Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Znači 54 minute aktivne igre,Velež 27.13 a Borac 26.52.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Ma ovi se po forumu pitaju ko lanjski snijeg. Kakvi oni i tjeranje Edisa. Zna se stav juga i sta je receno kad je dosao u klub. Raspad nam bio, upitno hocemo li igrati sezonu, imovina visila...para nigdje. Da nije kapacitet za nesto vise to i corav vidi. Ali da se mora postovati polufinale kupa i 4 mjesto koje vodi u evropu ako Zrinjski uzme kup.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 22:25Danas pobijedili i jos zesce ga tjeraju. Nisu zadovoljni igrom na onoj oraniciLeonProfessional je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:03On je dočekan loše od početka.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:46Citam sta pisu zeljovci za Mulalica. Covjek ima rezultate iznad svih ocekivanja u odnosu na situaciju u klubu. Izvlaci maksimum i oni sve najgore o njemu.
Nemaju ni za priprema vec par sezona, ko zna koliko plata duguju, dolaze im samo igraci koji nemaju nigdje drugo mjesta i oni koji su na zalasku karijere i jos puno tih problema i opet ih drzi u borbi za evropu na oba fronta
To se neće promijeniti.
Da ima greške ima. Da se pretjeruje, pretjeruje i to pofino.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
Ja ne znam u kojem univerzumu oni žive, pa nisu svjesni situacije u kojoj se nalaze. Jako loše stoje finansijski, do same nove godine nisu znali hoće li postojati dalje, kubure sa platama, a oni nezadovoljni što su i dalje aktivni na obe strane. Šta oni očekuju ako otjeraju njega, ko će im doći, misle da će neko bolje rezultate praviti? Hoće malo sutra.Tatamata1946 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 22:25Danas pobijedili i jos zesce ga tjeraju. Nisu zadovoljni igrom na onoj oraniciLeonProfessional je napisao/la: ↑25 feb 2023, 16:03On je dočekan loše od početka.Tatamata1946 je napisao/la: ↑25 feb 2023, 15:46Citam sta pisu zeljovci za Mulalica. Covjek ima rezultate iznad svih ocekivanja u odnosu na situaciju u klubu. Izvlaci maksimum i oni sve najgore o njemu.
Nemaju ni za priprema vec par sezona, ko zna koliko plata duguju, dolaze im samo igraci koji nemaju nigdje drugo mjesta i oni koji su na zalasku karijere i jos puno tih problema i opet ih drzi u borbi za evropu na oba fronta
To se neće promijeniti.
Da ima greške ima. Da se pretjeruje, pretjeruje i to pofino.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
Zalosno je sta Vico radi a sve to radi uz aminovanje nazovi Bosnjaka u savezu. Gledajuci kako Maric sudi mada je Sloboda ocajna da se zakljuciti da su joj skrojene gace i skoro je ne moguce da se iz ovog izvuku. Ovo sto je Gigovic danas radio Igmanu, postidile bi se i sudije sa prve lige TK-a a ko od forumasa prati tu ligu zna o cemu pricam. Jadnoo
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
-
- Kontakt:
Cestitke. Bolji ste bili, nema sta.opalaopala je napisao/la: ↑04 mar 2023, 20:57AvantiBL je napisao/la: ↑04 mar 2023, 20:52Čestitam na pobjedi.opalaopala je napisao/la: ↑04 mar 2023, 20:44Kao sto najavi jutros da ćemo ih večeras tuci , to smo i uradili .
Nastavljamo niz , nek se naguze derpasi iz Medjugorja oni su navikli primit od Amira .
Hvala![]()
Fina utakmica , bez vele naboja , sportski i korektno .
Dva trenera koja umire svaku nepoželjnu situaciju i svaka im čast . Teren , stadion , posjeta , atmosfera![]()
Za potpun doživljaj falili gostujući navijači i RA .
- Bazinga12345
- Kontakt:
Pa još niste osigurali polufinale.Predatod je napisao/la: ↑04 mar 2023, 23:07
Ma ovi se po forumu pitaju ko lanjski snijeg. Kakvi oni i tjeranje Edisa. Zna se stav juga i sta je receno kad je dosao u klub. Raspad nam bio, upitno hocemo li igrati sezonu, imovina visila...para nigdje. Da nije kapacitet za nesto vise to i corav vidi. Ali da se mora postovati polufinale kupa i 4 mjesto koje vodi u evropu ako Zrinjski uzme kup.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
-
- Kontakt:
Gigovic je gluperda koja je bez obraza i za pare ce suditi sta treba. Ne radi se tu o nekom velikom planu da se neko povali.....jednostavno,dasmu kes i sudice zatebe. Otac mu je isto bio sudija i bio je cak i vece smece od njega (iver i klada,ta prica).esprit24 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 23:35Zalosno je sta Vico radi a sve to radi uz aminovanje nazovi Bosnjaka u savezu. Gledajuci kako Maric sudi mada je Sloboda ocajna da se zakljuciti da su joj skrojene gace i skoro je ne moguce da se iz ovog izvuku. Ovo sto je Gigovic danas radio Igmanu, postidile bi se i sudije sa prve lige TK-a a ko od forumasa prati tu ligu zna o cemu pricam. Jadnoo
Ja se sadsmijem kladiti da cejedan od klubova koji ce ispasti je sloga doboj.
Ne , ne i ne. Lijep pokušaj.
Gigo glup i niko nije kriv.
Sistemsko guranje rs komponente.
Samo slijepac vidio ne bi.
Gigo glup i niko nije kriv.
Sistemsko guranje rs komponente.
Samo slijepac vidio ne bi.
-
- Kontakt:
Druze, ispadaju sada vec vjerovatno Sloboda i Igman ili Tuzla city. Opasno se navlaci klubovima iz rs da izbjegnu zonu ispadanja, kako bi sljedece sezone premijer ligu igrala 4 kluba iz rs.worchester je napisao/la: ↑04 mar 2023, 23:54Gigovic je gluperda koja je bez obraza i za pare ce suditi sta treba. Ne radi se tu o nekom velikom planu da se neko povali.....jednostavno,dasmu kes i sudice zatebe. Otac mu je isto bio sudija i bio je cak i vece smece od njega (iver i klada,ta prica).esprit24 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 23:35Zalosno je sta Vico radi a sve to radi uz aminovanje nazovi Bosnjaka u savezu. Gledajuci kako Maric sudi mada je Sloboda ocajna da se zakljuciti da su joj skrojene gace i skoro je ne moguce da se iz ovog izvuku. Ovo sto je Gigovic danas radio Igmanu, postidile bi se i sudije sa prve lige TK-a a ko od forumasa prati tu ligu zna o cemu pricam. Jadnoo
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ako se odradi ovo sto su zamislili, sljedece sezone po 4 kluba iz svake komponente.19vendetta87 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 00:48Druze, ispadaju sada vec vjerovatno Sloboda i Igman ili Tuzla city. Opasno se navlaci klubovima iz rs da izbjegnu zonu ispadanja, kako bi sljedece sezone premijer ligu igrala 4 kluba iz rs.worchester je napisao/la: ↑04 mar 2023, 23:54Gigovic je gluperda koja je bez obraza i za pare ce suditi sta treba. Ne radi se tu o nekom velikom planu da se neko povali.....jednostavno,dasmu kes i sudice zatebe. Otac mu je isto bio sudija i bio je cak i vece smece od njega (iver i klada,ta prica).esprit24 je napisao/la: ↑04 mar 2023, 23:35Zalosno je sta Vico radi a sve to radi uz aminovanje nazovi Bosnjaka u savezu. Gledajuci kako Maric sudi mada je Sloboda ocajna da se zakljuciti da su joj skrojene gace i skoro je ne moguce da se iz ovog izvuku. Ovo sto je Gigovic danas radio Igmanu, postidile bi se i sudije sa prve lige TK-a a ko od forumasa prati tu ligu zna o cemu pricam. Jadnoo
Velez
Sarajevo
Zeljo
Tuzla
Zrinjski
Siroki
Posusje
Gosk
Borac
Sloga
Leotar
Krupa
-
- Kontakt:
karma polako stiže Gicu, vidjećete
Vi na Koševu 2 utakmice - 6 bodova uzeli, pad vam je krenuo nakon odlaska u Zenicu, a vi kako ste nerealni da imate 5 utakmica manje rekli bi da uzimate 15 bodova!Osttribine je napisao/la: ↑04 mar 2023, 22:225 bodova vise i trenutno dvije utakmice manje od vas, ne kazem da cemo obje dobiti ali vazno je napomenuti i taj podatak, imate vi direktnih konkurenata u borbi za opstanak i bavite se sobom, nemojte se Sarajeva hvatati (bar jos ne) A i mi smo kuci samo dvije tekme odigrali, vidis da ostatak sezone lutamo od kantona do kantona, je.base nas sviju sa ovim stadionima i terenima, ali sta ces, bar neka se to vise konacno rijesilo ili ce se rijesiti.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Antipolitika3
- Kontakt:
Dobro utro tko je utro ostalim dobro jutro.
Danas igra jedini mostarski sampion!
Semerostruki!!!
777
Danas igra jedini mostarski sampion!
Semerostruki!!!
777
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- svrakino1921
- Kontakt:
Imamo ipak dosta igrača Slobode sada u rosteru, ali moram reći da igramo najpoštenije u ligi. Ne znam da li postoja ijedna utakmica da smo bili zaštićeni. Igramo u gostima svaki meč,a vidjeli ste danas ovdje ambijent. Ljepota je igrati ovdje. Da imamo suđenje kao Leotar mi bismo bili peti. Ne znam da li nas namjerno sabotiraju ili ne. Rukovodstvo Slobode čine čestiti i pošteni ljudi, kao što su takvi u igračkom kadru te stručnom štabu“.
Hvala gosp.Jaha
SJAJ
SJAJ LJEPOTICE
Hvala gosp.Jaha
SJAJ
SJAJ LJEPOTICE
-
- Kontakt:
Jel moguce da montiraju ovakvu gostujucu tribinu ovi debili iz Veleza ? 

No sikiriki, dok se vi vratite biće bolja tribina. Ova je privremena za kerove i majmune iz Međugorja.RubikovaKocka je napisao/la: ↑05 mar 2023, 09:25Jel moguce da montiraju ovakvu gostujucu tribinu ovi debili iz Veleza ?![]()
I ovo je bolje od onog što mi dobijemo pod Bijelim brijegom.
Zadnja izmjena: Ado1922, dana/u 05 mar 2023, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Tribina je apsolutno adekvatna, posebno za navijače koji dolaze iz radioaktivnih krajeva. Ostali će se yebiga morati malo pritrpiti.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: supervizor, zeljovolimte i 46 gostiju.