FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
59
30%

Ukupno glasova: 195

guadalupe
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la guadalupe » 28 feb 2023, 22:27

Lucas je napisao/la:
28 feb 2023, 22:17
Šta se ova debilna instagram stranica Bordo prijatelji ovoliko naklatila na Hajru Kapetanovića, ne razumijem ?

Pa Ajla piše glupača šta očekujete, ovo nigdje na svijetu nema Boga mi da direktor napravi lažni profil hahah

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 28 feb 2023, 22:31

guadalupe je napisao/la:
28 feb 2023, 22:27
Lucas je napisao/la:
Šta se ova debilna instagram stranica Bordo prijatelji ovoliko naklatila na Hajru Kapetanovića, ne razumijem ?

Pa Ajla piše glupača šta očekujete, ovo nigdje na svijetu nema Boga mi da direktor napravi lažni profil hahah
To je u sklopu new era marketinga…u sklopu toga su i profili ovdje, predlazem da naprave i na klixu i komenatarisu

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 28 feb 2023, 22:35

Lucas je napisao/la:
Zato sto iza te stranice stoji licno ayla, a Hajro zna dosta toga o njihovom poslovanju...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 28 feb 2023, 22:37

guadalupe je napisao/la:
28 feb 2023, 22:27
Lucas je napisao/la:

I retardirani mirvic to cita i lajka ,vodi je u ameriku i zeni je spasi nas instagramisanja kluba .

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 28 feb 2023, 23:02

Naš klub je idealan za proucavanje na nekom ekonomskom fakultetu.
Naslov bi trebao biti "Kad vlasnik ima pare, a fali mu pameti i racionalnosti".
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 28 feb 2023, 23:47

Kontinuitet ekipe je vrlo bitan.

Dali smo mi pogrijesili sto smo meli ekipu brezovom metlom ili smo to trebali uradit postepeno..

Goran
Vasovski
Dudic

Prije toga
Vinko

Navijacima niko od ovih trenera nije valjao

Goran blitvar neznalica trener b tima hajduka
Vasovski ubleha trener za akademije
Dudic duduk neznalica

Vinko igra defanzuvno nema emocija CETNIK

Husref psuje igracima place radi para usref itd

MIRZA neznalica nije za FK SARAJEVO ispravna diagnoza

Ovu ekipu sto mi imamo bi svaki trener pozelio u pl bh osim zrinjskog

FK SARAJEVO (navijaci) nedaju treneru i igracima prostor da se dokazu, vec traze odma da taj trener igrac pocnu driblat davat golove itd, sto nije realnost od 1500 igraca kojih smo od 2000 promjenili imali smo jedino BENKA I JAJALA znaci dva igraca od koji ih se ocekivalo i koji su iz prve derali..

Cak i Delac nije bio na nivou na prvu sjecam se go koji je orimio protiv celika to nije ni bandovic primo

Bilbija bio kod nas (imao je ok sezonu ) ocekivalo se od njeg da bude bolji od benka, otiso kod svinja konstantni dibar (a i oni su mjenjali dosta trenera)

Kadusic itd itd

I sad sta cemo uvidili smo da ima i gorih trenera od husrefa placi picke a i od Vinka cetnika..

Kodro nece
Nijedan normalan trener nece

Dali je Mirvic kriv NIJE

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 01 mar 2023, 00:14

Ponašanje naše uprave jednako je ponašanju dobitnika na lutriji. Kupuje jahte, vile, auta, organizuje proslave itd. Ide autoputem prema propasti nije pokrenuo nikakav biznis, uložio novac da zaradi više, te će vjerojatno vrlo brzo vratiti na stari ako ne i gore život prije novca.

Nadam se da mi nećemo biti ti koji smo izgubili šansu za uspjeh.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 01 mar 2023, 00:31

BordoBBoja je napisao/la:
28 feb 2023, 20:09
Je li ova antibojkot brigada rezervisala bus za listicu?
To nakon Zrinjskog ne postoji :)

Toliko o silnoj ljubavi prema Sarajevu. :zviz:
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 01 mar 2023, 00:52

Sretan dan nezavisnosti jednoj jedinoj :bih: :bih: :bih: :bih:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

BordoBBoja
Kontakt:

Post Postao/la BordoBBoja » 01 mar 2023, 01:04

Miljacka je napisao/la:
01 mar 2023, 00:31
BordoBBoja je napisao/la:
28 feb 2023, 20:09
Je li ova antibojkot brigada rezervisala bus za listicu?
To nakon Zrinjskog ne postoji :)

Toliko o silnoj ljubavi prema Sarajevu. :zviz:
Za sve nas oni su Sarajevo

amkeivke
Kontakt:

Post Postao/la amkeivke » 01 mar 2023, 01:14

Pitar6785 je napisao/la:
28 feb 2023, 23:47

Dali smo mi pogrijesili sto smo meli ekipu brezovom metlom ili smo to trebali uradit postepeno..

Goran
Vasovski
Dudic

Prije toga
Vinko

Dudic duduk neznalica

FK SARAJEVO (navijaci) nedaju treneru i igracima prostor da se dokazu, vec traze odma da taj trener igrac pocnu driblat davat golove itd, sto nije realnost od 1500 igraca kojih smo od 2000 promjenili imali smo jedino BENKA I JAJALA znaci dva igraca od koji ih se ocekivalo i koji su iz prve derali..

Cak i Delac nije bio na nivou na prvu sjecam se go koji je orimio protiv celika to nije ni bandovic primo

Bilbija bio kod nas (imao je ok sezonu ) ocekivalo se od njeg da bude bolji od benka, otiso kod svinja konstantni dibar (a i oni su mjenjali dosta trenera)

Kadusic itd itd

I sad sta cemo uvidili smo da ima i gorih trenera od husrefa placi picke a i od Vinka cetnika..

Kodro nece

Dali je Mirvic kriv NIJE
[/qu
Svaka čast majstore,...treba navijače pitat, nek izbaberu trenera, formaciju, kojeg stranca na tribinu, ko za SD, način informisanja,...
Došao Mirva kad je klub bio pred gašemje, 6-7 mjesecoli bez platale, raspada se roster, ostali mu palić, kobiljar, cmiljanic, secerovic... i kroz godinu ti ne valja zato sto je platio odštetu za neke igrače, prodao igrače u francusku, tursku, ameriku,...Vi ljudi niste normalni!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 01 mar 2023, 03:41

Najbolji je bilo kad je baljak muco bili, cak neki govore da smo tad bili bolji nego sad,, ja nemogu da vjerujem sta ljudi govore.. izgleda ovde il su neki ludi ili su pojedinci skinuti sa sise klubske pa sad izmisljaju i stvara ju pritisak da razjebu investitore jer **** ljubav prema klubu kad se nema privatne koristi

Nek mi neko postavi ekipu iz pl bh (osim zrinjskig) da nebi ekipu zamjenio rog za rog, ili najboljeg igraca da zamjenimo za najboljeg njihovog, jedino sto nebi uzeli je ss..

A sve ostalo cak i cistacice..

Hz su dosle dotig da su protiv kluba, kao eto Mirvic ce sad zavrnut pipu i micemo bankrotirat, pa sto se boite i bunite kad je Mirvic bandit ili perac.,,, FK SARAJEVO je tako pozeljan biznis da investitori stoje uredu.. **** velez ina vise prihoda od navijaca nego mi..

Hz od 2013 odkad je Tan Preuzo nisu posteno stali uz klub, vec uvjek nesto tjeranje neko moranje,ovaj ves masina ova lezbejka ovaj ugrafitelj ibrakovic geoek pokojni jesic bankomat lezbejka ova kaze zvala navijace na sake, a zena je pukla i rekla ako imate sta dodjite i recite u lice..

Konstantno kazne pravili i na domacem i euro takmicenju..

I na kraju daj nam baljaka i vremena kad je celo bajramovic hahaha

HZ TREBAJU DA SE UCLANI KUPE GRES I PODERU DLANOVE I GRLA

A ode ih 200-300 na gostivanje i onda mi trosimo nase pare nabijaju klubu i to na nos

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 01 mar 2023, 03:49

ElCartel11 je napisao/la:
01 mar 2023, 00:52
Sretan dan nezavisnosti jednoj jedinoj :bih: :bih: :bih: :bih:
:bih:
Sretan dan nezavisnosti BiH :bih:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2023, 05:56

Sretan Dan nezavisnosti!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 01 mar 2023, 06:11

Sretan dan nezavisnosti,braco moja napacena !! :mrgreen:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 01 mar 2023, 09:11

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 01 mar 2023, 10:04

Drago mi je sto Horde idu Siroki i da igraci osjete podrsku. Sa fudblaske strane, ovo nam je jedan od zadnjih vozova za evropu i ako izgubimo komotno mogu izaci u javnost i reci ova sezona je skorz izgubljena i idemo se uigravat za sledecu. O tome da ce nas docekati fasizam u listici to je vec vidjeno ali sam siguran da taj fasizam ne moze dotaci vise od cetiri nasa igraca. Renan i Keremah veze nemaju sta je UZP i slicno. Kolko god da je limitiran nadam se da ce Mirza odabrati pravi sastav i prave igrace u ovom trenutku poslati na tribine.
Sahinovic, Radovic(ne znam stepen povrede) Srebecic, Ilija, Musa, Balta, Vrancic, Avramovski, Dal, Ziljkic i Renan!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 01 mar 2023, 10:39

Jedna molba za sve koji citaju forum. Ukoliko neko zna kafic/kafanu ili restoran sa ove slike, ako moze samo odgovor gdje je i koji je. Ovdje je isao od prijatelja otac koji je preselio, pa pokusava saznati gdje se nalazi. Hvala svima.
slika
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 01 mar 2023, 11:06

amkeivke je napisao/la:
01 mar 2023, 01:14
Pitar6785 je napisao/la:
28 feb 2023, 23:47

Goran
Vasovski
Dudic

Prije toga
Vinko

Dudic duduk neznalica

Kadusic itd itd

Kodro nece

Dali je Mirvic kriv NIJE
Svaka čast majstore,...treba navijače pitat, nek izbaberu trenera, formaciju, kojeg stranca na tribinu, ko za SD, način informisanja,...
Došao Mirva kad je klub bio pred gašemje, 6-7 mjesecoli bez platale, raspada se roster, ostali mu palić, kobiljar, cmiljanic, secerovic... i kroz godinu ti ne valja zato sto je platio odštetu za neke igrače, prodao igrače u francusku, tursku, ameriku,...Vi ljudi niste normalni!

Ti si zaluto ovde tuzlasisjevac. Osim ako ayla nije angazovala botove i sa drugih tema...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 01 mar 2023, 11:13

zlo87 je napisao/la:
01 mar 2023, 10:39
Jedna molba za sve koji citaju forum. Ukoliko neko zna kafic/kafanu ili restoran sa ove slike, ako moze samo odgovor gdje je i koji je. Ovdje je isao od prijatelja otac koji je preselio, pa pokusava saznati gdje se nalazi. Hvala svima.
slika
Kod Masnog je ovo cini mi se,restoran stadion.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], perodeformero i 43 gosta.