Onaj ESR propao od kad je odradio rukav.
Odvratni su fkt.
Uostalom, zar nije bolje da ti se urezi misica na ramenima, ledjima bolje vide. Nego da ih prekrivaju škrabotine

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Onaj ESR propao od kad je odradio rukav.
Razumijem šta pitaš, ali nekako mi je nelogično da može biti rame ispred stopala kada se pravi korak unaprijed .... mislim da ne postoji šansa ili je ona minimalna da rame bude ispred stopala kada čovjek pravi korak naprijed.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 21:00Nije ovdje upitna Casemirova noga već rame, da li je ono ispred ove dvojice iz Newcastlea, zato je loš ugao zbog te stvari, te bi zato bilo lijepo da se uvede poluautomatski ofsajd kao u Serie A i LP.
Inače, United zasluženo osvojio kup, trebalo je čak biti i s većom razlikom ali je Karius za divno čudo dobro branio. Početak lijepih stvari za Manchesterovce svakako.
Ja vas branim od ovih sto vas zajebavaju i kao cestitaju vam na smijesnom kupu.AlanSmith14 je napisao/la: ↑27 feb 2023, 20:52Da li smo izgubili, vidio bi na ovoj temi koliko je nebitno.![]()
Kaže onaj @gigglessmoke jučer ovdje prije utakmice: ''U Londonu je trenutno 100 000 navijača Newcastlea i NIJEDAN Manchestera ''![]()
![]()
Justin se ubio danima ovdje ubjeđivajući sebe i druge da Newcastle osvaja. Mogu mislit kako bi se raspisao da je kojim slučajem bilo tako.
Sad znaš kako se ostatak foruma osjeća kad čita tvoje postove.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.