FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
- Generation74
Re: FK Sarajevo
Koja zaraza **** ti hloptu, sinoc govorim da ih necu ni gledati, evo me 60ti minut preznojen ispred tva glas izgubio
NEMA NAZAD
- SarajevoForza
- Kontakt:
Avram više pokazao za 10 minuta nego Dalara za 10 utakmica.
"Kad si najtrofejniji, kako li je, kako li je?"
Gulisa izgleda ispred Francisa. Majke mi znao sam da ce on biti pozitivno iznenadjenje
- betrezengorbachev
- Kontakt:
Joj grehote sto ovo nije ušlo... Pu
Hajmo momci, hajmo jako još jedan i elham
Hajmo momci, hajmo jako još jedan i elham
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
Avram umjesto Dala, i imas najbolju mogucu postavu
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Gledaj Salčina ebem te slinava i meljava
Jbg sada
Eh evo ga, avramovski u prepoznatljivoj pozi
- f0rest1946
- Kontakt:
Odlicno igramo, Balta top unistio ih u veznom redu.
Uradio sve ono sto defanzivni vezni i treba radit a sad sto neki zele savršeno eh to je tesko.
Uradio sve ono sto defanzivni vezni i treba radit a sad sto neki zele savršeno eh to je tesko.
-
- Kontakt:
Ajdeee Avrame
-
- Kontakt:
Ogroman dobitak je ovaj stoperski par u prvoj polusezoni svaki drugi korner gol primimo.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ma Balta pravo dobar, radi ono što treba i što mu je uloga. Kad kaže neko spor, muka mi, kakav će biti lik haman dva metra visok. Kad bi se tako gledalo, Busquets bi igrao šah. Druga stvar, odmah je uzet na zub, samo zato što su Poljaci slavili njegovog odlazak, nigdje veze.f0rest1946 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 17:26Odlicno igramo, Balta top unistio ih u veznom redu.
Bravo mulalicu
-
- Kontakt:
Pratim ja njega dugo,rijetko glup igrac,primanje lopte ocajno i jos mnogo togamichplatini je napisao/la: ↑05 mar 2023, 17:00Slabo ti to vidiš,momak sasvim korektan danas šta više,ofanzivno sigurno najbolji bek u ekipi.A vezni red danas izgleda sasvim korektno.Al bitno je baciti kritiku i kad nema mjesta.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 16:55Tomasevic je bruka da igra profi fudbal,Guasvilija i ove strance treba istrpot,imaju kvalitet,treba vremena da se prilagode na ligu. Vrancic doktor nauka,nemas sta trazit ako nemas nekog majstora da diriguje sredinom terena. Osim Vrancica na sredini nemas nikog da napravi akciju,da zna igrat lopte,kako to ne vide svi treneri,uprave nije mi jasno.
Druže, balta nepokretni, spor a visina rahmanovica... pored rahmanovica i njega, šta će ti visina u fudbalu gdje je lopta na zemlji .... stoji ko drvo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑05 mar 2023, 17:31Ma Balta pravo dobar, radi ono što treba i što mu je uloga. Kad kaže neko spor, muka mi, kakav će biti lik haman dva metra visok. Kad bi se tako gledalo, Busquets bi igrao šah. Druga stvar, odmah je uzet na zub, samo zato što su Poljaci slavili njegovog odlazak, nigdje veze.f0rest1946 je napisao/la: ↑05 mar 2023, 17:26Odlicno igramo, Balta top unistio ih u veznom redu.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: alacious, amypitar, bhfanatic14, bordobijeli, bosnas_, Dave, Google Adsense [Bot], juka55, laki23, Lecler, mma_hz, mosarajvosa83, Rajvosa4ever, riki46, rimljanin90, Seipronto, skoJaa, Varijantas8 i 96 gostiju.