Ovo je primjer mahale i mjesanja navijaca u klub. Mahala i mjesanje u klub,nije ovaj neduzni forum,nisu HZ sa Sjevera,ni Pitari s Istoka,nego bas ovi Bordo ne-prijatelji. Uvalili su svoje havere Mirzu,Tosu,Obucu i sad vrse uticaj na Mirvaha i njegove quravele !! Sljam i smece !!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Imam osjecaj da se djelimo na 8morku na 2 vojku koja bruka..
Hz prvo kako Dal igra ofanzivnig zasto neigra avramovski, sad ovi nemoj te trazilt nikoga da analizira odigranu utakmicu (to bi svaki trener svakako MORAO) daj te mu 1,5 gidinu, nadjitemu kako picku mladu da zguzi itd
Sta je ovo nego mjesanje..
MIRVICU / AJLA ako citate ovo MOLIM vas izadjite javno nabite na ****/picku sve ove sto izlaze sa ovakvim izjavama javno..
E radi ovog ja da sam MIRVIC ja bi radio po svom i nikog nebi slusao.. AKO TREBA I AKO HOCU I DABICA DRAGANA BI POSTAVIO al bi bagri pokazao DA SE NEMOZE MJESAT U MOJ PRIVATNI BIZNIS ILI TI GA MOJU LOVU..
Mrs u pm svi ovi koji ovakve objave rade, a nerade ono sto treba i sto navijaci simpatizeri trebaju da rade
Kupi pickati materina godisnju kartu 2 dresa uclanise i idi na utakmicu domace gostujucu kad mozes, poderi grlo i dlanove i to je tvoje ..
1,2 m km samo za ostete u roku 2 mjeseca i onda kazu neke binde ima zle namjere nezna bla bla..
Nadjitemi ijednog biznismena koji ce trosit 4-7 m km godisnje na bilo koji klub u bh.. onaj vlasnik binga nece da slobodi bude bronzani sponzor od 5 k km
Hz prvo kako Dal igra ofanzivnig zasto neigra avramovski, sad ovi nemoj te trazilt nikoga da analizira odigranu utakmicu (to bi svaki trener svakako MORAO) daj te mu 1,5 gidinu, nadjitemu kako picku mladu da zguzi itd
Sta je ovo nego mjesanje..
MIRVICU / AJLA ako citate ovo MOLIM vas izadjite javno nabite na ****/picku sve ove sto izlaze sa ovakvim izjavama javno..
E radi ovog ja da sam MIRVIC ja bi radio po svom i nikog nebi slusao.. AKO TREBA I AKO HOCU I DABICA DRAGANA BI POSTAVIO al bi bagri pokazao DA SE NEMOZE MJESAT U MOJ PRIVATNI BIZNIS ILI TI GA MOJU LOVU..
Mrs u pm svi ovi koji ovakve objave rade, a nerade ono sto treba i sto navijaci simpatizeri trebaju da rade
Kupi pickati materina godisnju kartu 2 dresa uclanise i idi na utakmicu domace gostujucu kad mozes, poderi grlo i dlanove i to je tvoje ..
1,2 m km samo za ostete u roku 2 mjeseca i onda kazu neke binde ima zle namjere nezna bla bla..
Nadjitemi ijednog biznismena koji ce trosit 4-7 m km godisnje na bilo koji klub u bh.. onaj vlasnik binga nece da slobodi bude bronzani sponzor od 5 k km
Znaci godinu i po ga planiraju drzati.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Takav su ugovor potpisali ali nema šanse da se on toliko dugo zadrži..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Na Koševu nećemo 100000%
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Lijepa šesta pozicija 

-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ijao Veleža 

Zlatna sredina 

Ovo su sve goli krševi od ekipa, Velež, Borac, Siroki, kone.....Samo svi oni imaju iole kvalitetne trenere za ovu ligu, u odnosu na nas.
Jusufbegović, ko bi rek'o 

Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
E jbg kad nam ništa ne ide na ruku, nevjerovatno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
I kaze neko nije do uprave.
Sa 10 miliona investiranja ti si u borbi za opstanak.
Na zapadu bi normalni i moralni ljudi iz osjecaja odgovornosti i casti podnijeli ostavku.
U Japanu bi na vasem mjestu, moralni i casni ljudi IZVRSILI HARA KIRI!!!!!
Familiju vam jeb.em u pic.ku. Ma idete po cijenu zivota i smrti. Idete!!!!!!!
Sa 10 miliona investiranja ti si u borbi za opstanak.
Na zapadu bi normalni i moralni ljudi iz osjecaja odgovornosti i casti podnijeli ostavku.
U Japanu bi na vasem mjestu, moralni i casni ljudi IZVRSILI HARA KIRI!!!!!
Familiju vam jeb.em u pic.ku. Ma idete po cijenu zivota i smrti. Idete!!!!!!!
Zadnja izmjena: Hajdeee, dana/u 04 mar 2023, 20:14, ukupno mijenjano 1 put.
- FKS -
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Kakav crveni
Mi debili gledamo i sutimo

Mi debili gledamo i sutimo
-
- Kontakt:
Zeljeznicmar iz doline dugova ti bjezi 7 bodova e svaka cast ,al instagram je bitan u usta te **** Mirvicu..
Mi sutra i u srijedu moramo izmisliti pobjede, kako znamo i umijemo.
JEL KOGA STID DA MU ŽELJO BJEŽI 7 BODOVA? JE LI?????
Yugoslavia: ★★
18.05.2019. 🏆
18.05.2019. 🏆
Ljudi na koljenima molili navijace za 200-300k nakon sto ih je odyebo svaki investitor i kao takvi nam bjeze ni sam ne znam koliko. Yebo li vam marketing mrtvu majku klosari raspali
NEMA NAZAD