Džaba sve, nije bio za nas. Mnogo psovao.

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Pa onda nije ni bilo potrebe toliko trošiti na pojačanja i plate. Valjda si zbog toga toliko uložio, da ne budeš u 5 deka sa ligom.nokee je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:59Pa brate svi se tome nadamo ali nije realno. Evo opet si doveo 9 igraca, na papiru svi top. Ali kao sto smo vec vidjeli valja to i uigrati.. Da se razumijemo ocekujem i ja Evropu ali bice tu dosta patnje..Miljacka je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:53Sa ovim ulaganjem i uslovima, očekujem mnogo pobjeda i Evropu.nokee je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:45
Pa kakva su tvoja ocekivanja, eto slobodno napisi
Da se uspjelo sa Dudicem i da je ubo sa vecinom pojacanja, sad bi uz 2 3 igraca mogli ocekivati finu igru pa i dominaciju. To je neki period od pola sezone da se poklope kockice. Samo sad imamo ublehu na klupi pa je to sve upitno, mada ocito ni Dudic nista bolji nije..
Evo gledas nakav Igman par nasih igraca i iskusnijih i evo fino igraju.. Ma nasa liga je generalno u 5 deka, niko tu ne odskace.. Samo ekipe koje su na okupu duze mogu se necemu nadati, dominaciji..
Kontinuitet drug, polako. Ako napravis kontinuitet ekipe onda si stvorio predpostavku da deres sve redom. Do tada, puno jos nerviranja.. To ti je realnost.Miljacka je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:10Pa onda nije ni bilo potrebe toliko trošiti na pojačanja i plate. Valjda si zbog toga toliko uložio, da ne budeš u 5 deka sa ligom.nokee je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:59Pa brate svi se tome nadamo ali nije realno. Evo opet si doveo 9 igraca, na papiru svi top. Ali kao sto smo vec vidjeli valja to i uigrati.. Da se razumijemo ocekujem i ja Evropu ali bice tu dosta patnje..
Evo gledas nakav Igman par nasih igraca i iskusnijih i evo fino igraju.. Ma nasa liga je generalno u 5 deka, niko tu ne odskace.. Samo ekipe koje su na okupu duze mogu se necemu nadati, dominaciji..![]()
Husrefu smo mi trebali dat klub na 5 godina minimalno od one ekipe 2018. Ne bi on prokockao onu titulu kao Marinovic to sam ubijedjen e sad ti zamisli 3 titule zaredom i kakva bi atmosfera bila u klubu. Kad bi moglo nekako dat covjeku klub na mjesec dana i da on odmah osvoji titulu, kup i Evropu to bi najbolje bilo. Hebem ti pitarsko nestrpljenje, covjek je uvijek dokazao da je zasluzio jedan mandat od minimum 5 godina.napoleon72 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:23Sta ima PepSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:08Husref je za ovu ligu što je Pep za Englesku, šteta što su u klubu nesposobni ljudi koji ne mogu ni najočiglednije uvidjet.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedino ako Pep ima 2 titule u 20 godina trenerske karijere.![]()
![]()
Realnost je da 5 bodova imamo više od zadnjeg na tabeli
SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:28Husrefu smo mi trebali dat klub na 5 godina minimalno od one ekipe 2018. Ne bi on prokockao onu titulu kao Marinovic to sam ubijedjen e sad ti zamisli 3 titule zaredom i kakva bi atmosfera bila u klubu. Kad bi moglo nekako dat covjeku klub na mjesec dana i da on odmah osvoji titulu, kup i Evropu to bi najbolje bilo. Hebem ti pitarsko nestrpljenje, covjek je uvijek dokazao da je zasluzio jedan mandat od minimum 5 godina.napoleon72 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:23Sta ima PepSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:08Husref je za ovu ligu što je Pep za Englesku, šteta što su u klubu nesposobni ljudi koji ne mogu ni najočiglednije uvidjet.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedino ako Pep ima 2 titule u 20 godina trenerske karijere.![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Atlanta, bordobijeli, ErosViverosViv, Hajdeee, Haksss, kulinban1189, MaroonBjelave, miguelramos, misstianopenaldo, nedimmmm1337, riki46, Velaxsa, Venom i 161 gost.