7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Oj oko cega se ljudi raspravljaju. Nebitan gol u nebitnom kupu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Nije ovdje upitna Casemirova noga već rame, da li je ono ispred ove dvojice iz Newcastlea, zato je loš ugao zbog te stvari, te bi zato bilo lijepo da se uvede poluautomatski ofsajd kao u Serie A i LP.
Inače, United zasluženo osvojio kup, trebalo je čak biti i s većom razlikom ali je Karius za divno čudo dobro branio. Početak lijepih stvari za Manchesterovce svakako.
Brate liga kup. Bukvalno i Spursima bio nebitan kad su osvojili 2008e. Ok sve za moral odlicna stvar, al nebitan trofej
Nije ovdje upitna Casemirova noga već rame, da li je ono ispred ove dvojice iz Newcastlea, zato je loš ugao zbog te stvari, te bi zato bilo lijepo da se uvede poluautomatski ofsajd kao u Serie A i LP.
Inače, United zasluženo osvojio kup, trebalo je čak biti i s većom razlikom ali je Karius za divno čudo dobro branio. Početak lijepih stvari za Manchesterovce svakako.
Razumijem šta pitaš, ali nekako mi je nelogično da može biti rame ispred stopala kada se pravi korak unaprijed .... mislim da ne postoji šansa ili je ona minimalna da rame bude ispred stopala kada čovjek pravi korak naprijed.
Eto ustani i iskorači bilo kako naprijed jednom nogom i ne možeš rame napraviti najisturenijom tačkom tijela (ako stojiš uspravno naravno, a ne poguren )
@Brokula, postavljam fotografije i zaključke, čisto da nam naš dobri drug @Chapman ne bi nekada 2027. godine izvadio iz arhive kao neregularan i ovaj geychesterov gol
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Meni uopšte nije problem ovaj gol čak i da je Casemiro bio 2cm u offsideu ali problem mi je nedosljednost. Danas ovo nije offside, sutra nekom drugom će bit. Danas je neka stvar penal, već sutra ista nije. Nekad VAR gleda gluposti, nekad ne reaguje na očigledne stvari. Užasno suđenje, a koliko teško može bit kad je fudbal toliko dobro regulisan i pokriven pravilima plus sad imaš modernu tehnologiju i svaki trenutak možeš analizirat u realnom vremenu. I opet suci nekako uspijevaju pokenjat se i bit glavna tema u negativnom kontekstu.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Meni je problem jer nije u korist Liverpoola.
Da nekad u životu sudija pomogne Liverpoolu (nikad se nije desilo) šutio bih hinjski kao i oni.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Ode Čelziju Silva do daljnjeg. Jedini štoper koji im je valjao