Premijer liga BiH - aktuelno

Orden44
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Orden44 » 14 mar 2023, 16:30

Pratim,ja , duze, ovu, ligu i sta se desavale sa sarajevo i zeljeznicar! Odavno nisam vidio tako pri dnu tabele ta dva kluba a zrinjski kao neki hrvatski sampion svaka cast za borac znam da nisu dobri ali eto sta cete

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 14 mar 2023, 16:34

fks74 je napisao/la:
14 mar 2023, 16:17
Shategabri je napisao/la:
14 mar 2023, 09:59
MortemHz je napisao/la:
14 mar 2023, 09:50

''Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim''
Pjeva li ovo iko više :kafa:
Koja je to bagra, čovjek im pozajmio 500 000 sada ga tužili, samo da ne vrate lovu.
Sta ti znas
Kome je posudio
Frajr posudio sam sebi on je bio kolovodja tad i trener i direktor kluba
Niko ga nije pito za pare
Uzeo je tri puta vise sto ce se i dokazati
I plus je uzimi na ugovorima od igraca
Sutii allaha ti
Gledaj svoja avliju bolje ti je

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 14 mar 2023, 16:40

Pokojni Ivica je govorio
Amaru sve dajte osim da upravlja klubom i finansijama. I tu prica o Amaru zvrsava
Ako je tebi ko navijacu sarajeva najveci problem sta je bilo u zelji prije 5,10 godina
Zapitaj se dobro, a i ovi kontra

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 14 mar 2023, 16:43

Vama Husref sve dao
A s istoka cujes **** mrtvih
I sta ja sad treba da pricam i generalizujem
Puno mi imamo svojih problema i ispada, da bi sw bavili tudjim
To za sve vazi

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 14 mar 2023, 16:45

Argentina je napisao/la:
14 mar 2023, 16:28
fks74 je napisao/la:
14 mar 2023, 16:17
Shategabri je napisao/la:
14 mar 2023, 09:59

Pjeva li ovo iko više :kafa:
Koja je to bagra, čovjek im pozajmio 500 000 sada ga tužili, samo da ne vrate lovu.
Zar nemas problema i briga oko svog kluba ili je sve med i mlijeko, pa se pokusavas baviti drugim klubovima?
Što se tiče finansija jeste, ostalo će takođe doći na svoje mjesto. Čuj bavi se svojim klubom a svaki drugi post na forumu pišete o Sarajevu. Vratite čovjeku pare, ako se zainati može vas ugasiti skroz, onda vam i humanitarni brojevi neće pomoći. :D

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 14 mar 2023, 16:51

Sace derbi u maju bice nas vise na jugu nego vas na sjeveru
Sto je najvaznije

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 14 mar 2023, 17:00

Odredjeni termini za naredno kolo
slika

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 14 mar 2023, 17:07

Slino Sven Sušić o Sarajevu (inače Safetov bratić)

Kao jednu od loših epizoda i pehoda istaknuo je i angažman u Sarajevu.

"Bio sam i ja tamo ispod svoje razine. Ali, Sarajevo je velik klub, no sve u klubu i oko kluba je amaterski. Imao sam neke mini-ozljede, dugo su me liječili, godinu dana sam se mučio i nisam mogao nikako ozdraviti, kad god sam trenirao, grčio mi se mišić. Izgubio sam godinu dana zbog male ozljede lože, tek kad sam došao kod liječnika u Hrvatsku uspio sam se vratiti, oni su me spasili. A obična, mala ozljeda, ja se godinu dana mučio. To je jedna od tih mojih nesretnih epizoda."

https://www.germanijak.hr/nogomet/vijes ... rce%3DKlix
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

Manijakalnost99
Kontakt:

Post Postao/la Manijakalnost99 » 14 mar 2023, 17:10

Ima li neko informacije o budzetima klubova za ovu godinu i broj uposlenih u istima

Machak
Kontakt:

Post Postao/la Machak » 14 mar 2023, 17:35

Manijakalnost99 je napisao/la:
14 mar 2023, 17:10
Ima li neko informacije o budzetima klubova za ovu godinu i broj uposlenih u istima
Porezna uprava ovo rado zeli da cuje. :mrgreen:
Mjau !

AjkulaCekicarka
Kontakt:

Post Postao/la AjkulaCekicarka » 14 mar 2023, 18:27

dejavu je napisao/la:
14 mar 2023, 15:52
slika
:urnebes:

Ado1922

Post Postao/la Ado1922 » 14 mar 2023, 18:51

Manijakalnost99 je napisao/la:
14 mar 2023, 17:10
Ukucaj na Google
Finansijski izvještaj + ime kluba koji te zanima.

Jednom godišnje svaki klub izbaci izvještaj javno na svoje kanale komunikacije.
Eric Cantona : "You can change your wife, your politics, your religion, but never, never can you change your favourite football team."

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 14 mar 2023, 20:04

dejavu je napisao/la:
14 mar 2023, 15:52
slika

:urnebes: :rol:
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Herson

Post Postao/la Herson » 14 mar 2023, 20:07

Jel' fakat ovo toliko smijesno ili ovi nazor stavljaju ove smajlije?

Daidza8
Kontakt:

Post Postao/la Daidza8 » 14 mar 2023, 20:09

Herson je napisao/la:
14 mar 2023, 20:07
Jel' fakat ovo toliko smijesno ili ovi nazor stavljaju ove smajlije?
Ma jest brt :urnebes: :urnebes: :urnebes:
1946

Herson

Post Postao/la Herson » 14 mar 2023, 20:11

Onda je do mene.

MrkiMedo
Kontakt:

Post Postao/la MrkiMedo » 14 mar 2023, 20:42

Fina akcija pitara nocas, svaka cast nema sta

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 14 mar 2023, 21:00

Nesto mi dosadno pa da bacim jedno analizu u kojoj se FK Sarajevo i igraci predstavljaju kao skup kvalitetnih igraca ali lose vodjenih vec duzi niz od losih trenera sto je donekle i istina ali podjimo redom.
Sarajevo je sebi dozvolilo da im na golu stoji kiks golman koji je vjerovatno sebi vec zavrsio karijeru iako je prakticki junior.
Krila Musa i Tomasevic nemaju neku inozemni karijeru osim ako cemo Goricu iz Hrvatske smatrati ozbiljnim klubom i Zeljeznicar za koji je igrao na posudbi.Lutanje Tomasevica necemo niti spominjati ali decko kao bek nema zavrsnicu niti igracku inteligenciju .Odbrana Martinovic kako se vec zove prime time karijere je ostvario u crnogorskoj ligi i 2.slovenskoj gdje je i skupio najvise nastupa.Serbecic hajde mozemo reci da je imao solidnu epizodu vani ali isto tako nije se bas dokazao u Rosenborgu koji nije vise na tome levelu kao prije par godina ali igrac vrijedan spomena za nasu ligu.Vezna linija sa Cirjakom i Avramovskim koji je takodjer prime dozivio u Makedoniji van te lige nema sve skupa 10 golova i 10 asistencija u karijeri a znamo svi kakva je makedonska liga a na mnogo mjesta je pokusavao.Cirjak je ogranicen igrac .
Dal Varesanovic je jos mlad i on nije u skupini mega zvijezda koje su prodane pod kvalitet a najvece je zvono na njemu dok isti Avramovski ima 0 golova i 0 asistencija.
Napadac brazilac koji je nastupao u Zalgirisu jeste dobar za lige odakle je dosao jer tamo uopce nema odbrana,ako je netko nekad gledao sazetke golova npr.Kisa i njega odbrane u toj ligi djeluju kao u 3.ligi jug BiH i tu se najvise taj brazilac i proslavio kao i Kyeremeh koji je prime dozivio u Surdulici i tom istom Zalgirisu ostali pokusaji u ozbiljnom klubu nisu uspjeli.Ziljkic je imao dvije solidne sezone u karijeri gdje konstanta za njega ne vazi,Borac kad je osvajao Ziljkic je igrao solidno sto radi dobre ekipe Borca sto sudija ,Olimpija je vec ocigledno za njega bila iskorak prevelik a znamo i kakva je slovenska liga zadnjih godina gdje uglavnom dominiraju bivsi igraci iz HNL,koncentracija kvalitete sa padom Maribora veoma losa pa cak je i Zizovic uspio mega giga Olimpiju izbaciti iz europe sa Zrinjskim sto dovoljno govori o strucnosti u toj istoj ligi.Igrac koji je losiji od Suljica barem po meni.
Guliashvili igrac koji je predstavljen iz Gruzijske lige kao da u najmanju ruku dolazi talenat iz Dortmunda a ne lige koja je nogometni otpad kao sto je i nasa,klub iz kojeg dolazi jedva prosao albance a ciprani i armenci ih godinama prije izbacivali bez ikakvih problema znaci liga odron.
Ako cemo gledati neke inozemne karijere i individualno kvalitetu onda Zeljeznicar sa Hodzicem,Stlicem,Cocalicem samo u njima trojici moze posramiti karijere ovih "placenih"zvijezda koje su dovedene u Sarajevo .
Sarajevo ne dovodi gladne igrace zeljne karijere i iskoraka dalje vec maze navijacima oci sa placenim clankom u kojem se najavljuje povijesna placena osteta za nekog tamo brazilca koji je ispod ranga Ahmetovica trenutno stoga na kraju dobijes pomutnju u glavama gdje tim istim navijacima nije jasno zasto te zvijezde na terenu ne igraju moderan nogomet ,pa kako ce igrati ako je vrhunac karijere bio Radnik Surdulica ali o njoj nitko ne prica vec o odsteti i prekucavanju lige sa igracima koji ipak u 90% nisu nista bolji od domacih snaga.
Zadnja izmjena: Antipolitika3, dana/u 14 mar 2023, 21:07, ukupno mijenjano 1 put.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 14 mar 2023, 21:06

Antipolitika3 je napisao/la:
14 mar 2023, 21:00
Nesto mi dosadno pa da bacim jedno analizu u kojoj se FK Sarajevo i igraci predstavljaju kao skup kvalitetnih igraca ali lose vodjenih vec duzi niz od losih trenera sto je donekle i istina ali podjimo redom.
Sarajevo je sebi dozvolilo da im na golu stoji kiks golman koji je vjerovatno sebi vec zavrsio karijeru iako je prakticki junior.
Krila Musa i Tomasevic nemaju neku inozemni karijeru osim ako cemo Goricu iz Hrvatske smatrati ozbiljnim klubom i Zeljeznicar za koji je igrao na posudbi.Lutanje Tomasevica necemo niti spominjati ali decko kao bek nema zavrsnicu niti igracku inteligenciju .Odbrana Martinovic kako se vec zove prime time karijere je ostvario u crnogorskoj ligi i 2.slovenskoj gdje je i skupio najvise nastupa.Serbecic hajde mozemo reci da je imao solidnu epizodu vani ali isto tako nije se bas dokazao u Rosenborgu koji nije vise na tome levelu kao prije par godina ali igrac vrijedan spomena za nasu ligu.Vezna linija sa Cirjakom i Avramovskim koji je takodjer prime dozivio u Makedoniji van te lige nema sve skupa 10 golova i 10 asistencija u karijeri a znamo svi kakva je makedonska liga a na mnogo mjesta je pokusavao.Cirjak je ogranicen igrac .
Dal Varesanovic je jos mlad i on nije u skupini mega zvijezda koje su prodane pod kvalitet a najvece je zvono na njemu dok isti Avramovski ima 0 golova i 0 asistencija.
Napadac brazilac koji je nastupao u Zalgirisu jeste dobar za lige odakle je dosao jer tamo uopce nema odbrana,ako je netko nekad gledao sazetke golova npr.Kisa i njega odbrane u toj ligi djeluju kao u 3.ligi jug BiH i tu se najvise taj brazilac i proslavio kao i Kyeremeh koji je prime dozivio u Surdulici i tom istom Zalgirisu ostali pokusaji u ozbiljnom klubu nisu uspjeli.Ziljkic je imao dvije solidne sezone u karijeri gdje konstanta za njega ne vazi,Borac kad je osvajao Ziljkic je igrao solidno sto radi dobre ekipe Borca sto sudija ,Olimpija je vec ocigledno za njega bila iskorak prevelik a znamo i kakva je slovenska liga zadnjih godina gdje uglavnom dominiraju bivsi igraci iz HNL,koncentracija kvalitete sa padom Maribora veoma losa pa cak je i Zizovic uspio mega giga Olimpiju izbaciti iz europe sa Zrinjskim sto dovoljno govori o strucnosti u toj istoj ligi.Igrac koji je losiji od Suljica barem po meni.
Guliashvili igrac koji je prestavljen iz Gruzijske lige kao da u najmanju ruku dolazi talenat iz Dortmunda a ne lige koja je nogometni otpad kao sto je i nasa,klub iz kojeg dolazi jedva prosao albance a ciprani i armenci ih godinama prije izbacivali bez ikakvih problema znaci liga odron.
Ako cemo gledati neke inozemne karijere i individualno kvalitetu onda Zeljeznicar sa Hodzicem,Stlicem,Cocalicem samo u njima trojici moze posramiti karijere ovih "placenih"zvijezda koje su dovedene u Sarajevo .
Sarajevo ne dovodi gladne igrace zeljne karijere i iskoraka dalje vec maze navijacima oci sa placenim clankom u kojem se najavljuje povijesna placena osteta za nekog tamo brazilca koji je ispod ranga Ahmetovica trenutno stoga na kraju dobijes pomutnju u glavama gdje tim istim navijacima nije jasno zasto te zvijezde na terenu ne igraju moderan nogomet ,pa kako ce igrati ako je vrhunac karijere bio Radnik Surdulica ali o njoj nitko ne prica vec o odsteti i prekucavanju lige sa igracima koji ipak u 90% nisu nista bolji od domacih snaga.
Rijetko kad pročitam ove duge postove, tvoj sam pročitao i definitivno se nisam pokajao. :thumbup:

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 49 gostiju.