Petokrako zvijezdo mila

Ocigledno da imas i da te boli qrc, jer si poceo ovu temu. Nemoj se dzaba brukat, gubis se. Ako te ne dotiče nesto, onda preskocis, zaobidjes...dejavu je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:48cek, zar ste stvarno svi toliko ograniceni u tz? Sta ja imam od ismijavanja navijacke skupine koju niko odavno ne uzima za ozbiljno, nemam tu namjeru, jednostavno je tuzno to gledati, imate tu par momaka koji se trude i koji su pokusali doci do veceg broja ljudi, koga boli **** jel vas bilo 50 ili 100 kada je brojka I dalje mizerna nakon svega sto su uradili, pogotovo za grad Tuzlu.Beduin je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:26Priznaj da si isp'o pajser kad si pokus'o s onom fotkom nas ismijavati? Sad nazor spinujes, a ustvari iz pajsera prerastas u simpatizera Zelje.
Bolje ba druze povuces se nakon sto si vidio pravu sliku kopa, mi brze zaboravimo na tebe, ti manje ispadnes smijesam i miran forum.![]()
da ste aktivni svi u kopu koliko i na forumu, siguran sam da bi vas bilo pa bar 162.
sretno
zamisli ovo ti kaze da nekoga prska
Postavis sliku gdje tekma nije ni pocela i kobajagi ismijavas, onda ti se postavi slika sa duplo vise momaka u kopu (sto je sasvim solidno za tim koji je zadnji na tabeli, uz toliko problema i gdje generalno nemamo neku jaku navijacku skupinu niti se hvalilo i kurcimo istom) a ti i dalje kao forsiras nesto i dokazujes.dejavu je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:48cek, zar ste stvarno svi toliko ograniceni u tz? Sta ja imam od ismijavanja navijacke skupine koju niko odavno ne uzima za ozbiljno, nemam tu namjeru, jednostavno je tuzno to gledati, imate tu par momaka koji se trude i koji su pokusali doci do veceg broja ljudi, koga boli **** jel vas bilo 50 ili 100 kada je brojka I dalje mizerna nakon svega sto su uradili, pogotovo za grad Tuzlu.Beduin je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:26Priznaj da si isp'o pajser kad si pokus'o s onom fotkom nas ismijavati? Sad nazor spinujes, a ustvari iz pajsera prerastas u simpatizera Zelje.
Bolje ba druze povuces se nakon sto si vidio pravu sliku kopa, mi brze zaboravimo na tebe, ti manje ispadnes smijesam i miran forum.![]()
da ste aktivni svi u kopu koliko i na forumu, siguran sam da bi vas bilo pa bar 162.
sretno
Moglo je biti bolje po njega, što jest' jest'. Mogao sam ga manje isprskati, ali je.biga, šta da se radi.Beduin je napisao/la: ↑12 mar 2023, 00:23Postavis sliku gdje tekma nije ni pocela i kobajagi ismijavas, onda ti se postavi slika sa duplo vise momaka u kopu (sto je sasvim solidno za tim koji je zadnji na tabeli, uz toliko problema i gdje generalno nemamo neku jaku navijacku skupinu niti se hvalilo i kurcimo istom) a ti i dalje kao forsiras nesto i dokazujes.dejavu je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:48cek, zar ste stvarno svi toliko ograniceni u tz? Sta ja imam od ismijavanja navijacke skupine koju niko odavno ne uzima za ozbiljno, nemam tu namjeru, jednostavno je tuzno to gledati, imate tu par momaka koji se trude i koji su pokusali doci do veceg broja ljudi, koga boli **** jel vas bilo 50 ili 100 kada je brojka I dalje mizerna nakon svega sto su uradili, pogotovo za grad Tuzlu.Beduin je napisao/la: ↑11 mar 2023, 23:26
Priznaj da si isp'o pajser kad si pokus'o s onom fotkom nas ismijavati? Sad nazor spinujes, a ustvari iz pajsera prerastas u simpatizera Zelje.
sretno
Da si bistar, shvatio bi da si ispao smijesan i povukao se, u fazonu samo da iskuliras samoprovalu. A ovako skakutas s teme na temu pa nemas ni pojma vise zasto ti se smijemo i smatramo te pajserom. A moglo je biti bolje po tebe.![]()
Eto kod vas intelektualci sve, a ne debil do debila.
sky9 ne krije oduševljenje:
Nope, ono su bile pripreme u Vicinom kampu.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.