FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
75
35%
Darko Milanič
34
16%
Miodrag Božović
3
1%
Fedja Dudić
31
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
19
9%
Samo stranac
54
25%

Ukupno glasova: 216

Unknown2
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Unknown2 » 22 feb 2023, 15:30

Sto je sada Ajla kriva?

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 feb 2023, 15:31

Zukanovic je napisao/la:
22 feb 2023, 15:30
Sto je sada Ajla kriva?
e **** sad. Kad treba napraviti strasan transfer Ajla zasluzna. Kad se prave ove glupe greske, djecije bolesti ali koje se primjete. Sta je Ajla kriva. kriv je onaj u kontejneru na stadionu za karte. aha
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 22 feb 2023, 15:32

FCUM je napisao/la:
22 feb 2023, 15:17
bordobijelisampion je napisao/la:
22 feb 2023, 15:09
Zukanovic je napisao/la:
22 feb 2023, 15:03
Fudbaleri Sarajeva neće imati podršku navijača u prva dva meča proljetnog dijela sezone Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Kako saznaje Faktor, utakmice protiv Zrinjskog u Mostaru i Željezničara u Trening-centru Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine u Zenici igrat će se bez prisustva publike, odnosno pred praznim tribinama.

FSBiH za ovaj potez odlučio iz sigurnosnih razloga, a na prijedlog Komiteta za stadione i sigurnost.
Pa zar nisu u prodaji karte :damn:
e moja Ayla. Osim sto je prevarila ljude za godisnje sad i za pojedinacne je krenula sa prevarom
Ayla kriva za retardirani savez. Ayla prevarila za godisnje sto su drugi nesposobni. Naserem Vam se usta sve i jednom i Vama i vasem takozvanom bojkotu. Picke jedne sila ste na sitnim ribama iz kluba kao i uvijek a picketine ste jer nam se gradom setaju ljudi koji nas nakaze na sve strane evo godinama. Sve spletke se rade da nas i ove godine unakaze a vi se nasli srati da se izmedju sebe preucavamo i pljujemo. Nemam rijeci kako sam ovo procitao. Sramite se sto sta ljate sebe, svoje ljude ispred a povrh svega klubu koji je ulozio nikad vise bukvalno stetite kao i ova **** iz saveza
F.K. SARAJEVO

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 feb 2023, 15:33

Zukanovic je napisao/la:
Sto je sada Ajla kriva?
Sta mislis da je ovo savez stvarno sam od sebe izdo zabranu navijacima?
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 feb 2023, 15:33

Ma ja, krivo je more, a ne uprava koja objavi prodaju ulaznica za utakmicu u kojoj nema publike. :bow:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 22 feb 2023, 15:34

nokee je napisao/la:
22 feb 2023, 15:29
Kakav glupan moras biti da kazes da je nasa liga jaca od Srbijanske, level PRO! Ubij me ako ti pratis fudbal. Nezadovoljan sa svime u zivotu pa samo negativa mrtva.
Jača je Srbijanska liga samo zbog Partizana i Zvezde, sad je l glupani ovaj što kaže da je naša jača ili ovaj koji kaže da bi se TSC prošetala našom ligom skontaj ti

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 22 feb 2023, 15:35

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
22 feb 2023, 15:31
Zukanovic je napisao/la:
Sto je sada Ajla kriva?
e **** sad. Kad treba napraviti strasan transfer Ajla zasluzna. Kad se prave ove glupe greske, djecije bolesti ali koje se primjete. Sta je Ajla kriva. kriv je onaj u kontejneru na stadionu za karte. aha
Kakve veze ima bilo ko u klubu sa odlukom retardiranog saveza?
Kakve je veze iko imao sto se protiv leotara dva dana pred tekmu savez odredio kaznu zbog navodnih baklji na stadionu?
Jeste li vi normalni?
Ukljucite glavu malo!!!
F.K. SARAJEVO

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 22 feb 2023, 15:35

napoleon72 je napisao/la:
22 feb 2023, 15:33
Ma ja, krivo je more, a ne uprava koja objavi prodaju ulaznica za utakmicu u kojoj nema publike. :bow:
Jel 100%?

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 22 feb 2023, 15:35

E čuj prodaju karte za utakmicu bez navijača hahahah
The saddest thing in life is wasted talent.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 feb 2023, 15:35

Honorar je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:
22 feb 2023, 15:19
Honorar je napisao/la:
22 feb 2023, 14:49

Nista ti ovdje nema pogresno. Svakih pola godine novi trener i deset novih igraca i svaka tri mjeseca hajka na uprave, trenere, igrace, upravljace.... Vidjeces u aprilu da pola ovih imena sto se dovelo nece biti ni u rosteru a kamoli u prvih jedanest
Koji si ti od ove dvojice što pricaju,pošto ti vidim historiju postova da kacis svaku emisiju na forum?

Helem gleda toga,nije nikakvo otkrice tople vode ako kazes da nije pametno tjerat 10 dovodit 10,to i onaj što ne prati fudbal to zna. Eto moraš biti neki expert pa da to zakljucis moš mislit :roll:

Ali poznavanje neke osnovne materije PL npr samih igraca i svega ,to se ipak treba malo gledat/pratit prije nego sto istu temu odlucis da pratis,nije dovoljno upaliti vikendom utakmicu i pogledati i da mislis da znaš sve o tome,pogledam i ja emisiju o odlasku na svemir pa se ne usudim pricati o toj temi npr.

Za pocetak nek pocnu sa tim da potrefe poziciju igracu bit ce super. Pricaju o tome da cemo pogoditi kao samo sa igracima za koje su culi oni licno,evo spominju tog Serbecica npr super bla bla a isti taj Serbecic je zadnju rolu kod nas imao jaku lošu.Dalje Radovic i Ziljkic kao to moze proci(za njih su kao culi nekad pa kao ok znaju za njih treba samo na siguricu ici :roll: ) igrace za koje nisu culi su kao kocka i ne obecava to nešto :roll: Po tome najbolje dovoditi "prekaljenje asove " PL i bit ce super kao culi smo za njih,cijeli zivot igraju PL dobri igraci pravo :roll:

Sve u svemu nemogu da duzim nervirate me koji god da si od njih,treba nešto malo dublje pratit da bi isto mogao komentarisati,pa ako vec misle raditi što rade nek se malo dublje posvete tome.

Sarajevo je odigrali npr 5/6 pripremnih utakmica(dakle mogao si vidjeti ko,sta,gdje da te zanimalo to naravno)i ti komentarišes to isto Sarajevo i kao bacas analizu i kazes zamjena za Djokanovica je Kyeremeh a neide jarane jbg.
Meni je drago da ima neko da se bavi nasom ligom u tom je sav fol
i meni je drago nek se bave. Ali ove plave po cehri prepoznam. EE koja romantika kad slusas za zelju strasan prelazni rok, ovo ono. Ljudi sergiju skupljali, igraci im dzaba igraju. O cemu pricamo? Hodzic strasan potez 29 mu godina, karijera slicna suljicevoj. Krivulja u padu.
Ok, jeste bezveze 10 igraca dovesti novih. Ali je ovo prvi put da su se iole igraci doveli kako treba, ne neke polovare srbijanske lige, metuzalemi pred smrt itd.
A neka sadrzaja uvijek.
Ovaj me je podsjetio isto ovi komentatori sa Arenesport. Ne moze on sakriti pripadnost selji ma nema sanse. Pa fino sad prenosis Velez - Posusje a ne svoga selju.
- 1 9 4 6 -

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 22 feb 2023, 15:36

napoleon72 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
Hajde Boga ti, svakako je FKS Mirvićev što kažu ovi branioci po službenoj dužnosti, nek ga samo on i Aylah gledaju uživo. Što će navijači na tekmi? :mrgreen:
Propade Magodici prvo gostovanje u zivotu :rol:
Ko zna ko će sve biti među probranom rajom koja će uživo i džabalesku da prati privatiziranu i otuđenu fudbalsku ekipu? :kafa:

Ja bih nastavio sa ovom prodajom karata, pa nema veze što se ne može otići. Nek ovi članovi pokažu i na taj način vjernost!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 22 feb 2023, 15:37

senad82 je napisao/la:
22 feb 2023, 15:35
Zukanovic je napisao/la:
Sto je sada Ajla kriva?
Kakve je veze iko imao sto se protiv leotara dva dana pred tekmu savez odredio kaznu zbog navodnih baklji na stadionu?
Jeste li vi normalni?
Ukljucite glavu malo!!!
Koliko god je retardiran savez, savez nema nikakve veze s ovom odlukom.. ukljuci ti glavu malo .
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 22 feb 2023, 15:37

senad82 je napisao/la:
Zukanovic je napisao/la:
Sto je sada Ajla kriva?
Jeste li vi normalni?
Ukljucite glavu malo!!!
ukljuci ti glavu i sacekaj da se hodzino samelje. Kad ne znas hoce li biti navijaca sta prodajes karte?! Tako su i sezonske propale vecini znas. Nisam procitao nigdje izvini.
- 1 9 4 6 -

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 feb 2023, 15:38

Bujrum, ulozite vise od MirvaHa pa gledajte utakmice. Do tada imate pravo da sutite.

Mirvah kad ga pitaju hoce li biti navijaca na stadionu:
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 22 feb 2023, 15:39

Vi pas mislite da oni prodaju karte i ako znaju da nece biti navijaca? zbog ti 1000 KM
Zadnja izmjena: Unknown2, dana/u 22 feb 2023, 15:39, ukupno mijenjano 1 put.

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 22 feb 2023, 15:39

Ako se ne oglase po ovom pitanju nek idu svi u p.m od cistacice do Mirvica. Pa ovo udara zdravu inteligenciju, to nema na crtanom filmu sta nama rade.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 22 feb 2023, 15:40

NazorUso je napisao/la:
22 feb 2023, 15:38
Bujrum, ulozite vise od MirvaHa pa gledajte utakmice. Do tada imate pravo da sutite.

Mirvah kad ga pitaju hoce li biti navijaca na stadionu:
:lol: :lol:

Vala ako nista Nece biti bogaranja majki i bogova
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 22 feb 2023, 15:42

Izgleda da je Vico hakovao fb stranicu kluba, i napisao ono za prodaju karata. Sram te bilo Vico vragolancicu, kako nam se sprdas s klubom.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

senad82
Kontakt:

Post Postao/la senad82 » 22 feb 2023, 15:43

22 feb 2023, 15:37
senad82 je napisao/la:

Jeste li vi normalni?
Ukljucite glavu malo!!!
ukljuci ti glavu i sacekaj da se hodzino samelje. Kad ne znas hoce li biti navijaca sta prodajes karte?! Tako su i sezonske propale vecini znas. Nisam procitao nigdje izvini.
Ko te tjerao da kupis? Ko je znao da ce biti radova na stadionu i ko je znao da ce ti savez sve ovo uraditi ne samo nama vec i Tz, Velezu i dr. I oni su kupovali clanske. Je li to karte trebaju izaci u prodaju na dan utakmice? Od kada je to politika? Kakve ste Vi ublehe
Bio sam protiv i mirze i emira i ayle ali protiv kluba nisam i necu nikad ali kada vidim kakvi ste neka ih je ostavio i ja bi svaka mu cast
F.K. SARAJEVO

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 22 feb 2023, 15:43

pitara je napisao/la:
22 feb 2023, 15:34
nokee je napisao/la:
22 feb 2023, 15:29
Kakav glupan moras biti da kazes da je nasa liga jaca od Srbijanske, level PRO! Ubij me ako ti pratis fudbal. Nezadovoljan sa svime u zivotu pa samo negativa mrtva.
Jača je Srbijanska liga samo zbog Partizana i Zvezde, sad je l glupani ovaj što kaže da je naša jača ili ovaj koji kaže da bi se TSC prošetala našom ligom skontaj ti
Pusti debila Aylinog, nije u zivotu pogledao utakmicu srpske lige osim vecitog derbija. Kvalitet nepostojeci, prosjecni igraci ove lige razbijali tamo, s druge strane 80% pojacanja koja su iz Srbije dolazila ovamo (ako nisu bivsi igraci Zvezde i Partizana) teski flopovi. Gdje su oni silni igraci sto dodjose u Borac iz Napretka i Radnickog? Trebali bi da gaze ovu ligu a ne vide se. Evo Mrkaic kao najvece pojacanje, u Radniku i Zrinji ocaj, u Vojvodini, Javoru, Borči i Zemunu odlican spic. Opet sad u Borcu nula.bodova, uz svu mogucu sudijsku pomoc. Superjaka superliga. :rol: :rol: :rol: :rol:
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Google [Bot], rimljanin90, Velaxsa i 53 gosta.