Premijer liga BiH - aktuelno

mnon46
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la mnon46 » 08 mar 2023, 21:28

dejavu je napisao/la:
08 mar 2023, 21:27
AvantiBL je napisao/la:
08 mar 2023, 21:19
dejavu je napisao/la:
08 mar 2023, 21:12
al oni kad su htjeli da se dizu protiv Vice, niko nije htio :bih:

slika
Ova slika je potpuno nejasna i ništa ne znači, jedni će reći da je lopta u rukama Šahinovića, drugi da je među nogama.
a treci da je lopta u golu
slika

pusi ga miljacka :evil:
HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHA
pa ispade i ruke mu u golu, a jao kakva mitomanija
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 08 mar 2023, 21:29

Samo lud čovjek ili navijač Ž može reći da je lopta u golu.

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 08 mar 2023, 21:30

Evo nije mi mrsko da postavim. Ima i usporen dio lopta mu izmedju nogu. Cist gol ko suza. Ako moze neko nek skine i postavi direktno link GOL ČIST :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

https://files.fm/u/b555yay73

IMA CRVENA LINIJA NACRTANA NA KOLJENU A VIDITE GDJE LOPTA. 30 CM U GOLU
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 08 mar 2023, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 08 mar 2023, 21:36

fks74 je napisao/la:
08 mar 2023, 21:13
Baza1921 je napisao/la:
08 mar 2023, 20:39
fks74 je napisao/la:
08 mar 2023, 20:24

Prosvijetli nas, zašto je se igralo u kampu ? Svi na zamjenskim terenima igrali pred svojom publikom samo mi nismo, možda zbig toga što smo vicine fufice. Jesmo li mi dobili od vice 300 000 za licencu ili ste vi. Vi i Borac nikome ništa ne smijete reći, vas savez najviše mazi, svi drugi bi bili izbačeni iz lige zbog dugova i blokiranih računa. Zvijezdu će izbaciti iz kupa zbog blokiranih računa, ne sjećam se da su vas izbacili. :salut: Šuti, samo šuti, moj dječače plavi.
Ma prosvijetlio bih te brate bgm da sam u mogucnosti al nema tebi pomoci uzalud je sve.Nije stvar ni eto publike iako je to bio glavni razlog tj.izgovor sto ste se usrali i odgadjali nije bitno nego mogli ste nekom drugom pare dat osim vici iskreno.Ljudi svi govore moglo se na Grbavici odigrati i u prisustvu navijaca sve po ps. ali ja razumijem da necete da nas finansirate to je legitimno skroz al sto bas savezu da dajete pare(ako i jeste platili)?
Cuj suti moj djecace plavi😂To se pjeva kad pobjedite hahajaja ovo je za vas pobjeda bgm😉suti dobro ste prosli strpi se malo da prodje par danaa da se zaboravi ova afera od danaas pa se javljaj onda tako se to radi 👍
Pa ne znam ko je slavio bod sa igračem više, trebao je i danas sudija isključiti dva naša igrača da pobijedite.. Vi tako pobjeđujete u zadnje vrijeme. 😁😄
Nisam gledao utakmicu al vjerujem ti sve i vjerujem svojim ocima da smo vam zabili gol ima isjecak snimljeni ste brate kako ga primate nema sta primili ste ga sve udure brate djipke **** 3 boda nek je glava na ramenima ha ya 👍 i nek ste ga primili to je bitno da se zna a ovo je namjestena utakmica ko i protiv igmana,cim je treneru normala sudjenje onda je i meni sta se imam zaliti kome ha ya eto sad smo kvit 😉pusti bgt 👍sve OK.
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 08 mar 2023, 21:38

Podsjećaju me na Bg derbi kad se Mustafa odreko pasoša
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 08 mar 2023, 21:39

Bolivia je napisao/la:
08 mar 2023, 21:29
Nesto si UTIHNO????

Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 08 mar 2023, 21:40

Predatod je napisao/la:
08 mar 2023, 21:39
Bolivia je napisao/la:
Nesto si UTIHNO????

Izvini al ti si lud

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 08 mar 2023, 21:40

Bez pola prvog tima i sa onoliko individualnih grešaka se nije moglo bolje.

Čestitke Kabrijiu na pobjedi i svim hajdukovcima koji slave.

Nadam se novom duelu u finalu kupa sa punim sastavima.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 08 mar 2023, 21:43

Predatod je napisao/la:
08 mar 2023, 21:02
Samo da se poserem na ovu red army furku. Sta vi glumite neke ultra solidarnosti i gluposti. Ispisase vas ljudi da ne znate bi li se sad vrstili na tribinu ili nebi. Dosta se vi pure morate najesti, pojacati navijacku tribinu da bi kao vi nekom bitni bili. Danas najveci krivac za poraz jer niste bili tu da dignete simpatizersku tribinu. Da ako nista malo pritiska stvorite.
Sve sto pokazali u finalu kupa kad su vas horde ,poderale' a imali ste i krov i brojnost. Manite se vi ultre i solidarnosti, niko vas ne **** ni 2%
I ja kao neko ko je bio dio tifo scene krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih se isto pokenjam na njihove ultra furke i kodekse.
Misle da su izmislili toplu vodu .
Tifo scena je postojala jos dok su im i roditelji bili drkadzije ,a oni nisu bili ni blizu puta da se rode, a bili su i tada kodeksi pa je bilo ubadanja nozevima , kamenovanja itd.
Kodeksi su se postovali kad ti dodje 5 pripadnika United Force u grad ili na tribinu nakon stotina predjenih kilometara pa neces biti bas toliko djubre da ih polomis.
Ovakva solidarizacija odnosno debilana gdje ne dodjes na tekmu protiv najveceg i najomrazenijeg moguceg rivala zato sto je njima zabranjen dolazak i to od saveza zaista jos nije vidjena u tifo svijetu. Treba im odat pocast zbog toga !
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 08 mar 2023, 21:44, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Baza1921
Kontakt:

Post Postao/la Baza1921 » 08 mar 2023, 21:43

Imam pravo da silujem sudiju a pitarima halal iskreno👍sta ces brate i oni se bore ne treba ih osudjivati
Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 08 mar 2023, 21:43

Bolivia je napisao/la:
08 mar 2023, 21:40
Predatod je napisao/la:
Bolivia je napisao/la:
Nesto si UTIHNO????

Izvini al ti si lud
Nista. Klasicni pitar kad mu dokazes uhinji se. Isto ko za drugi zuti Dzafica za lakat. Pregledaj fino ovo i to svi nasi igraci traze gol. Ali neka vam **** vas vico i mirvic i sudija. Opet vam nema evrope.

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 08 mar 2023, 21:47

mostar_mo je napisao/la:
08 mar 2023, 21:43
Predatod je napisao/la:
Samo da se poserem na ovu red army furku. Sta vi glumite neke ultra solidarnosti i gluposti. Ispisase vas ljudi da ne znate bi li se sad vrstili na tribinu ili nebi. Dosta se vi pure morate najesti, pojacati navijacku tribinu da bi kao vi nekom bitni bili. Danas najveci krivac za poraz jer niste bili tu da dignete simpatizersku tribinu. Da ako nista malo pritiska stvorite.
Sve sto pokazali u finalu kupa kad su vas horde ,poderale' a imali ste i krov i brojnost. Manite se vi ultre i solidarnosti, niko vas ne **** ni 2%
I ja kao neko ko je bio dio tifo scene krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih se isto pokenjam na njihove ultra furke i kodekse.
Misle da su izmislili toplu vodu .
Tifo scena je postojala jos dok su im i roditelji bili drkadzije ,a oni nisu bili ni blizu puta da se rode, a bili su i tada kodeksi pa je bilo ubadanja nozevima , kamenovanja itd.
Kodeksi su se postovali kad ti dodje 5 pripadnika United Force u grad ili na tribinu nakon stotina predjenih kilometara pa neces biti bas toliko djubre da ih polomis.
Ovakva solidarizacija odnosno debilana gdje ne dodjes na tekmu protiv najveceg i najomrazenijeg moguceg rivala zato sto je njima zabranjen dolazak i to od saveza zaista jos nije vidjena u tifo svijetu. Treba im odat pocast zbog toga !
Ma 100% Hajd kontam za Lesinare ,prenjelo ih. Nekog boli kita za lesevima koji kad su bile zabrane boli ****. Eto ultrase boli **** da sutra zabrane RA. A vjerovatno je bilo tih scena da se nije moglo ici. Ne znam jel RA svaku bio pod B.B. Sad nek jedu **** do kraja. Ko god da ne dodje nek i oni ne dodju. Pa samo **** i to malo baze ljudi sto ti dolazi na navijacku tribinu. A smijem se zakleti da je pola tih otislo sa strane da gleda.

Bolivia
Kontakt:

Post Postao/la Bolivia » 08 mar 2023, 21:47

Predatod je napisao/la:
Bolivia je napisao/la:
Predatod je napisao/la:

Nesto si UTIHNO????

Izvini al ti si lud
Nista. Klasicni pitar kad mu dokazes uhinji se. Isto ko za drugi zuti Dzafica za lakat. Pregledaj fino ovo i to svi nasi igraci traze gol. Ali neka vam **** vas vico i mirvic i sudija. Opet vam nema evrope.
Niti je bio gol, niti je trebao Džafić dobiti drugi žuti niti ćete vi u Evropu. Hvala i doviđenja. :wave:

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 08 mar 2023, 21:49

Ma pusti ovot pitara, namjerno kontrira ko hulahopka.

Neće ni fks vidjeti Europe. Hvala i doviđenja. 😁
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”

Velid Spaho

Željezničar za život cijeli!💙

Predatod
Kontakt:

Post Postao/la Predatod » 08 mar 2023, 21:51

Bolivia je napisao/la:
08 mar 2023, 21:47
Predatod je napisao/la:
Bolivia je napisao/la:

Izvini al ti si lud
Niti je bio gol, niti je trebao Džafić dobiti drugi žuti niti ćete vi u Evropu. Hvala i doviđenja. :wave:
Zalosno. Ulazete milione i opet vam i sudije pomazu da ne izgubite derbi. Cuj nema evrope. Ti brzo zaboravio da smo mi u polufinalu kupa i cetvrti. Ubilo te ono sa Celikom. Hajde :guz:
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 08 mar 2023, 22:00, ukupno mijenjano 1 put.

Hansestadt
Kontakt:

Post Postao/la Hansestadt » 08 mar 2023, 21:55

Naravno da je Dzafic zasluzio crveni. Prvi prekrsaj gazi Jasarevica na stopalo, zuti karton, drugi prekrsaj laktom Krpica u glavu, krv iz nosa, ali nema drugog zutog.

DTzmu30
Kontakt:

Post Postao/la DTzmu30 » 08 mar 2023, 21:56

Balorda je napisao/la:
Bez pola prvog tima i sa onoliko individualnih grešaka se nije moglo bolje.

Čestitke Kabrijiu na pobjedi i svim hajdukovcima koji slave.

Nadam se novom duelu u finalu kupa sa punim sastavima.
Komšija, trebate li hapaurine?
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 08 mar 2023, 21:58

Jos sad kad vas velez mlatne na piroti necete znati jeste li iz travnika, zenice, butmira il iz doboja kod kaknja
Zadnja izmjena: Manijakalnost99, dana/u 12 mar 2023, 17:08, ukupno mijenjano 1 put.

mostar_mo
Kontakt:

Post Postao/la mostar_mo » 08 mar 2023, 21:58

Hajdeee je napisao/la:
08 mar 2023, 21:25
Predatod je napisao/la:
RA ima od mene veliki respekt, i zbog mentaliteta i jer znam par momaka, starija ekipa, iz grupe.
Drugi navijaci Veleza veliki respekt za vjernost, spremnost da vas se pojavi gdje god treba par hiljada. Vidi se velika vezanost uz klub.

Al bez ljutnje, od ovih ozbiljnih klubova, ja nisam vidio pozorisnije publike od navijaca i simpatizera Veleza.

Evo da taj dio navijaca Veleza uporedim sa nasim istokom, i sa nasim navijacima koji nisu dio Hz. Ili recimo sa navijacima Zeljeznicara koji nisu dio grupe TM. Pa to se i kod jednih i kod drugih konstantno stoji i navija. Prave se manji kopovi, ustaje se cesto, ili se stoji stalno i prate se HZ ili TM.
Majke mi ne zelim uvrijediti navijace Veleza (ne mislim na RA, da ih odvojim jos jednom), al meni nije jasno da vas u onoliko broju na finalu Kupa odnavijate 5-6 puta, i par puta podrzite RA. Dok nasi nisu sjedali uopste, 90% pjesama su pratili kop HZ. Isto je sa TM i njihovim sa tribine.

Nepojmljivo mi je ocigledno velika ljubav i privrzenost klubu, i recimo danas protiv gradskog rivala da se cujete 3puta.

Ja se sjecam problema na sjeveru, bojkota, trzavica.. i bio je prazan skoro skroz. I na derbiju je istok preuzeo ulogu navijacke tribine, i bez Hz 80%utakmice ravnopravno se nosili sa TM. Cak se i koreografija pravila, dizale parole itd.

Nemojte ovo shvatiti uvredom, ali nesto morate raditi po tom pitanju.
Druze, Velež je brend i uvijek ce imati hiljade navijaca sirom BiH , a i sire.
Sam si sve objasnio.
Kao neko ko je odrastao uz klub i RA mogu kazati da mislim da je nastao jaz ili nedovoljna komunikacija izmedju grupe tj kopa i ostatka tribina. Na ostatku tribina imas stotine starih pripadnika odnosno ljudi iz kopa.
Ova ekipa RA se po meni mnogo zatvorila, premalo saradjuje sa starom gardom i mislim da tu treba trazit razloge problema koje si naveo. Tu se nista ne radi.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], vedinjo98 i 14 gostiju.