El- Fatiha, da vam Allah podari da što lakše to prebrodite
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Svi smo Allahovi i Njemu se vracamo ! Allah Vam dao sabura, i spojio vas u Dzennetu inshallah !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Tuga brate, da im dragi Allah da lijepi Dženet, a roditeljima sabur i još djece.

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- SarajevoForza
- Kontakt:
Molimo da Vam Allah Dragi podari sabura i ponovo vas spoji u Džennetu, izdržite brate
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
2022. godina – 5.000 KM i četiri utakmice bez publike, pogođena dva igrača Sarajeva Amer Dupovac i Hamza Čataković, tučnjava dijela navijača s redarima.
2021. godina – 3.000 KM i jedna utakmica bez publike zbog transparenta s likom pokojnog generala Slobodana Praljka.
2019. godina – 3.000 KM i dvije utakmice bez publike, incident navijača u kojemu je pogođen igrač Sarajeva Anel Hebibović.
2017. godina – finale Kupa – prva kazna 25.000 KM i sedam utakmica bez publike pa u žalbi smanjeno na tri utakmice. U obrazloženju kazne navedena su ubacivanja predmeta u teren, pjesme i transparenti navijača.
2021. godina – 3.000 KM i jedna utakmica bez publike zbog transparenta s likom pokojnog generala Slobodana Praljka.
2019. godina – 3.000 KM i dvije utakmice bez publike, incident navijača u kojemu je pogođen igrač Sarajeva Anel Hebibović.
2017. godina – finale Kupa – prva kazna 25.000 KM i sedam utakmica bez publike pa u žalbi smanjeno na tri utakmice. U obrazloženju kazne navedena su ubacivanja predmeta u teren, pjesme i transparenti navijača.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sta ovaj put ocekujemoMortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2023, 14:552022. godina – 5.000 KM i četiri utakmice bez publike, pogođena dva igrača Sarajeva Amer Dupovac i Hamza Mataković, tučnjava dijela navijača s redarima.

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Da ih Allah uvede u džennet, tvojoj porodici i tebi ogroman sabur.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- ElCartel11
- Kontakt:
Tomic potpisao za Široki i igrace protiv nas.
Mi imamo Baltu...
Mi imamo Baltu...
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Aliii, aliii mi imamo vise paraaa, aliii, aliiiiii mi ulazemooo, aliiii, aliiiiiiiElCartel11 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 15:53Tomic potpisao za Široki i igrace protiv nas.
Mi imamo Baltu...

"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Mozda je i Balta prelazno i jeftino rijesenje do ljeta kad dolazi straaaasno pojacanjeNazorUso je napisao/la: ↑28 feb 2023, 16:07Aliii, aliii mi imamo vise paraaa, aliii, aliiiiii mi ulazemooo, aliiii, aliiiiiiiElCartel11 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 15:53Tomic potpisao za Široki i igrace protiv nas.
Mi imamo Baltu...![]()

Sarajevo ljubavi moja.
- BordoBBoja
- Kontakt:
E cuj balta pojacanjesonpenn je napisao/la: ↑28 feb 2023, 16:33Mozda je i Balta prelazno i jeftino rijesenje do ljeta kad dolazi straaaasno pojacanjeNazorUso je napisao/la: ↑28 feb 2023, 16:07Aliii, aliii mi imamo vise paraaa, aliii, aliiiiii mi ulazemooo, aliiii, aliiiiiiiElCartel11 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 15:53Tomic potpisao za Široki i igrace protiv nas.
Mi imamo Baltu...![]()
![]()
Poljaci slavili kad je otisao, pet neradnih dana bilo
Pa u poljskoj bi se manje slavilo da su moskvu osvojili
Za Tomica je forumas iz Sirokog,prije par strana objasnio. Po njegovim rjecima imao je ponudu od nas i od Borca ali je napustio Sloveniju ,iskljucivo da bude kuci,valjda neke porodicne potrebe.
A i bez njega ,nisam nesto pozitivan glede rezultata utakmice !!
A i bez njega ,nisam nesto pozitivan glede rezultata utakmice !!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Angažovati Brunu za siguran ostanak u ligi. 

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sve su prilike da im sredina bas tanka kad su morali hitno angazovati tomica a nakon zutih cavara.
Kad je Bruno dobio otkaz za 2 mjeseca moze i lazni prandeli. Svakako nam treba pozitivan trenerski sok
Kad je Bruno dobio otkaz za 2 mjeseca moze i lazni prandeli. Svakako nam treba pozitivan trenerski sok

- 1 9 4 6 -
Balta je ukrao egzistenciju od fudbala, momak ne djeluje ko fudbaler uopste. Smetaju mu i noge i lopta...
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uvezes 2-3 poraza i sa njim i haj opet otkaz. Mislim da bi to bila veća sprdacina nego ova sa dovođenjem Mirze. Ja bih ipak stao malo na loptu i na ljeto se bacio na pronalazak pravog stratega.
Pa ko ozbiljan bi sjeo na tako užarenu klupi gdje se svako par mjeseci mjenjas trenera i igrace.
Pa ko ozbiljan bi sjeo na tako užarenu klupi gdje se svako par mjeseci mjenjas trenera i igrace.
Idealan da ga proglasimo projektom

- BordoBBoja
- Kontakt:
Ma treba masnokosom keru dat bar 3-4 sezoneharixs je napisao/la: ↑28 feb 2023, 17:29Uvezes 2-3 poraza i sa njim i haj opet otkaz. Mislim da bi to bila veća sprdacina nego ova sa dovođenjem Mirze. Ja bih ipak stao malo na loptu i na ljeto se bacio na pronalazak pravog stratega.
Bar bi prvu kantonalnu osvojili sa njim
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Burberry46, Rodman, supervizor, ubipara, UltraSa46 i 94 gosta.