Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Moje misljenje kako ce sezona zavrsit
1.Hsk Zrinjski Mostar
2.Borac Banja Luka
3.Fk Velez Mostar
4.FK Zeljeznicar
5.Siroki / Sarajevo
6.Sarajevo /Siroki
1.Zrinjski je vec osvojio
2.Siroki nema snage da izdrzi do kraja padat ce polako sa vremena na vrijeme
3.Borac nije nesto al pomocu sudija ce otic u evropu i prestic ce Sirokog
4.Velez je jaci od Zelje trenutnog zelju moze svak dobit Velez ako sad bude 5 prije bergorove tablice svi mu dolaze kuci a znamo sta je Velez kuci pred svojim navijacima nije svak Zrinjski zrinjski je real za nasu ligu
5.sarajevo ce ponekad dobit ponekad izgubit nekad ce dizat Mirzu Varesanovica nekad ga ponizavat jer su to pitari u Sarajevu je problem sto se previse navijaci pitaju hoce sve da urade preko noci i nece izborit evropu nije cilj skrhat milon i napravit ekipu to nije rijesenje u nasoj ligi kao sto smo imali primjer kad su dobili neki dan u Sirokom svi su govorili kako je Mirza najbolji a juce odlazi Mirza....
Sto se tice Kupa ako Zrinja osvoji po meni ide zeljo kao 4 prije sarajeva i sirokog
1.Hsk Zrinjski Mostar
2.Borac Banja Luka
3.Fk Velez Mostar
4.FK Zeljeznicar
5.Siroki / Sarajevo
6.Sarajevo /Siroki
4.Velez je jaci od Zelje trenutnog zelju moze svak dobit Velez ako sad bude 5 prije bergorove tablice svi mu dolaze kuci a znamo sta je Velez kuci pred svojim navijacima nije svak Zrinjski zrinjski je real za nasu ligu
5.sarajevo ce ponekad dobit ponekad izgubit nekad ce dizat Mirzu Varesanovica nekad ga ponizavat jer su to pitari u Sarajevu je problem sto se previse navijaci pitaju hoce sve da urade preko noci i nece izborit evropu nije cilj skrhat milon i napravit ekipu to nije rijesenje u nasoj ligi kao sto smo imali primjer kad su dobili neki dan u Sirokom svi su govorili kako je Mirza najbolji a juce odlazi Mirza....
Sto se tice Kupa ako Zrinja osvoji po meni ide zeljo kao 4 prije sarajeva i sirokog
- svrakino1921
- Kontakt:
Bravo bratemirza12345 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 19:27Moje misljenje kako ce sezona zavrsit
1.Hsk Zrinjski Mostar
2.Borac Banja Luka
3.Fk Velez Mostar
4.FK Zeljeznicar
5.Siroki / Sarajevo
6.Sarajevo /Siroki
Tako je
Super analiza zavrsetka PL
Ne motamo se svi slozit sa tobom al post koji se tice ove teme
Ovdje se sve svelo na prepucavanja i podyebavanj
Bas post osvjezenja teme
Bravo jos jednom momak
- MocMahale444
Maksuz Selam za tebe Rigo.
Evo da ti cestitam titulu ranije.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
Pada Zrinjski za vikend u najljepšem gradu Hercegovine.Antipolitika3 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 18:26#osmadolazi
Prepustamo ih sad pitarima,nadam se da ce kolege iz Sarajeva istrpiti slusanje o ogromnoj ljubavi prema klubu dok je njih udba stvorila i da je Velez veci klub od Sarajeva,ocekujem i tablice iz bivse Jugoslavije.
Nadam se da ce drug onlyzrinja to brzo zakuhati da nam se skinu ovi pojedinci sa kur...
Hvala korektnim forumasima na cestitkama a mi se okrecemo Igmanu .

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Nedaj se Muhamede. Necemo nista prerano slaviti.MocMahale444 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 19:53Maksuz Selam za tebe Rigo.
Evo da ti cestitam titulu ranije.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Shategabri
- Kontakt:
Haha mogućesvrakino1921 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 18:25https://youtube.com/shorts/XjKmyvCXIhs?feature=shareShategabri je napisao/la: ↑09 mar 2023, 08:08Komšosvrakino1921 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 08:06Eee moj Zeljo
Sta ti rade
Prvo ofgodili pa opet prijavili Zenicu
Pa onda bez gledalaca u onom pokusaju od trening centra
Trening centar-a ispod dole naki dimljaci iz kojih se dimi crvenidim![]()
I onda nas pokradu
Mi ako izvucemo Europu mi smo heroji
Jest loš onaj Olimpik
![]()
Vidiš šta nam rade, svaki put igramo na drugom stadionu.
Koliko puta su već obećali biće završeno Koševo, pa ništa.
Komso
Jel ovo uzrok svih Vasih problema
![]()

Koševo Zapad
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Average hrvatski sahovski klub zrinski fanU maniri iskusnog političara i politikanta rekao je također kako emocije ne mogu nestati ali se one također vremenom transformiraju, čime je ostavio rezervu kako je danas njegov klub HŠK Zrinjski kako ne bi uvrijedio navijače tog kluba. Naveo je kako je kao dječak navijao za FK Velež, te kako nema terena na kojem je Velež gostovao a da on nije bio na njemu.
Velež je imao mnogo navijača diljem Hercegovine a dosta ih ja imao i u zapadnoj Hercegovini. Ja nikada nisam navijao za taj klub već za Dinamo i gledao sam utakmice svog kluba u Mostaru svaki put kada je bio gost od 1981. godine do Domovinskog rata jer je pravni fakultet u kojemu sam studirao gledao na stadion Veleža (danas Zrinjskog), pa sam uvijek nakon ispita ili predavanja ostajao u Mostaru kako bih gledao svoj klub Dinamo
Moja malenkost nikada nije navijala za taj klub, dapače u svoje studentsko vrijeme sam ga mrzio iz dna duše jer sam oduvijek mrzio Jugoslaviju a Velež je bio preslik te nakaradne komunističke i zločinačke tvorevine u kojoj ni meni a ni članovima moje obitelji
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ne mogu nigdje pronaći na internetu, ko je to izjavio, Only?
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
šta lupeta ovaj MocMahale444 na Željinoj temi?

- Antipolitika3
- Kontakt:
U srijedu Kiš a danas kiša ,izgleda od pazara na pijaci za vikend ništa.
Ima li netko podatak kakav je medjusobni skor izmedju FK Sarajevo i FK Velez ?unaprijed hvala
Samo ako mi moze taj netko izvuci podatak o utakmicama prije rata i poslije?
Ima li netko podatak kakav je medjusobni skor izmedju FK Sarajevo i FK Velez ?unaprijed hvala
Samo ako mi moze taj netko izvuci podatak o utakmicama prije rata i poslije?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Jao prelivode **** sebe u kriva usta.OnlyLeft22 je napisao/la: ↑09 mar 2023, 22:31Average hrvatski sahovski klub zrinski fanU maniri iskusnog političara i politikanta rekao je također kako emocije ne mogu nestati ali se one također vremenom transformiraju, čime je ostavio rezervu kako je danas njegov klub HŠK Zrinjski kako ne bi uvrijedio navijače tog kluba. Naveo je kako je kao dječak navijao za FK Velež, te kako nema terena na kojem je Velež gostovao a da on nije bio na njemu.
Velež je imao mnogo navijača diljem Hercegovine a dosta ih ja imao i u zapadnoj Hercegovini. Ja nikada nisam navijao za taj klub već za Dinamo i gledao sam utakmice svog kluba u Mostaru svaki put kada je bio gost od 1981. godine do Domovinskog rata jer je pravni fakultet u kojemu sam studirao gledao na stadion Veleža (danas Zrinjskog), pa sam uvijek nakon ispita ili predavanja ostajao u Mostaru kako bih gledao svoj klub Dinamo
Moja malenkost nikada nije navijala za taj klub, dapače u svoje studentsko vrijeme sam ga mrzio iz dna duše jer sam oduvijek mrzio Jugoslaviju a Velež je bio preslik te nakaradne komunističke i zločinačke tvorevine u kojoj ni meni a ni članovima moje obitelji
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."
Dnevna doza depresije tamo,kao i na s.1
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Amaw bio gost podcasta
Nisam znao da je radio u skladištu Savjeta Evrope
Nisam znao da je radio u skladištu Savjeta Evrope
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zadnjih 10 godina
Zrinjski ???
Zrinjski
Borac
Sarajevo
Sarajevo
Zrinjski
Zrinjski
Zrinjski
Sarajevo
Zrinjski
Zanimljivo ako Zrinjski ove godine osvoji titulu to ce mu biti 6.u 10 godina.
GOLEMO
Zrinjski ???
Zrinjski
Borac
Sarajevo
Sarajevo
Zrinjski
Zrinjski
Zrinjski
Sarajevo
Zrinjski
GOLEMO
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Da je pravde imalo bilo, sad bi ovako pisalo...Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 18:44Zadnjih 10 godina
Zrinjski ???
Zrinjski
Borac
Sarajevo
Sarajevo
Zrinjski
Zrinjski
Sloboda
Sarajevo
Zrinjski
GOLEMO

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Antipolitika3
- Kontakt:
Uh kad se sjetim onog sastava Slobode pa gol Zajke Zebe sa 50 m mladom Karacicu.Sky9 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 18:46Da je pravde imalo bilo, sad bi ovako pisalo...Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 mar 2023, 18:44Zadnjih 10 godina
Zrinjski ???
Zrinjski
Borac
Sarajevo
Sarajevo
Zrinjski
Zrinjski
Sloboda
Sarajevo
Zrinjski
GOLEMO![]()
Imali ste pred kraj neke cudne kikseve
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, NeSamSafetee, senad82 i 23 gosta.