Fukare Tuzla
Sloboda - Leotar 2:1
11.3.2023.
A to je to. Nisu svi usli. Poslije je doslo jos citavih 16 fukara i kop je brojao 63 navijaca nakon sto su ‘pozivali citav grad’ danima prije
je.bo te tata mowž
ma je.bo tebe lajkovi dodji da zagrmis
ma po.puši kljovu tati
500simonknows je napisao/la: ↑09 mar 2023, 08:50Kad se priča o kopu, mislim da bi brojka od nekih 300 ljudi po domaćoj utakmici bila top, svakako bolju brojku imaju samo Horde, Manijaci, nekad Ultrasi. RA i Lešinari se isto većinom vrte oko 300-400. S obzirom na to da je bilo 50ak ranije, sad bi nam 300 baš dobro došlo, nije to malo, još kad zagrmi pod krovom... Ja se iskreno nadam da će se bar za Leotar skupiti neka tako brojka... Kakva su vaša očekivanja? 100, 200, 300, 500? Zna li se već otprilike?![]()
Druze, uz sav respekt ali jedna lasta ne cini proljece. Treba odradit polusezonu, sezonu korektno, kuci i na strani pa se onda moze diskutovati. 1,2,3 utakmice nista ne znace, ako me razumijes. Sve najbolje i da se dignete kako na terenu tako i na tribiniantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 22:52Znas li ti dejavu sta drugo osim da seres. Bavi se problemima oko svog kluba. Solidna brojka, nakon svih desavanja u grupi, stanja u klubu, protivnika... ABd ovo vremenom ce da bude bolje, barem se tako nadam, jer su se poceli pravi ljudi vracati u kop.
i sa jednom titulom, opet bi bili tvofejniji od svobodeSky9 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:04Dobaw dan, moje ime je amaw amaw osim osim, kwiminalac sam po stwuci. Moj glavni kwiminal, moje wemek djelo je fk željkan aka fk plavi kuwton.
Da nije bilo mojih kwiminalnih wadnji, još uvijek bismo imali samo jednu titulu od pwije 51 godinu.
Muljao sam koliko sam mogao, i kwiminalnim wadnjama nekoliko twofeja donio u dildo dolinu...
Sad im ne valjam, kad sam došao po svoje pawe, sad sam u njihovim očima kwiminalac. Pa da nisam bio kwiminalac, kako bi plava oje.bina od kluba bilo šta osvojila?![]()
zar nije tuzno vidjeti ovako slab kop u utakmici koja se najavljivala danima. Zamisli dizes sve i sazivas grad u kop, a dodje ti brojka koja bi dosla na malo jaci rodjendan nekomeantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 22:52Znas li ti dejavu sta drugo osim da seres. Bavi se problemima oko svog kluba. Solidna brojka, nakon svih desavanja u grupi, stanja u klubu, protivnika... ABd ovo vremenom ce da bude bolje, barem se tako nadam, jer su se poceli pravi ljudi vracati u kop.
pwogutaj mowževu okeansku spewmu pa na spavanjedejavu je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:14i sa jednom titulom, opet bi bili tvofejniji od svobodeSky9 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:04Dobaw dan, moje ime je amaw amaw osim osim, kwiminalac sam po stwuci. Moj glavni kwiminal, moje wemek djelo je fk željkan aka fk plavi kuwton.
Da nije bilo mojih kwiminalnih wadnji, još uvijek bismo imali samo jednu titulu od pwije 51 godinu.
Muljao sam koliko sam mogao, i kwiminalnim wadnjama nekoliko twofeja donio u dildo dolinu...
Sad im ne valjam, kad sam došao po svoje pawe, sad sam u njihovim očima kwiminalac. Pa da nisam bio kwiminalac, kako bi plava oje.bina od kluba bilo šta osvojila?![]()
![]()
![]()
![]()
Sve sto si rekao je tacno. Svaka na mjestu, nema sta. Al kazem u kakvom je stanju grupa bila, milion nekih podjela, klub pred ispadanjem i jos x nekih stvari, ovo danas je pravi napredak. Jos mi vecu nadu daje da ce ovo bit bolje kad vidim koji su se ljudi poceli vracati u kop, nadam se da ce shodno tome vracati i ostali u kop.RubikovaKocka je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:11Druze, uz sav respekt ali jedna lasta ne cini proljece. Treba odradit polusezonu, sezonu korektno, kuci i na strani pa se onda moze diskutovati. 1,2,3 utakmice nista ne znace, ako me razumijes. Sve najbolje i da se dignete kako na terenu tako i na tribiniantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 22:52Znas li ti dejavu sta drugo osim da seres. Bavi se problemima oko svog kluba. Solidna brojka, nakon svih desavanja u grupi, stanja u klubu, protivnika... ABd ovo vremenom ce da bude bolje, barem se tako nadam, jer su se poceli pravi ljudi vracati u kop.![]()
Sky9 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:20pwogutaj mowževu okeansku spewmu pa na spavanjedejavu je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:14i sa jednom titulom, opet bi bili tvofejniji od svobodeSky9 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:04Dobaw dan, moje ime je amaw amaw osim osim, kwiminalac sam po stwuci. Moj glavni kwiminal, moje wemek djelo je fk željkan aka fk plavi kuwton.
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.