FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la dr.adnan » 23 feb 2011, 22:42

Evo noći, evo ludilaaa! :D Redom padaju talijanske ekipe u LP-u :evil:
Sent from my Philips Smart TV.

SaLL/ihovic
Kontakt:

Post Postao/la SaLL/ihovic » 23 feb 2011, 22:43

thulkazal je napisao/la:kakav gomez i kakvi bakrači OVO JE POBJEDA KRAFT!! naš budući Kahn!!
da da to si upravu ....komentator je ljepo rekao kako je to nasljednik Kahna ;) i slazem se s njim mada po meni niko nemoze zamjenit Olivera :D
Zadnja izmjena: SaLL/ihovic, dana/u 23 feb 2011, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 feb 2011, 22:43

thulkazal je napisao/la:kakav gomez i kakvi bakrači OVO JE POBJEDA KRAFT!! naš budući Kahn!!
100 % tacno
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

Centre forward
Kontakt:

Post Postao/la Centre forward » 23 feb 2011, 22:45

Baja_Zvjerka je napisao/la:Bayern i Inter katastrofe od klubova.. Ne znam da mi postoje mrzi timovi iz te dvije lige upravo zbog nekakvog papanskog fudbala.. Ipak gol ne znaci nista, prolaz je otvoren za obje ekipe.. :twisted:
Bravo Ajnštajne, da te nema trebalo bi te te izmislit
05.09.1995 ♥

11-0-0 Rekordmeister

Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss

LFC_LAVOV
Kontakt:

Post Postao/la LFC_LAVOV » 23 feb 2011, 22:50

Jest da ne gotivim Bajern, ali svakako lijep i ucinkovit fudbal koji igraju "beru" moje simpatije. Zasluzeno pobjeda nad italijanskom bijedom.
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 feb 2011, 22:50

Zasluzena pobjeda Bayerna. Cijela ekipa je odradila odlican posao i na kraju su postigli taj gol u gostima i dosli do pobjede. Bayern je tokom cijelog meca odlicno kombinovao i samo je nedostajao tzv. "der letzte pass". Imam osjecaja da je Bayern igrao malo hrabrije/konkretnije da bi mogao doci do ubjedljivije pobjede. Ipak su pogadjali i okvir gola i to ne treba zaboraviti.
Sto se tice Krafta vec sam rekao da Bayern njegovim postavljanjem na gol moze samo dobiti. Momak je veceras fenomenalno branio u tako vaznoj utakmici za njegov klub i nadam se da je Njemacka dobila jos jednog kvalitetnog golmana.

@ moustapha

nemoj tako. Kada se sjetim utakmice Njemacke reprezentacije kada je promasio nemoguce ovo je veceras odlicno. Gol koji ce Vam donijeti aBd prolaz u 1/4 finale, a Bundesliga ce jos vise pobjeci Italiji da sebi mozemo dozvoliti luksuz da u EL igraju Cottbus ili Duisburg. :D :D
"My Favorite Ring is Always the Next One"

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 feb 2011, 22:51

I gdje su sad svi oni Interovci od kojih čovjek nije mogao doći do riječi.Znate gdje? U mišijoj rupi! :D
amell je napisao/la: halooooo 8-) ovdje govorimo o neprikosnovenom prvaku svih svjetova sta vam je jel vama uopste jasno sa kakvim titanom vi igrate :?
Radi se o bivšem prvaku svijeta. :D
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 feb 2011, 22:52

Ma volim ja Gomeza najvise na svijetu. :D

Kraft je vecaras pokazao silu, onakve odbrane je imao samo Kahn.
#divovi

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 23 feb 2011, 22:53

Kraft je pokazao da se na njega može ozbiljno računati. Nakon Kahna pravo osvježenje na golu za Bayern.
Momak je odlično branio, refleks strašan.

Realan da ne može realniji rezultat.
Odlična prednost, mislim da Bayern kući ne može izgubiti što znači da ćete sigurno dalje. :)

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 23 feb 2011, 22:53

izbrisite ovu anketu, nakon vecerasnje utakmice :)
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 23 feb 2011, 22:54

Gdje Anton?

Antoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee... :lol: :lol:

Sta sam ti rek'o? 100% ;)
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 23 feb 2011, 22:55

Mah daleko da je sve gotovo ... i u ovoj utakmici Inter je mogao da zabije isto ko i Bayern + još sledeća im se vraća Milito

Btw ako je izmjena Pranica bila zbog taktike onda je LvG uocio dobro je, Eto'o je ubijao Badstubbera zbog njegove brzine ... Breno je extra odradio večeras ...

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 23 feb 2011, 22:55

slika

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 23 feb 2011, 22:56

Moram povuć izreku da Kraft nije za Bayern,kakav Neuer :mrgreen: ,šećeru,proroče,ti si uvijek u pravu.Mješavina Titana i Seppa,Kraft.Gustavo 10 sa zvijezdicom,Schweini 10,Robben 9,Ribery 9-.SVAKA ČAST.
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 23 feb 2011, 22:56

Pranjic je povrijedio aduktor, zato je izasao ;) tako je barem rekao njemacki komentator.
Utakmica mnogo zanimljiva, jest da su tome dosta pridonijele i greske u odbrani obiju ekipa :D Bayern je odigrao mozda i najbolju utakmicu ove sezone (meni je ipak mnogo draze pobijediti i ovako odigrati protiv evropskog prvaka, nego nabit' Hoffenheim 4-0), Kraft uz Gomeza igrac utakmice, ono sto je on veceras skidao ja nisam vidio od Kahna :D :D
Sve u svemu, sanse za prolazak u ovoj situaciji su 80-20 za Bayern

P.S @geronimo, ja umalo da zaboravim :D :D :D

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 23 feb 2011, 22:58

ev' da se i ja pridružim "opšte-narodnom veselju" :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

čim su izvučeni parovi, bio sam ubjeđen da će Bayern proći dalje. doduše ima i revanš, al' ne vjerujem da Inter može da iznenadi.
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

izzo
Kontakt:

Post Postao/la izzo » 23 feb 2011, 23:01

Bayern je trebao ovo riješiti i ranije ali ne znaju dati gola, precku stativu pogodili i sami sebe mucili.
Dalje, Ribery je evidentno van forme ali ovakve jake utakmice i služe da se što prije vrati u formu, veliki je to majstor koji može jednim potezom riješiti utakmicu...Robben -nema se šta puno pricati, njega ko da naviju pa konstantno trci...Gomez jest zabio gol, srecom mu se odbila lopta, ali to je kar.ina od igraca...jedino što fali Bayernu je pravi špic koji ce raditi posao u tandemu sa Mullerom...ova lopata nema motoriku niti može igrati igrati bez lopte, otvarati se na vrijeme itd...treba im nešto kao Klose iz najboljih dana ili Elber nekad ili Eto'o koji igra za inter - neko ko je okretan,koji može pobjeci,koji zna igrati bez lopte.

Hare_BvB
Kontakt:

Post Postao/la Hare_BvB » 23 feb 2011, 23:04

Prije svega, čestitke na odličnoj igri i zasluženoj pobjedi. :mrgreen:

Bayo je večeras pokazao da spada u najuži krug favorita za osvajanje trofeja. ;) Odlična igra u napadu, dok je u odbrani malo škripalo u prvom poluvremenu, ali ulaskom brazilskog Guzonje, odbrana je dobila mnogo na čvrstini i agresiji. Guzonja definitivno zaslužuje da bude starter. Gustavo je zvijer kada igra na poziciji zadnjeg veznog. Fenomenalna partija u oba pravca. Robben je bio nezaustavljiv kao i obično. Ribery dosta loš u drugom poluvremenu, kada nije imao adekvatnu ispomoć od Trube, za razliku od prvog kada ga je Pranja odlično pratio (međutim ostavljao je dosta rupa u odbrani). Truba se mnogo bolje snašao na beku, neg' na štoperu. Gomez se odlično kreće unutar kaznenog prostora i još jednom je pokupio otpadak u svom stilu. Lahm je bio odličan u oba pravca i Inter ništa nije mogao po njegovoj strani. Momak je klasa. Kraft podsjetio na Titana. :mrgreen:

Nadam se da nećete ni približno ovako odigrati u subotu!!! :lol: :mrgreen:
Der Mann für die entscheidenden Tore.

FRANK RIBERY
Kontakt:

Post Postao/la FRANK RIBERY » 23 feb 2011, 23:11

Svršavanje vojnika Bayerna u kratko se može opisati igra BAyerna i poništavanje Intera od dominantnog alfa mužjaka.Sneijder je postao hapica Gustavu koji ima 23 godine,Eto je izbrisan gumicom u drugom poluvremenu,a ostatak ekipe nije mogao pratiti tempo koji je Bayern nametnuo od starta drugog poluvremena.Napokon neki mogu da vide koliko Serija A zaostaje za Bundesligom.U Bundesligi ne možemo nikom meda, ali Italijane kasapimo odreda.Ako smo prošle godine gledali "Maskar Italijana motornom pilom 1" onda je ovo nastavak sa poboljšanim efektima.Ako je Inter večeras izašao sa namjerom da ostane nevin onda mu je Bayern večeras skinuo junf i to sa bolnim završetkom.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 23 feb 2011, 23:17

@FRANK RIBERY
:lol: :lol:

Van Gaal veceras u studiju objasnjava ulogu Gustava. Njegova je pozicija zavisila od toga gdje ce igrati Sneijder. Kad je vidio da igra u sredini i lijevo, Lahm i Gustavo su imali zadatak da ga neutralisu. To im je poslo za rukom i uradili su jako dobar posao, pogotovo Gustavo. Jedini nedostatak vecaras je bio, kako istice van Gaal, slabija igra s loptom. Par pogresnih pasova i mala ne sigurnost. Al' to ce naravno vremenom doci. Ovo mu je prva utakmica u LP i pokazao je zube.

Gustavo, thumbs up!
#divovi

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []