FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

NazorUso
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la NazorUso » 23 feb 2023, 13:40

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
23 feb 2023, 13:36
Nikad konkretniji Zimski rok. Ne tako davno smo printali majice s likom Mirvica. In Mirvic we trust itd itd. Ugl, fudbal je takav biznis.. Vrlo brzo ti zvizdi stadion a vrlo brzo dozivis i ovacije. Siguran sam da cemo se iscupati iz ove situacije
I ne smijemo zaboraviti a Hajrudin ti je posebno istakao da ima i sad papir stecaja. Jel nam tad bilo bolje brate? Samo vrati vrijeme, i sjeti se kada nisi ni trenera mogao registrovati. Pa to je tuzno brate...

Zato moramo malo spustiti loptu, radi nas samih, radi Sarajeva.
Eee da se to vrijeme moze vratiti, pa da ni sad ne mozemo trenera registrovati... Tada bi tinjala neka nada u meni.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 23 feb 2023, 13:40

23 feb 2023, 13:11
Miljacka je napisao/la:
23 feb 2023, 13:06
Zeko87 je napisao/la:
23 feb 2023, 09:02

E čuj "nećeš da vidiš da nešto ne štima", a u prelazni rok uloženo preko milion KM u ekipu koja još nije ni odigrala utakmicu zvaničnu.
Znači ti si zadovoljan petim mjestom i porazima od četiri najgore ekipe lige? Bitno je baciti preko milion km, nije bitno što smo na viršlama igrali ljepši fudbal.

a polahko brate.. za neke stvari je fakat potrebno vrijeme. Nigdje ne pise pravilo da ako ulozis milion u nesto da ce ti se sigurno cim prije vratiti.
Trebamo biti zadovoljni da dovodimo kvalitetne igrace, uz to da smo svjesni gdje ih dovodimo i to biva jos teze.
Minusa, gresaka, apsurda ima i to je cinjenica. Ali isto tako je i cinjenica da se mi nasladjujemo svim tim kao da jedva docekamo.
A i kad ti je u kuci sramota i belaj, valjda ne izadjes u komsiluk da svima pricas..
Mi i jesmo živi dokaz da ne mora značiti da će se brzo vratiti ako uložiš milion, nažalost. Ja lično protiv Mirvića ništa nemam, nego protiv direktorice koja je javno pokušavala da ponizi navijače i koja je svojim "nastupima" u javnosti brukala klub na svakom koraku, protiv Mirze znamo zbog čega i protiv Emira koji je ne tako davno ismijavao klub u intervjuu baš za ovaj portal i koji je klub srozao na najniže grane dovođenjem totalnih promašaja.

Meni je u svemu ovome najviše i krivo zbog Mirvića jer se vidi ogromna želja kod njega, ali on se okružio tolikim jadovima da je to za nepovjerovati.

I naravno da nisam zadovoljan samo dovođenjem (na papiru) kvalitetnih igrača, biću zadovoljan kad ti igrači opravdaju taj papir na terenu. I Sušić je važio za superstara lige kad je došao, a znamo kako je otišao. Upravo o tome pričam, nabubaš tih "vrhunskih" pojačanja i porastu očekivanja, što je i normalno i onda te tamburaju sela po Bosni i Hercegovini i useru ti se u postojanje i život.

Nikad se ne bih mogao naslađivati lošim rezultatima Sarajeva i pljuvati čovjeka koji daje sve od sebe da od ničega napravi nešto, ali nije ni on bogomdan. Naravno da bi šteta bilo da digne ruke, ali Sarajevo bi i nakon toga postojalo i imalo, ako ne iste, onda i bolje rezultate nego prethodne dvije sezone.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 23 feb 2023, 13:41

Znači, u nastavak sezone ulazimo sa jednim poludefanzivnim veznim.
Fino :kafa:
Koševo Zapad

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 23 feb 2023, 13:41

NazorUso je napisao/la:
23 feb 2023, 13:38
ZipSarajevo je napisao/la:
23 feb 2023, 13:35
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
23 feb 2023, 13:23

Teško, čovjek nam je jedini destruktivac u ekipi.
A Dal :kafa:
NazorUso je napisao/la:
23 feb 2023, 13:33

Zavrsava nam coVi nesto.
Ipak se starleta Mirvah cesto s njim druzi, dok sastanke sa UNFKS izbjegava, latuci da ce doci a ne dodje...
Pa ocito smatra da je sastanak s vicom jednak kao i sa unfks, mozda vam vico nije prenio informacije sa sastanka :kafa: :lol:
Da smatra dosao bi nekad i ma sastanak sa UNFKS.
Mozda vam Mirvah nije dao upute da ga ne spominjete u kontekstu vicana, oni skrivaju svoj odnos :zzz:
Pa vidi tebra, Mirva samo uplati na racun... Bez poruke...
Ako hoces lahku zaradu, javi se u pp, imas potencijala. Nekad smo bili na istoj strani :P :lol: :kafa:

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 23 feb 2023, 13:42

Shategabri je napisao/la:
23 feb 2023, 13:41
Znači, u nastavak sezone ulazimo sa jednim poludefanzivnim veznim.
Fino :kafa:
Svi u napad, jedan je Hase. Samo ofanziva donosi evropu.... Igramo za gol vise :kafa:

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 feb 2023, 13:43

23 feb 2023, 13:41
NazorUso je napisao/la:
23 feb 2023, 13:38
23 feb 2023, 13:35

A Dal :kafa:

Pa ocito smatra da je sastanak s vicom jednak kao i sa unfks, mozda vam vico nije prenio informacije sa sastanka :kafa: :lol:
Da smatra dosao bi nekad i ma sastanak sa UNFKS.
Mozda vam Mirvah nije dao upute da ga ne spominjete u kontekstu vicana, oni skrivaju svoj odnos :zzz:
Pa vidi tebra, Mirva samo uplati na racun... Bez poruke...
Ako hoces lahku zaradu, javi se u pp, imas potencijala. Nekad smo bili na istoj strani :P :lol: :kafa:
Hvala na ponudi, ne robujem qravelama, samo uspijesnim direktoricama FKS :ljepota: sad me srce vuce ka Tuzli...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:

ZipSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la ZipSarajevo » 23 feb 2023, 13:46

NazorUso je napisao/la:
23 feb 2023, 13:40
23 feb 2023, 13:36
Nikad konkretniji Zimski rok. Ne tako davno smo printali majice s likom Mirvica. In Mirvic we trust itd itd. Ugl, fudbal je takav biznis.. Vrlo brzo ti zvizdi stadion a vrlo brzo dozivis i ovacije. Siguran sam da cemo se iscupati iz ove situacije
I ne smijemo zaboraviti a Hajrudin ti je posebno istakao da ima i sad papir stecaja. Jel nam tad bilo bolje brate? Samo vrati vrijeme, i sjeti se kada nisi ni trenera mogao registrovati. Pa to je tuzno brate...

Zato moramo malo spustiti loptu, radi nas samih, radi Sarajeva.
Eee da se to vrijeme moze vratiti, pa da ni sad ne mozemo trenera registrovati... Tada bi tinjala neka nada u meni.
Da ti hoce husref biti trener....

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 23 feb 2023, 13:48

NazorUso je napisao/la:
23 feb 2023, 13:30
23 feb 2023, 13:26
NazorUso je napisao/la:
23 feb 2023, 13:19
Kad je u kuci belaj, babo okupi djecu, zenu i pricaju, pokusavaju naci rjesenje.
A kad u kuci babo svako drugi dan dolazi pijan, dovodeci nove qrve, i djeca traze da pricaju s njim, da mu ukazu na greske, a on ih slaze i izigra, i nece da prica s njima, onda djeca okrenu ledja babi...
pa dobro. nije bas da nam je Babo pijanica koji zaradjenje pare popije. Vec te pare donese kuci i kupi nesto. A to opet ne mijenja cinjenicu da to trebamo sacuvati u nasoj kuci.
Potanko donosi, ako vidimo da druge porodice (klubovi) puno bolje zive, a babe (gazde) im puno manje donose u kucu. Ovaj zaradi i donese u kucu, onda kupi 275 grama kokaina i posmrce s drugom koji godinama nista me radi vec se grebe od njega...
kad smo kod babe evo jedna iz arhive

slika

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 23 feb 2023, 13:48

benko21 je napisao/la:

teren ok izgleda a ovo oko njega je horor zivi :shock:
slika

Skida se atletska,stavit ce se neka podloga valjda.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 feb 2023, 13:49

Miljacka je napisao/la:
23 feb 2023, 13:40
Miljacka je napisao/la:
23 feb 2023, 13:06

Znači ti si zadovoljan petim mjestom i porazima od četiri najgore ekipe lige? Bitno je baciti preko milion km, nije bitno što smo na viršlama igrali ljepši fudbal.

a polahko brate.. za neke stvari je fakat potrebno vrijeme. Nigdje ne pise pravilo da ako ulozis milion u nesto da ce ti se sigurno cim prije vratiti.
Trebamo biti zadovoljni da dovodimo kvalitetne igrace, uz to da smo svjesni gdje ih dovodimo i to biva jos teze.
Minusa, gresaka, apsurda ima i to je cinjenica. Ali isto tako je i cinjenica da se mi nasladjujemo svim tim kao da jedva docekamo.
A i kad ti je u kuci sramota i belaj, valjda ne izadjes u komsiluk da svima pricas..
Mi i jesmo živi dokaz da ne mora značiti da će se brzo vratiti ako uložiš milion, nažalost. Ja lično protiv Mirvića ništa nemam, nego protiv direktorice koja je javno pokušavala da ponizi navijače i koja je svojim "nastupima" u javnosti brukala klub na svakom koraku, protiv Mirze znamo zbog čega i protiv Emira koji je ne tako davno ismijavao klub u intervjuu baš za ovaj portal i koji je klub srozao na najniže grane dovođenjem totalnih promašaja.

Meni je u svemu ovome najviše i krivo zbog Mirvića jer se vidi ogromna želja kod njega, ali on se okružio tolikim jadovima da je to za nepovjerovati.

I naravno da nisam zadovoljan samo dovođenjem (na papiru) kvalitetnih igrača, biću zadovoljan kad ti igrači opravdaju taj papir na terenu. I Sušić je važio za superstara lige kad je došao, a znamo kako je otišao. Upravo o tome pričam, nabubaš tih "vrhunskih" pojačanja i porastu očekivanja, što je i normalno i onda te tamburaju sela po Bosni i Hercegovini i useru ti se u postojanje i život.

Nikad se ne bih mogao naslađivati lošim rezultatima Sarajeva i pljuvati čovjeka koji daje sve od sebe da od ničega napravi nešto, ali nije ni on bogomdan. Naravno da bi šteta bilo da digne ruke, ali Sarajevo bi i nakon toga postojalo i imalo, ako ne iste, onda i bolje rezultate nego prethodne dvije sezone.

Mozda ja mogu da vise trpim nego ostali. Ali smo vala i do sad zajedno svjedocili da je x slucajeva u proslosti bilo kada nesto zapnemo i uspijemo izgurati do kraja - i ovo cemo. Pa su nas u vrijeme Kodre igraci, reci cu nasamarili, digli hajku na Kodru i uspjesno ga otjerali zajedno s nama. Uprava nije dovela Petrovica radi navijaca i slike. Opet niz dlaku navijacima. Mozda nisu morali takve poteze napraviti? Bilo je jos situacija ne mogu ih se sjetiti.
1000 posto, dok ne pokaze na terenu nema od te price nista. Ali cu prije ocekivati od Kyeremeh da nesto pokaze nego da smo doveli Zakarica.
Tamburala su nas sela, ako se referises na prethodni dio sezone, vec sam pisao i opet cu napisati. Tuzla city do sudnjeg dana na Kosevu ne bi dala 5 golova. A naravno da ima i do tamburanja jer nemas ideju igre, sistem igre.

Nije bogomdan ali samo radi njegovih namjera i vjerujem velike zelje da uspije cu skrenuti pogled sa nebitnih persona koje ce prije ili kasnije isceznuti.. Sarajevo bi postojalo i postojat ce ali moramo ovu priliku mudrije iskoristiti svi zajedno.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 feb 2023, 13:58

BegovicRamiz je napisao/la:
23 feb 2023, 13:48
NazorUso je napisao/la:
23 feb 2023, 13:30
23 feb 2023, 13:26

pa dobro. nije bas da nam je Babo pijanica koji zaradjenje pare popije. Vec te pare donese kuci i kupi nesto. A to opet ne mijenja cinjenicu da to trebamo sacuvati u nasoj kuci.
Potanko donosi, ako vidimo da druge porodice (klubovi) puno bolje zive, a babe (gazde) im puno manje donose u kucu. Ovaj zaradi i donese u kucu, onda kupi 275 grama kokaina i posmrce s drugom koji godinama nista me radi vec se grebe od njega...
kad smo kod babe evo jedna iz arhive

slika

:rol:
- 1 9 4 6 -

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 23 feb 2023, 14:02

Cuj potanko donosi. Evo recimo:
Meni cvaja redovna (znaci ima se, jer nas ima ovdje bruku sa cvajom)
Skrsio se milion na pojacanja. Logicno ima se para.
Dale se dobre plate igracima. Hvala Bogu jel
Ulozilo se u akademiju. Neka hvala Bogu!

Pa kad se ima za sve to nek se babo malo i nasmrce, zasluzio je da se izgotivi!

Evo ovako jedino s djecom buntovnom se prica!

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 23 feb 2023, 14:07

Kad god neko spomene Tuzlu C sjetim se kakvi smo levati ispali i nismo mogli sacekati 2 dana sa pocetkom radova da odigramo na Kosevu
I ovo sad za trening centar i Vrapcice smo ispali levatine

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 23 feb 2023, 14:07

Ne znamo je li vas ima bruku ili je jedan-dvojica sa više profila. :mrgreen:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 23 feb 2023, 14:10

Kodro
Husref
Vinko

Moramo bit mudri pametni pokazat da klub moze na nas racunat uvjek cak kad VLASNIK GENERALNA DIREKTORICA radi protim nas.. LJUDI KLUB MI VOLIMO PONEKAD SE DESI DA UPRAVA ZARIBA DA SS ZARIBA AL NASA LJUBAV PREMA KLUBU NI TAD NESMIJE DOC U PITANJE

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 23 feb 2023, 14:11

joker90 je napisao/la:
23 feb 2023, 14:07
Ne znamo je li vas ima bruku ili je jedan-dvojica sa više profila. :mrgreen:
Svaki antibojkotas ima cetri profila !!
1. S jednog brani Ajlaha
2. S drugog brani Mirvaha
3. S treceg brani Mirzaha
4. S cetvrtog je objektivan i veliki navijac Sarajeva !! A s tog profila podrzava prva tri profila ! Ono : tebra ,lijepo govoris. Nek si im rekao !! Vratice se virsle,itd !! :mrgreen:

Nije danas lahko cvaju zaraditi !!

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 23 feb 2023, 14:14

nokee je napisao/la:
23 feb 2023, 14:02

Kapa dole za placanje obestecenja za igrace - mada to i dalje ne znaci da su pojacanja dok ne pokazu na terenu.
Dobre plate - kod nas cesto izazivale kontra efekat, uhljebe se i boli ih qrac, ne trude se, nema rezultata, a dobra plata ide li idee.
Ulaganje u Akademiju - nisam upoznat na koji nacin (ne trolam) ako znas nesto vise ili mi je nesto promaklo podsjeti me.
Nek babo smrce, ali babo se okruzio qrvama i narkomanima koji ce mu posmrkati sve ako tako nastavi. A djeca ga upozoravaju da odyebe te qrve i narkomane jer mu nista nece dobro donijeti...

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 23 feb 2023, 14:19

nokee je napisao/la:

Koliko je klub zaradio od dolaska Mirvica samo na igracima?
Samo ovaj sad prelazni rom smo zaradili vise nego smo dali na pojacanja.
U akademiju nije niata ulozeno, cak sta vise, smanjeni su troskovi i otpusteni treneri.
Sutra da digne ruke, sta je tacno ostalo?
Velike plate, ogroman br igraca na platnom spisku, nula ulozeno u kamp, nula u stadion...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 23 feb 2023, 14:23

Pantelija je napisao/la:
23 feb 2023, 14:19
nokee je napisao/la:

Koliko je klub zaradio od dolaska Mirvica samo na igracima?
Samo ovaj sad prelazni rom smo zaradili vise nego smo dali na pojacanja.
U akademiju nije niata ulozeno, cak sta vise, smanjeni su troskovi i otpusteni treneri.
Sutra da digne ruke, sta je tacno ostalo?
Velike plate, ogroman br igraca na platnom spisku, nula ulozeno u kamp, nula u stadion...

vremena narode treba,, zivi dokaz! .. i ta akademija je dala plodove nakon 3,4 godine, pa se ubrase tek sad. Da smo pametniji i prisebniji bili zaradili bi na ovim istim transferima 3-4x vise.
jedino gore od toga da digne ruke je ovo sve nabrojano.
- 1 9 4 6 -

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 23 feb 2023, 14:24

Pitar6785 je napisao/la:
23 feb 2023, 14:10
Kodro
Husref
Vinko
Pape

Moramo bit mudri pametni pokazat da klub moze na nas racunat uvjek cak kad VLASNIK GENERALNA DIREKTORICA radi protim nas.. LJUDI KLUB MI VOLIMO PONEKAD SE DESI DA UPRAVA ZARIBA DA SS ZARIBA AL NASA LJUBAV PREMA KLUBU NI TAD NESMIJE DOC U PITANJE

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Chony533, Hajdeee, mnon46, nedimmmm1337, Pena i 46 gostiju.