E čuj "nećeš da vidiš da nešto ne štima", a u prelazni rok uloženo preko milion KM u ekipu koja još nije ni odigrala utakmicu zvaničnu.Miljacka je napisao/la: ↑23 feb 2023, 08:40Zato što Mirvić ima dobre namjere i to je dokazao više puta. Na kraju krajeva i da ode očekivanja će biti manja i niko neće tražiti titulu svake godine. Ovako, što napisa neko jučer, imaš stalno neke milionere i milijardere u klubu, a nabija te Leotar, Sloga, Sloboda i Igman. Dakle, zadnje četiri ekipe lige te dobiju i ti ne vidiš ili nećeš da vidiš da nešto ne štima.ZipSarajevo je napisao/la: ↑23 feb 2023, 08:30Pa sto ne bojkotujete Mirvica, sto ne trazite njegov odlazak a ne neke ajle i emira?Antikloc je napisao/la: ↑23 feb 2023, 07:53
Tako je to,kad se Ajlah i Mirvah bave klubom,bolje ne moze ni biti. Otjerali su iz kluba sve ljude koji se bave fudbalom i imaju veze sa istim.
U klubu nema niko ko ima konekcije sa fudbalskim svijetom. Zato se i desavaju ovakve stvari ,one pustaju karte u prodaju ,a NS otkazuje gledaoce isti dan. Sto znaci nas instagram predsjednik je samo uhvatio priliku da se slika sa Vicom a covjeka uopste ne poznaje. Jadno i bijedno.
I kako da fudbaleri igraju normalno u ovom cirkusu ? Kako da dodje ozbiljan trener kod nas ?? Da mu Ajlah kupuje igrace i odredjuje sastav ?
Naravno da se samo Mirzah uklapa u tu semu !!![]()
Odjesece glavu zmiji i zmije vise nema... Kad se mirvic povuce, onda mozete postaviti svog covjeka sa 6,5KM u djepu da odlucuje da li ce sijalice na frizideru kod igraca da rade i koliko virsli ce danas moci da igraci pojedu.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Bliži se vikend, drago opet čovjeku što se vraća naša liga i naš klub, ali sve ti se zgadi kad vidiš ko je na klupi i ko sve u klubu parazitira dok se donose katastrofalne odluke. Sve su manje šanse da će ovaj što se slika sa Vicom i Alijinim sinom ovdje nešto zdravo napraviti.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uvijek sam govorio da u klubu nemamo jakog covjeka koji ima veze sa NSBiH ili direktno da je u NSBiH. A da ne pricamo o nekom politicaru koji se zauzima za Sarajevo.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Evo sezonske za ovu vrijede i za iducu sezonu
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
FK Sarajevo obavještava navijače i javnost da smo zaprimili zvaničnu odluku N/FS BiH u vezi sa zabranom prisustva gledalaca na predstojeće dvije prvenstvene utakmice na kojima je naš klub domaćin u Mostaru i Zenici.
Odluku je donio Komitet za takmičenje na preporuku Komiteta za stadione i bezbjednost N/FS BiH, a u obrazloženju se navodi kako postoje veliki rizici u organizaciji utakmica sa aspekta bezbjednosti, zbog čega će se utakmice igrati bez prisustva gledalaca.
U najboljoj namjeri i u skladu s mogućnostima koje su nam pružene, izabrali smo stadione u Zenici i Mostaru za odigravanje dvije predstojeće utakmice kako bi našim navijačima pružili adekvatan ugođaj i užitak praćenja dva derbi meča.
Bez obzira na objektivne razloge probijanja roka na radovima vezanim za zamjenu travnjaka na stadionu „Asim Ferhatović Hase“ FK Sarajevo je pretprio velike gubitke u finansijskom i sportskom smislu, a najviše svakako ispaštaju naši navijači.
FK Sarajevo se ovim putem izvinjava navijačima za sve navedene probleme i neugodnosti, a kao znak zahvalnosti za podršku u ovoj sezoni donesena je odluka da će sezonske karte iz ove takmičarske sezone važiti i za narednu.
Pozivamo sve navijače da na utakmicama na kojim to bude moguće podrže ekipu u što većem broju kako bi svi zajedno prebrodili poteškoće sa kojima se susrećemo u ovoj sezoni i ostvarili zacrtani cilj, a to je plasman u Evropu.
FK Sarajevo obavještava navijače i javnost da smo zaprimili zvaničnu odluku N/FS BiH u vezi sa zabranom prisustva gledalaca na predstojeće dvije prvenstvene utakmice na kojima je naš klub domaćin u Mostaru i Zenici.
Odluku je donio Komitet za takmičenje na preporuku Komiteta za stadione i bezbjednost N/FS BiH, a u obrazloženju se navodi kako postoje veliki rizici u organizaciji utakmica sa aspekta bezbjednosti, zbog čega će se utakmice igrati bez prisustva gledalaca.
U najboljoj namjeri i u skladu s mogućnostima koje su nam pružene, izabrali smo stadione u Zenici i Mostaru za odigravanje dvije predstojeće utakmice kako bi našim navijačima pružili adekvatan ugođaj i užitak praćenja dva derbi meča.
Bez obzira na objektivne razloge probijanja roka na radovima vezanim za zamjenu travnjaka na stadionu „Asim Ferhatović Hase“ FK Sarajevo je pretprio velike gubitke u finansijskom i sportskom smislu, a najviše svakako ispaštaju naši navijači.
FK Sarajevo se ovim putem izvinjava navijačima za sve navedene probleme i neugodnosti, a kao znak zahvalnosti za podršku u ovoj sezoni donesena je odluka da će sezonske karte iz ove takmičarske sezone važiti i za narednu.
Pozivamo sve navijače da na utakmicama na kojim to bude moguće podrže ekipu u što većem broju kako bi svi zajedno prebrodili poteškoće sa kojima se susrećemo u ovoj sezoni i ostvarili zacrtani cilj, a to je plasman u Evropu.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
" objektivni razlozi probijanja roka"MortemHz je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:25SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
FK

Opravdavaju ljudi kašnjenja,pa jel moguce ovo,fuj fuj fuj fuj

Je.bi nas Vico slobodno mi ti dozvoljavamo još cemo ti se izvinut.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
OBJEKTIVNE hahahahahahahah 

Ja mislim da se mora iskorititi ovaj momentum i aktualizirati priča o izgradnji vlastitog stadiona. Koliko god na prvu zvuči neozbiljno i smiješno, mislim da bi stadion u Butmiru sa kapacitetom 12-15 k stolica bio najbolje dugoročno rješenje.
Nalazi se u najperspektivnijoj općini koja je dobro uvezana sa Novim Gradom gdje nam je i najveća baza navijača, ubrzo ide i trolejbuski saobraćaj tom trasom, blizu su aerodrom i hoteli... Uraditi sve po uzoru na Velež, kamen po kamen...do tada igraj na Koševu, ubijeđen sam da bi to bila prekretnica u razvoju kluba.
Nalazi se u najperspektivnijoj općini koja je dobro uvezana sa Novim Gradom gdje nam je i najveća baza navijača, ubrzo ide i trolejbuski saobraćaj tom trasom, blizu su aerodrom i hoteli... Uraditi sve po uzoru na Velež, kamen po kamen...do tada igraj na Koševu, ubijeđen sam da bi to bila prekretnica u razvoju kluba.
Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 23 feb 2023, 09:39, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Slazem se u potpunosti. Izdvojiti stadion van grada i praviti sve na novo. Na Kosevu iskopati veliku rupu i posaditi bamijuZeko87 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:36Ja mislim da se mora iskorititi ovaj momentum i aktualizirati priča o izgradnji vlastitog stadiona. Koliko god na prvu zvuči neozbiljno i smiješno, mislim da bi stadion u Butmiru sa kapacitetom 12-15 k stolica bio najbolje dugoročno rješenje.
Nalazi se u najperspektivnijoj općini koja je dobro uvezana sa Novim Gradom gdje nam je i najveća baza navijača, ubrzo ide i trolejbuski saobraćaj tom trasom, blizu je aerodrom. Uraditi sve po uzoru na Velež, kamen po kamen...do tada igraj na Koševu, ubijeđen sam da bi to bila prekretnica u razvoju kluba.
- napoleon72
- Kontakt:
To bi bilo najbolje, pa nek traje 20 godina gradnja, al znas da ulazes u svoje i da ovih problema vise neces imat.Zeko87 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:36Ja mislim da se mora iskorititi ovaj momentum i aktualizirati priča o izgradnji vlastitog stadiona. Koliko god na prvu zvuči neozbiljno i smiješno, mislim da bi stadion u Butmiru sa kapacitetom 12-15 k stolica bio najbolje dugoročno rješenje.
Lijep gest za sezonske. Bilo bi glupo da je drugacije.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ja bi prvi rekao nema veze ako je neki razuman razlog za produženje roka, znam gdje živim i sve to ali brate ovi su probili i ono što ne mogu probiti kakvi su debili. Naši su najavili u julu da ćemo mijenjati travnjak, počelo početkom augusta i evo završit će se nekad u aprilu a rok je bio 45 dana. Da te bog dragi sačuva. Ok, ovaj put iz uprave/kluba niko nije kriv i svaka im čast što su barem malo ispoštovali navijače što se tiče godišnjih ali šta ih opravdavaš koji krc!miky_hz je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:34" objektivni razlozi probijanja roka"MortemHz je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:25SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
FK![]()
![]()
Opravdavaju ljudi kašnjenja,pa jel moguce ovo,fuj fuj fuj fuj![]()
Je.bi nas Vico slobodno mi ti dozvoljavamo još cemo ti se izvinut.![]()
![]()
Oni ne mogu voditi jedan malo veci granap, a ne FK koji barem treba Evropu izboriti. Da ne kazem da se treba za neki pehar boriti.
Veze oni nemaju, taman ulozili jos 25 miliona bilo cega.
Veze oni nemaju, taman ulozili jos 25 miliona bilo cega.
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 23 feb 2023, 09:41, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
de ba ljudi sve vam neko kriv,sad vam kriv Vico,da mozda klub opet nece praviti one 4f,5g,6k saveze.
kad je prekinuto prvenstvo dobar vico,kad su nas pokradali idemo osnivanje nekih saveza los Vico.
kreno travnjak da se radi dobar Vico,probijen rok je*ase nas cijela godina bez domace tekme los Vico.
dodje duduk dodje euforija neki transfer niko ne spominje savez Vicu ,druge klubove pokradaju ljudi se zale,mi se ne oglasavamo,sad kad su nam zacerali opet cemo kriv Vico,kriv savez
ma mi smo sebi najveci krivci,imamo ljude u klubu koji se ponasaju kao u zemljji cudesa,to ne zna ni sta smije ni sta ne smije ni koga da tuzi ni koga da napadne a ni kako da se postavi
a mi navijaci jos vece pi*ke,mi se u klubu nista ne pitamo a kamoli u savezu i pristali smo na to,sad samo gledajte i molite Boga da Ismir ovo sve istrpi i da se plasiramo u Evropu,da nam ovo bude ekperimentalna godina ,tako mi ovo sve izgleda
poyy
kad je prekinuto prvenstvo dobar vico,kad su nas pokradali idemo osnivanje nekih saveza los Vico.
kreno travnjak da se radi dobar Vico,probijen rok je*ase nas cijela godina bez domace tekme los Vico.
dodje duduk dodje euforija neki transfer niko ne spominje savez Vicu ,druge klubove pokradaju ljudi se zale,mi se ne oglasavamo,sad kad su nam zacerali opet cemo kriv Vico,kriv savez
ma mi smo sebi najveci krivci,imamo ljude u klubu koji se ponasaju kao u zemljji cudesa,to ne zna ni sta smije ni sta ne smije ni koga da tuzi ni koga da napadne a ni kako da se postavi
a mi navijaci jos vece pi*ke,mi se u klubu nista ne pitamo a kamoli u savezu i pristali smo na to,sad samo gledajte i molite Boga da Ismir ovo sve istrpi i da se plasiramo u Evropu,da nam ovo bude ekperimentalna godina ,tako mi ovo sve izgleda
poyy
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
MortemHz je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:40Ja bi prvi rekao nema veze ako je neki razuman razlog za produženje roka, znam gdje živim i sve to ali brate ovi su probili i ono što ne mogu probiti kakvi su debili. Naši su najavili u julu da ćemo mijenjati travnjak, počelo početkom augusta i evo završit će se nekad u aprilu a rok je bio 45 dana. Da te bog dragi sačuva. Ok, ovaj put iz uprave/kluba niko nije kriv i svaka im čast što su barem malo ispoštovali navijače što se tiče godišnjih ali šta ih opravdavaš koji krc!miky_hz je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:34" objektivni razlozi probijanja roka"MortemHz je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:25SAOPŠTENJE ZA JAVNOST
FK![]()
![]()
Opravdavaju ljudi kašnjenja,pa jel moguce ovo,fuj fuj fuj fuj![]()
Je.bi nas Vico slobodno mi ti dozvoljavamo još cemo ti se izvinut.![]()
![]()
Zato što se ližu sa Vicom eto što ih opravdavaju,znam ja sto ih opravdavaju,hoce u guzicu da se uvuku,mozda se i Evropa završi nisu budale ni oni vide kako ide to u ovoj ligi
Do sad sam imo neku toleranciju i nisam evo nešto ni pametovo toliko oko uprave,sa ovim cinom su za mene završili za sva vremena.
Jade jadne fuj na šta spadosmo,vidiš da ti neko radi nepravdu i ti ga opravdavaš

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Nista, ostaje nam da se pomarisemo u zatvorenom ringu. Pa kom opanci kom obojci.
nadam se da ce ekipa izgledati kompaktno, ozbiljno, koncentrisano, na ivici faula, bez setanja i pametna da ne pada na neke levatske fore.
Ovo mucno stanje traje a mi jedino sto mozemo, jeste pridodati negativnosti. A znam da bi slavlje bilo neopisivo da mlatnemo zrinjski.
Nekako treba da se fokusiramo na zeleni teren a sve ostalo staviti sa strane, pa kad zavrsi sezona vratiti se na ove teme.
Jer stetimo sebi. Mediji jedva docekaju da izbace neki Naslov vezan za FK Sarajevo da izazovu more reakcija.
nadam se da ce ekipa izgledati kompaktno, ozbiljno, koncentrisano, na ivici faula, bez setanja i pametna da ne pada na neke levatske fore.
Ovo mucno stanje traje a mi jedino sto mozemo, jeste pridodati negativnosti. A znam da bi slavlje bilo neopisivo da mlatnemo zrinjski.
Nekako treba da se fokusiramo na zeleni teren a sve ostalo staviti sa strane, pa kad zavrsi sezona vratiti se na ove teme.
Jer stetimo sebi. Mediji jedva docekaju da izbace neki Naslov vezan za FK Sarajevo da izazovu more reakcija.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Objektivni razlozi probijanja roka = veze nemamo sta se desava, i kako to funkcionise, pa cemo napisati da su razlozi objektivni...
Zadnja izmjena: NazorUso, dana/u 23 feb 2023, 09:47, ukupno mijenjano 1 put.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Kad krenem na tekmu, poslije obavezne pive kod Masnog, ili iz one ćevabdžinice gdje Dženo ima svoj stol, prije nego što uđem u stadion, na vrhu tribine vidim Slađu. Tu je već sat prije početka. Onako visok i koščat, već je spržio po' kutije cigara k'o da nas čeka finale Lige Šampiona Sunčevog sistema i vječiti derby protiv FC Ring sa Saturna. Samo kratko odmahne rukom kao da veli: "Kog me qrca pozdravljaš." Na samom ulazu naletim na Smajketa, jarana iz srednje, vječito zabrinutog lica i pogleda uperenog u jednu tačku na onom zelenom gelenderu, kao da je tu napisan tajni recept za pobjedu. Ja ću lijevo, u prva tri reda, 'nako prema semaforu. Prije toga, moram proći pored Ćente. On je nasmijan. Po njegovoj priči još nikad nismo izgubili ni jednu utakmicu, a i danas ćemo im najmanje tricu uvalit, 'ta će levati, moj jaran ziogu ženu od njihovog trenera... Tamo, malo desno od gelendera sa tajnim receptom, stoji Lona. Neće sjesti dok ne pođe utakmica. Maše nadlanicom k'o Tiito i znanom i neznanom. Usturio stomak, veli; spomenik palom borcu i sve se tapše po njemu. Vidi se da ne gleda Sarajevo na prazan želudac. Cindu više osjetim da je tu. Znam da je negdje iznad ulaza, sa vazda istom pričom; jal bilda, jal goozi. Ko bi rek'o da je taj čovjek pisac i direktor. Ima neki dres na kome piše "Kurdić". Bezbeli iz Kurdićevih pionirskih dana, jer se isti neopisivo pati na njemu. Nije mu bilo teško maksuz skoknut u Mađarsku da kupi šal Videotona samo da prca štrumpfove... Svi mi utakmicu otpratimo sami, devedeset minuta žvačući neki trvd i gorak zalogaj. Ako izgubimo, ni ne pogledamo se, kao da se nikad u životu nismo vidjeli. Ako pobjedimo, ide standardna analiza, repetirane obrve i stručni izrazi tipa: Jesam ti rek"o... Slađo obavezno zove ženu, Smajke je konačno pročitao sva sitna slova sa gelendera, Ćenti je peti gol najljepši makar pobijedili 1:0, Lona, urbi et orbi, sad maše sa obje ruke, Cinda ga, po običaju, ne vadi... A ja? Ja se besavo smješkam, šutim... Tu sam se rodio, tu živim, to volim i tu ću leć' pod ledinu...
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
''Gdje god bili uvijek smo korak ispred vas''

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
MortemHz je napisao/la: ↑23 feb 2023, 09:53''Gdje god bili uvijek smo korak ispred vas''![]()
Posteno

- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Ado_77, ajdohordas, Armija1987, benko21, bhfanatic14, bordobijeli, Bordotim, Burberry46, CentarsutNaClanak921, Direktorcic, ErosViverosViv, Ferroviere1987, Google Adsense [Bot], Haksss, JavierBosnia, Kyle88, Lewy21, misstianopenaldo, MostarReds22, muhamedhulk, NeSamSafetee, Oerde, Posejdon, Rule_hz, StarmoCity, Uvijeknapravojstrani, Vaya, Vjecnobordo i 316 gostiju.