FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers
- el-fighter
- Kontakt:
Re: F.C. Bayern
jooooooojjjjjjjjjjjjjjj..................SUper Maaarrrioooooooooooooo...................
zna čovjek da profula sve živo, al ga ipak uvali kad je najpotrebnije........
Večeras su po meni svi odigrali dobro, a posebno su se istakli Kraft i Gustavo, Robben je dugo pokušavao proći pored odlično postavljene odbrane Interam a onda je samo jednim potezom namjestio gol Gomezu...........
Dva puta smo pogađali okvir gola, i trebali smo ovaj gol dati ranije, ali se nije dalo.......
bilo kako bilo, imamo gol viška uoči uzvrata ...
zna čovjek da profula sve živo, al ga ipak uvali kad je najpotrebnije........
Večeras su po meni svi odigrali dobro, a posebno su se istakli Kraft i Gustavo, Robben je dugo pokušavao proći pored odlično postavljene odbrane Interam a onda je samo jednim potezom namjestio gol Gomezu...........
Dva puta smo pogađali okvir gola, i trebali smo ovaj gol dati ranije, ali se nije dalo.......
bilo kako bilo, imamo gol viška uoči uzvrata ...
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe
Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.
- anonymousHD
- Kontakt:
ne shvatam? koji amell? šta?Lishche je napisao/la:Jel' ovo znači da se amell neće više javljati ovdje?anonymousHD je napisao/la:eh toooo. ovo je i više nego zasluženo.. pa-pa inter!
SUPER SUPER SUPER MARIO ,SUPER MARIO ,SUPER MARIO
- roy_makaay
- Kontakt:
Fakat je bilo nerealno reć da će Inter zabit golpazzoetoogol je napisao/la:neko ocekivati od vasih pobjedu na strani i to 3-1 je potpuno nerealno i nemoguce, ali et @roy makaayu je to normalno i realno

╔══╗
╚╗╔╝
╔╝(¯`v´¯)
╚══`.BAYERN MÜNCHEN ♥
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Absolute Power!Jednostavno smo ih pojeli večeras.Gustavo je izbrisao Sneijdera,Eto se nije ni vidio u drugom poluvremenu,a na kraju se stiče utisak da Inter nije moga izdržati tempo koji je Bayern nametnuo i da su se zadnji 20-25 minuta samo kretali bez organizacije.Na kraju je ta odbrana koju su svi osporavali uništila Interove ofanzivne igrače.U revanšu mislim da će Inter proći kao Hoffenheim prije dva kola.
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- VolimLiverpool
- Kontakt:
Zaslužena pobjeda,nema šta ! No,svakako da još ništa nije rješeno...
You'll never walk alone.
MARIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO GOMEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEZZZZZZZZZZZZZZZZZZ !!!
Razumijes ti mene burazere moj 

kakav gomez i kakvi bakrači OVO JE POBJEDA KRAFT!! naš budući Kahn!!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Bayern i Inter katastrofe od klubova.. Ne znam da mi postoje mrzi timovi iz te dvije lige upravo zbog nekakvog papanskog fudbala.. Ipak gol ne znaci nista, prolaz je otvoren za obje ekipe.. 

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Evo noći, evo ludilaaa!
Redom padaju talijanske ekipe u LP-u 

Sent from my Philips Smart TV.
- SaLL/ihovic
- Kontakt:
da da to si upravu ....komentator je ljepo rekao kako je to nasljednik Kahnathulkazal je napisao/la:kakav gomez i kakvi bakrači OVO JE POBJEDA KRAFT!! naš budući Kahn!!

Zadnja izmjena: SaLL/ihovic, dana/u 23 feb 2011, 22:44, ukupno mijenjano 1 put.
SLOBODA do groba .
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
Iz pepela se dižemo, historiju pišemo.❶❾❽❼
- Centre forward
- Kontakt:
100 % tacnothulkazal je napisao/la:kakav gomez i kakvi bakrači OVO JE POBJEDA KRAFT!! naš budući Kahn!!
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
- Centre forward
- Kontakt:
Bravo Ajnštajne, da te nema trebalo bi te te izmislitBaja_Zvjerka je napisao/la:Bayern i Inter katastrofe od klubova.. Ne znam da mi postoje mrzi timovi iz te dvije lige upravo zbog nekakvog papanskog fudbala.. Ipak gol ne znaci nista, prolaz je otvoren za obje ekipe..
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
Jest da ne gotivim Bajern, ali svakako lijep i ucinkovit fudbal koji igraju "beru" moje simpatije. Zasluzeno pobjeda nad italijanskom bijedom.
TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zasluzena pobjeda Bayerna. Cijela ekipa je odradila odlican posao i na kraju su postigli taj gol u gostima i dosli do pobjede. Bayern je tokom cijelog meca odlicno kombinovao i samo je nedostajao tzv. "der letzte pass". Imam osjecaja da je Bayern igrao malo hrabrije/konkretnije da bi mogao doci do ubjedljivije pobjede. Ipak su pogadjali i okvir gola i to ne treba zaboraviti.
Sto se tice Krafta vec sam rekao da Bayern njegovim postavljanjem na gol moze samo dobiti. Momak je veceras fenomenalno branio u tako vaznoj utakmici za njegov klub i nadam se da je Njemacka dobila jos jednog kvalitetnog golmana.
@ moustapha
nemoj tako. Kada se sjetim utakmice Njemacke reprezentacije kada je promasio nemoguce ovo je veceras odlicno. Gol koji ce Vam donijeti aBd prolaz u 1/4 finale, a Bundesliga ce jos vise pobjeci Italiji da sebi mozemo dozvoliti luksuz da u EL igraju Cottbus ili Duisburg.

Sto se tice Krafta vec sam rekao da Bayern njegovim postavljanjem na gol moze samo dobiti. Momak je veceras fenomenalno branio u tako vaznoj utakmici za njegov klub i nadam se da je Njemacka dobila jos jednog kvalitetnog golmana.
@ moustapha
nemoj tako. Kada se sjetim utakmice Njemacke reprezentacije kada je promasio nemoguce ovo je veceras odlicno. Gol koji ce Vam donijeti aBd prolaz u 1/4 finale, a Bundesliga ce jos vise pobjeci Italiji da sebi mozemo dozvoliti luksuz da u EL igraju Cottbus ili Duisburg.

"My Favorite Ring is Always the Next One"
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
I gdje su sad svi oni Interovci od kojih čovjek nije mogao doći do riječi.Znate gdje? U mišijoj rupi!

Radi se o bivšem prvaku svijeta.amell je napisao/la: haloooooovdje govorimo o neprikosnovenom prvaku svih svjetova sta vam je jel vama uopste jasno sa kakvim titanom vi igrate

Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
- moustapha
- Kontakt:
Ma volim ja Gomeza najvise na svijetu.
Kraft je vecaras pokazao silu, onakve odbrane je imao samo Kahn.

Kraft je vecaras pokazao silu, onakve odbrane je imao samo Kahn.
#divovi
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kraft je pokazao da se na njega može ozbiljno računati. Nakon Kahna pravo osvježenje na golu za Bayern.
Momak je odlično branio, refleks strašan.
Realan da ne može realniji rezultat.
Odlična prednost, mislim da Bayern kući ne može izgubiti što znači da ćete sigurno dalje.
Momak je odlično branio, refleks strašan.
Realan da ne može realniji rezultat.
Odlična prednost, mislim da Bayern kući ne može izgubiti što znači da ćete sigurno dalje.

izbrisite ovu anketu, nakon vecerasnje utakmice 

ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Gdje Anton?
Antoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...
Sta sam ti rek'o? 100%
Antoneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, javi seeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

Sta sam ti rek'o? 100%

Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.