FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma Horde su izgubile kompas..Puna podrska momcima u nedelju. Lagano pravac Mostar i navijanje iza tribine
Cavar i Pejic ne igraju protiv nas.
Dobar je Siroki mora se priznati, onako kompaktna ekipa.
I koliko se vidi razlika kad je dobar teren
koliko se brze nekako igra, na nesto lici utakmica plBiH
Dobar je Siroki mora se priznati, onako kompaktna ekipa.
I koliko se vidi razlika kad je dobar teren

Ma džaba, mi kad igramo u ŠB, gaće skinemo na Bradini, ne nadam se ja nečemu lijepom, mada bih volio da me iznenade.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- feniksptica
- Kontakt:
Skida Borac Siroki od sebe, kad njega odbace ako se mi priblizimo i nas ce tako
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Dobar teren Borca koji je zavrsen PROSLE GODINE i sad gledajuci uziva hiljadu ljudi na stadionu
A ti se Ismire kupaj

Vico radi svoj poso
Ja sam nekako siguran da ćemo na kraju biti drugi

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ma ja, zabijte ga u nadoknadi, standardno
Ok sine
Puno se utakmica Široki provukao do sada ,pa i od nas su trebali 3 razlike izgubit,skupe se nazad pa cekaj kontru.
Iskoristili Pecaru kao prednost u odnosu na ekipe koje ne igraju na svojim stadionima sto je ogroman plus(najbolji su domacini lige).Po kvaliteti nisu za top 4.
Iskoristili Pecaru kao prednost u odnosu na ekipe koje ne igraju na svojim stadionima sto je ogroman plus(najbolji su domacini lige).Po kvaliteti nisu za top 4.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
To mi sad jedino daje nadu. Široki je u padu, protiv nas se ili vade ili još dublje “padaju”. Ako bi mi imali kakav - takav kontinuitet uz groznu polusezonu širokog, imali bi se MOŽDA nečemu nadati..miky_hz je napisao/la: ↑24 feb 2023, 19:57Puno se utakmica Široki provukao do sada ,pa i od nas su trebali 3 razlike izgubit,skupe se nazad pa cekaj kontru.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Trebali su oni fasovat od nas 6:0
I na sugavici su u 95 min dali go za bod
I na sugavici su u 95 min dali go za bod
Najvažnije za nas je da Široki nije pobjedio veceras, ako uzmemo Zrinjski siguran sam da cemo ih prestici na kraju.A svakako ce nas sada dočekati na Pecari pod ogromnim pritiskom.
Prije ce biti da je Mirza na klupi jer se u trenutku dok se rjesavalo pitanje trenera jos nije dogovorilo sa ulagacima u kojem smijeru i kojoj kolicini ce se nastaviti ulagati.nokee je napisao/la: ↑24 feb 2023, 17:42Ja fakat nakon svega mislim da se islo sa varijantom Mirze jer:GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 feb 2023, 17:24I da, pohvale za ovo partnerstvo, sigurno će dobro doći.
Ovi iz Renanove agencije i generalno ljudi oko njega su pravo dobri, vidim kakve mu promo videe rade, i da je sve na vrhunskom nivou.
Da još Bogdo pitaju za savjet koga će za trenera dovesti, gdje bi nam bio kraj![]()
Ili niko nije htio da nas preuzme u ovom trenutku,
Ili su zahtjevi tipa Robija bili preveliki,
Ili se islo sa najjeftinijom varijantom pa da pokusa da izbori Evropu, jer su znali da ce se ponovo dovoditi puno igraca..
Jer kako god okrenem dovedes top igrace za nase uslove i postavis trenera, evo ne znam.. Nikad nikoga necu zvati imenima tipa narkomancina, ker itd. Ali ako pricamo o fudbalskom znanju, prici nekoj koju bi trebao prenjeti igracima, nivo Igman Konjica plafon..kao da se vec racuna da se samo ovo uigra a da sljedeca sezona bude all in..
Saopstenje HZ.
Ne znam sta bi rekao, stvarno veliki naklon imam za grupu i sam sam visio na sjeveru godinama, ali stvarno bespotrebno uplitanje u nekakve postavke, komentarisanje igraca, kaze ne petljaju se ni u sta, pa kako se kralju ne petljas direktno pises sta ko treba raditi.. To je ono sto normalna raja i prica. Ne mozes ti faliti nakog lika max za njegove namjere, ulaganja(tipa hz Mirvica) a ovamo govoriti sta treba da radi itd.
Razumijem revolt za imenovanje Mirze i slazem se 100% samo moglo je bez bojkota. Bojim se da grupa samo slabi i ovako je htjeli priznati ili ne u zestokom padu. Pa sjetim se kad sam ja bio na sjeveru bilo nas je oko milje skoro svaku, na jacim 2 do 3 milje.. Sad 300 ljudi i povremeno im se prikljuci starije raje kad je hajc. E pa nesto mislim da sad hajc nece prolaziti bgm..
Realno i ne treba sve da se zna s vremena na vrijeme u zivotu se desi nesto ni godinama kasnije ne mozes da skontas kako i zvog cega. E tako ce nama ovo ostati kad god se sjetimo da je nama Mirza Varesanovic bio trener 2023. godine kontacemo sta je tim ljudima bilo u glavi.
Evo jos jedno nepopularno ime al da su stavili Husrefa kao prelazno rjesenje na nekih pola sezone ne bi ni ovi imali obraza da bojkotuju zbog lika s cijim su zastavama mahali do neki dan a on je na neki kratak period od pola sezone do sezonu sasvim ok trener za razliku od Mirze.
I na kraju opet nece biti toliko lose koliko ocekujemo, da nismo ispali iz Kupa cak bi se nadao da i mozemo izboriti Europu.
Ovako tesko i sa puno boljim trenerom s obzirom na okolnosti pod kojima ulazimo u nastavak. Negativna atmosfera, igranje cijele sezone u gostima, a generalno i Mirvic se jos trazi dosta je gresaka do sad bilo ali se cini bas uporan covjek koji ce pokusavati dok ne ubode. Mi da smo na pocetku sezone pogodili sa trenerom nama bi opet ova sezona bila turbulentna. Opet izgovora apsolutno ne smije biti ni za igrace ni trenere, kad pogledas da je Sablic u jos losijoj situaciji izvlacio vise iz ekipe s tim da smo igrali i izgledali losije nego ove sezone. Fedjine gluposti neke i ishitreni potezi su nas kostali dosta bodova i ispade da je bas njegovo dovodjenje koje je velika vecina podrzala najveci razlog sto sad samo optimisti vjeruju da cemo izboriti Europu.
I da je Ismir reagovao odma i otjerao ove navedene isla bi prica kako nam mahala vodi klub, svako bi na njegovom mjestu odlucio direktno ili indirektno poslati poruku navijacima da se trebaju baviti svojim dijelom posla a to je navijanje i podrska klubu.
Svi bi mi voljeli vidjeti Sarajevo na vrhu tabele i Horde gdje su nekad bile, kako klub stoji na tabeli tako i oni mozda za par pozicija vise ali stid nas sve treba biti kad pogledamo kako komsije svoj klub podrzavaju. Ne kazem da su sekunde bolji od nas koji navijamo za Sarajevo, i kod njih je bilo ovako dok je Miske bio tu, nas teska situacija zblizi i ujedini a cim dodje bolje vrijeme odma smo opet jedni drugima vukovi. Takav smo narod u sustini...
Bio sam optimisticniji malo do prodaje Andreja al bojim se da ce biti pretesko nadoknaditi posao koji je on odradjivao na terenu.
Sto se tice imena koja su dosla svaka cast, ovako na papiru vjerovatno nismo nikad jaci prelazni rok odradili.
E sad kad se sjetimo kako smo mi prosuli onu titulu sto su je dali Borcu red bi bio da nam se vrati pa bar Europu da izborimo.
Nisam za bojkot ali jesam za tjeranje ovih troje ali bi ja dodao na spisak jos par ljudi koji su mozda i veci problem i neprijatelji kluba a mnogi misle za njih da su iskrene osobe koje vole klub...
You are someone else I am still right here
Ma vidi objektivno domaci teren je svoje uradio,mi koliko god da smo loši bili da smo igrali na Koševu imali bi sigurno barem 5/7 bodova vise.Recimo ako gledamo tu razliku domacih bodova tu Široki ima 9 bodova više.Pa evo mi cemo sad doci vjerovatno u situaciju da domacu tekmu protiv Veleža igramo na Veležovom stadionuGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 feb 2023, 19:59To mi sad jedino daje nadu. Široki je u padu, protiv nas se ili vade ili još dublje “padaju”. Ako bi mi imali kakav - takav kontinuitet uz groznu polusezonu širokog, imali bi se MOŽDA nečemu nadati..miky_hz je napisao/la: ↑24 feb 2023, 19:57Puno se utakmica Široki provukao do sada ,pa i od nas su trebali 3 razlike izgubit,skupe se nazad pa cekaj kontru.

Sta ja znam ja trubim dugo da sezona nije nikako regularna,i nije da nas nešto opravdavam al to je cinjenica.
Ono iskreno ja nemam ocekivanja od sezone jel jednostavno nisu isti uslovi,nije ista startna pozicija,mozemo mi sve kritikovati ali kada ti kroz sezonu budes domacin na 4 razlicita stadiona mislim da se tu ni Real nebi snašao,a kamoli u ovoj ligi gdje je sve u 5 deka to su ogromne stvari koje uticu na krajnji ishod.
A eto opet se nadam da se moze napraviti neka serija pobjeda ,ali generalno ne ocekujem a i necu biti razocaran i da ne bude ja sam u glavi ovu sezonu vec prešaltao nekako i vec gledam na iducu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Jel svi se klubovi grle na pripremama ili samo mi , kad god pogledam slike neko grljenje ….