Sami smo se doveli u tu situaciju.Tatamata1946 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 09:30Kad se sjetim prije su ekipe unaprijed upisivale poraz protiv nas a one koje iznenade na Kosevu kao Orasje i Troglav i dan danas to prepricavaju. Sloboda, Celik, Velez i slicni nisu nas po 10 godina mogli pobijediti na Kosevu. Gdje god da igramo bili smo mamac za publiku. Sad savez i sudije vise postuju sve ostale ekipe nego nasShategabri je napisao/la: ↑13 mar 2023, 08:53Tri sezone padaš u ambis i misliš da se čarobnim štapićem može sve riješiti?nokee je napisao/la: ↑13 mar 2023, 08:18Sve se ovo da pripremiti za narednu sezonu ako on (Ismir) stvarno i hoce. Ova sezona je ocito izgubljena. Kao sto smo i predpostavili, bar 90% ljudi ovdje, Mirza nije trener za nekog drugoligasa a ne za nas i ovakve ekipe.
Sad da razrijesi Mirzu i Ajlu i postavi SD-a koji ce naci trenera, rijesio je sve u klubu.
Dobili bi vracanje atmosfere automatski, pri tome se vracamo i na kosevo gdje bi se raja odazvala sigurno.
Dobili bi sportsku stranu kluba normalnu gdje ce biti neko strucan da zna prepoznati sta ne valja u ekipi.
Dobili bi valjda normanog trenera koji ce znati posloziti ekipu i pripremiti za utakmicu.
Mokri snovi su to ocito jer valja sad isplatiti i Ajlu i Mirzu. (Hadzija js valjda konacno otisaone znam za vas ali ja stvarno sam se vrlo malo i nadao da cemo uspjeti Evropu izboriti s obzirom na trenera i sve ostalo..
Ovdje ima da se radi, sad kad bi počelo, pa narednu sezonu da ništa ne očekuješ, da samo šutiš i radiš, pa onda možda one tamo da se nadaš nekoj Evropi.
Vi ljudi niste svjesni koliko smo mi propali, od ekipe koja je bila legitimni kandidat za titulu, gdje Evropa nije dolazila u pitanje do ekipe koja se ko eto bori za Evropu...a ne borimo se realno nizašta.
Problem je što mi to ne vidimo i dalje živimo u ubjeđenju da smo veliki klub.
Jbg, veliki je bio, srozali smo se, sad smo prosjek ove jadne lige.
Da bude još gore, ne nazire se izlaz iz ovog ambisa.
Naredna sezona bi mogla biti još gora.