FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Husref je trenercina za ovu ligu i sa husrefom dobijes jasan sistem igre. Nije bitan pojedinac. To je masina u koju se uklapa igrac sto je bolji to je masina podmazanija i efikasnija. Naravno sto je ekipa duze na okupu to je bolja, uvijek bilo i bit ce. Samo fakat covjek puno bogara igracima, kako da ga neko sutra ne pocne bojkotovati 

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- BegovicRamiz
- Kontakt:
necemo pretjerivati
zbog tog silovanja mi ga otjerasmo
Merso

Husref zna nasu ligu, zna da nema tu puno filozofije kao kod Dudica, zna da svako izmisljanje donosi rizik.
Isto tako, hvala mu za sve ali ne vise kod nas. Nikad ga necu vrijedjati kao neki ovdje, covjek ima velike zasluge za nase trofeje i historija Sarajeva kao igraca i trenera, sa njim i bez njega nije ista. On bi izvukao ovu polusezonu kod nas sigurno, e onda poslije toga je upitno. I on nikako nije za dugorocno, mada kad covjek skonta malo bolje sta je vise dugorocno..
Bilo kako bilo nebi ga ja vracao nikad vise, a isto tako veliko hvala za sve napravljeno kod nas..
Isto tako, hvala mu za sve ali ne vise kod nas. Nikad ga necu vrijedjati kao neki ovdje, covjek ima velike zasluge za nase trofeje i historija Sarajeva kao igraca i trenera, sa njim i bez njega nije ista. On bi izvukao ovu polusezonu kod nas sigurno, e onda poslije toga je upitno. I on nikako nije za dugorocno, mada kad covjek skonta malo bolje sta je vise dugorocno..
Bilo kako bilo nebi ga ja vracao nikad vise, a isto tako veliko hvala za sve napravljeno kod nas..
- napoleon72
- Kontakt:
Husref prvo ne bi osvojio titulu u sezoni 19/20 jer je vec tad dobrano izgubio svlacionicu, tako da sigurno ne bi bio ni u igri za titulu 20/21. Da njemu das klub na 5 godina, ugasio bi ga. Vrhunski trener za dvije sezone maksimalno, onda krene pad. Sto ga niko nije zadrzao duze od 2 godine? Vodio nas 3 put, Doboj Kakanj, Celik, Olimpik, Tuzlu, Slobodu... Pa Slobodi je uprskao duplu krunu svojim poganim karakterom.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:28Husrefu smo mi trebali dat klub na 5 godina minimalno od one ekipe 2018. Ne bi on prokockao onu titulu kao Marinovic to sam ubijedjen e sad ti zamisli 3 titule zaredom i kakva bi atmosfera bila u klubu. Kad bi moglo nekako dat covjeku klub na mjesec dana i da on odmah osvoji titulu, kup i Evropu to bi najbolje bilo. Hebem ti pitarsko nestrpljenje, covjek je uvijek dokazao da je zasluzio jedan mandat od minimum 5 godina.napoleon72 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:23Sta ima PepSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑25 feb 2023, 14:08Husref je za ovu ligu što je Pep za Englesku, šteta što su u klubu nesposobni ljudi koji ne mogu ni najočiglednije uvidjet.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Jedino ako Pep ima 2 titule u 20 godina trenerske karijere.![]()
![]()
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Kod nas ljudi tacno pamte ko ribice jbt, ko da nas Husref vec nije vodio 34 mandata. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Da je bar Husref došao, ne jer je ikakav stručnjak, nego ne bi bilo bojkota i bio bi ok riješenje do ljeta, vjerujem da se ne bi ni sa kim posvađao do tad u svlačionici 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Neka nama Mirze, ništa bolje nismo zaslužili. Baš onoliko koliko je on napredovao u fudbalskom znanju od kad je zadnji put vodio klub, toliko je i većina navijača ovog kluba. Remonti, mijenjanje ekipe iz temelja, mijenjanje trenera ćemo mi gledati svakih 6 mjeseci a bez da se zapitamo seruckamo li mi navijači imalo...
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Tako ti je brate s svakim bivšim trenerom. Čali psovali štoperica ovo ono, pa poslije sve to polizali. Došao Vinko, ne zna da priča, mutav, pa poslije lijepi naš Vinkara gospodin. Vasoski veze s vezom nema, pa govorili trebalo mu se dati vremena. Sabliću zamjerali neke lude taktike, pa kasnije bilo moderan trener. Husref se zakačio s svima zbog svog psovanja, evo opet lijepi naš Hus. Jedino još niko Ješića nije priželjkivao nazad.
Hajde da damo Mirzi samo sutra sansu. Ako ne bude nikakve igre, otjerat ga iz grada zauvijek
Slažem se
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- napoleon72
- Kontakt:
Da nije poginuo dosao bi on u raspravu sigurno...GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:05Tako ti je brate s svakim bivšim trenerom. Čali psovali štoperica ovo ono, pa poslije sve to polizali. Došao Vinko, ne zna da priča, mutav, pa poslije lijepi naš Vinkara gospodin. Vasoski veze s vezom nema, pa govorili trebalo mu se dati vremena. Sabliću zamjerali neke lude taktike, pa kasnije bilo moderan trener. Husref se zakačio s svima zbog svog psovanja, evo opet lijepi naš Hus. Jedino još niko Ješića nije priželjkivao nazad.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- SedrenikHz
- Kontakt:
Husref od Sarajeva dalje nije otisao samo zbog njegovog povlacenja kod 1:0.
Zeljo zasluzio izjednacenje, Ramic stoji 30metara od svog gola 45 min.
Nemojte zayebavati zeljo uzasno supalj, ne smijes sekunde napast nego zatvori skroz i tjt.
Husref je za 6 7 kola i poslije pad
Zeljo zasluzio izjednacenje, Ramic stoji 30metara od svog gola 45 min.
Nemojte zayebavati zeljo uzasno supalj, ne smijes sekunde napast nego zatvori skroz i tjt.
Husref je za 6 7 kola i poslije pad
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
Kakvi su mu igrači bili kod nas i ne psovao im realno. Ja kad bi vidio na treningu Hebibovića i Dušana Hodžića upucao bi se.GalileoGalilei je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:05Tako ti je brate s svakim bivšim trenerom. Čali psovali štoperica ovo ono, pa poslije sve to polizali. Došao Vinko, ne zna da priča, mutav, pa poslije lijepi naš Vinkara gospodin. Vasoski veze s vezom nema, pa govorili trebalo mu se dati vremena. Sabliću zamjerali neke lude taktike, pa kasnije bilo moderan trener. Husref se zakačio s svima zbog svog psovanja, evo opet lijepi naš Hus. Jedino još niko Ješića nije priželjkivao nazad.
Husref je najbolji trener kojeg smo imali i to je kraj priče, i ja bi sretan bio da sad Mirza ili neko drugi osvoji više od Husrefa i bude uspješniji sa Sarajevom. Mislim da je on završio svoje sa Sarajevom i treba da bude tako, jbg to su treneri koji su zaostali u vremenu i ne znaju se prilagođavati protivniku u utakmici, al opet da su njega doveli i dali mu 6 mjeseci ugovor kao Igman bolje bi bilo nego Mirza, što zbog znanja kojeg ima više od ove ublehe, najviše što ne bi bilo bojkota.
Samo da ne gledam više moderne trenera tipa Dudića, to ne bi mogao istrpiti još jednom, ja sam uvjeren da je Dudić neke igrače otjerao samo da se dodvori navijačima jer su svi tražili odlaske pojedinaca, na primjer da smo imali Dupovca imali bi sigurno 5 6 bodova više jer smo igrali bez stopera.
Husrefa ,postujem kao igracku legendu a i kao trener je imao dobrih uspjeha,za sta mu isto trebamo biti zahvalni. No,kao trener je veoma limitiran,on je bas negdje za Igmana i borbe za opstanak. Zastario je covjek i u trenerskom i u ljudskom smislu,nema ni mrve pedagoskog u sebi ni slifa za rad s ljudima. Pravi je Sarajlija i pitar,ters,hoce se pobiti i opsovati .
Najbolja slika Musemica je bila ,kad je igracima i strucnom stabu Radnika iz Bjeljine ( gdje je i on rodjen i odrastao ) psovao majku seljacku.
On kao takav se ne uklapa u nas klub. Nas klub kao ima vise ciljeve i u te proklamovane ciljeve ,Husref se sigurno ne moze uklopiti. Angazovanje Husrefa bi bio korak nazad,povratak u proslost a mi smo svi zeljni krenuti naprijed,maknuti iz ovog prosjeka !!

-
- Kontakt:
Husref bar garantuje dobre rezultate, pa makar i na pola godine. A šta zalizani garantuje? Jedino svom sinu degeneriku mjesto u prvih 11.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Pa jbt tek sad vidim, pa mi smo blize ispadanju nego Evropi
Opet o Husrefu, zbog pobjede koju mu je poklonio neznalica sa klupe manjeg sarajevskog kluba… mi smo trebali Sablića da istrpimo, al jok nama niko ne valja..
Tek vidim sad da samo 5 bodova nas dijeli od zadnje ekipe. Oj muko
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Pa niko ovdje ne poredi njih dvojicu, logicno da je Husref za Mirzu Jurgen Klopp. Al nit je najbolji trener koji je bio u ovoj ligi nit u nasem klubu. U klubu zapravo tu i tamo, jbg nauspjesniji jest, al u ligi jok.umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:30Husref bar garantuje dobre rezultate, pa makar i na pola godine. A šta zalizani garantuje? Jedino svom sinu degeneriku mjesto u prvih 11.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Mersudin i u 38 godini se igra sa komsijama.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”