Alba nam je vazda koska i tamo i ovamo. Ja koliko se sjećam, samo smo ih jednom kvalitetno pregazili u Bg još dok im je Saša Obradović bio trener, ovo ostalo sve većinom porazi.
Šteta, jbga.
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Priča se da je Vildosa redovan po klubovima , mogao bi ga Duško nagraditi ...alan_kardec je napisao/la: ↑24 feb 2023, 21:08Mislim da je to to za ovu sezonu. Kriminal kako smo odigrali veći dio utakmice. Vildoza![]()
![]()
Alba nam je vazda koska i tamo i ovamo. Ja koliko se sjećam, samo smo ih jednom kvalitetno pregazili u Bg još dok im je Saša Obradović bio trener, ovo ostalo sve većinom porazi.
Šteta, jbga.
Snimljen u klubu prije 15 dana sa nekim "finim" damama i snimak osvanuo na drustvenim mrezama.Nakon toga ga ostavila djevojka sa kojom je bio u vezi i veceras nije mogao bazen pogoditi !!bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2023, 21:33Priča se da je Vildosa redovan po klubovima , mogao bi ga Duško nagraditi ...alan_kardec je napisao/la: ↑24 feb 2023, 21:08Mislim da je to to za ovu sezonu. Kriminal kako smo odigrali veći dio utakmice. Vildoza![]()
![]()
Šteta, jbga.
Ne znam šta je u pitanju, ali ovo postaje baš iritantno.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2023, 21:33Priča se da je Vildosa redovan po klubovima , mogao bi ga Duško nagraditi ...
alan_kardec je napisao/la: ↑24 feb 2023, 22:07Ne znam šta je u pitanju, ali ovo postaje baš iritantno.bombaysaphire je napisao/la: ↑24 feb 2023, 21:33Priča se da je Vildosa redovan po klubovima , mogao bi ga Duško nagraditi ...
Nema čovjeka ni u napadu ni u odbrani.
Pojavljuju se neki snimci iz provoda, al ko zna odakle su i od kad su.
Kako god, u qrcu je sa formom, to je očigledno.
" ' у ".bombaysaphire je napisao/la: ↑23 feb 2023, 23:16Oćekivan poraz Partizana po meni , od svih ekipa Fenerbahče mu najmanje leži . Gudurić strašno odigrao , sve ključne poene je dao . Također treba spomenuti Pierra kamena sa ramena i trojke 5/5 , njegov lični rekord karijere u poenima i trojkama .
Sljedeća utakmica je Alba , i tu treba vratiti samopouzdanje nakon 2 teška poraza .
Šta bolan ti napisa ? De fino napiši ...deantinho je napisao/la: ↑24 feb 2023, 23:14" ' у ".bombaysaphire je napisao/la: ↑23 feb 2023, 23:16Oćekivan poraz Partizana po meni , od svih ekipa Fenerbahče mu najmanje leži . Gudurić strašno odigrao , sve ključne poene je dao . Također treba spomenuti Pierra kamena sa ramena i trojke 5/5 , njegov lični rekord karijere u poenima i trojkama .
Sljedeća utakmica je Alba , i tu treba vratiti samopouzdanje nakon 2 teška poraza .
&, " " " " $ у ¥ ". " % за 3 " " " $ ? су $, уз ? ? " ? " ".
% за $ је % на & ¥ ".
? % " не $ ".
" $ " " " % за ТОП8, " " ? $ $.
Dorsi opet aktuelan, tri evroligaša ga žele
Tajler Dorsi na svakih 2 do 3 meseca je aktuelan oko povratka u Evroligu.
Poslednji put, kada je dobio otkaz u Dalasu, odlučio je da ostane u NBA G ligi. Ipak, sada je raskinuo ugovor i želi da u Evropi završi sezonu.
Tri kluba su se javila da ga žele – Olimpijakos, Anadolu Efes i Fenerbahče.
Problem leži u činjenici da Dorsi želi ugovor samo do kraja sezone, kako bi opet na leto pokušao da igra u NBA ligi.
Sa druge strane Olimpijakos želi samo da potpiše dugoročni ugovor sa igračem koji ima grčko državljanstvo.
Anadolu Efes bi mogao biti najozbiljnija opcija za Dorsija jer, kako je istakao Ergin Ataman, Vasa Micić vrlo moguće da je završio sezonu i traže mu zamenu.
Baš mi je drago sa Euroliga ostaje na SPORTKLUB-u
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.