Dobro, i šta? Ti si veći navijač? Ne razumijem.Hajdeee je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:5316 feb 2023.tabba77 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:51Jeste ozbiljni da bi radije da se igra utakmica na lošem terenu ili na novom terenu u Vrapcicima? Nama navijačima je svakako ova sezona propala. Jedino pozitivno sto se može desiti je da ekipa proigra na proljeće. Ja bih prvi išao na svaku kao sto sam i do sad u cijeloj sezoni, ali moje mišljenje je da je bolje da igrati na novom terenu pa čak i bez navijača.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Posra ove "sta je ayla kriva sto igramo bez publike"MortemHz je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:43Kako saznaje naš portal, Sarajevo je imalo mogućnost da pomenute dvije utakmice odigra u Doboju kod Kaknja, što bi značilo da njihovi navijači mogu doći bez problema, ali su tu soluciju odbacili i odlučili su da igraju u Mostaru, odnosno Zenici.
Koševski ligaš zbog rekonstrukcije terena praktično cijelu sezonu igra van Sarajeva i nema sumnje da je klubu nanesena ogromna finansijska i rezultatska šteta.
Sarajevo dočekuje Zrinjski u nedjelju (26. marta) od 17.30 sati, dok je sarajevski derbi na rasporedu 8. marta od 13 sati.
![]()

Care i bolje da igramo na losem terenu protiv zrinjskog hahatabba77 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:51Jeste ozbiljni da bi radije da se igra utakmica na lošem terenu ili na novom terenu u Vrapcicima? Nama navijačima je svakako ova sezona propala. Jedino pozitivno sto se može desiti je da ekipa proigra na proljeće. Ja bih prvi išao na svaku kao sto sam i do sad u cijeloj sezoni, ali moje mišljenje je da je bolje da igrati na novom terenu pa čak i bez navijača.
I opet sve u komentarima ovi sto svakako bojkotuju
top!

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Eto konacno su se stekli svi uvjeti da pokazu najbolje sto su spremili.
Moje skromno misljenje ako ne budemo imali 3/3, svakako je rekao do Veleza da ide
tako da ako ne bude nek se ne pojavljuje na kosevu
Moje skromno misljenje ako ne budemo imali 3/3, svakako je rekao do Veleza da ide

Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 22 feb 2023, 18:00, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
napoleon72 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:45Auuuu preyeba Aylica svoje fanove koji bi dosli na tekmu.MortemHz je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:43Kako saznaje naš portal, Sarajevo je imalo mogućnost da pomenute dvije utakmice odigra u Doboju kod Kaknja, što bi značilo da njihovi navijači mogu doći bez problema, ali su tu soluciju odbacili i odlučili su da igraju u Mostaru, odnosno Zenici.
Koševski ligaš zbog rekonstrukcije terena praktično cijelu sezonu igra van Sarajeva i nema sumnje da je klubu nanesena ogromna finansijska i rezultatska šteta.
Sarajevo dočekuje Zrinjski u nedjelju (26. marta) od 17.30 sati, dok je sarajevski derbi na rasporedu 8. marta od 13 sati.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

1946
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Sto je najgore teren je ok, jos imas priliku da imas do 4k navijaca. Al sa ovim se govori ko hebe navijacespezial je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:57Care i bolje da igramo na losem terenu protiv zrinjskog hahatabba77 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:51Jeste ozbiljni da bi radije da se igra utakmica na lošem terenu ili na novom terenu u Vrapcicima? Nama navijačima je svakako ova sezona propala. Jedino pozitivno sto se može desiti je da ekipa proigra na proljeće. Ja bih prvi išao na svaku kao sto sam i do sad u cijeloj sezoni, ali moje mišljenje je da je bolje da igrati na novom terenu pa čak i bez navijača.
Igrali smo i do sad pa ništaspezial je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:57Care i bolje da igramo na losem terenu protiv zrinjskog hahatabba77 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:51Jeste ozbiljni da bi radije da se igra utakmica na lošem terenu ili na novom terenu u Vrapcicima? Nama navijačima je svakako ova sezona propala. Jedino pozitivno sto se može desiti je da ekipa proigra na proljeće. Ja bih prvi išao na svaku kao sto sam i do sad u cijeloj sezoni, ali moje mišljenje je da je bolje da igrati na novom terenu pa čak i bez navijača.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
-
- Kontakt:
Ma vidjeli bi da je Velez, Zeljo ili neki drugi klub kome je makar malo stalo do svojih navijaca u nasoj poziciji. Njima ne bi sigurno zabranili domace navijace. Lako je nasim strucnjacima to uraditi kad su to jedva docekali. Samo nama zabrane navijace na svim tribinama zbog baklji na jednoj tribini. Samo nama zabrane prisustvo domacih navihaca u Mostaru i Zenici jer navodno nema uslova za tokeli je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:53Na stranu sve ali prvo Mladost izbace iz lige radi stadiona i onda isti savez tebe uslovljava da igras na tom stadionu ako hoces domacu publiku. Uostalom kakvi su to izgovori bezbjezdnosti?? Ako ne mozes organizovati derbi od par hiljada ljudi odlozi pendrek i idi ubij se. Ljudi organizuju utakmice od 80 hiljada navijaca. Koliko apsurda i koliko nam se rugaju u facu i savez i ovi nasi.
Jedino nasoj upravi ne trebaju navijaci jer imaju pare ljudi. Imamo investitora i pravimo rekordne transfere
Zadnja izmjena: spezial, dana/u 22 feb 2023, 18:08, ukupno mijenjano 1 put.
HAHAHAHA bravo

A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- napoleon72
- Kontakt:
Eno sad im izgovor da treba igrat na dobrom terenu, nas na Bilinom na vrhunskom terenu nije silov'o samo ko nije probao. 

GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ja bi još podjela napravio, malo je ovih.
Npr više kategorija da napravimo.
Husrefovci, Sabrinini, Aylini, Mirzini, bojkotaši, antibojkotaši.
Ko ne ide na utakmice( bojkotuje ) - kreten
Ko ide na utakmice - Aylin navijač
Nismo mi svi skupa navijači FKS, ma jok
Nismo mi svi skupa navijači FKS, ma jok

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Super, mene odmah stavi pod "Obični navijač nikom od navedenih ne pripada osim FK Sarajevo"GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2023, 18:10Ja bi još podjela napravio, malo je ovih.
Nismo mi svi skupa navijači FKS, ma jok![]()
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Kakanj se trebao odabrati od prvog odlaska sa Koševa i bila je ta opcija ali su manekeni se odlucili za Zenicu,igrali bi tu dok se Koševo ne napravi,bili mirni i tad i sad,sigurno je i jeftinije od Zenice,ali ali ali kao izgovor je bio bolji teren nam odgovara(kakva glupost)MortemHz je napisao/la: ↑22 feb 2023, 17:43Kako saznaje naš portal, Sarajevo je imalo mogućnost da pomenute dvije utakmice odigra u Doboju kod Kaknja, što bi značilo da njihovi navijači mogu doći bez problema, ali su tu soluciju odbacili i odlučili su da igraju u Mostaru, odnosno Zenici.
![]()
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 22 feb 2023, 18:26, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma normalno da smo svi navijači, ovdje možda da je par ljudi upitno, ostalo su sve navijači FKS, samo drugačijeg mišljenja. Samo što smo mi pitari teški ekstremisti, ili euforija ili pljuvanje, tjeranje i raspad, nikad nećemo u euforiji nešto se žaliti, a ni u tjeranju reći da je nešto dobro.H8Z7 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 18:22Super, mene odmah stavi pod "Obični navijač nikom od navedenih ne pripada osim FK Sarajevo"GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2023, 18:10Ja bi još podjela napravio, malo je ovih.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2023, 18:25Ma normalno da smo svi navijači, ovdje možda da je par ljudi upitno, ostalo su sve navijači FKS, samo drugačijeg mišljenja. Samo što smo mi pitari teški ekstremisti, ili euforija ili pljuvanje, tjeranje i raspad, nikad nećemo u euforiji nešto se žaliti, a ni u tjeranju reći da je nešto dobro.H8Z7 je napisao/la: ↑22 feb 2023, 18:22Super, mene odmah stavi pod "Obični navijač nikom od navedenih ne pripada osim FK Sarajevo"GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑22 feb 2023, 18:10Ja bi još podjela napravio, malo je ovih.
Nema zlatne sredine. Ko kamikaze
- 1 9 4 6 -
OVO IZNOSIM KAO NAVIJAC FK SARAJEVA, sve drugo je laz i ubijanje prava na misljenje
Kako da klub bude kriv sto travnjak na kosevu nije zavrsen evo vec 200 dana, a ugovor podpisan 60-90 dana. Savez opstina i izvrsioci radova podpisali ugovor 60-90 dana, vec proslo 200 dana..
Savez pristao da se utakmica protiv zrinjskog zelje igra samo sa domacim navijacima(svi klubovi sloboda tc velez borac) koji su travu mjenjali imaju na domace navijace mi NEMAMO..
I kriv mirvic kriva ajla, jer policija drzava grad ne zele da rade svoj posao.. policija je tu da obezbjedi sigurnost nekog objekta, znaci ako si kao drzava grad dozvolio da se u zenici oravi stadion od 13000 kapacitet onda moras imat 13000 stolica moras racunat na 2000 gostujuci i 11000 domaci navijaca itd…
ZASTO HZ NISU IZNIJELI IKAKAV ULTIMATUM NS BH, ovo je 1000x veca tragedija i problem od MIRZE SABRINE AYLE
HZ SUTE, HZ NIKAD NISU SAMOSTALNO DONIJELI ODLUKU DA OVO STO SAVEZ RADI DIREKTNO NAMA A IMAMO I DUZNOST (svim ostalim klubovima) da izadje 15000 ljudi pred savez i kaze VICO FARUK PILAV OVO NIJE SPORT ITD
Vec smeta sto Mirvic se sali sa fildzanom, smeta sto ajla koristi odjecu poderanu sto se nosa ko ulicarka..itd itd..
Svi mi (99%) smatra da je Cicak picka i neznalica i da nikakvu referensu nije imao, al ako je Mirvic u tih 1% pa pustimo cicka radi naseg kluba nek proba ako bude MIRVIC AYLA POGODILI I ON UZME 1,2 ili 3 mjesto zasto mi (99%) bili protiv toga uspjeha..
Sampras je sa radnikom osvoio kup
Uscuplic imao 6/6 osvoio ligu
Znaci postoje iznenadjenja
Kako da klub bude kriv sto travnjak na kosevu nije zavrsen evo vec 200 dana, a ugovor podpisan 60-90 dana. Savez opstina i izvrsioci radova podpisali ugovor 60-90 dana, vec proslo 200 dana..
Savez pristao da se utakmica protiv zrinjskog zelje igra samo sa domacim navijacima(svi klubovi sloboda tc velez borac) koji su travu mjenjali imaju na domace navijace mi NEMAMO..
I kriv mirvic kriva ajla, jer policija drzava grad ne zele da rade svoj posao.. policija je tu da obezbjedi sigurnost nekog objekta, znaci ako si kao drzava grad dozvolio da se u zenici oravi stadion od 13000 kapacitet onda moras imat 13000 stolica moras racunat na 2000 gostujuci i 11000 domaci navijaca itd…
ZASTO HZ NISU IZNIJELI IKAKAV ULTIMATUM NS BH, ovo je 1000x veca tragedija i problem od MIRZE SABRINE AYLE
HZ SUTE, HZ NIKAD NISU SAMOSTALNO DONIJELI ODLUKU DA OVO STO SAVEZ RADI DIREKTNO NAMA A IMAMO I DUZNOST (svim ostalim klubovima) da izadje 15000 ljudi pred savez i kaze VICO FARUK PILAV OVO NIJE SPORT ITD
Vec smeta sto Mirvic se sali sa fildzanom, smeta sto ajla koristi odjecu poderanu sto se nosa ko ulicarka..itd itd..
Svi mi (99%) smatra da je Cicak picka i neznalica i da nikakvu referensu nije imao, al ako je Mirvic u tih 1% pa pustimo cicka radi naseg kluba nek proba ako bude MIRVIC AYLA POGODILI I ON UZME 1,2 ili 3 mjesto zasto mi (99%) bili protiv toga uspjeha..
Sampras je sa radnikom osvoio kup
Uscuplic imao 6/6 osvoio ligu
Znaci postoje iznenadjenja
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, AngelDiMaria, Direktorcic, Hajdeee, Haksss, Hamagara, jurisicduska, MaroonBjelave, moram, nedimmmm1337, pitar, Posejdon, Vanja8 i 121 gost.