Ovo je primjer mahale i mjesanja navijaca u klub. Mahala i mjesanje u klub,nije ovaj neduzni forum,nisu HZ sa Sjevera,ni Pitari s Istoka,nego bas ovi Bordo ne-prijatelji. Uvalili su svoje havere Mirzu,Tosu,Obucu i sad vrse uticaj na Mirvaha i njegove quravele !! Sljam i smece !!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hz prvo kako Dal igra ofanzivnig zasto neigra avramovski, sad ovi nemoj te trazilt nikoga da analizira odigranu utakmicu (to bi svaki trener svakako MORAO) daj te mu 1,5 gidinu, nadjitemu kako picku mladu da zguzi itd
Sta je ovo nego mjesanje..
MIRVICU / AJLA ako citate ovo MOLIM vas izadjite javno nabite na ****/picku sve ove sto izlaze sa ovakvim izjavama javno..
E radi ovog ja da sam MIRVIC ja bi radio po svom i nikog nebi slusao.. AKO TREBA I AKO HOCU I DABICA DRAGANA BI POSTAVIO al bi bagri pokazao DA SE NEMOZE MJESAT U MOJ PRIVATNI BIZNIS ILI TI GA MOJU LOVU..
Mrs u pm svi ovi koji ovakve objave rade, a nerade ono sto treba i sto navijaci simpatizeri trebaju da rade
Kupi pickati materina godisnju kartu 2 dresa uclanise i idi na utakmicu domace gostujucu kad mozes, poderi grlo i dlanove i to je tvoje ..
1,2 m km samo za ostete u roku 2 mjeseca i onda kazu neke binde ima zle namjere nezna bla bla..
Nadjitemi ijednog biznismena koji ce trosit 4-7 m km godisnje na bilo koji klub u bh.. onaj vlasnik binga nece da slobodi bude bronzani sponzor od 5 k km
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Takav su ugovor potpisali ali nema šanse da se on toliko dugo zadrži..
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Na Koševu nećemo 100000%
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:

Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Sa 10 miliona investiranja ti si u borbi za opstanak.
Na zapadu bi normalni i moralni ljudi iz osjecaja odgovornosti i casti podnijeli ostavku.
U Japanu bi na vasem mjestu, moralni i casni ljudi IZVRSILI HARA KIRI!!!!!
Familiju vam jeb.em u pic.ku. Ma idete po cijenu zivota i smrti. Idete!!!!!!!
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:

Mi debili gledamo i sutimo
-
- Kontakt:
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Trenutno korisnika/ca: admir1946, ajdohordas, Amidzaa, Anpa, Antikloc, Beli98, bordobijeli, bordospartanac, Confiance, Cwirek, Evander, fks74, FranckRibery, Fudo, galia95, gh0stHZ, Giuseppe1, Grk1234, Hamagara, haris004, HordasFks, HZbec, itatabisine, kogmagie46, Komercijala19, Lecler, macahz, MaroonBjelave, mavi, misstianopenaldo, mnon46, muhamedhulk, N3R3D, Pantelija, PapakIzSa, Posejdon, Rajvosa4ever, ronaldo99, SamoDaKazeem, Serha, StevieG8, strahmeipomisliti, tenpenny, tuitamo, Vanja8, zagorski i 664 gosta.