Maxa za trenera Zelje

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Maxa za trenera Zelje
"Pa jesil gled'o prvih 25 minuta? Jesi li gled'o?"kolezeljovac je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:05Nemam volje da gledam. Je li mg. dr. Edis Mulalić akademski odgovarao po običaju na pitanja?
Doduse, ne treba kvariti ovaj ubojiti napad koji smo dobili sa Drljom.
Brkooo je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:10"Pa jesil gled'o prvih 25 minuta? Jesi li gled'o?"kolezeljovac je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:05Nemam volje da gledam. Je li mg. dr. Edis Mulalić akademski odgovarao po običaju na pitanja?![]()
Brukanje se samo nastavlja..
Nas problem je sto mi patimo za igracima kao Malic ili Tomic.avalPacidoroP je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:42Ma meni samo nije jasno ko pusti Malića da ode..
Ok, Vego se penzionisao, to mu je i mjera.
Ali Malić je daleko od nekog top beka, ali daleko i od tarabe..
Jašarević je propao dibidus. Bukvalno nivo Vege. Očaj.
Vidjeli ste Durakovića kako igra. E to je bek.
Ni Galić nije ništa bolji. Trenutno su nam bekovi nekad odlični bekovi, sad teške truhlovine..
Da Uprava hoce dovesti onog trenera Leotara ili tako neko novo lice pa hajde da se ovako udara na Edisa. Ljudi su nesposobni da organizuju pripreme koje nisu dzaba ili da neki granap nagovore da bude sponzor. I od takvih ljudi ja trebam ocekivati nekog trenera. Evo glava ako ne bi stavili Bogicevica za glavnog ili slicno sto bi bilo jos vece ponizenje za klub. Problem je u vrhu kluba.
Ne valja Malić,zayebao u Posušju hahahaha kakvi mutanti,frajeru 22gavalPacidoroP je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:42Ma meni samo nije jasno ko pusti Malića da ode..
Ni Galić nije ništa bolji. Trenutno su nam bekovi nekad odlični bekovi, sad teške truhlovine..
Nisu lsoi vec imaju takve instrukcije od trenera. Pa mekic danas na prednjem veznom letio po terenu, sprintao, imao dobre pasove. Kad igra na centralnom samo alibi pasovi i bez trcanja
Nece taj dobit otkaz niti ce ga dati,ali ybg ne mozemo protiv Zelje navijatdrzgemboadislic je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:55Nisu lsoi vec imaju takve instrukcije od trenera. Pa mekic danas na prednjem veznom letio po terenu, sprintao, imao dobre pasove. Kad igra na centralnom samo alibi pasovi i bez trcanja
Ma nikad nije bio toliko loš koliko su ga ovdje pljuvali.jointunija je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:48Ne valja Malić,zayebao u Posušju hahahaha kakvi mutanti,frajeru 22gavalPacidoroP je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:42Ma meni samo nije jasno ko pusti Malića da ode..
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Direktorcic, Grbavica786, Hrasno15, Lewy21, zeljovolimte i 85 gostiju.