Pa Ajla piše glupača šta očekujete, ovo nigdje na svijetu nema Boga mi da direktor napravi lažni profil hahah
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoBBoja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Zato sto iza te stranice stoji licno ayla, a Hajro zna dosta toga o njihovom poslovanju...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
- ElCartel11
- Kontakt:
Naš klub je idealan za proucavanje na nekom ekonomskom fakultetu.
Naslov bi trebao biti "Kad vlasnik ima pare, a fali mu pameti i racionalnosti".
Naslov bi trebao biti "Kad vlasnik ima pare, a fali mu pameti i racionalnosti".
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kontinuitet ekipe je vrlo bitan.
Dali smo mi pogrijesili sto smo meli ekipu brezovom metlom ili smo to trebali uradit postepeno..
Goran
Vasovski
Dudic
Prije toga
Vinko
Navijacima niko od ovih trenera nije valjao
Goran blitvar neznalica trener b tima hajduka
Vasovski ubleha trener za akademije
Dudic duduk neznalica
Vinko igra defanzuvno nema emocija CETNIK
Husref psuje igracima place radi para usref itd
MIRZA neznalica nije za FK SARAJEVO ispravna diagnoza
Ovu ekipu sto mi imamo bi svaki trener pozelio u pl bh osim zrinjskog
FK SARAJEVO (navijaci) nedaju treneru i igracima prostor da se dokazu, vec traze odma da taj trener igrac pocnu driblat davat golove itd, sto nije realnost od 1500 igraca kojih smo od 2000 promjenili imali smo jedino BENKA I JAJALA znaci dva igraca od koji ih se ocekivalo i koji su iz prve derali..
Cak i Delac nije bio na nivou na prvu sjecam se go koji je orimio protiv celika to nije ni bandovic primo
Bilbija bio kod nas (imao je ok sezonu ) ocekivalo se od njeg da bude bolji od benka, otiso kod svinja konstantni dibar (a i oni su mjenjali dosta trenera)
Kadusic itd itd
I sad sta cemo uvidili smo da ima i gorih trenera od husrefa placi picke a i od Vinka cetnika..
Kodro nece
Nijedan normalan trener nece
Dali je Mirvic kriv NIJE
Dali smo mi pogrijesili sto smo meli ekipu brezovom metlom ili smo to trebali uradit postepeno..
Goran
Vasovski
Dudic
Prije toga
Vinko
Dudic duduk neznalica
FK SARAJEVO (navijaci) nedaju treneru i igracima prostor da se dokazu, vec traze odma da taj trener igrac pocnu driblat davat golove itd, sto nije realnost od 1500 igraca kojih smo od 2000 promjenili imali smo jedino BENKA I JAJALA znaci dva igraca od koji ih se ocekivalo i koji su iz prve derali..
Cak i Delac nije bio na nivou na prvu sjecam se go koji je orimio protiv celika to nije ni bandovic primo
Bilbija bio kod nas (imao je ok sezonu ) ocekivalo se od njeg da bude bolji od benka, otiso kod svinja konstantni dibar (a i oni su mjenjali dosta trenera)
Kadusic itd itd
I sad sta cemo uvidili smo da ima i gorih trenera od husrefa placi picke a i od Vinka cetnika..
Kodro nece
Dali je Mirvic kriv NIJE
Ponašanje naše uprave jednako je ponašanju dobitnika na lutriji. Kupuje jahte, vile, auta, organizuje proslave itd. Ide autoputem prema propasti nije pokrenuo nikakav biznis, uložio novac da zaradi više, te će vjerojatno vrlo brzo vratiti na stari ako ne i gore život prije novca.
Nadam se da mi nećemo biti ti koji smo izgubili šansu za uspjeh.
Nadam se da mi nećemo biti ti koji smo izgubili šansu za uspjeh.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
To nakon Zrinjskog ne postojiBordoBBoja je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:09Je li ova antibojkot brigada rezervisala bus za listicu?

Toliko o silnoj ljubavi prema Sarajevu.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- ElCartel11
- Kontakt:
Sretan dan nezavisnosti jednoj jedinoj

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- BordoBBoja
- Kontakt:
Za sve nas oni su SarajevoMiljacka je napisao/la: ↑01 mar 2023, 00:31To nakon Zrinjskog ne postojiBordoBBoja je napisao/la: ↑28 feb 2023, 20:09Je li ova antibojkot brigada rezervisala bus za listicu?
Toliko o silnoj ljubavi prema Sarajevu.![]()
Pitar6785 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 23:47Kontinuitet ekipe je vrlo bitan.
Goran
Vasovski
Dudic
Prije toga
Vinko
Dudic duduk neznalica
Kadusic itd itd
Kodro nece
Dali je Mirvic kriv NIJE
[/qu
Svaka čast majstore,...treba navijače pitat, nek izbaberu trenera, formaciju, kojeg stranca na tribinu, ko za SD, način informisanja,...
Došao Mirva kad je klub bio pred gašemje, 6-7 mjesecoli bez platale, raspada se roster, ostali mu palić, kobiljar, cmiljanic, secerovic... i kroz godinu ti ne valja zato sto je platio odštetu za neke igrače, prodao igrače u francusku, tursku, ameriku,...Vi ljudi niste normalni!
Najbolji je bilo kad je baljak muco bili, cak neki govore da smo tad bili bolji nego sad,, ja nemogu da vjerujem sta ljudi govore.. izgleda ovde il su neki ludi ili su pojedinci skinuti sa sise klubske pa sad izmisljaju i stvara ju pritisak da razjebu investitore jer **** ljubav prema klubu kad se nema privatne koristi
Nek mi neko postavi ekipu iz pl bh (osim zrinjskig) da nebi ekipu zamjenio rog za rog, ili najboljeg igraca da zamjenimo za najboljeg njihovog, jedino sto nebi uzeli je ss..
A sve ostalo cak i cistacice..
Hz su dosle dotig da su protiv kluba, kao eto Mirvic ce sad zavrnut pipu i micemo bankrotirat, pa sto se boite i bunite kad je Mirvic bandit ili perac.,,, FK SARAJEVO je tako pozeljan biznis da investitori stoje uredu.. **** velez ina vise prihoda od navijaca nego mi..
Hz od 2013 odkad je Tan Preuzo nisu posteno stali uz klub, vec uvjek nesto tjeranje neko moranje,ovaj ves masina ova lezbejka ovaj ugrafitelj ibrakovic geoek pokojni jesic bankomat lezbejka ova kaze zvala navijace na sake, a zena je pukla i rekla ako imate sta dodjite i recite u lice..
Konstantno kazne pravili i na domacem i euro takmicenju..
I na kraju daj nam baljaka i vremena kad je celo bajramovic hahaha
HZ TREBAJU DA SE UCLANI KUPE GRES I PODERU DLANOVE I GRLA
A ode ih 200-300 na gostivanje i onda mi trosimo nase pare nabijaju klubu i to na nos
Nek mi neko postavi ekipu iz pl bh (osim zrinjskig) da nebi ekipu zamjenio rog za rog, ili najboljeg igraca da zamjenimo za najboljeg njihovog, jedino sto nebi uzeli je ss..
A sve ostalo cak i cistacice..
Hz su dosle dotig da su protiv kluba, kao eto Mirvic ce sad zavrnut pipu i micemo bankrotirat, pa sto se boite i bunite kad je Mirvic bandit ili perac.,,, FK SARAJEVO je tako pozeljan biznis da investitori stoje uredu.. **** velez ina vise prihoda od navijaca nego mi..
Hz od 2013 odkad je Tan Preuzo nisu posteno stali uz klub, vec uvjek nesto tjeranje neko moranje,ovaj ves masina ova lezbejka ovaj ugrafitelj ibrakovic geoek pokojni jesic bankomat lezbejka ova kaze zvala navijace na sake, a zena je pukla i rekla ako imate sta dodjite i recite u lice..
Konstantno kazne pravili i na domacem i euro takmicenju..
I na kraju daj nam baljaka i vremena kad je celo bajramovic hahaha
HZ TREBAJU DA SE UCLANI KUPE GRES I PODERU DLANOVE I GRLA
A ode ih 200-300 na gostivanje i onda mi trosimo nase pare nabijaju klubu i to na nos
Sretan dan nezavisnosti BiH

Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sretan Dan nezavisnosti!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sretan dan nezavisnosti,braco moja napacena !! 

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Drago mi je sto Horde idu Siroki i da igraci osjete podrsku. Sa fudblaske strane, ovo nam je jedan od zadnjih vozova za evropu i ako izgubimo komotno mogu izaci u javnost i reci ova sezona je skorz izgubljena i idemo se uigravat za sledecu. O tome da ce nas docekati fasizam u listici to je vec vidjeno ali sam siguran da taj fasizam ne moze dotaci vise od cetiri nasa igraca. Renan i Keremah veze nemaju sta je UZP i slicno. Kolko god da je limitiran nadam se da ce Mirza odabrati pravi sastav i prave igrace u ovom trenutku poslati na tribine.
Sahinovic, Radovic(ne znam stepen povrede) Srebecic, Ilija, Musa, Balta, Vrancic, Avramovski, Dal, Ziljkic i Renan!
Sahinovic, Radovic(ne znam stepen povrede) Srebecic, Ilija, Musa, Balta, Vrancic, Avramovski, Dal, Ziljkic i Renan!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Jedna molba za sve koji citaju forum. Ukoliko neko zna kafic/kafanu ili restoran sa ove slike, ako moze samo odgovor gdje je i koji je. Ovdje je isao od prijatelja otac koji je preselio, pa pokusava saznati gdje se nalazi. Hvala svima.

Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
amkeivke je napisao/la: ↑01 mar 2023, 01:14Svaka čast majstore,...treba navijače pitat, nek izbaberu trenera, formaciju, kojeg stranca na tribinu, ko za SD, način informisanja,...Pitar6785 je napisao/la: ↑28 feb 2023, 23:47Kontinuitet ekipe je vrlo bitan.
Goran
Vasovski
Dudic
Prije toga
Vinko
Dudic duduk neznalica
Kadusic itd itd
Kodro nece
Dali je Mirvic kriv NIJE
Došao Mirva kad je klub bio pred gašemje, 6-7 mjesecoli bez platale, raspada se roster, ostali mu palić, kobiljar, cmiljanic, secerovic... i kroz godinu ti ne valja zato sto je platio odštetu za neke igrače, prodao igrače u francusku, tursku, ameriku,...Vi ljudi niste normalni!
Ti si zaluto ovde tuzlasisjevac. Osim ako ayla nije angazovala botove i sa drugih tema...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Kod Masnog je ovo cini mi se,restoran stadion.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], perodeformero i 43 gosta.