Ne moras ga otjerat, sto to treba instant rezultat? Sa 9 novih igraca ti ni Murinjo ne bi napravio rezultat odmah. Nek pokaze neke mehanizme na terenu, daj da vidimo napredak na planu igre, rezultat ce doci. Kodro je imao igru al nije rezultat, najveca glupost ikad sto smo ga smijenili. Po utakmici stvarali 7-8 zicera.xfarex je napisao/la: ↑28 feb 2023, 09:53Kao sto sam vec govorio, da si doveo top trenera i da on ne napravi rezultat u prvih 5-6 kola, samo si ga bzvz potrosio i moras ga otjerat. Kao sto ce vjerovatno biti i sa Mirzom. Puno je lakse potrositi Mirzu nego neko jace ime.napoleon72 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 09:09Pola foruma misli da je Mirza tu doveden kao jeftina opcija koja et samo grije klupu nekom top treneru koji kao dolazi na ljeto.Shategabri je napisao/la: ↑28 feb 2023, 08:44
Bolje da je sad doveden normalan trener i da sprema ekipu za narednu sezonu.
Ovo nema veze s vezom.![]()
![]()
Kao da Mirza volontira tu, kao da njemu ne placas par hiljada mjesecno. Kao da nas nece kostat debeeelo njegovo "grijanje klupe nekom". Haj Evropa manje vise, ne bismo je mozda zaigrali ni sa boljim trenerom, al pola ovih pojacanja ces syebat u mozak njegovim neznanjem plus forsiranjem sincine. Na ljeto ide novi remont 100% jer ce se i glupi Mirvic zapitat kako je ulozio milion a ekipa mu u donjem dijelu tabele, a i pola jgraca ce htjet da bjezi glavom bez obzira, eto Ikic prvi imao belaj, vidjeli smo svi. Avram i Musa su naredni, zivi bili pa vidjeli. Na kraju krajeva ne mora niko ni otic radi nezadovoljstva, moze doci trener koji igra 352 pa mu ne treba hrpa krila, koji igra 433 pa mu ne treba desetka, koji zeli 442 pa mu za rotaciju treba jos napadaca a manje krila i tih half-space ofanzivaca... Kod nas se o tom ne razmislja, tamo nekad od Caline ekipe 2009/10 ekipa igra prevazidjenu 4231 ma ko bio trener. Jest Plisek za ono kratko vrijeme gurao 433 i Sablic 343.
Zar nije bilo pametnije od starta dovest i platit jakog trenera koji bi sam sebi slagao ekipu, koji bi postavio neke ciljeve i napao oba trofeja naredne sezone. Mi smo radi instant uspjeha jednom otjerali takvog trenera, osvojili smo titulu 2015. al smo zijanili covjeka koji je uspostavljao sistem, jos smo dali zeleno svjetlo svim potencijalnim igracima da mogu doci i bojkotovat trenera kad zele jer ce uprava stati iza njih.
Nista ti ni top trener u ovom momentu, sa 20 igraca koji su dosli u zadnjih pola godine, ne bi mogao garantovati. Realno.
Jel se ti zajebajes za "prevazidjenu" 4231 ? Gdje je to ona prevazidjena ?
Ova koju mi igramo je prevazidjena. Dva strogo zadnja vezna, jedan trkac a drugi da zna lopte, desetka koja daje zadnji pas, bekovi da ulaze iza krila... Igralo se 2010. u vecoj mjeri. Ko danas igra to? Man Utd igra 4231 al ni nalik na ovu nasu najklasicniju. 80% ekipa danas igra 433, ili 352/343. Kreni redom, City 433 ili 343, Arsenal 433, Barselona 433, Real 433, Napoli 433, Inter 352, Chelsea 433, Liverpul 433, Bayern 442, Atletico 442...