba biti pozitivan !! Ljudski, sportski i navijacki je nadati se pobjedi ! ( kolikogod bila nerealna ).

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 feb 2023, 12:55

keli je napisao/la:
22 feb 2023, 12:39
zar ima slabijih liga od ove
Ma kako nema... Po mom misljenju jacinu lige ne cini jedna ekipa koja jednom napravi neki izlet i uz malo srece se domogne grupne faze nekog takmicenja. Bitnija je konstantnost neka, ma koliko glupo zvucalo u nasem slucaju. Odnosno, po meni vise snagu lige dokazuju nasa tri playoffa i ispadanja od jakih protivnika, kao i taj playoff Zrinje, nego grupna faza ovog Zalgirisa gdje su dosli uz dosta srece (i to u takmicenju koje bismo mi igrali 3x do sad da je postojalo). Uz to da je taj Zalgiris u zadnjih 20 godina skinuo jedan malo bolji skalp, izbacili Malmo prosle sezone. Ostali evropski trijumfi protiv ekipa iz Sjeverne Irske, Andore, Malte itd. Plus je i sam Lalatovic izjavio da je ova liga teza od Ling Long superlige, nedavno je i onaj bivsi igrac Leotara rekao da je nasa liga mnogo jaca od srpske, igrao je u obje.
Nas yebu politika (pristrasno, odnosno nastimano sudjenje) i infrastruktura, a sam kvalitet nije toliko grozan kolikim se predstavlja.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 feb 2023, 12:59

Zlo mi dodje kad vidim "da se pravi tim za iducu sezonu"... Eto, kao Mirza je prelazno rjesenje, pa ce doci neko ultra, giga, mega trenersko ime 🤣 Koga folirate, zivota vam ? Cuj pravi trener koji na ljeto ide ekipu nekom drugom treneru ??? Cirkus.
Neko je dobro pisao, sta dodje trener koji igra 352 a mi u ekipi imamo 6 krila i 3 stopera ? Sta cemo onda, opet New era ?
Niko nista planski ne radi, doveden je kamion igraca (imenima jakih, to svakako) i narkoman za trenera... Kakvo stvaranje ekipe za narednu sezonu...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 22 feb 2023, 13:02

22 feb 2023, 12:55
keli je napisao/la:
Ma kako nema... Po mom misljenju jacinu lige ne cini jedna ekipa koja jednom napravi neki izlet i uz malo srece se domogne grupne faze nekog takmicenja. Bitnija je konstantnost neka, ma koliko glupo zvucalo u nasem slucaju. Odnosno, po meni vise snagu lige dokazuju nasa tri playoffa i ispadanja od jakih protivnika, kao i taj playoff Zrinje, nego grupna faza ovog Zalgirisa gdje su dosli uz dosta srece (i to u takmicenju koje bismo mi igrali 3x do sad da je postojalo). Uz to da je taj Zalgiris u zadnjih 20 godina skinuo jedan malo bolji skalp, izbacili Malmo prosle sezone. Ostali evropski trijumfi protiv ekipa iz Sjeverne Irske, Andore, Malte itd. Plus je i sam Lalatovic izjavio da je ova liga teza od Ling Long superlige, nedavno je i onaj bivsi igrac Leotara rekao da je nasa liga mnogo jaca od srpske, igrao je u obje.
Nas yebu politika (pristrasno, odnosno nastimano sudjenje) i infrastruktura, a sam kvalitet nije toliko grozan kolikim se predstavlja.
najveci problem je sto su sve ove lige napredovale dosta a nasa stagnira godinama i vazda nam je neko drugi kriv

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 feb 2023, 13:07

NazorUso je napisao/la:
22 feb 2023, 12:59
Zlo mi dodje kad vidim "da se pravi tim za iducu sezonu"... Eto, kao Mirza je prelazno rjesenje, pa ce doci neko ultra, giga, mega trenersko ime 🤣 Koga folirate, zivota vam ? Cuj pravi trener koji na ljeto ide ekipu nekom drugom treneru ??? Cirkus.
Neko je dobro pisao, sta dodje trener koji igra 352 a mi u ekipi imamo 6 krila i 3 stopera ? Sta cemo onda, opet New era ?
Niko nista planski ne radi, doveden je kamion igraca (imenima jakih, to svakako) i narkoman za trenera... Kakvo stvaranje ekipe za narednu sezonu...
Naravno da nema smisla, što ne znači da se ne može naći trener da ovo uigrava za iduću sezonu( kad čičkovo otkaz dobije ).
Nemam nikakve info, ali imam osjećaj da je ovdje Mirvić kontao neko strašno trenersko ime, pa kad nije uspio, onda se prešlo na daj šta daš opciju, pa će prvom prilikom opet neko jako ime za trenera tražiti.
Možda sam i lupio, pojma nemam, ali takav dojam sam dobio.

Konzerva
Kontakt:

Post Postao/la Konzerva » 22 feb 2023, 13:12

sa ovakvom ekipom i ulaganjima evropa vam ne smije doci u pitanje
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 22 feb 2023, 13:15

NazorUso je napisao/la:
Tan je 10 godina u klubu. Da je bilo bilo kakvog plana i sistemtskog rada ,za tih 10 godina bi sada bili u jako dobroj situaciji,cak i uz manja ulaganja. Nego se od prvog dana radi stihijski i lomi preko koljena. Tako i sada radimo,s ovim gomilanjem bezze polovnjaka. Hocemo Evropu nazor. Nidje veze.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 feb 2023, 13:16

keli je napisao/la:
22 feb 2023, 13:02
22 feb 2023, 12:55
keli je napisao/la:

najveci problem je sto su sve ove lige napredovale dosta a nasa stagnira godinama i vazda nam je neko drugi kriv
Tacno. Sami sebi smo najveci dusmani. Evo se.re se po Vici otkako je zasjeo, covjek jest do sad nastelio jednu titulu svom Borcu i generalno pokvario sudjenje, al eto hajmo rec da je sredio terene. Barem znas da na Tusanj bez straha mozes poslat najbolju ekipu bez straha da ce neko nogu slomit na cijev koja viri iz trave. Al gdje smo to bili kad je "nas" Begic bio na celu saveza? U savez nikad vise para nije doslo nego nakon plasmana na Mundijal. Te pare zavrsile.po dzepovima Begica i kompanije, u ligu nije ulozena ni marka. Cak su i Horde tad parolu pisale (Odlazak u Brazil jedina vam briga, a na svijetu mi smo sto i prva liga). Druga stvar, mi evo 8 punih godina imamo investitora. Kazu, u svijetu slijepih covjek sa jednim okom je vladar. U ligi gdje 70% ekipa grca u dugovima i ne zna da li ce licencu dobit, mi smo trebali da do sad imamo 6 titula i 5 kupova najmanje. A bice evo da cemo treci put u tih 8 godina zavrsit ispod treceg mjesta. A kriv je Bosnjo kojem je vlastiti dzep najpreci. Nasi uhljupi su prevarili Tana, fakticki otjerali Nama, uzjahali Mirvica i ocajno ga savjetuju. Krstajic u Radniku iz Bijeljine bio 5 godina, u tih pet godina ljudi osvojili kup, zaigrali Evropu, 4/5 puta bili u gornjem dijelu lige, fakticki stvorili Memisevica, Serbecica, Obradovica... uzeli dobre pare na njima. Citam nekidan intervju nekog bivseg uposlenika, kae nije Krstajica zanimalo odakle je ko i kako se ko zove, samo kvalitet. Samo jedan sposoban covjek od seoskog kluba napravio respektabilnog premijerligasa. Mi godinama s milijarderima nakim a sela nas samaraju.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 feb 2023, 13:27

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 feb 2023, 13:07
NazorUso je napisao/la:
Naravno da nema smisla, što ne znači da se ne može naći trener da ovo uigrava za iduću sezonu( kad čičkovo otkaz dobije ).
Nemam nikakve info, ali imam osjećaj da je ovdje Mirvić kontao neko strašno trenersko ime, pa kad nije uspio, onda se prešlo na daj šta daš opciju, pa će prvom prilikom opet neko jako ime za trenera tražiti.
E zamisli Mirvic otjera Mirzu za 4-5 kola. Radi svog nekog inata proyebes definitivno Evropu, navuces gnjev i bojkot navijaca, i onda otjeras tog debila koji je i bio okidac za sve. Fascinantno. :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 22 feb 2023, 13:29

S obzirom da je sezona parenja kerova na vrhuncu, prica se da ce dalara dobiti brata

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 feb 2023, 13:31

A sto bi dobio otkaz kada je najavljen kao da je Ferguson licno. #PonosnaDoNeba je izjavila, da im se svidjela njegova vizija i plan, da je on neko ko ce forsirati Akademiju, ko ce znati prenijeti igracima sta je Sarajevo...
Suplja, suplja i supljaaa ! Navodio sam vec 10tak imena koja su mogla doci kao "daj sta das" opcija a bolji su od Mirze !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 22 feb 2023, 13:32

joker90 je napisao/la:
22 feb 2023, 11:58
esprit24 je napisao/la:
22 feb 2023, 11:57
Citavo jutro pokusavam da se uclanim i stalno mi izbacuje neku gresku :crazy:
Znak brate da razmisliš još jednom i da ostaviš te pare sebi ili uplatiš negdje nekome ko je u potrebi.
Nije sigurno kliknuo da se slaže s u slovima.
Ima kvačica i sitnim slovima piše slažem se da Mirza bude trener i da je Ajla glavna u klubu.
Koševo Zapad

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 22 feb 2023, 13:35

Shategabri je napisao/la:
22 feb 2023, 13:32
joker90 je napisao/la:
22 feb 2023, 11:58
esprit24 je napisao/la:
22 feb 2023, 11:57
Citavo jutro pokusavam da se uclanim i stalno mi izbacuje neku gresku :crazy:
Znak brate da razmisliš još jednom i da ostaviš te pare sebi ili uplatiš negdje nekome ko je u potrebi.
Nije sigurno kliknuo da se slaže s u slovima.
Ima kvačica i sitnim slovima piše slažem se da Mirza bude trener i da je Ajla glavna u klubu.

I meni je isto bilo prije par dana, shvatio sam to kao išaret da se ne učlanim još uvijek :lol:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 feb 2023, 13:37

NazorUso je napisao/la:
22 feb 2023, 13:31
A sto bi dobio otkaz kada je najavljen kao da je Ferguson licno. #PonosnaDoNeba je izjavila, da im se svidjela njegova vizija i plan, da je on neko ko ce forsirati Akademiju, ko ce znati prenijeti igracima sta je Sarajevo...
Suplja, suplja i supljaaa ! Navodio sam vec 10tak imena koja su mogla doci kao "daj sta das" opcija a bolji su od Mirze !
Slažem se 100% da ima 10 imena koja su bolja od njega u “daj šta daš” scenariju, ali gotovo sad.
Opet kažem, ići će Mirvić uskoro na neko jako ime, ubijeđen sam.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 feb 2023, 13:39

22 feb 2023, 13:27
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 feb 2023, 13:07
NazorUso je napisao/la:
E zamisli Mirvic otjera Mirzu za 4-5 kola. Radi svog nekog inata proyebes definitivno Evropu, navuces gnjev i bojkot navijaca, i onda otjeras tog debila koji je i bio okidac za sve. Fascinantno. :rol:
Pa tako će i biti. S time da ne bi rekao da je neki inat, ali glupost teška jeste. Ako nije skontao da je Mirza fula, skontat će brzo, pa nas čeka neko top ime da se proba zaboraviti na ovo sa Mirzom. Što i ne bi bilo loše ako će dati rezultata jel :D

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: feniksptica, laznokrilo, N3R3D i 43 gosta.