Mislim da bi HZ prije istjerale Aylu nego Mirzu.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 mar 2023, 19:22Ako ode Mirza, imam osjećaj da će u tom slučaju Mirvić probati ići u kompromis u smislu da je 2/3 čovjeka otjerao iz kluba, ali da se navijači vrate iako je Ayla tu. Nemam nikakve info, ovo je nešto što pretpostavljam da bi se moglo desiti.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Alahu dragi svi se šprdaju sa nama...
I drugi klubovi, drugi navijači čak i svi portali...
Pa jeb.o majku šta su ljudi dozvolili...
Haram bilo svima, izgorili svi koji su doveli klub u ovo stanje.
Pa moj Mirviću sta ti dozvoljavas **** ga grob raspali, jel moguce. **** ti i Mirzu i Ajlu i sve.... Niko, ali bas niko nije vrijedan da se sa imenom FK Sarajeva šprda....
Jeb.em li Vam svima sve jadno, **** raspale
I drugi klubovi, drugi navijači čak i svi portali...
Pa jeb.o majku šta su ljudi dozvolili...
Haram bilo svima, izgorili svi koji su doveli klub u ovo stanje.
Pa moj Mirviću sta ti dozvoljavas **** ga grob raspali, jel moguce. **** ti i Mirzu i Ajlu i sve.... Niko, ali bas niko nije vrijedan da se sa imenom FK Sarajeva šprda....
Jeb.em li Vam svima sve jadno, **** raspale
JEDAN GRAD DVA KLUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
JEDAN ŠPICA DRUGI TRUBA
3/3
Kakav kompromis o ljudima koji su konkretna i dokazana steta za klub po svim mogucim osnovama.
Mirza.
Ayla.
Kakav kompromis o ljudima koji su konkretna i dokazana steta za klub po svim mogucim osnovama.
Mirza.
Ayla.
- FKS -
Hvala cickovom ulju sto mi je ubio i ovo malo nade i odjavio me od narednih utakmica. Gorivo + karte do kraja ove sezone, janje i gajba pive, taman.
U novi boj ...
- napoleon72
- Kontakt:
Sve vise ljudi se okrece i protiv Mirvaha. Ne tako davno je ovdje imao status svete krave. Progledala vecina, vide gdje nas vodi hrasnicki hostapler...
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Spominjao se sastanak Mirvića sa HZ nedavno, nadam se da to još stoji.
U svakom slučaju, nadam se da će doći Meho.
U svakom slučaju, nadam se da će doći Meho.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 13 mar 2023, 19:49, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma, sutra neka dovede Mehu, nek se zaredaju dobri rezultati do kraja, nek se ekipa izmjeni malo na ljeto i prilagodi Mehi, pa 80% tih što ga sad ne gotive će ga opet gotiviti. Prvi ja sad vidim njega ko nekog ko mi je u najmanju ruku sumnjiv, a da dođe Kodro i odradimo prije svega PAMETAN prelazni rok, rekao bi da ga samo levate i da nije tu radi drugih stvari.napoleon72 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 19:41Sve vise ljudi se okrece i protiv Mirvaha. Ne tako davno je ovdje imao status svete krave. Progledala vecina, vide gdje nas vodi hrasnicki hostapler...
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Nek istjera aylu i dovede Hurtića ja ću mu halalit i branit ga do kraja zivotaGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑13 mar 2023, 19:46Ma, sutra neka dovede Mehu, nek se zaredaju dobri rezultati do kraja, nek se ekipa izmjeni malo na ljeto i prilagodi Mehi, pa 80% tih što ga sad ne gotive će ga opet gotiviti. Prvi ja sad vidim njega ko nekog ko mi je u najmanju ruku sumnjiv, a da dođe Kodro i odradimo prije svega PAMETAN prelazni rok, rekao bi da ga samo levate i da nije tu radi drugih stvari.napoleon72 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 19:41Sve vise ljudi se okrece i protiv Mirvaha. Ne tako davno je ovdje imao status svete krave. Progledala vecina, vide gdje nas vodi hrasnicki hostapler...
-
- Kontakt:
A nasa instagram starleta ponosno hoda sa ona dva bilmeza , sav ponosan sto mu oni retrdi pljescu koji su bili ...ElCartel11 je napisao/la: ↑13 mar 2023, 17:14Ma kakav Meho. Zalizani ker ostaje, jer tako kazu mafijasi koji su oko kluba.
New era
Starletu prvu tjerati pa sve ostale od glave riba smrdi..
- napoleon72
- Kontakt:
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Sve je pogodio, dok god je mutnih poslova u klubu mi cemo bit u kurc7u.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma prije bi prestao bojkot kad bi Mirza jedini ostao od bagre a ne Ayla
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
"Sarajevo je od dolaska Ismira Mirvića na čelo kluba promijenilo šest trenera, a za prvi tim je zaigralo više od 60 različitih igrača. Pričamo samo o prošloj i ovoj sezoni. Jasno je, dakle, da Sarajevo apsolutno ne cijeni kontinuitet ni stabilnost. Ne cijeni kontinuitet potreban igraču da dođe u komfornu zonu u kojoj može pružati maksimum i ne cijeni kontinuitet trenerskih ideja, koji je također potreban da bi ekipa pružala maksimum. Ne cijeni ove stvari jer ne cijeni da je za fudbalske procese potrebno vrijeme."
https://sport.1.oslobodjen.je.ba/**/kom ... ija-843519
https://sport.1.oslobodjen.je.ba/**/kom ... ija-843519
Uzeti na ljeto trenera i do kraja sezone da abd izgura na klupi nasoj.
Zar nije bila priča kako će Aničić biti u rosteru početkom godine?
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt: