Ne zvuci glupo uopste, mulalic redovno skoluje nase trenere na derbijima. Lik je teska neznalica i ocajan trener, ali bar to nadomjesti energijom i drekom i lozionom. Sta ce kod nas mirza glas mu propo ko da mu je 85 godina, cuju ga igraci u radijusu od 15 metara, jedan bek i jedno krilo
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Jesam, burazeru. Prešao sam tačno 9,4KM za vrijeme trajanja utakmice. Izgubio oko 900cal. Morebit najviše od svih igračaH8Z7 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 18:23Svaka čast bordo brate. Elokventno napisano što bi se reklo u sridu pogođeno. Ne znam da li na ovaj način liječiš gnjev ili bol koju nam zadaje uprava ali sve je već rečeno. Ogroman respekt za postove koje pišeš.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 feb 2023, 18:11Ne volim se nikome miješati u posao. Ne volim ni da se meni miješaju u isti. Nisam trener, a niti namjeravam biti. Da jesam, sigurno ne bih radio ovako i niti bih dozvolio da mi neko određuje kako ja trebam raditi.
No, na stranu to. Ono što je duboko zabrinjavajuće, a što nas u budućnosti vodi ka scenariju koji ne smijem ni zamisliti, jest što je FKS talac trenutnog rukovodstva kluba. Talac sa nejasnom sudbinom. Bivalo je Sarajevo i u težim i u gorim situacijama. Ali nikad, NIKAD!!! niko nije unaprijed upisivao bodove protiv njega. Ni jedna Zvezda, ni Dinamo, ni Hajduk... nisu imali toliko hrabrosti/ludosti, ni kada su se prošetavali ligom, unaprijed govoriti da očekuju pobjedu protiv Sarajeva u kojem su igrali omladinci i vedete iz fočanske Sutjeske. Naravno, znali su pobijediti, ali su morali doooobro otegliti muda za minimalnu pobjedu, a počesto znali pofino zijaniti.
Poražavajuća je činjenica da navijači već četrnaest dana prije utakmice sa Zrinjskim, Širokim, željezničarom... očekuju poraz, nadaju se neriješenom, a pobijeda im dolazi samo u apaurinskim snoviđenjima.
Sarajevo je talac neznanja, bezobrazluka, nepotizma i ko zna kakvih sve "izama". Sa Sarajevom se najperfidnije trguje, ucjenjuje, harči... Sve ideje, formacije, sugestije, prijedlozi kojih na ovom pdf-u, ruku na srce, ne nedostaje, padaju u vodu zbog otmičara kluba. Oni su ti koji diktiraju uslove i koji gledaju iskljičivo svoj mutni interes. Pri tome im je sasma ne važno šta će biti sa otetim. On je njima samo sredstvo koje je dobro dok imalo mrda. A ako umre? Nije velika šteta, trgovaće o i sa tijelom dok možemo. Poslije, na smetljište uz prigodnu suzu u oku i ruku na prebolnom srcu.
Posljedice talačke krize već su osjetili Ikić, Mulalić, Musa, Avramovski. A ta i takva kriza je maligna i ima tendenciju prelaska na druge organe. Pitanje je samo kad će počinjati načinjati vitalne. Eventualnim porazom u Širokom i protiv željezničara, mi se definitivno uključujemo u borbu za opstanak i vitalno tkivo postaje ugroženo. Oštećenje će zavisti isključivo od trajanja krize, kao i mogući oporavak.
Trenutno, mi nezadrživo tonemo i ko zna gdje ćemo i hoćemo li se uopšte zaustaviti.
U Šijanovom "Ko to tamo peva" autobus nepovratno srlja u tragediju. Protagonisti su malograđani okrenuti isključivo vlastitim sitnim interesima i nikakvi znakovi na putu, ne mogu ih zaustaviti od propasti, iako sve ukazuje na takvo finale.
Brod budala kojim komanduje investitor, a kormilare influenseri i narkomani. Šta može poći krivo?
P.S da li si ti ono rekao da ćeš trčati na traci dok traje utakmica, ako jesi koliko si kilometara prešao?![]()

Mirza je kap koja je prelila čašu, daleko od toga da je jedini problem ovdje.pitara je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:09Realno Mirza je jedini problem ovdje, ja ruke dajem ako bi došlo do ovog bojkota da je doveden iko normalan za trenera. Hadžić se više i ne pojavljuje, da li je u šemama nekim još ne znam ali je bar sklonjena, Ajla koliko god lupetala gluposti nikad ne bi bila sama povod nekog bojkota, ovaj kloc Mirza je 90% problema ovdje.
Zamislite sada da je umjesto Mirze postavljen lupam Kodro ili neki stranac i da je odrađen ovakav transfer rok, niko živ ne bi spomenuo ni Ajlu ni bojkot ni ništa
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Ma naravno da nije jedini problem, poenta je da nisu doveli njega nikad ne bi poklo ovako između navijača i kluba.Miljacka je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:15Mirza je kap koja je prelila čašu, daleko od toga da je jedini problem ovdje.pitara je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:09Realno Mirza je jedini problem ovdje, ja ruke dajem ako bi došlo do ovog bojkota da je doveden iko normalan za trenera. Hadžić se više i ne pojavljuje, da li je u šemama nekim još ne znam ali je bar sklonjena, Ajla koliko god lupetala gluposti nikad ne bi bila sama povod nekog bojkota, ovaj kloc Mirza je 90% problema ovdje.
Zamislite sada da je umjesto Mirze postavljen lupam Kodro ili neki stranac i da je odrađen ovakav transfer rok, niko živ ne bi spomenuo ni Ajlu ni bojkot ni ništa
Bilo ko umjesto njega, makar Nalić ili neko takav, ma da su Mersi dali da bude trener ne bi ovako ispalo.
Mirvić ko prstom u ****
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čuj 80%guadalupe je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:05
Ma go.vno od čovjeka ono narkomansko. Svjestan je da ga ne voli 80% ljudi, svjestan da će napraviti podjelu među nama, svjestan da mu je sin u ekipi i da ga može usrati još više, svjestan da nije više od 4 godine vodio nikoga nego pio i drogirao se i da neće napraviti nikakav rezultat i još mali milion stvari, ali djaba go.vno ostaje go.vno i prihvatio se klupe.
Boga mi on je najveći dušman ovog kluba.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Kao što je već poznato, u nedjelju 05.03. sa početkom u 16h na programu je utakmica 21. kola Premijer lige BIH između NK Široki Brijeg - FK Sarajevo.
U sezoni kada naša grupa zbog različitih faktora nije u mogućnosti prisustvovati utakmicama voljenog kluba, te zbog situacije u klubu prouzrokovane postavljanjem pogrešnih ljudi na rukovodeće pozicije koji svojim svakodnevnim djelovanjem srozavaju i sputavaju naš voljeni klub da ide ka naprijed - ova utakmica i ovo gostovanje je jedna od rijetkih prilika da navijači Sarajeva na tribinama stadiona pokažu svoj stav o trenutoj situaciji!
Sada, kao nikada prije, bitno je da da zbijemo redove i da, bez obzira sa koje tribine Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović - Hase uobičajeno posmatramo utakmice, u nedjelju jasno i glasno poručimo šta mislimo o situaciji u klubu, te da našim igračima pružimo podršku u borbi za mjesto koje vodi u evropska takmičenja dok još nije kasno, obzirom da bi se vođeni nestručnim osobama mogli vrlo lako naći u borbi za opstanak.
Cijena puta je 25 KM.
Cijena ulaznice je 10 KM.
Uplate će se primati u prostorijama UNFKS Shopa u Privrednom gradu Skenderija, i to u:
- četvrtak i petak od 13h do 18h
- subota od 12h do 17h.
Ostale detalje i upute vezano za ovo gostovanje ćete dobiti na licu mjesta prilikom uplate.
12. IGRAČ FKS - TO SMO MI
SVI K'O JEDAN - SVI U ŠIROKI!
E hajmo raja svi !
U sezoni kada naša grupa zbog različitih faktora nije u mogućnosti prisustvovati utakmicama voljenog kluba, te zbog situacije u klubu prouzrokovane postavljanjem pogrešnih ljudi na rukovodeće pozicije koji svojim svakodnevnim djelovanjem srozavaju i sputavaju naš voljeni klub da ide ka naprijed - ova utakmica i ovo gostovanje je jedna od rijetkih prilika da navijači Sarajeva na tribinama stadiona pokažu svoj stav o trenutoj situaciji!
Sada, kao nikada prije, bitno je da da zbijemo redove i da, bez obzira sa koje tribine Olimpijskog stadiona Asim Ferhatović - Hase uobičajeno posmatramo utakmice, u nedjelju jasno i glasno poručimo šta mislimo o situaciji u klubu, te da našim igračima pružimo podršku u borbi za mjesto koje vodi u evropska takmičenja dok još nije kasno, obzirom da bi se vođeni nestručnim osobama mogli vrlo lako naći u borbi za opstanak.
Cijena puta je 25 KM.
Cijena ulaznice je 10 KM.
Uplate će se primati u prostorijama UNFKS Shopa u Privrednom gradu Skenderija, i to u:
- četvrtak i petak od 13h do 18h
- subota od 12h do 17h.
Ostale detalje i upute vezano za ovo gostovanje ćete dobiti na licu mjesta prilikom uplate.
12. IGRAČ FKS - TO SMO MI
SVI K'O JEDAN - SVI U ŠIROKI!
E hajmo raja svi !
Ni bliža rodbina ga ne voliMortemHz je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:21Čuj 80%guadalupe je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:05
Ma go.vno od čovjeka ono narkomansko. Svjestan je da ga ne voli 80% ljudi, svjestan da će napraviti podjelu među nama, svjestan da mu je sin u ekipi i da ga može usrati još više, svjestan da nije više od 4 godine vodio nikoga nego pio i drogirao se i da neće napraviti nikakav rezultat i još mali milion stvari, ali djaba go.vno ostaje go.vno i prihvatio se klupe.
Boga mi on je najveći dušman ovog kluba.pa on bi bio sretan da je taj procenat..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ja bih volio da mi nađeš post gdje sam je branio životom, krvlju, ili bilo kako. Možda si stekao takav dojam, ali je sve skupa bilo umotano u neku finu ironiju. Nevažno.Antikloc je napisao/la: ↑28 feb 2023, 18:44Opa ,dosao tobe. Nekad ,ne tako davno se Ajlah branila zivotom i krvlju a sad se ovako pise !VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 feb 2023, 18:11Ne volim se nikome miješati u posao. Ne volim ni da se meni miješaju u isti. Nisam trener, a niti namjeravam biti. Da jesam, sigurno ne bih radio ovako i niti bih dozvolio da mi neko određuje kako ja trebam raditi.
No, na stranu to. Ono što je duboko zabrinjavajuće, a što nas u budućnosti vodi ka scenariju koji ne smijem ni zamisliti, jest što je FKS talac trenutnog rukovodstva kluba. Talac sa nejasnom sudbinom. Bivalo je Sarajevo i u težim i u gorim situacijama. Ali nikad, NIKAD!!! niko nije unaprijed upisivao bodove protiv njega. Ni jedna Zvezda, ni Dinamo, ni Hajduk... nisu imali toliko hrabrosti/ludosti, ni kada su se prošetavali ligom, unaprijed govoriti da očekuju pobjedu protiv Sarajeva u kojem su igrali omladinci i vedete iz fočanske Sutjeske. Naravno, znali su pobijediti, ali su morali doooobro otegliti muda za minimalnu pobjedu, a počesto znali pofino zijaniti.
Poražavajuća je činjenica da navijači već četrnaest dana prije utakmice sa Zrinjskim, Širokim, željezničarom... očekuju poraz, nadaju se neriješenom, a pobijeda im dolazi samo u apaurinskim snoviđenjima.
Sarajevo je talac neznanja, bezobrazluka, nepotizma i ko zna kakvih sve "izama". Sa Sarajevom se najperfidnije trguje, ucjenjuje, harči... Sve ideje, formacije, sugestije, prijedlozi kojih na ovom pdf-u, ruku na srce, ne nedostaje, padaju u vodu zbog otmičara kluba. Oni su ti koji diktiraju uslove i koji gledaju iskljičivo svoj mutni interes. Pri tome im je sasma ne važno šta će biti sa otetim. On je njima samo sredstvo koje je dobro dok imalo mrda. A ako umre? Nije velika šteta, trgovaće o i sa tijelom dok možemo. Poslije, na smetljište uz prigodnu suzu u oku i ruku na prebolnom srcu.
Posljedice talačke krize već su osjetili Ikić, Mulalić, Musa, Avramovski. A ta i takva kriza je maligna i ima tendenciju prelaska na druge organe. Pitanje je samo kad će počinjati načinjati vitalne. Eventualnim porazom u Širokom i protiv željezničara, mi se definitivno uključujemo u borbu za opstanak i vitalno tkivo postaje ugroženo. Oštećenje će zavisti isključivo od trajanja krize, kao i mogući oporavak.
Trenutno, mi nezadrživo tonemo i ko zna gdje ćemo i hoćemo li se uopšte zaustaviti.
U Šijanovom "Ko to tamo peva" autobus nepovratno srlja u tragediju. Protagonisti su malograđani okrenuti isključivo vlastitim sitnim interesima i nikakvi znakovi na putu, ne mogu ih zaustaviti od propasti, iako sve ukazuje na takvo finale.
Brod budala kojim komanduje investitor, a kormilare influenseri i narkomani. Šta može poći krivo?![]()
![]()
Ono što sa sigurnošću mogu reći jest da bih je rado "posedovao" (Mi nismo anđeli), a ko ne bi, uostalom?! Napisao par pjesmica? Također, da? Smatrao glupošću fokus na njene najlonke, prepadanje po ćoškovima, objave na društvenim mrežama i iznošenje detalja iz privatnog života? Naravno! Saznao za njeno postojanje na ovom pdf-u? Svakako! Branio njen integritet isključivo kao osobe ženskog pola? Uvijek! I ne samo njen. Ali, isto tako se trudio satirično pokazati njenu i ne samo njenu ulogu u rukovodstvu kluba. Koliko sam u tome uspio, čitaoci ovog pdf-a su najbolji sudija.
Međutim, dešavanja su izgubila svaku iole duhovitu, ili satiričnu crtu. Nušićevski prikaz stanja u klubu, pod uslovom da komentare navodno čitaju ljudi iz kluba, izgubio je svaki smisao. Opet ću napisati; Sarajevo je klub revolucije, gospode, raje, drugova, Valtera. Drugovi, gospoda, raja... ne bojkotuju problem, nego se suočavaju i rješavaju isti, pa makar i naopako. Isto tako, gospoda, raja, drugovi poštuju i cijene žene, jer one mogu biti i najgore uličarke, ali su isto tako i majke, i sestre, i kćerke, i doktorice, i sudinice, i domaćice.
Ako si negdje i uočio odbranu Ajle i njenog lika i djela, onda se ta odbrana isključivo odnosila na taj segment, a ne na njenu stručnost, jer tu ne pravim razliku između muškaraca i žena.
Mislio sam da ovo ne moram objašnjavati, ali se nadam da si zadovoljan odgovorom.
Ironija hinjenje, ismijavanje) je fina prikrivena poruka koja se sastoji u tome što se njome kazuje baš suprotno onome što se u stvari misli i hoće da kaže (npr. kada se plašljivcu kaže da je hrabar, gladnom da je sit i sl.)
U užem smislu figura određena izražavanjem preko suprotnosti. Omljeno je sredstvo poruge, pa se uveliko koristi u svim vrstama humora, posebno u satiri.
Kada se okruzis neznalicama, uz ti bezobraznim i prepotentnim neznalicama - neuspjeh je zagarantovan.
Qrva hladno izjavi da ne prati fudbal jos od doba "debelog" Ronalda, onda samo par mjeseci nakon toga dobije ovlasti da pregovara sa igracima i dovodi iste...
Ona je i kumovala dolasku masnokosog. Pa kasnije brisala slike s njim, gdje ih predstavlja kao "pravu gradsku raju"...
Qrva hladno izjavi da ne prati fudbal jos od doba "debelog" Ronalda, onda samo par mjeseci nakon toga dobije ovlasti da pregovara sa igracima i dovodi iste...
Ona je i kumovala dolasku masnokosog. Pa kasnije brisala slike s njim, gdje ih predstavlja kao "pravu gradsku raju"...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Mirza je samo produkt nakaradnog "sistema" i ljudi koji donose odluke u klubu.NazorUso je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:44Kada se okruzis neznalicama, uz ti bezobraznim i prepotentnim neznalicama - neuspjeh je zagarantovan.
- FKS -
Uglavnom ,uvidio si da je vrag odnio salu. I da nam klub ima sve tamniju i tamniju perspektivu. Nije vrijeme za djelovanje u rukavicama,vrijeme je za akciju !! Djeca iz HZ-a imajo jedino pravo,jedini se bore !! Tako i sto se Ajle tice,to je kao u nekom horroru ,koliko god vampirusa bila lijepa i pozeljna,mora joj se zabiti kolac u srce !!VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:39Ja bih volio da mi nađeš post gdje sam je branio životom, krvlju, ili bilo kako. Možda si stekao takav dojam, ali je sve skupa bilo umotano u neku finu ironiju. Nevažno.Antikloc je napisao/la: ↑28 feb 2023, 18:44Opa ,dosao tobe. Nekad ,ne tako davno se Ajlah branila zivotom i krvlju a sad se ovako pise !VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 feb 2023, 18:11Ne volim se nikome miješati u posao. Ne volim ni da se meni miješaju u isti. Nisam trener, a niti namjeravam biti. Da jesam, sigurno ne bih radio ovako i niti bih dozvolio da mi neko određuje kako ja trebam raditi.
Brod budala kojim komanduje investitor, a kormilare influenseri i narkomani. Šta može poći krivo?![]()
![]()
Ono što sa sigurnošću mogu reći jest da bih je rado "posedovao" (Mi nismo anđeli), a ko ne bi, uostalom?! Napisao par pjesmica? Također, da? Smatrao glupošću fokus na njene najlonke, prepadanje po ćoškovima, objave na društvenim mrežama i iznošenje detalja iz privatnog života? Naravno! Saznao za njeno postojanje na ovom pdf-u? Svakako! Branio njen integritet isključivo kao osobe ženskog pola? Uvijek! I ne samo njen. Ali, isto tako se trudio satirično pokazati njenu i ne samo njenu ulogu u rukovodstvu kluba. Koliko sam u tome uspio, čitaoci ovog pdf-a su najbolji sudija.
Međutim, dešavanja su izgubila svaku iole duhovitu, ili satiričnu crtu. Nušićevski prikaz stanja u klubu, pod uslovom da komentare navodno čitaju ljudi iz kluba, izgubio je svaki smisao. Opet ću napisati; Sarajevo je klub revolucije, gospode, raje, drugova, Valtera. Drugovi, gospoda, raja... ne bojkotuju problem, nego se suočavaju i rješavaju isti, pa makar i naopako. Isto tako, gospoda, raja, drugovi poštuju i cijene žene, jer one mogu biti i najgore uličarke, ali su isto tako i majke, i sestre, i kćerke, i doktorice, i sudinice, i domaćice.
Ako si negdje i uočio odbranu Ajle i njenog lika i djela, onda se ta odbrana isključivo odnosila na taj segment, a ne na njenu stručnost, jer tu ne pravim razliku između muškaraca i žena.
Mislio sam da ovo ne moram objašnjavati, ali se nadam da si zadovoljan odgovorom.
Ironija hinjenje, ismijavanje) je fina prikrivena poruka koja se sastoji u tome što se njome kazuje baš suprotno onome što se u stvari misli i hoće da kaže (npr. kada se plašljivcu kaže da je hrabar, gladnom da je sit i sl.)
U užem smislu figura određena izražavanjem preko suprotnosti. Omljeno je sredstvo poruge, pa se uveliko koristi u svim vrstama humora, posebno u satiri.

Naravno.Hajdeee je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:52Mirza je samo produkt nakaradnog "sistema" i ljudi koji donose odluke u klubu.NazorUso je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:44Kada se okruzis neznalicama, uz ti bezobraznim i prepotentnim neznalicama - neuspjeh je zagarantovan.
Qravela sve vodi, iz prikrajka joj sapuce celavi, a starleta s parama sve aminuje.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Zacarani krug ludila.NazorUso je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:54Naravno.Hajdeee je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:52Mirza je samo produkt nakaradnog "sistema" i ljudi koji donose odluke u klubu.NazorUso je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:44Kada se okruzis neznalicama, uz ti bezobraznim i prepotentnim neznalicama - neuspjeh je zagarantovan.
Qravela sve vodi, iz prikrajka joj sapuce celavi, a starleta s parama sve aminuje.
- FKS -
- BordoBBoja
- Kontakt:
Je li ova antibojkot brigada rezervisala bus za listicu?
100 000 mirzinihBordoBBoja je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:09Je li ova antibojkot brigada rezervisala bus za listicu?
-
- Kontakt:
Ovako će i naš Kike BudalikePredsjednik švicarskog kluba Sion Christian Constantin smijenio je još jednog trenera u nizu i postavio sebe na njegovu funkciju.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
Šta se ova debilna instagram stranica Bordo prijatelji ovoliko naklatila na Hajru Kapetanovića, ne razumijem ?
Svaka čast valja toliko trčati ja bi na 2 km već bio na krevetu odmarajućVenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 feb 2023, 19:11Jesam, burazeru. Prešao sam tačno 9,4KM za vrijeme trajanja utakmice. Izgubio oko 900cal. Morebit najviše od svih igračaH8Z7 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 18:23Svaka čast bordo brate. Elokventno napisano što bi se reklo u sridu pogođeno. Ne znam da li na ovaj način liječiš gnjev ili bol koju nam zadaje uprava ali sve je već rečeno. Ogroman respekt za postove koje pišeš.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑28 feb 2023, 18:11Ne volim se nikome miješati u posao. Ne volim ni da se meni miješaju u isti. Nisam trener, a niti namjeravam biti. Da jesam, sigurno ne bih radio ovako i niti bih dozvolio da mi neko određuje kako ja trebam raditi.
Brod budala kojim komanduje investitor, a kormilare influenseri i narkomani. Šta može poći krivo?
P.S da li si ti ono rekao da ćeš trčati na traci dok traje utakmica, ako jesi koliko si kilometara prešao?![]()
![]()

Nije more bit neg jest! Jedino možda Ziljkić više od tebe ostalo svi zajedno kao ti vjerojatno i manje.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Trenutno korisnika/ca: belosevic23, Guest1945, JavierBosnia, juka55, Lik, mire971, Napapijri, Rodman, skoJaa, Varijantas8 i 94 gosta.