FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Volio bih da sam optimista kao neki. Poceli smo pisati kako cemo sigurno prestici Siroki i Zeljeznicar i biti treci. Vise se bojim da nas ne prestignu i Velez i Tuzla.
Tek nakon ove 4 utakmice cu imati jasniju sliku da li da budem optimista ili ne
Tek nakon ove 4 utakmice cu imati jasniju sliku da li da budem optimista ili ne
Gostovanja na pecariLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 feb 2023, 23:26
Prekinuli smo onaj poduzi crni niz ako se ne varam. Bilo je u posljednje vrijeme i dobrih partija.
Samo da ne padnemo na urlike nacionalizma tamosnjeg plemena.
A mi smo iznenadjenje za svakog jer sta mozes ocekivati od potpuno nove ekipe. + fale cavar i prvi golman
Nadam se da cemo trcati ako nista, bacati se na glavu i od akcije nemati vremena za mahanje rukama i setanja. Borbeno, konkretno i muski.
Ali prvo zrinjski…
Utakmice: 26
Porazi: 21
Neriješeno: 4
Pobjede: 1
Gol razlika: 15:41 (-26)
Posljednji put pecaru napustili neporazeni u augustu 2019, poslije toga 4 poraza
Mirza u prvom mandatu 2 gostovanja oba poraza
Mislim da ovako crnu statistiku nemamo ni na jednom drugom gostovanju
90!
Imaš na Instagramu stranica Bordo prijatelji i oni pišu o drugoj strani bojkota.NazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:39Ma ovaj Siroki ce past vremenom. Da budem iskren nisu oni razvaljivali pa imaju ovoliko bodova, imali su nekoliko utakmica gdje su se provukli. Bas kao sto smo mi imali nekoliko utakmica gdje jednostavno nece loota u gol...
I eto tu je tih nekih 5 do 8 bodova. Vidim sastav, imena, fakat dobijem nadu da ce Sarajevo izboriti Evropu. Al onda skontam ko nam je trener... Ne moze insan biti pametan...
P.S. Nije provokatorski : Danas Mirza a i par forumasa napisa da zna ko radi protiv njega i da se iza bojkota krije "nesto trece". Fakat ako neko nesto zna neka napise. Da i mi budemo upuceni.
Iskreno ne znam ko stoji iza te stranice, odnosno ko piše u ime Bordo prijatelja.
Ajla Alimanovic. Direktno.casual033 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 23:57Imaš na Instagramu stranica Bordo prijatelji i oni pišu o drugoj strani bojkota.NazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:39Ma ovaj Siroki ce past vremenom. Da budem iskren nisu oni razvaljivali pa imaju ovoliko bodova, imali su nekoliko utakmica gdje su se provukli. Bas kao sto smo mi imali nekoliko utakmica gdje jednostavno nece loota u gol...
I eto tu je tih nekih 5 do 8 bodova. Vidim sastav, imena, fakat dobijem nadu da ce Sarajevo izboriti Evropu. Al onda skontam ko nam je trener... Ne moze insan biti pametan...
P.S. Nije provokatorski : Danas Mirza a i par forumasa napisa da zna ko radi protiv njega i da se iza bojkota krije "nesto trece". Fakat ako neko nesto zna neka napise. Da i mi budemo upuceni.
Iskreno ne znam ko stoji iza te stranice, odnosno ko piše u ime Bordo prijatelja.
- FKS -
Siguran sam da su im Runda i slični mahalaši bliski.casual033 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 23:57Imaš na Instagramu stranica Bordo prijatelji i oni pišu o drugoj strani bojkota.NazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:39Ma ovaj Siroki ce past vremenom. Da budem iskren nisu oni razvaljivali pa imaju ovoliko bodova, imali su nekoliko utakmica gdje su se provukli. Bas kao sto smo mi imali nekoliko utakmica gdje jednostavno nece loota u gol...
Iskren da budem onih par utakmica sto sam gledo i klipove iz antalije neulijevaju nadu ni da ostanemo na 5 mjestu..jer smo uzgledali jalovo, ne energucno i onaj brazilac trci ko Melunovic (glava gore guzica nazad (koda je zguzen) i koljena ko u vojnika)) 0 golova dao (zapravo 1) slabo nesto ulijece u prilike a rasta je dosta nizeg od ahmeta..
Catakovic je niko i nista bio i osto..
Ovi ostali nisu toliko bitni sem stopera, sto mislim da ce bit dovoljno dobro za ovih 15 utakmica..
Takodje ovih 15 utakmica dosta ce sjebat i golmani (bilo koji da brani) SEHINOVIC je bolji golman al je fizicki nejacak i nezna nema iskustva kad ide na boksivanje
Ja bi igra 4-5-1 formaciju sa Dalom na 10 tki
Ili 442
Ovi ostali nisu toliko bitni sem stopera, sto mislim da ce bit dovoljno dobro za ovih 15 utakmica..
Takodje ovih 15 utakmica dosta ce sjebat i golmani (bilo koji da brani) SEHINOVIC je bolji golman al je fizicki nejacak i nezna nema iskustva kad ide na boksivanje
Ili 442
-
- Kontakt:
Popljuje napadače, pa kaže da bi igrao 4-4-2.Pitar6785 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 00:28Iskren da budem onih par utakmica sto sam gledo i klipove iz antalije neulijevaju nadu ni da ostanemo na 5 mjestu..jer smo uzgledali jalovo, ne energucno i onaj brazilac trci ko Melunovic (glava gore guzica nazad (koda je zguzen) i koljena ko u vojnika)) 0 golova dao (zapravo 1) slabo nesto ulijece u prilike a rasta je dosta nizeg od ahmeta..
Ili 442

Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Hvala ti procitat cu bas.casual033 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 23:57Imaš na Instagramu stranica Bordo prijatelji i oni pišu o drugoj strani bojkota.NazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:39Ma ovaj Siroki ce past vremenom. Da budem iskren nisu oni razvaljivali pa imaju ovoliko bodova, imali su nekoliko utakmica gdje su se provukli. Bas kao sto smo mi imali nekoliko utakmica gdje jednostavno nece loota u gol...
EDIT : Poprilicno ubleharenje, i poprilican isti stil pisanja kao par likova ovde koji brane aylah. Posebno onaj dio gdje aylah opisuje kao boga oca

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Cora1946 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 23:56Gostovanja na pecariLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 feb 2023, 23:26
Prekinuli smo onaj poduzi crni niz ako se ne varam. Bilo je u posljednje vrijeme i dobrih partija.
Samo da ne padnemo na urlike nacionalizma tamosnjeg plemena.
A mi smo iznenadjenje za svakog jer sta mozes ocekivati od potpuno nove ekipe. + fale cavar i prvi golman
Nadam se da cemo trcati ako nista, bacati se na glavu i od akcije nemati vremena za mahanje rukama i setanja. Borbeno, konkretno i muski.
Ali prvo zrinjski…
Utakmice: 26
Porazi: 21
Neriješeno: 4
Pobjede: 1
Gol razlika: 15:41 (-26)
Posljednji put pecaru napustili neporazeni u augustu 2019, poslije toga 4 poraza
Mirza u prvom mandatu 2 gostovanja oba poraza
Mislim da ovako crnu statistiku nemamo ni na jednom drugom gostovanju
Hvala na podacima. Sigurno da nam je najteze ali eto tamnoputi ih je naceo, tamnoputi nek nastave aBd..
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Pa isto pise i ta stranica, i ti likovi, i ayla. Zato sto sve pise ona. Izlizane otrcane fraze, hvalospjevi o nebitnim stvarima itdNazorUso je napisao/la: ↑25 feb 2023, 00:37Hvala ti procitat cu bas.casual033 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 23:57Imaš na Instagramu stranica Bordo prijatelji i oni pišu o drugoj strani bojkota.NazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:39Ma ovaj Siroki ce past vremenom. Da budem iskren nisu oni razvaljivali pa imaju ovoliko bodova, imali su nekoliko utakmica gdje su se provukli. Bas kao sto smo mi imali nekoliko utakmica gdje jednostavno nece loota u gol...
EDIT : Poprilicno ubleharenje, i poprilican isti stil pisanja kao par likova ovde koji brane aylah. Posebno onaj dio gdje aylah opisuje kao boga ocaUz to, nigdje dokaza nekog. Evo npr HZ bojkotuju masnog i iznesu dokaze sta je svevizjavljivao, ovi samo ublehare i nagadjaju.
-
- Kontakt:
Bilo je baš teških ublehaša kroz historiju kluba, ali čini mi se da nikome prije ne bi palo na pamet da pravi ovako ofirnu stranicu (najgore što Mirvić prati i lajka). Iz dana u dan tonu sve dublje. Ponašaju se k’o iskompleksirani tinejdžeri.spezial je napisao/la: ↑25 feb 2023, 07:41Pa isto pise i ta stranica, i ti likovi, i ayla. Zato sto sve pise ona. Izlizane otrcane fraze, hvalospjevi o nebitnim stvarima itdNazorUso je napisao/la: ↑25 feb 2023, 00:37Hvala ti procitat cu bas.
EDIT : Poprilicno ubleharenje, i poprilican isti stil pisanja kao par likova ovde koji brane aylah. Posebno onaj dio gdje aylah opisuje kao boga ocaUz to, nigdje dokaza nekog. Evo npr HZ bojkotuju masnog i iznesu dokaze sta je svevizjavljivao, ovi samo ublehare i nagadjaju.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Evo na zadnjoj objavi direktno prozvan Hajrudin Kapetanović 

-
- Kontakt:
Ispran ti je mozak, legendo.Hajdeee je napisao/la: ↑24 feb 2023, 23:58Ajla Alimanovic. Direktno.casual033 je napisao/la: ↑24 feb 2023, 23:57Imaš na Instagramu stranica Bordo prijatelji i oni pišu o drugoj strani bojkota.NazorUso je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:39Ma ovaj Siroki ce past vremenom. Da budem iskren nisu oni razvaljivali pa imaju ovoliko bodova, imali su nekoliko utakmica gdje su se provukli. Bas kao sto smo mi imali nekoliko utakmica gdje jednostavno nece loota u gol...
Mojne mi ti o ispranom mozgu, sviju ti.
Po cemu proziva forumse? Ako je tako, vidim da si ga lajkao, pa nam objsni ti.
- FKS -
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ko mu je kriv pa lupa nebuloze bez da provjeri. Nemam ništa protiv da on ima svoje mišljenje na naš prelazni rok, ali da lupaš stvari kako smo zagušili Traku i da će morat ići na posudbu, a u realnosti je 3. stoper ekipe, e to je komično. Pa prvo ne zna ko je zamjena za Andreja, pa lupi da je Kyeremeh 
Pripremiš se valjda na 5 minuta prije podcasta, prođeš kroz osnovne info.

Pripremiš se valjda na 5 minuta prije podcasta, prođeš kroz osnovne info.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- ElCartel11
- Kontakt:
Treba ti jak trener i psiholog. Ne samo zbog listice, vec zbog cijelog prvenstva, er svaka utakmica je na svoj način težka.
Nije trener samo biti, da postavis formaciju i kazes sta ce ko igrati i cao.
Mentalno moraš pripremiti igrace na ono sto ih očekuje i podici im mentalnu snagu na visi nivo. Uz normalno kvaliteten igracki kadar.
U zadnjih par sezona je naša ekipa mentalno bila jaka u onoj sezoni duple krune. Gdje smo se par puta izvukli nakon zaostatka, gdje smo dobili upravo tu listicu dole 0:3 i kone koje su se bile napalile, da nam kao syebu titulu takodje ih isamarali 0:3 na sred Grbavice.
Ovi danas bi te obe tekme izgubili, jer bi se usrali ko grlice.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Sve ok. Opusteno. Saznao sam ko si. Ne zelim se dalje, uopste, raspravljati s tobom.ZutiFKS je napisao/la: ↑25 feb 2023, 12:02Ovdje se nekidan komentiralo ono šta je u podcastu rekao za Kyeremeha pa se zato na kraju tweeta referiše na to.
Lajkao nisam i ne znam kako si to zaključio. Ako je po crvenom srcu koje se vidi na kraju, onda ne znaš kako funkcionira linkovanje tweeta na forum.
Poz.
- FKS -
100 % tačno, vidjelo se i u ovoj polusezoni da smo tu tanki pravo. A mislim da sad pogozovo to treba dici dva levela iznad. Motivacija, pobjednički mentalitet je broj 1 , tu dosta i navijači mogu da utiču.... Ali, kod nas je sve naopako pogotovo sa Mirzom kao trenerom... Tako nek nam je Bog na pomoči. Ekipi želim sutra sve najbolje i pobjedu abd..ElCartel11 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 11:57Treba ti jak trener i psiholog. Ne samo zbog listice, vec zbog cijelog prvenstva, er svaka utakmica je na svoj način težka.
Nije trener samo biti, da postavis formaciju i kazes sta ce ko igrati i cao.
Mentalno moraš pripremiti igrace na ono sto ih očekuje i podici im mentalnu snagu na visi nivo. Uz normalno kvaliteten igracki kadar.
U zadnjih par sezona je naša ekipa mentalno bila jaka u onoj sezoni duple krune. Gdje smo se par puta izvukli nakon zaostatka, gdje smo dobili upravo tu listicu dole 0:3 i kone koje su se bile napalile, da nam kao syebu titulu takodje ih isamarali 0:3 na sred Grbavice.
Ovi danas bi te obe tekme izgubili, jer bi se usrali ko grlice.
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, bhfanatic14, Bing [Bot], Gomis99, Hajdeee, Pena, plisek, propoklopac, Proximic, rimljanin90, SamoDaKazeem, samoFKS, Taree, Vanja8 i 67 gostiju.