FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mi nemamo nikakvi igru i to je to!
Džaba najskuplji igrači, imena kada se ne zna šta ko igra i kada oni koji su dobri na svojim pozicijama ispaštaju radi vječitog talenta.
Valjda bude neki ultimatum nakon što ne osvojimo niti jedan bod u naredne tri tekme, ja se nadam da hoće, jer i bez trenera može ovako.
Džaba najskuplji igrači, imena kada se ne zna šta ko igra i kada oni koji su dobri na svojim pozicijama ispaštaju radi vječitog talenta.
Valjda bude neki ultimatum nakon što ne osvojimo niti jedan bod u naredne tri tekme, ja se nadam da hoće, jer i bez trenera može ovako.
-
- Kontakt:
Ajde sto nas Ajlah jase i narkoman al docekase i ostali 5 minuta. Hebe nas ko stigne na svim frontovima,hebemo sami sebe,prizivamo poraze,drugu ligu,cak se i tu ovdje ismijavaju neki i istu prizivaju,nadamo se da ostanemo bez evrope,dotakli smo dno u svakom pogledu,na svim frontovima i apsolutno svim segmentima,izgleda da za boljeg i nismo. Svom klubu drugu ligu,poraze nikad necu ni u sali pozeliti. Nadam se da ce ovo smece na klupi izboriti neku pobjedu,da ce Ajlah imati razloga da se ubije od alkohola.
Iduće tri tekme 1 bod Max. I nadam se odlasku narkomana sa klupe.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Realnim navijacima su 4/9 b premija (Zri, Sir, Zelj)
Ovi sto su vise ocekivali su jaki optimisti
Ovi sto su vise ocekivali su jaki optimisti

EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- muhamedhulk
- Kontakt:
mirza neka im prenese sta to znaci igrati za Klub a igraci neka se sami poredaju i igraju, garant ce biti bolje nego ono sta trener pokusava.
bojim se da ce stvarno otici a da nije uzeo ni bod jer pokusava nesto sto igraci ne mogu/ne znaju umjesto da ih pusti da barem na individualnu kvalitetu pokusaju dobiti (i onda se sjetim da najbolji igrac, igrac poteza igra na tribini).
bojim se da ce stvarno otici a da nije uzeo ni bod jer pokusava nesto sto igraci ne mogu/ne znaju umjesto da ih pusti da barem na individualnu kvalitetu pokusaju dobiti (i onda se sjetim da najbolji igrac, igrac poteza igra na tribini).
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
+1 šta ćeš, tako ti je to.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 21:04Ajde sto nas Ajlah jase i narkoman al docekase i ostali 5 minuta. Hebe nas ko stigne na svim frontovima,hebemo sami sebe,prizivamo poraze,drugu ligu,cak se i tu ovdje ismijavaju neki i istu prizivaju,nadamo se da ostanemo bez evrope,dotakli smo dno u svakom pogledu,na svim frontovima i apsolutno svim segmentima,izgleda da za boljeg i nismo. Svom klubu drugu ligu,poraze nikad necu ni u sali pozeliti. Nadam se da ce ovo smece na klupi izboriti neku pobjedu,da ce Ajlah imati razloga da se ubije od alkohola.
Ne znam ni sam, dodje mi da sam sebi šamarčinu opalim. Valjda sutra nekako pobijedimo. Danas Leotar Igman, tobejarabi kriminalno sudjenje, Slobodi isto ne svira čist penal, ali hajde to može biti i greška.SviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑04 mar 2023, 15:32Kako neko moze gledat nasu ligu i sekirat se zbog nje![]()
A jos gore je imat bilo kakvu vratu kurcobolje za FKS trenutno. Kad gonis, goni do kraja hajde da ispadnemo iz lige pa da fakat bude new era. Mozda ce tad mirvic stavit sposobne ljude da vode najveci BiH klub.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
I sta dobijas sa Evropom? Ko god dodje mi ispadamo jer imamo velikog znalca na klupi.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 21:04Ajde sto nas Ajlah jase i narkoman al docekase i ostali 5 minuta. Hebe nas ko stigne na svim frontovima,hebemo sami sebe,prizivamo poraze,drugu ligu,cak se i tu ovdje ismijavaju neki i istu prizivaju,nadamo se da ostanemo bez evrope,dotakli smo dno u svakom pogledu,na svim frontovima i apsolutno svim segmentima,izgleda da za boljeg i nismo. Svom klubu drugu ligu,poraze nikad necu ni u sali pozeliti. Nadam se da ce ovo smece na klupi izboriti neku pobjedu,da ce Ajlah imati razloga da se ubije od alkohola.
Evropa je nebitna ako nam klub ostane u ovakvom stanju i pod ovakvim upravljanjem. A i svakako je necemo izboriti.
Borba se sada vodi za klub, i za to da nam vec sada ne propadne i naredna sezona.
Borba se sada vodi za klub, i za to da nam vec sada ne propadne i naredna sezona.
- FKS -
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Feja je nadimak treneru Veleza Nedimu Jusufbegovicu, a ne Fele na kojeg ti mislis.ZipSarajevo je napisao/la: ↑04 mar 2023, 20:44Jasta je, Fele je uspio zayebati situaciju a na proljece te ceka nikad tezi raspored. Zrinjski, Siroki, Zeljo, Velez...
BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 22:26Feja je nadimak treneru Veleza Nedimu Jusufbegovicu, a ne Fele na kojeg ti mislis.ZipSarajevo je napisao/la: ↑04 mar 2023, 20:44Jasta je, Fele je uspio zayebati situaciju a na proljece te ceka nikad tezi raspored. Zrinjski, Siroki, Zeljo, Velez...

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- BijeliBordo1946
- Kontakt:
Sad ce on brzo odgovoriti, ne sekiraj se. Cim aylah provjeri ko je "feja" eto njega i takvih.H8Z7 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 22:51BijeliBordo1946 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 22:26Feja je nadimak treneru Veleza Nedimu Jusufbegovicu, a ne Fele na kojeg ti mislis.ZipSarajevo je napisao/la: ↑04 mar 2023, 20:44
Jasta je, Fele je uspio zayebati situaciju a na proljece te ceka nikad tezi raspored. Zrinjski, Siroki, Zeljo, Velez...Bravo brate, vratio si ga u predškolsko. Da sam na mjestu zipa više se ne bih vraćao na forum.
0:2 sutra, volim moj Klub!
Umrite svi koji ste se okoristili o njega!
Umrite i vi koji mu želite poraz zbog prolaznih pojedinaca.
Cijenim HZ i sve sto rade! Puno su mudriji od 'mudrijasa' na ovom forumu.
Umrite svi koji ste se okoristili o njega!
Umrite i vi koji mu želite poraz zbog prolaznih pojedinaca.
Cijenim HZ i sve sto rade! Puno su mudriji od 'mudrijasa' na ovom forumu.
-
- Kontakt:
Skretničari nam bježe 7 bodova, a u srijedu molimo Boga da ne bude 10. Šta nam rade od kluba Tito dragi 

Opet nedjelja, opet igra FKS, opet patnja u najavi. Svi cemo na kraju zavrsiti ko Aylah, notorni alkoholicari bez zdravog razuma. Moje Sarajevo, pod Mirvahom te niti jedno jedino zlo nije zaobislo..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Sto bi rekli navijaci iz americkog omiljenog sporta :
" Defenseee, Defensee..."
" Defenseee, Defensee..."
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Combattente87, mnon46, Napapijri, rimljanin90 i 46 gostiju.