Premijer liga BiH - aktuelno
- BetonskiMozgovi
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
4:0, hendikep.. Grupna faza
-
- Kontakt:
Cestitke na pobjedi, svaki komentar je suvisan, bili ste za klasu boljiAntipolitika3 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:54Koje ponizavanje niti se nasi igraci vesele.
![]()
![]()
![]()
![]()
Skola fudbala i nogometa
Sprovod na magistrali![]()
![]()
![]()
![]()
Dajte Balordi i Opalalali secera i vode.
Pozdrav za mostarskisin i onlyzrinja![]()

Mozemo pricati sta bi bilo kad bi bilo, da smo i mi kompletni a ne bez 5-6 standardnih igraca ali jbg, kad se zasluzeno izgubi treba reci tako. U 26 ili 27 kolu se sastajemo ponovo, sve zavisi hocemo li zavrsiti 5 ili 6 poslije utakmice sa Sarajevom. U slucaju 5. mjesta vi dolazite nama ponovo a 6. mjesto mi dolazimo vama. Plus sto ima velike sanse da nas sastave u kupu.
-
- Kontakt:
Majstore ti se nasao javljati a pregazili vas ljudi prije par dana ko plitak potok a potrosili ste na pojacanja najvise u historiji lige.holyman je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:57Bas ponizavanje. Velez smijesan.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:54Koje ponizavanje niti se nasi igraci vesele.
![]()
![]()
![]()
![]()
Skola fudbala i nogometa
![]()
![]()
![]()
Ovo veceras je izgledalo kao kad gostujes nekom nizeligasu u kupu, pa se skupi citavo selo da te gleda iako znaju da ce ispusiti.
Da ne spominjem da nam je falilo 5-6 standardnih igraca ali sta je tu je. Vjerovatno bi nas dobili i s njima ali puno teze. S njima u ekipi i RA na tribinama mogli smo se nadat barem bodu na kraju, ovako se znalo da ce utakmici otici u smjeru u kojem je otisla.
Zadnja izmjena: MostarskiSin, dana/u 09 mar 2023, 00:33, ukupno mijenjano 1 put.
- Meraak1921
- Kontakt:
HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 mar 2023, 22:41LeonProfessional je napisao/la: ↑08 mar 2023, 22:28Predatod je napisao/la: ↑08 mar 2023, 21:30Evo nije mi mrsko da postavim. Ima i usporen dio lopta mu izmedju nogu. Cist gol ko suza. Ako moze neko nek skine i postavi direktno link GOL ČIST![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
https://files.fm/u/b555yay73
IMA CRVENA LINIJA NACRTANA NA KOLJENU A VIDITE GDJE LOPTA. 30 CM U GOLU
Čini se da je ušla. Var situacija.
Mislim, bilo i prošlo, nema koristi. Samo strah me i zamisliti šta bi bilo da je suprotno.
I ovo bi VAR gledao, realno.![]()
Da nije na kraju spustio nogu bilo bi cisti crveni, pogledaj fino na kraju da je slustio dhooon
Cestitam dan zena svim zenkama
ako fkt jos ima zena sto citaju ovo sraanje od foruma sretno vam bilo
Nmg banditi ubiti romantiku u meni nikada koliko god se oni trudili
kolko god bilo nesportski od njih od mene uvjek imaju sportski pozdrav
zenama ruže
a pitarima bod nije da su fkt zasluzili al neka im bude bod
nema ljutnje necu da se ljutim vecrs bezze da kvarim sebi romantiku zbog levata
Lahka vam noc pitari ja vam halalim iskreno sto se mene tice mirno spavajte necu ja da vas proklinjem vcrs al nema vama spasa przit ce te se u paklu svakako previse ste kvarni 

Tri žuta solitera jedno sivo naselje naš raj sivilo grada sarajevska magla i kotlina u njoj grbavica plava dolina tu je nasa svetinja i hram svima trn u oku ta baza nepobjediva
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
GRBAVICA VAŠA NEPOZNANICA
Željezničar uber alles !
1921 Opsesija
- Meraak1921
- Kontakt:
Meraak1921 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 00:24HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 mar 2023, 22:41LeonProfessional je napisao/la: ↑08 mar 2023, 22:28
Mislim, bilo i prošlo, nema koristi. Samo strah me i zamisliti šta bi bilo da je suprotno.
Da nije na kraju spustio nogu bilo bi cisti crveni, pogledaj fino na kraju da je slustio dhooon, mada bih volio crveni i 5utakm zabrane .. veze sa zivotom nema
Gdje ti vidis da se spominje Sarajevo, pisem svoj dojam o vecerasnjoj utakmici s kojim se slaze svako ko je neutralan. Ispravi me ako sam pogrijesioMostarskiSin je napisao/la: ↑09 mar 2023, 00:23Majstore ti se nasao javljati a pregazili vas ljudi prije par dana ko plitak potok a potrosili ste na pojacanja najvise u historiji lige.holyman je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:57Bas ponizavanje. Velez smijesan.Antipolitika3 je napisao/la: ↑08 mar 2023, 19:54Koje ponizavanje niti se nasi igraci vesele.
![]()
![]()
![]()
![]()
Skola fudbala i nogometa
![]()
![]()
![]()
Ovo veceras je izgledalo kao kad gostujes nekom nizeligasu u kupu, pa se skupi citavo selo da te gleda iako znaju da ce ispusiti.
Da ne spominjem da nam je falilo 5-6 standardnih igraca ali sta je tu je. Vjerovatno bi nas dobili i s njima ali puno teze. S njima u ekipi i RA na tribinama mogli smo se nadat barem bodu na kraju, ovako se znalo da ce utakmici otici u smjeru u kojem je otisla.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Pisem i ja svoj dojam o utakmici Sarajevo-Zrinjski i uporedujem je s ovom od veceras, koja je razlika? Mislim da ce se svak neutralan sloziti s mojim stavom takodjer.holyman je napisao/la: ↑09 mar 2023, 01:12Gdje ti vidis da se spominje Sarajevo, pisem svoj dojam o vecerasnjoj utakmici s kojim se slaze svako ko je neutralan. Ispravi me ako sam pogrijesioMostarskiSin je napisao/la: ↑09 mar 2023, 00:23Majstore ti se nasao javljati a pregazili vas ljudi prije par dana ko plitak potok a potrosili ste na pojacanja najvise u historiji lige.
Pisamo po vama sirotinjo pijacarska 

Tu leži Div, naš stid i sram, što bješe kriv, jer bješe sam. Taj soko siv, svog doma plam, i sad je živ, i Vođa nam.
Dok se mi ibretimo kolko smo loši Zrinjski nas zega laganini svake godine.Uzece i 8 titulu a Zeljo posti vec 10 kuka Velež je još nije ni osvojio pitari svako 3-4 godine.I ko kriv.Zrinjski a ko bi drugi.
Ma Zrinjski toliko rutinski igra , da ih je milina igrati.Iz bez Bilbije zna se ko šta radi i ko se gdje treba nalaziti.Ostale ekipe od 2 mjesta pa niže , ipak mnogo više oscilacija imaju nego oni.E sad , s obzirom da i oni misle za ovo ljeto da naprave taj iskorak u Europi i ulazak u grupnu fazu KL , mislim da će trebati još 2 igrača makar da to i ispune.
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3
- Antipolitika3
- Kontakt:
Iako je kisno jutro meni je suncano.
Dobro jutro svima koji slave !
Dobro jutro svima koji slave !
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Dženis je zasluzio zuti i prije ovog startaMeraak1921 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 00:24HordasOdMalena je napisao/la: ↑08 mar 2023, 22:41LeonProfessional je napisao/la: ↑08 mar 2023, 22:28
Da nije na kraju spustio nogu bilo bi cisti crveni, pogledaj fino na kraju da je slustio dhooon
Džafic drugu javnu opomenu
Čataković najmanje jednu javnu opomenu
O Kosoriću bi se dalo diskutovat da li je ono samo žuti
tuzlanska Sloboda
Opet pitari ne znaju na cemu su. Nadali se da ce nas poderati zato sto su kao ulozili. Ovo je pranje para vol 3. Ne vidim jantu razliku na terenu, jedino vidim na tabeli
Godinu dana palamude o Dalu hahhahhah nema posta da o njemu ne pricaju. Ko da lik sam igra. Pa sta radi ostalih 10 igraca?
Vakat je da uvecamo bodovnu razliku za vikend. Bio bi zadovoljan i na +6

Vakat je da uvecamo bodovnu razliku za vikend. Bio bi zadovoljan i na +6
Zadnja izmjena: Predatod, dana/u 09 mar 2023, 09:26, ukupno mijenjano 1 put.
Mnoge godine sam proveo s tobom, gdje god igro bio tuuuu, znaj da nikad necu prestati s borbom TEBI VJERAN OSTAT CU!!!
- GoskGabela
- Kontakt:
Nijedno od ovih nisu gradsko područje nego zabiti gdje krezube izbjeglice koje su došle obitavaju i navijaju za sda klub. Pa si utvarate da ste Mooostarci hahah.opalaopala je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:11Ebo mater ako znaš šta si nabrojao sad , vidi se da si iz one selendre i da ne poznaješ Mostar . Nije Mostar samo Bijeli Brijeg da dodjes kad ti pukne slijepo crijevo ili kad ti treba kilu operisat .GoskGabela je napisao/la: ↑08 mar 2023, 23:07Da, da i to puno prije Vrapčića, Šehovine, Kočina, Gnojnica i Brankovca gdje još serete u bašču![]()
![]()
Dodji nekad turistički u Mostar te obidji malo i upoznaj kvartove , ovako si ispao totalno retardiran .
Razumijem da živiš u Gabeli i da nemaš kapacitet al barem nemoj pisati gluposti . I ziv bio drži se bresaka , još vam nije došla kanalizacija u onu selendru zato ste tako toksični jer jedete svoj izmet
Imaju li ova naselja kanalizaciju

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
- svrakino1921
- Kontakt:
Eee moj Zeljo
Sta ti rade
Prvo ofgodili pa opet prijavili Zenicu
Pa onda bez gledalaca u onom pokusaju od trening centra
Trening centar-a ispod dole naki dimljaci iz kojih se dimi crvenidim
I onda nas pokradu
Mi ako izvucemo Europu mi smo heroji
Sta ti rade
Trening centar-a ispod dole naki dimljaci iz kojih se dimi crvenidim

I onda nas pokradu
- Shategabri
- Kontakt:
Komšosvrakino1921 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 08:06Eee moj Zeljo
Sta ti rade
Trening centar-a ispod dole naki dimljaci iz kojih se dimi crvenidim![]()
I onda nas pokradu
Jest loš onaj Olimpik

Vidiš šta nam rade, svaki put igramo na drugom stadionu.
Koliko puta su već obećali biće završeno Koševo, pa ništa.
Koševo Zapad
Pa si utvarate? WtfGoskGabela je napisao/la: ↑09 mar 2023, 07:49
Nijedno od ovih nisu gradsko područje nego zabiti gdje krezube izbjeglice koje su došle obitavaju i navijaju za sda klub. Pa si utvarate da ste Mooostarci hahah.
Imaju li ova naselja kanalizaciju![]()
![]()

Iđi vrvi nonamo seljacino skutorska !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- Antipolitika3
- Kontakt:
Uzivam citajuci ih.
Tvrde da je nas Aek zapao vidile bi se nase kvalitete
A Dortmund?
Tvrde da je nas Aek zapao vidile bi se nase kvalitete

A Dortmund?

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Budimo realni dominantni ste trenutno za ostatak konkurencije u ligi , no sinoc smo mi sami sebe pobjedili početničkim greškama u zadnjoj liniji i to vam je naravno dalo krila , a nas sasjeklo .Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 08:55Uzivam citajuci ih.
Tvrde da je nas Aek zapao vidile bi se nase kvalitete![]()
![]()
![]()
A Dortmund?![]()
U takvim napetim utakmicama takve stvari presudjuju !
Nadam se da ćemo se sresti u finalu kupa i uz malo više sreće , u punom sastavu , uz puno veći motiv i podršku sa tribina vratit vam milo za drago !
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, NeSamSafetee, ritam21, senad82 i 24 gosta.