Penal onako, ne bih bas rekao da je bilo nekog kontakta, ali brate i vas igrac levat nasjeo na laznjak ko zadnja budala..Ali vasi igraci kao da je 90 - ta minuta, jedva se vuku, evaki napad Sloge opasnost po vas gol..antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:32Brata ti sebi napravio jelicu.
Od pocetka navlaci, al penal je vrhunac
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Tuzla City / Sloga Simin Han
Šutite i jedni i drugi, dobili i jedni i drugi 300 milja od saveza za licencu.AvantiBL je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:24Sve su to narodne pareAdo1922 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:22Bar vi ne bi trebali o tome pisati, vama savez posuđuje pare da isplatite igrače i trenere koji vas tuže.
Tako ste "fini" da sindikat profesionalnih fudbalera Srbije upozorava svoje članove da ne posluju sa Borcem
https://www.klix.ba/sport/nogomet/sindi ... /221215135![]()
-
- Kontakt:
Citam sta pisu zeljovci za Mulalica. Covjek ima rezultate iznad svih ocekivanja u odnosu na situaciju u klubu. Izvlaci maksimum i oni sve najgore o njemu.
Nemaju ni za priprema vec par sezona, ko zna koliko plata duguju, dolaze im samo igraci koji nemaju nigdje drugo mjesta i oni koji su na zalasku karijere i jos puno tih problema i opet ih drzi u borbi za evropu na oba fronta
Nemaju ni za priprema vec par sezona, ko zna koliko plata duguju, dolaze im samo igraci koji nemaju nigdje drugo mjesta i oni koji su na zalasku karijere i jos puno tih problema i opet ih drzi u borbi za evropu na oba fronta
Zadnja izmjena: Tatamata1946, dana/u 25 feb 2023, 15:47, ukupno mijenjano 1 put.
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Starci napunili komšinicu.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Ma jest se naivno zaletio, al mislim da je na vrijeme povukao nogu. Sve ostalo na mjestu, dugo gori trener nije vodio Slobodu, pa ovaj klub iz kantonalne ne moze vodit. A usadio debilski mentalitet, da kad damo i u prvim minutama gol, po automatizmu se pocinjemo braniti.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:44Penal onako, ne bih bas rekao da je bilo nekog kontakta, ali brate i vas igrac levat nasjeo na laznjak ko zadnja budala..Ali vasi igraci kao da je 90 - ta minuta, jedva se vuku, evaki napad Sloge opasnost po vas gol..antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:32Brata ti sebi napravio jelicu.
Volim tebe, više od sebe
-
- Kontakt:
Zizovic IIantisisoja1919 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:47Ma jest se naivno zaletio, al mislim da je na vrijeme povukao nogu. Sve ostalo na mjestu, dugo gori trener nije vodio Slobodu, pa ovaj klub iz kantonalne ne moze vodit. A usadio debilski mentalitet, da kad damo i u prvim minutama gol, po automatizmu se pocinjemo braniti.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:44Penal onako, ne bih bas rekao da je bilo nekog kontakta, ali brate i vas igrac levat nasjeo na laznjak ko zadnja budala..Ali vasi igraci kao da je 90 - ta minuta, jedva se vuku, evaki napad Sloge opasnost po vas gol..antisisoja1919 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:32Brata ti sebi napravio jelicu.
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Mislio da sam od Zizovica nema goreg, al ova neznalica me demantovalaelvirbaljic je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:49Zizovic IIantisisoja1919 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:47Ma jest se naivno zaletio, al mislim da je na vrijeme povukao nogu. Sve ostalo na mjestu, dugo gori trener nije vodio Slobodu, pa ovaj klub iz kantonalne ne moze vodit. A usadio debilski mentalitet, da kad damo i u prvim minutama gol, po automatizmu se pocinjemo braniti.elvirbaljic je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:44
Penal onako, ne bih bas rekao da je bilo nekog kontakta, ali brate i vas igrac levat nasjeo na laznjak ko zadnja budala..Ali vasi igraci kao da je 90 - ta minuta, jedva se vuku, evaki napad Sloge opasnost po vas gol..
Volim tebe, više od sebe
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Kaže Mulalić po njemu sumnjiva situacija u 16. 

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
On je dočekan loše od početka.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:46Citam sta pisu zeljovci za Mulalica. Covjek ima rezultate iznad svih ocekivanja u odnosu na situaciju u klubu. Izvlaci maksimum i oni sve najgore o njemu.
To se neće promijeniti.
Da ima greške ima. Da se pretjeruje, pretjeruje i to pofino.

Čestitam na pobjedi

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
28 puta "honaaj" za četiri minuta i pedeset sekundi.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ušo Ara da ga Merso kara
Ušo Krpa, da ga Mersi drka
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Bolan nemoj viseNajvecaRadosti je napisao/la: ↑06 jan 2023, 18:18Zna Husref ko mu treba da rijesi prvu utakmicusvrakino1921 je napisao/la: ↑06 jan 2023, 16:37Dugogodišnji fudbaler Sarajeva Mersudin Ahmetović po svemu sudeći još uvijek se neće oprostiti od profesionalnog bavljenja fudbalom.
Kako saznaje naš portal, Ahmetović bi karijeru mogao nastaviti u drugom bh. premijerligašu, a riječ je o Igmanu iz Konjica.
Kako saznajemo, posljednjih dana se dosta govori o potencijalnoj razmjeni igrača u kojoj bi Mersudin Ahmetović prešao u Igman, a umjesto njega na Koševo stigao Elvir Duraković.
Eeee Merso sta ti uradise
Po stare dane te trampe![]()
Hoce covjek jos koji put da vas ugasi i mirno u penziju.Nemoj Merso vise,dosta im je bilo

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Nakon hajcanja i svrsavanja na krpica i hodzica hladan tus od igmana. Isto tako tradicionalno ocekujemo i od sarajeva 

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Krakato ghovno još od federalnog nivoa.

Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
A što Slobodanka može se pok.a.kiti sama po sebi to niko ne može..da vala hoće više i ispasti...kriv Jelić,kriv Zrilić,krivBušatlić..a realno su odron...ovo nije što ih ne volim..naprotiv..uvijek su mi gotivni ali brate mili ..pa da su konkurs raspisili ,teško bi našli 11 hadalja kao ove što imaju
Jel' mi se cini il je Vranjes kod drugog gola Slobode bio u ofsajdu, a uticao je na igru u velikoj mjeri??? Nista novo. Sloboda se godinama na sve moguce nacine pokusava ostaviti u ligi. Zasticeni su kao bijeli medvjedi.
Trenutno korisnika/ca: Ahrefs [Bot], Fudbalmozak2, Giuseppe1 i 27 gostiju.