Ooodi ga neće zanavijat'!!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A ni u trening kaaamp necee uNic !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- skullcrusher
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
senad82 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:43Ko te tjerao da kupis? Ko je znao da ce biti radova na stadionu i ko je znao da ce ti savez sve ovo uraditi ne samo nama vec i Tz, Velezu i dr. I oni su kupovali clanske. Je li to karte trebaju izaci u prodaju na dan utakmice? Od kada je to politika? Kakve ste Vi ubleheLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:37ukljuci ti glavu i sacekaj da se hodzino samelje. Kad ne znas hoce li biti navijaca sta prodajes karte?! Tako su i sezonske propale vecini znas. Nisam procitao nigdje izvini.
Bio sam protiv i mirze i emira i ayle ali protiv kluba nisam i necu nikad ali kada vidim kakvi ste neka ih je ostavio i ja bi svaka mu cast
Pa da ima ljudi da mucnu glavom, koju trebaju da koriste za ono sto rade bilo bi drugacije. Ko te tjerao da pocnes raditi teren u nevakat? Kad si krenuo dobro u prvenstvu, euforija, trening utakmice ebene posjecene kao da je evropa - i ti klimnes glavo i izores teren? Sta je sa Zrinsjkim bilo? Pa logicno nes ga ovde unic raditi. Pa sad ljudi prvi na pauzi, mozda koje kolo fule na svom terenu. NIKAD NIKAD NIKAD na Kosevu ne bi 5 komada od tuzla citya primili. Prvo to pa onda dalje.
Ako sam rekao da informacija ne ide od vrha ka dnu u klubu, znaci neko je pogrijesio. I nije prvi put. Ja im halalim to sto sam kupio, uzeo sam radi kluba. A nesto sam znao da necemo igrati na Kosevu.
Karte ne trebaju izaci na dan utakmice ali ne moraju ni 4-5 dana prije utakmice.
Ne pljujem ih, samo kazem da prije nego nesto odsjeces - izmjeri 3x.
Bez veze je sto govoris da smo Ublehe.
Protiv kluba nisam nikad bio i necu ni sad. Ja sam od pocetka za to da Mirza zavrsi sto je zapoceo, jer je to jedino racionalno. Isto tako mi i bojkot ne dolazi u pravo vrijeme ali eto.
Ugl, greske glupe i iritirajuce kada se u ovim vremenima gleda svaka sitnica. Jer ebiga reogranziuemo se evo 10 godina, raji preko glave doslo.
Srdacan pozdrav Senade1
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Boze sacuvaj kakvi mentoli pisu na ovom forumu. Covjek pita ko je tjerao navijace da kupuju sezonske
Upravo ta Ajla i ljudi iz kluba su pozivali ljude da kupe sezonske, vrati se pola godine unazad i pogledaj objave na drustvenim mrezama kluba. Sedmicama su se pozivali navijaci na raznorazne nacine na kupovinu sezonske, ali iz kluba su im vjesto prikrili da ce te sezonske koristiti na stadionima sirom BiH, samo ne tamo gdje se to podrazumijeva. Ti ne znas ni razliku izmedju clanske kartice i sezonske ulaznice, tako da si jedina ubleha ovdje ti.
SVI NA ISTOJ STRANI!
Bodri voljeni klub sa tribina Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase”, obezbjedi svoju sezonsku ulaznicu!
TRIBINA
Cijena
SJEVER 50,00
ISTOK 120,00
ZAPAD 120,00
ZAPAD GALERIJA 200,00
BORDO VIP 1.000,00

SVI NA ISTOJ STRANI!
Bodri voljeni klub sa tribina Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase”, obezbjedi svoju sezonsku ulaznicu!
TRIBINA
Cijena
SJEVER 50,00
ISTOK 120,00
ZAPAD 120,00
ZAPAD GALERIJA 200,00
BORDO VIP 1.000,00
Pa ako je rekao neki igrac Leotara da je nasa liga beton onda je to tako sigurno! Nema sta raspravljati..napoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 12:55Plus je i sam Lalatovic izjavio da je ova liga teza od Ling Long superlige, nedavno je i onaj bivsi igrac Leotara rekao da je nasa liga mnogo jaca od srpske, igrao je u obje.
Ja ne vidim da je spomenuo czr i par.. Znaci i oni upadaju u ova poredjenja! Hajd vozdra

Ma ja sam prvi kupio sezonsku i ne zalim ni sekunde. Znao sam da cemo igrati izvan naseg stadiona i to mi je ok. Ali ove ostale nebuloze nas unistise. Saznajes iz medija prvo da igras u Mostaru ?! Sutnja oko probijenih rokova ?! Prodaja karata za tekmu, bez da se provjerilo sa savezom da li ce biti navijaci prisutni ?!Herson je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:57Boze sacuvaj kakvi mentoli pisu na ovom forumu. Covjek pita ko je tjerao navijace da kupuju sezonske![]()
Upravo ta Ajla i ljudi iz kluba su pozivali ljude da kupe sezonske, vrati se pola godine unazad i pogledaj objave na drustvenim mrezama kluba. Sedmicama su se pozivali navijaci na raznorazne nacine na kupovinu sezonske, ali iz kluba su im vjesto prikrili da ce te sezonske koristiti na stadionima sirom BiH, samo ne tamo gdje se to podrazumijeva. Ti ne znas ni razliku izmedju clanske kartice i sezonske ulaznice, tako da si jedina ubleha ovdje ti.
SVI NA ISTOJ STRANI!
TRIBINA
Cijena
SJEVER 50,00
ISTOK 120,00
ZAPAD 120,00
ZAPAD GALERIJA 200,00
BORDO VIP 1.000,00
#PonosnaDoNeba
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Suti nek ne puca. Smetamo na tribina, smetamo na forumima. Ovdje je mlijeko bijelo a neko ga pokusava predstaviti crnim.
Ni opravdana kritika nije dobro dosla.
Ni opravdana kritika nije dobro dosla.
- 1 9 4 6 -
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Zuti na poso!
- 1 9 4 6 -
-
- Kontakt:
Bojkotasi docekali svojih 5 minuta....
Kakve teorije zavjere, pa preyebali su one iz sumske...

Kakve teorije zavjere, pa preyebali su one iz sumske...

- ElCartel11
- Kontakt:
Znaci u ovoj sezoni cemo imati 3 domace i jedno 27 gostujucoh utakmica 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
previse postova a koliko vidim nebitno sve, ima li ko ukratko da napise sta se desava
kako idu clanske do kojeg se broja doslo,kako ide prodaja dresova,da li se nagovjestava prvih 11,jel to Avram napokon progovorio ono sto je trebao Ahmetovic davno kao kapiten da stane u zastitu ekipe i igraca a on samo sutio i slusao duduka i onog neinteligentnog splicanina
ima li kakav pravnik koliko savez ima veze sa ovom izgradnjom terena jel istina da su firme odustale i to engleske jer je bilo nemoguce izjednaciti ponudu grka koji su obecali uraditi za 40 dana teren ,englezi se smijali na to , da bi grci na kraju opet zaduzili neku trecu firmu.
ako je probijen rok koji je savez dogovorio ,moze li se tuziti savez i da se ova godina proglasi kao neregularna,mislim da sem afganistana tam nekad poslije onih kula,ukrajine sad,eventualno kambodze i ruande ,jeidna smo drzava gdje neki klub ne igra kuci cijelo prvenstvo
kako idu clanske do kojeg se broja doslo,kako ide prodaja dresova,da li se nagovjestava prvih 11,jel to Avram napokon progovorio ono sto je trebao Ahmetovic davno kao kapiten da stane u zastitu ekipe i igraca a on samo sutio i slusao duduka i onog neinteligentnog splicanina
ima li kakav pravnik koliko savez ima veze sa ovom izgradnjom terena jel istina da su firme odustale i to engleske jer je bilo nemoguce izjednaciti ponudu grka koji su obecali uraditi za 40 dana teren ,englezi se smijali na to , da bi grci na kraju opet zaduzili neku trecu firmu.
ako je probijen rok koji je savez dogovorio ,moze li se tuziti savez i da se ova godina proglasi kao neregularna,mislim da sem afganistana tam nekad poslije onih kula,ukrajine sad,eventualno kambodze i ruande ,jeidna smo drzava gdje neki klub ne igra kuci cijelo prvenstvo
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 22 feb 2023, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ja netvrdim da ce ijedan novodivedeni igrac bit pojacanje, teren je jedini procjenjivac..
Al da se osvrnemo na dista kritika koje se ovde pise a i dosta kritika od OVOG PODKESTA OFF SIDE
Kazu da smo nabacali/ ovi diveli igraca toliko da smo sami sebi raku iskopali i da nema smisla
Pisacu samo o faktima
Suljic
Ahmet
Kobiljar
Ovo su igraci koji su bili tu prije fedje i kad je fedja otjerao 20 komada njih je zadrzao i pokazalo se pogresnim potezom
Otjerani
Ikic je posudjen, al vjerovatno su turci trazili posudbu da se uvjere imal kvalitet i ako bude zadovoljio da ga odkupe i vjerujem da je vec CIFRA i dogivorena
Djokanovic—-770 k € prodat
Kad je Fedja dosao covjek je otjerao 20 igraca doveo 11
Sada smo otjerali 3 prodali posudili 2 to je pet doveli cinimi se 9 sto znaci da smo popunili 4 ili 5 mjesta sa akademcima, ako racunamo da svaki normaln roster ima 25-26 igraca
Takodje VRANCIC I ONAJ SA 4 imena su na posudbi 3 mjeseca, gdje maka vjerovatnoca da cemo bit u mogucnosti da zadrzimo Vrancica ako bude na nivou. 4tveroimeni 50/50
Znaci ovo su brojevi i oni su fakti
Suljic/ziljkic
Ahmet/Olveira
Drobarov/ serbedzic
Djokanovic/cirjak/ vrancic/ onaj crnac
Tomasevic/ radovic/ mulalic/ avdija
Gulasin/ ikic/ Dal/ onaj iz tc sto je doso 12 golova ass nemoze da mi naumpadne ime
Prva grupa igraca je Glava za glavu
Druga grupa je vise gdje smo doveli igrace gdhe se konkurencija pojacala
Nevidim nijednu poziciju da smo nazadovali niti ijednu poziciju da je bila bolja a da smo doveli goru zamjenu
Djokanovica moze curjaj fino zamjenit a Vrancuc cirjaja
Ikic je bio ok al gulas i onaj crnac sigurno nece bit losi
Jedino zamjena za Ahmeta jeste bolja ali po mom ne toliko bolja koliko sam ocekiva jer tu je bas skripalo
Stoperi su bili uzasni pojacali ih sigurno za 5x
Al da se osvrnemo na dista kritika koje se ovde pise a i dosta kritika od OVOG PODKESTA OFF SIDE
Kazu da smo nabacali/ ovi diveli igraca toliko da smo sami sebi raku iskopali i da nema smisla
Pisacu samo o faktima
Suljic
Ahmet
Kobiljar
Ovo su igraci koji su bili tu prije fedje i kad je fedja otjerao 20 komada njih je zadrzao i pokazalo se pogresnim potezom
Otjerani
Ikic je posudjen, al vjerovatno su turci trazili posudbu da se uvjere imal kvalitet i ako bude zadovoljio da ga odkupe i vjerujem da je vec CIFRA i dogivorena
Djokanovic—-770 k € prodat
Kad je Fedja dosao covjek je otjerao 20 igraca doveo 11
Sada smo otjerali 3 prodali posudili 2 to je pet doveli cinimi se 9 sto znaci da smo popunili 4 ili 5 mjesta sa akademcima, ako racunamo da svaki normaln roster ima 25-26 igraca
Takodje VRANCIC I ONAJ SA 4 imena su na posudbi 3 mjeseca, gdje maka vjerovatnoca da cemo bit u mogucnosti da zadrzimo Vrancica ako bude na nivou. 4tveroimeni 50/50
Znaci ovo su brojevi i oni su fakti
Suljic/ziljkic
Ahmet/Olveira
Drobarov/ serbedzic
Djokanovic/cirjak/ vrancic/ onaj crnac
Tomasevic/ radovic/ mulalic/ avdija
Gulasin/ ikic/ Dal/ onaj iz tc sto je doso 12 golova ass nemoze da mi naumpadne ime
Prva grupa igraca je Glava za glavu
Druga grupa je vise gdje smo doveli igrace gdhe se konkurencija pojacala
Nevidim nijednu poziciju da smo nazadovali niti ijednu poziciju da je bila bolja a da smo doveli goru zamjenu
Djokanovica moze curjaj fino zamjenit a Vrancuc cirjaja
Ikic je bio ok al gulas i onaj crnac sigurno nece bit losi
Jedino zamjena za Ahmeta jeste bolja ali po mom ne toliko bolja koliko sam ocekiva jer tu je bas skripalo
Stoperi su bili uzasni pojacali ih sigurno za 5x
Pa sta ako se poziva to je normalno to je marketing?Herson je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:57Boze sacuvaj kakvi mentoli pisu na ovom forumu. Covjek pita ko je tjerao navijace da kupuju sezonske![]()
SVI NA ISTOJ STRANI!
TRIBINA
Cijena
SJEVER 50,00
ISTOK 120,00
ZAPAD 120,00
ZAPAD GALERIJA 200,00
BORDO VIP 1.000,00
Poziva te i Mercedes da dodjes u salon i kupis novi Mercedes. I sta sad kako nisi otisao i kako nisi kupio istog.
Fizicki te niko za rukav nije vukao da kupis istu to je dobra volja hoces neces kao sad clanske neko uzeo neko nije
Joj logike jbo te zivot
F.K. SARAJEVO
Ovo mu je pos'o

Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 22 feb 2023, 16:11, ukupno mijenjano 1 put.
Derbi ce baš na fazon prijateljske utakmice biti,neutralni trening teren,u drugom gradu,bez publike,termin 13:00.
Fokus ce biti na dernjavi Mirze/Edisa sa klupe jel ce to da odzvanja na ovom praznom malom prostoru.
Sve u svemu jadno je blaga rijec iskreno.

Fokus ce biti na dernjavi Mirze/Edisa sa klupe jel ce to da odzvanja na ovom praznom malom prostoru.
Sve u svemu jadno je blaga rijec iskreno.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
FK Ayla Alimanovic.
Pa jel direktorica, menadzerica, operativka i sve i svasta?
Zabrana dolaska navijaca je dogovor uprave i MUPa.
Uprava na upit iz MUPa nije mogla odgovoriti da li ce i koliko navijaca doci, poci. MUP nije zelio preuzeti odgovornost za organizaciju utakmica osim ako navijaci ne dodju u organizovano pratecim konvojima...cak i ako si "domacin". Jer uprava nema bilo kakav kontakt niti uticaj na sopstvenu grupu navijaca. Cak sta vise, medju njima vlada stav da im navijaci i ne trebaju. MUP nije zelio da se zajebaje i RADI SVOJ POSAO, po obicaju
.
Ima li hordi, hoce li polaziti, dolaziti...dokle, kako. Ima li ultrasa, hoce li ulaziti, pokusati doci. Ima li ra, hoce li cekati ultrase. Ima li hordi po drugi put, hoce li krenuti manijaci...i jedni i drugi u civilu....i dokle....itd itd.
Uprava je skup degenerika, koji iz dana u dan sve vise zaostravaju sa navijacima svoga kluba. Eskalacija ako ovako mastave je neminovna. Ayla se ubila za menadzericu CM ili DM, maksimum. I ekipa kojom se okruzila.
Muriju zaboli taki, ko ce koga ganjati po cestama i gradovima, i onako svi hodaju u "civilu", bas bi oni mogli skontati koji su ciji i gdje su krenuli.Zabrani sve, i onako imas upravu Sarajeva koja nije dorasla bilo cemu, i da se izbori za bilo sta.
Steta samo zbog Mirzinih 100 000 navijaca. Opasna se koreografija i spektakl spremao. Steta.
Pa jel direktorica, menadzerica, operativka i sve i svasta?
Zabrana dolaska navijaca je dogovor uprave i MUPa.
Uprava na upit iz MUPa nije mogla odgovoriti da li ce i koliko navijaca doci, poci. MUP nije zelio preuzeti odgovornost za organizaciju utakmica osim ako navijaci ne dodju u organizovano pratecim konvojima...cak i ako si "domacin". Jer uprava nema bilo kakav kontakt niti uticaj na sopstvenu grupu navijaca. Cak sta vise, medju njima vlada stav da im navijaci i ne trebaju. MUP nije zelio da se zajebaje i RADI SVOJ POSAO, po obicaju
Ima li hordi, hoce li polaziti, dolaziti...dokle, kako. Ima li ultrasa, hoce li ulaziti, pokusati doci. Ima li ra, hoce li cekati ultrase. Ima li hordi po drugi put, hoce li krenuti manijaci...i jedni i drugi u civilu....i dokle....itd itd.
Uprava je skup degenerika, koji iz dana u dan sve vise zaostravaju sa navijacima svoga kluba. Eskalacija ako ovako mastave je neminovna. Ayla se ubila za menadzericu CM ili DM, maksimum. I ekipa kojom se okruzila.
Muriju zaboli taki, ko ce koga ganjati po cestama i gradovima, i onako svi hodaju u "civilu", bas bi oni mogli skontati koji su ciji i gdje su krenuli.Zabrani sve, i onako imas upravu Sarajeva koja nije dorasla bilo cemu, i da se izbori za bilo sta.
Steta samo zbog Mirzinih 100 000 navijaca. Opasna se koreografija i spektakl spremao. Steta.
- FKS -
Sigurno kad bi neko otisao i kupio (platio mercedes) ne bi poslije bilo ee znate sta ipak ga necete moci koristiti ostaje kod nas u salonu, dodjite sljedece godine i kupite novisenad82 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:08Pa sta ako se poziva to je normalno to je marketing?Herson je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:57Boze sacuvaj kakvi mentoli pisu na ovom forumu. Covjek pita ko je tjerao navijace da kupuju sezonske![]()
SVI NA ISTOJ STRANI!
TRIBINA
Cijena
SJEVER 50,00
ISTOK 120,00
ZAPAD 120,00
ZAPAD GALERIJA 200,00
BORDO VIP 1.000,00
Poziva te i Mercedes da dodjes u salon i kupis novi Mercedes. I sta sad kako nisi otisao i kako nisi kupio istog.
Fizicki te niko za rukav nije vukao da kupis istu to je dobra volja hoces neces kao sad clanske neko uzeo neko nije
Joj logike jbo te zivot![]()
90!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
poziva mercedes da kupis auto koje je moguce registrovati i voziti u BiH. I mozda cak ti dodaju ako ti gdje mercedes stane na putu, da dobijes zamjensko auto.senad82 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 16:08Pa sta ako se poziva to je normalno to je marketing?Herson je napisao/la: ↑22 feb 2023, 15:57Boze sacuvaj kakvi mentoli pisu na ovom forumu. Covjek pita ko je tjerao navijace da kupuju sezonske![]()
SVI NA ISTOJ STRANI!
TRIBINA
Cijena
SJEVER 50,00
ISTOK 120,00
ZAPAD 120,00
ZAPAD GALERIJA 200,00
BORDO VIP 1.000,00
Joj logike jbo te zivot![]()
ugl Senade, slozit ce se da moze bolje sve da funkcionise. Ja vjerujem da je ovakva reakcija, jer je raja vec planirala kako na utakmicu. I onda opet glup hladan tus.
- 1 9 4 6 -
Nije stvar u tome uopste, svakako bih je kupio i da su stavili napomenu da ce se ubrzo raditi teren na Kosevu. Koristio sam je u Zenici isto koliko bih i na Kosevu, nije sporno to uopste, izmedju ostalog radili su se tereni i na ostalim stadionima, nismo mi izuzetak. Problem je u tom odnosu prema navijacima, gdje se ljudi sedmicama pozivaju da kupe sezonske ulaznice, a ti isti ljudi iz medija saznaju da ce te karte koristiti u Zenici ili na drugom stadionu. Zar je bio problem naglasiti da ce se sezonske koristiti na drugim stadionima? A znali su to, ne moze niko reci da nisu u to vrijeme znali za radove na Kosevu, pa nismo djeca. I opet kazem tu sezonsku bih opet uzeo i sa tom napomenom, ali ne mogu ocekivati povjerenje od navijaca kad rade takve stvari i pokusavaju sakriti tako bitne informacije sve s ciljem prodaje sto vise ulaznica.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, Google Adsense [Bot], kraljlavova i 57 gostiju.