Sretno, momci!
Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kvalifikacije za svjetsko prvenstvo 2023
Ako ponove pozrtvovanost i brutalnu odbranu kao protiv Madjarske, te ako Halilovic i Roberson poenterski doprinesu s 25+ poena (posto ih nije bilo u toj utakmici) - vjerujem da ce time preko 50% posla biti rijeseno. Mislim da ce Aziz poceti s Gegicem i Vrabcem na 2 i 3, kako bi njih dvojica pokusali atleticizmom neutralisati Perryja i Popovica, koji cine udarnu bekovsku liniju Crne Gore. Kod nas ce sut s distance morati biti na nivou, a tu osim Johna bas i nemamo konja za utrke. Campara ce vjerovatno dobiti nekih 10-ak minuta, a Amsal Delalic ce cijelu utakmicu presjediti na klupi. Ostane nam da se nadamo da ce Gegic, Lazic i Penava imati svoju noc.
Btw, Lazica bih takodjer volio vidjeti na 4 (pogotovo kad bude trebalo braniti saigraca mu Ilica), tako da se nadam da Sejfic i pogotovo Topolovic nece ulaziti u igru. Haris Delalic ce vjerovatno igrati bar malo, imam neki osjecaj da ga Beciragic cijeni.
Sretno, momci!
Sretno, momci!
-
19vendetta87
- Kontakt:
Zaboravio si Kamenjasa u ovome svemu. Veca je sansa da ce on ubaciti 20 poena nego Halilović. Bas sad nesto provjerih statistiku, Crnogorci prosjecno ubacuju 74 poena, sto znaci da mi moramo ubaciti 90, a njih spustiti na ispod 70. Tesko izvedivo, jedino da Roberson i Kameni ubace po 20, Halilovic i Gegic po 15, a ostatak tima skupi jos tih 20ak poena.Ghuraba je napisao/la: ↑23 feb 2023, 17:25Ako ponove pozrtvovanost i brutalnu odbranu kao protiv Madjarske, te ako Halilovic i Roberson poenterski doprinesu s 25+ poena (posto ih nije bilo u toj utakmici) - vjerujem da ce time preko 50% posla biti rijeseno. Mislim da ce Aziz poceti s Gegicem i Vrabcem na 2 i 3, kako bi njih dvojica pokusali atleticizmom neutralisati Perryja i Popovica, koji cine udarnu bekovsku liniju Crne Gore. Kod nas ce sut s distance morati biti na nivou, a tu osim Johna bas i nemamo konja za utrke. Campara ce vjerovatno dobiti nekih 10-ak minuta, a Amsal Delalic ce cijelu utakmicu presjediti na klupi. Ostane nam da se nadamo da ce Gegic, Lazic i Penava imati svoju noc.Btw, Lazica bih takodjer volio vidjeti na 4 (pogotovo kad bude trebalo braniti saigraca mu Ilica), tako da se nadam da Sejfic i pogotovo Topolovic nece ulaziti u igru. Haris Delalic ce vjerovatno igrati bar malo, imam neki osjecaj da ga Beciragic cijeni.
Sretno, momci!![]()
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Navodim utakmicu s Madjarskom u kojoj smo igrali atomsku odbranu, pa na kraju jedva izdrzali jer nije bilo igraca sa sigurnim poenima u rukama. Tad nije bilo spomenute dvojice, zato sam i napisao da od njih kombinovano ocekujem 25+ poena. Sto se tice pobjede od 20 razlike - to je u domenu naucne fantastike i takvom rezultatu se ne treba ni nadati. Da je desetak, bilo bi prilicno realno, ali ovako imamo 1% sanse za takav podvig. Jednostavno, nemamo previse igraca s poenima u rukama, nemamo klasnih sutera u rosteru i moralo bi se milion stvari poklopiti da dodje do toga.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 17:39Zaboravio si Kamenjasa u ovome svemu. Veca je sansa da ce on ubaciti 20 poena nego Halilović. Bas sad nesto provjerih statistiku, Crnogorci prosjecno ubacuju 74 poena, sto znaci da mi moramo ubaciti 90, a njih spustiti na ispod 70. Tesko izvedivo, jedino da Roberson i Kameni ubace po 20, Halilovic i Gegic po 15, a ostatak tima skupi jos tih 20ak poena.
Idemo momci
Idemo 15+ trica
I sve je moguce .
Idemo 15+ trica
ne budalite, nama da treba 4 razlike, dobili bi sa 3:-)
uzeti ih bilo kako i casno se oprostiti, tj. nadati do zadnje tekme.
uzeti ih bilo kako i casno se oprostiti, tj. nadati do zadnje tekme.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Bas tako hahhahah...ako ih uopste dobijemo, ja zadovljan, jer veca je sansa sa CG izgubi i od Ceske, nego da ih mi dobijemo sa 20 razlike.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
gdje ce biti prenos
Rasut ce nas crnogorci...teoretskih sansi nemamo sa ovim igracima
- SantiCazorla08
- Kontakt:
joj ubiće nas CG :/
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Dobro je ne prenosi Ahmetović
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- ElCartel11
- Kontakt:
Joj kosarke oči krvare 
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Može li mi neko objasnit jesul Crnogorci u prvom sastavu?
- BosniaBoston
- Kontakt:
Jel realno kako mi kao najviša zemlja na svijetu nemamo centra iznad 205
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
- <3 LiMes <3
- Kontakt:
Ima da nas ugaze +20.
<3 NK Čelik <3 Manchester United <3 LA Lakers <3
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Eric Cantona: "Falcao sada može na miru da umre, sretan jer je stigao na sam vrh fudbala. Poslije Uniteda postoji samo nizbrdica".
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.