FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
83
36%

Ukupno glasova: 230

Antikloc
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Antikloc » 27 feb 2023, 19:02

joker90 je napisao/la:
27 feb 2023, 18:12
Drilon Cenaj jedan je od nas!!
Ne valja ,ovo se moze Dalu negativno odraziti na formu i na igru !! :mrgreen:

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 27 feb 2023, 19:07

Antikloc je napisao/la:
27 feb 2023, 19:02
joker90 je napisao/la:
Dal je Sofijin Danin, nista vise. Samo udri, Drilone! Znaju albanci kako sa Vicentijevicima..
Bahati, bahati Željkan!
1946

FKSDoGroba
Kontakt:

Post Postao/la FKSDoGroba » 27 feb 2023, 19:39

Antikloc je napisao/la:
27 feb 2023, 19:02
joker90 je napisao/la:
Ima mu se na šta odrazit :urnebes:

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 27 feb 2023, 19:45

Ima ova Sofia sisu ili je ovo fotosop.
Ne znam samo sta radi sa Dalarom, lik ne zna sa jednom loptom a kamoli dvije.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 27 feb 2023, 19:47

ElCartel11 je napisao/la:
27 feb 2023, 19:45
Hahahahah :rol: ima i guzove računaj odmah 4 lopte :rol:
Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 27 feb 2023, 19:51, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 feb 2023, 19:49

Po meni najbolja picka će biti na Balkanu
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

xfarex
Kontakt:

Post Postao/la xfarex » 27 feb 2023, 19:52

FCUM je napisao/la:
27 feb 2023, 19:49
Po meni najbolja picka će biti na Balkanu
Ako nas sramoti na terenu, bar je u javnosti Hebac...
Svaka mu cast na tome 🤣

eccehomo
Kontakt:

Post Postao/la eccehomo » 27 feb 2023, 19:56

Hajdeee je napisao/la:
26 feb 2023, 23:46
bordobijeli je napisao/la:
26 feb 2023, 23:42
Ima li smo i prije kriza al ove posljednje dvije godine baš crnjak kad je FKS u pitanju. Samo mjenjamo trenere i igrace a sve lošije stanje.
Da se pokusa promijeniti menadzment? Da se napokon angazuje osoba koja se razumije u fudbal, da mu se daju odrjesene ruke da sredi klub. Nije klub piljara ni CM ni DM. Daj menadzment koji zna sta znaci praviti fudbalski klub, i kako pronaci i posloziti sportski segment kako treba.
Ili daj Ayli da "sredi" nered i haos, kojem je i sama kumovala (oksimoron) i po 3-4 put.
Samo Ibrak :opaopa:

bordobijelisampion
Kontakt:

Post Postao/la bordobijelisampion » 27 feb 2023, 20:06

Evo im Dala za Dalal :tokralju:

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 27 feb 2023, 20:08

Jel se klub ikada zauzeo sa nase navijace, kao sto se Zrinjski danas zauzeo za Ultrase ?

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 27 feb 2023, 20:21

Lucas je napisao/la:
27 feb 2023, 20:08
Jel se klub ikada zauzeo sa nase navijace, kao sto se Zrinjski danas zauzeo za Ultrase ?
Nikad ni ti će. Uhljebljena bagra
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 27 feb 2023, 20:29

Najbeci problem, a @panto je o tome pisao, je taj sto klub nema nikakvu viziju ! Brate na strpljenje pozivas kad imas plan, viziju, i krenes to da sprovodis.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 27 feb 2023, 20:32

BOJKOT

GradKamena2
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena2 » 27 feb 2023, 20:34

27 feb 2023, 16:09
https://www.transfermarkt.com/tomislav- ... ler/190272

Treba dovesti ovog lika dok jos nije kasno, a Baltu izbaciti na tribine.
No pošto se to nece desiti (Balta je Mirzin haver), u aprilu ce se Mirvah pitati kako to, da nam ode Evropa a on ulozio milijun kerma.
Izvinjavam se na upadu imo je vasu ponudu i ponudu Borca odbio je obe i potpiso za SB,hoce da bude kuci radi privatnih stvari nekih,inace bi osto u Sloveniji nebi se vraco. Pozdrav

NisamInSajder
Kontakt:

Post Postao/la NisamInSajder » 27 feb 2023, 21:09

Napisao sam sinoć u ovom klubu više nema fudbala, bitnije su neke druge stvari koje se istinski rade. A ovo što je nekima puna usta akademije i neki rezultat kao ganjanje Europe je samo mazanje očiju javnosti. I svaka im čast na tome, ranije su također vrlo bitne probleme ili svoje antinogometne odluke koje će kad tad koštati klub i to jako skupo, vrlo vješto zamaskirali bacanjem šuplje.

Igru i sve ono na terenu ne treba ni komentarisati jer je i davno sve rečeno, a i realno neće niko ni odgovarati za to ma kakava ona bila. To ovim "vladajućim" ljudima nije bitno. Što prije se oprostite da su doveli najblaže rečeno antinogometaše čast trojici izuzetaka, te uz one što se forsiraju zajedno sa antinogometnim stručnim štabom vrlo lako može dati rezultat borbe za opstanak, ali srećom imaš nekih bodova, a i tu su objektivno slabije. Šteta što imaš par odličnih igrača, vrhunskih igrača koji su odlična podloga za napravit rezultat, ali sa ovim upravljačkim strukturama to nije moguće.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi

ajdohordas
Kontakt:

Post Postao/la ajdohordas » 27 feb 2023, 21:19

Kako jadan, bijedan, prazan, mučan i mrtav osjećaj u meni nakon prve utakmice nastavka, fuj.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 27 feb 2023, 21:19

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
27 feb 2023, 17:25
harixs je napisao/la:
27 feb 2023, 17:21
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
27 feb 2023, 17:02
Zamisli dovedeš trenera kvaliteta Kodre i pustiš ga 3 god da sistem napravi. Minimalno transfera praviš i uigravas momke.
Ma ne, bolje Mirzoniju dati da nam popushi prva 3 kola, onda dobije nogu i tu upada Obuća ili Dženo pjandura do ljeta. Onda leti i lice koje je radilo transfer politiku, pa čekamo SD, pa tek onda trenera. Tad ide 6 odlazaka i 6 dolazaka, i nova euforija do prvog kiksa. Proces se ponavlja u krug. :bih:
Drug uz dužno poštovanje to su samo puste želje. Niko ti ne garantuje da ćeš i nakon te tri sezone postat toliko nadmoćan. Evo Zrinjski je nakako to uspio povezat ali većinom zbog spleta okolnosti, Bilbije i par finih igraca i mislim da će se i to raspast čim im odu igrači koji čine okosnicu tima i koji dobro poznaju ovu ligu.
pa mi smo imali okosnicu ekipe na okupu pa se nije odmah raspala. Da smo je jos jednu zadrzali siguan sam da bi bili konkurentni za euro takmicenja. Rahman, Tatar, Ahmo. Kovacevic i ta ekipa. Ali eto i nju rasformirasmo medjutim ne odmah.
Nama se raspalo odlaskom Rahmana, mislim da bi se slično desilo i sa njima odlaskom Bilbije, možda ne ovako jakim intenzitetom. Dodaj tu još Tatara i Ahmin ulazak u godine i masu glupih poteza i imamo to sto imamo. Na kraju se svede na to da svi zavise od 1-2 individualaca i par prosječnih igraca, svi ostali krpe rupe.
Trebale su se naći 2-3 bas dobre zamjene i ovo ostalo ne dirat ali zato bi se morao trpit Bodul, Hebib, Kapic i ostala buranija..a znamo kakvi smo kad se nekom navalimo na kosti, tako da tu ima dosta i naše krivice.

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 27 feb 2023, 21:42

Nema nase krivice druze, nema smisla prebacivat lopticu na navijace. Navijaci sirom svijeta su isti, mislis da sad cijeli Bridge ustaje i aplaudira Mudriku ili Havercu, i da guta sto se pojacanja vrijedna 600 miliona ne mogu sastavit s loptom? Chelseajevi navijaci Jorginha 5 godina tjerali, frajer sutio, igrao i osvojio s klubom Evropsku ligu i Ligu prvaka. Xhaki cijeli Emirates zvizdao godinama, frajer trpio al nije bio pichkica pa da pobjegne negdje nego se borio i evo sad je miljenik publike tamo. Modric proglasen najgorim pojacanjem Reala kad je dosao itd itd. A govorimo o milionima navijaca u svijetu i 60-80 hiljada navijaca na stadionu. Al ljudi nisu mentalni patuljci. Kod nas Kapicu smeta sto mu 10 likova s istoka yebe sve poslije promasenog penala za pobjedu pa pobjegne iz kluba, jedan Saka sa 18 god i Rashford sa 23 ofulaju penale i zijane EURO za svoju reprezentaciju pa se izdignu i postanu ponajbolji igraci lige trenutno. Pa i Rahmanovicu smo yebali sve kad je fulao penal protiv Zelje na Kosevu pa onda na jednom od narednih derbija sam i neometan ofulao gol s 10ak metara, al momak nije oborio glavu nego nam je zacepio usta. Yebo ti igraca kojeg pogode zvizduci 300 ljudi s tribine ili neki komentari na forumu. Svi igraci koje si nabrojao su i bili mentalni patuljci i nicim nisu doprinosili igri Sarajeva i nimalo ne nedostaju ovom klubu.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 27 feb 2023, 21:54

napoleon72 je napisao/la:
27 feb 2023, 21:42
Nema nase krivice druze, nema smisla prebacivat lopticu na navijace. Navijaci sirom svijeta su isti, mislis da sad cijeli Bridge ustaje i aplaudira Mudriku ili Havercu, i da guta sto se pojacanja vrijedna 600 miliona ne mogu sastavit s loptom? Chelseajevi navijaci Jorginha 5 godina tjerali, frajer sutio, igrao i osvojio s klubom Evropsku ligu i Ligu prvaka. Xhaki cijeli Emirates zvizdao godinama, frajer trpio al nije bio pichkica pa da pobjegne negdje nego se borio i evo sad je miljenik publike tamo. Modric proglasen najgorim pojacanjem Reala kad je dosao itd itd. A govorimo o milionima navijaca u svijetu i 60-80 hiljada navijaca na stadionu. Al ljudi nisu mentalni patuljci. Kod nas Kapicu smeta sto mu 10 likova s istoka yebe sve poslije promasenog penala za pobjedu pa pobjegne iz kluba, jedan Saka sa 18 god i Rashford sa 23 ofulaju penale i zijane EURO za svoju reprezentaciju pa se izdignu i postanu ponajbolji igraci lige trenutno. Pa i Rahmanovicu smo yebali sve kad je fulao penal protiv Zelje na Kosevu pa onda na jednom od narednih derbija sam i neometan ofulao gol s 10ak metara, al momak nije oborio glavu nego nam je zacepio usta. Yebo ti igraca kojeg pogode zvizduci 300 ljudi s tribine ili neki komentari na forumu. Svi igraci koje si nabrojao su i bili mentalni patuljci i nicim nisu doprinosili igri Sarajeva i nimalo ne nedostaju ovom klubu.
Šta bi bilo da su ultrasi tražili smjenu Jakirevića prije dvije godine ? Nisu, nego su pustili svi čovjeka da radi i čovjek napravi ekipu kojoj niko ništa ne može. Kod nas je bilo dobrih trenera ali mi smo ne strpljivi, onda nam se desi jedan Mirza. Koliko god mi to negirali, ima i naše krivice. Tako je isto i kod kona. Sada su dovedeni dobri igrači, kakav god bude ishod ove sezone ne treba tjerati. Naći perspektivnog mladog trenera i pustiti ga da radi.

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 27 feb 2023, 22:01

Jakirovic je u dugim serijama imao dobre rezultate sa Zrinjskim, tako da Ultrasi nisu imali razloga da traže njegov odlazak.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”