Sretno, momci!

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Zaboravio si Kamenjasa u ovome svemu. Veca je sansa da ce on ubaciti 20 poena nego Halilović. Bas sad nesto provjerih statistiku, Crnogorci prosjecno ubacuju 74 poena, sto znaci da mi moramo ubaciti 90, a njih spustiti na ispod 70. Tesko izvedivo, jedino da Roberson i Kameni ubace po 20, Halilovic i Gegic po 15, a ostatak tima skupi jos tih 20ak poena.Ghuraba je napisao/la: ↑23 feb 2023, 17:25Ako ponove pozrtvovanost i brutalnu odbranu kao protiv Madjarske, te ako Halilovic i Roberson poenterski doprinesu s 25+ poena (posto ih nije bilo u toj utakmici) - vjerujem da ce time preko 50% posla biti rijeseno. Mislim da ce Aziz poceti s Gegicem i Vrabcem na 2 i 3, kako bi njih dvojica pokusali atleticizmom neutralisati Perryja i Popovica, koji cine udarnu bekovsku liniju Crne Gore. Kod nas ce sut s distance morati biti na nivou, a tu osim Johna bas i nemamo konja za utrke. Campara ce vjerovatno dobiti nekih 10-ak minuta, a Amsal Delalic ce cijelu utakmicu presjediti na klupi. Ostane nam da se nadamo da ce Gegic, Lazic i Penava imati svoju noc.Btw, Lazica bih takodjer volio vidjeti na 4 (pogotovo kad bude trebalo braniti saigraca mu Ilica), tako da se nadam da Sejfic i pogotovo Topolovic nece ulaziti u igru. Haris Delalic ce vjerovatno igrati bar malo, imam neki osjecaj da ga Beciragic cijeni.
Sretno, momci!![]()
Navodim utakmicu s Madjarskom u kojoj smo igrali atomsku odbranu, pa na kraju jedva izdrzali jer nije bilo igraca sa sigurnim poenima u rukama. Tad nije bilo spomenute dvojice, zato sam i napisao da od njih kombinovano ocekujem 25+ poena. Sto se tice pobjede od 20 razlike - to je u domenu naucne fantastike i takvom rezultatu se ne treba ni nadati. Da je desetak, bilo bi prilicno realno, ali ovako imamo 1% sanse za takav podvig. Jednostavno, nemamo previse igraca s poenima u rukama, nemamo klasnih sutera u rosteru i moralo bi se milion stvari poklopiti da dodje do toga.19vendetta87 je napisao/la: ↑23 feb 2023, 17:39Zaboravio si Kamenjasa u ovome svemu. Veca je sansa da ce on ubaciti 20 poena nego Halilović. Bas sad nesto provjerih statistiku, Crnogorci prosjecno ubacuju 74 poena, sto znaci da mi moramo ubaciti 90, a njih spustiti na ispod 70. Tesko izvedivo, jedino da Roberson i Kameni ubace po 20, Halilovic i Gegic po 15, a ostatak tima skupi jos tih 20ak poena.
Bas tako hahhahah...ako ih uopste dobijemo, ja zadovljan, jer veca je sansa sa CG izgubi i od Ceske, nego da ih mi dobijemo sa 20 razlike.