Ma ti si glup. Bezveze se raspravljam s tobomdejavu je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:18zar nije tuzno vidjeti ovako slab kop u utakmici koja se najavljivala danima. Zamisli dizes sve i sazivas grad u kop, a dodje ti brojka koja bi dosla na malo jaci rodjendan nekomeantisisoja1919 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 22:52Znas li ti dejavu sta drugo osim da seres. Bavi se problemima oko svog kluba. Solidna brojka, nakon svih desavanja u grupi, stanja u klubu, protivnika... ABd ovo vremenom ce da bude bolje, barem se tako nadam, jer su se poceli pravi ljudi vracati u kop.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Volim tebe, više od sebe
- Beduin
- Kontakt:
Priznaj da si isp'o pajser kad si pokus'o s onom fotkom nas ismijavati? Sad nazor spinujes, a ustvari iz pajsera prerastas u simpatizera Zelje.
Bolje ba druze povuces se nakon sto si vidio pravu sliku kopa, mi brze zaboravimo na tebe, ti manje ispadnes smijesam i miran forum.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Neka ga, to je moja dugogodišnja kur.vaBeduin je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:26Priznaj da si isp'o pajser kad si pokus'o s onom fotkom nas ismijavati? Sad nazor spinujes, a ustvari iz pajsera prerastas u simpatizera Zelje.
Bolje ba druze povuces se nakon sto si vidio pravu sliku kopa, mi brze zaboravimo na tebe, ti manje ispadnes smijesam i miran forum.![]()

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
pola kopa fukara pise na forumu veceras 

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
-
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Unknown12, dana/u 12 mar 2023, 04:26, ukupno mijenjano 1 put.
Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
i prska po licu kura.vua, sina mowževog hidwocefalusnog
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Jesi li ikad prošao dalje od CerniceOnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 20:23UPOZNAJTE NAJGORI FUDBALSKI KLUB NA SVIJETU
Kroz bogatu historiju fudbala mnogi klubovi su bili predmet rasprave oko toga koji je najbolji klub svih vremena. Ali, rijetko kada ćemo čuti rasprave o najgorem klubu na svijetu, a vjerujte kandidata za to ima mnogo.

Ja tripujem tripujem, na Slobodu tipujem!
Prva Liga Jugoslavije
Gol razlika: -118
Premijer Liga BiH
Gol razlika: -42

Premijer Liga BiH

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
sebijaaaa sebiiijjjaaa, heroinaaaaa, ssdddoooo, veehhhleeežžžž, rroođđđeeniii, foodilleee, družee tiiitttoooo 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-118
-42
brrrrrrrrrrrrrr
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Sky9 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:04Dobaw dan, moje ime je amaw amaw osim osim, kwiminalac sam po stwuci. Moj glavni kwiminal, moje wemek djelo je fk željkan aka fk plavi kuwton.
Da nije bilo mojih kwiminalnih wadnji, još uvijek bismo imali samo jednu titulu od pwije 51 godinu.
Muljao sam koliko sam mogao, i kwiminalnim wadnjama nekoliko twofeja donio u dildo dolinu...
Sad im ne valjam, kad sam došao po svoje pawe, sad sam u njihovim očima kwiminalac. Pa da nisam bio kwiminalac, kako bi plava oje.bina od kluba bilo šta osvojila?![]()

Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926
-
- Kontakt:
Kakva je kod vas gol razlika u federalnoj?OnlyLeft22 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:38Prva Liga Jugoslavije
Premijer Liga BiH
![]()
Posto vam to nije strano, cesto znate tamo igrat

Volim tebe, više od sebe
historičar, analitičar, statističar, sda-ov pozitivni kritičar 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
cek, zar ste stvarno svi toliko ograniceni u tz? Sta ja imam od ismijavanja navijacke skupine koju niko odavno ne uzima za ozbiljno, nemam tu namjeru, jednostavno je tuzno to gledati, imate tu par momaka koji se trude i koji su pokusali doci do veceg broja ljudi, koga boli **** jel vas bilo 50 ili 100 kada je brojka I dalje mizerna nakon svega sto su uradili, pogotovo za grad Tuzlu.Beduin je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:26Priznaj da si isp'o pajser kad si pokus'o s onom fotkom nas ismijavati? Sad nazor spinujes, a ustvari iz pajsera prerastas u simpatizera Zelje.
Bolje ba druze povuces se nakon sto si vidio pravu sliku kopa, mi brze zaboravimo na tebe, ti manje ispadnes smijesam i miran forum.![]()

da ste aktivni svi u kopu koliko i na forumu, siguran sam da bi vas bilo pa bar 162.
sretno
nasa noc traje danima
Svaka čast za današnju partiju, šteta što još onoliko niste plasirali u pi.čku plastične lutke...AvantiBL je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:46Sky9 je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:04Dobaw dan, moje ime je amaw amaw osim osim, kwiminalac sam po stwuci. Moj glavni kwiminal, moje wemek djelo je fk željkan aka fk plavi kuwton.
Da nije bilo mojih kwiminalnih wadnji, još uvijek bismo imali samo jednu titulu od pwije 51 godinu.
Muljao sam koliko sam mogao, i kwiminalnim wadnjama nekoliko twofeja donio u dildo dolinu...
Sad im ne valjam, kad sam došao po svoje pawe, sad sam u njihovim očima kwiminalac. Pa da nisam bio kwiminalac, kako bi plava oje.bina od kluba bilo šta osvojila?![]()
![]()
![]()
Aj borac

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Pa ko je prvi objavio sliku i poceo sr.at? De se malo presaberi bolan bolan 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴