FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Antonio Conte odlazi na kraju sezone, mozda bi najvjernijim navijacima on odgovarao? 

je*o vas Duduk vise u ustaa dosadna,taj je pokretac ovog nesposobnog Sarajeva,ubleha i demagog
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Kodro odlazi. Stani, ustvari pa nije jos ni dosao? Ma ko ga ebe. Kodro odlazi, Kodro odlazi. Da se naviknemo dok se nije jos zagrijao..
-
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Zamislite da je neko strajkovao glaðu dok se ne vratimo na Kosevo, dosad bi 100 puta umro.spezial je napisao/la: ↑15 mar 2023, 09:01https://twitter.com/gffn/status/1635603 ... wqerYIy1Hw
Morat cemo ovako za dala![]()

- Shategabri
- Kontakt:
Beskičmenjaci poput tebe ne bi imali ništa protiv ni da se karadžić vrati u klub.ZipSarajevo je napisao/la: ↑15 mar 2023, 08:03Antonio Conte odlazi na kraju sezone, mozda bi najvjernijim navijacima on odgovarao?![]()
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sad nam je moderna ova garnitura, nek vide da ga vrate pa nek se ukljucuje putem video linka hahaMiljacka je napisao/la: ↑15 mar 2023, 09:41Beskičmenjaci poput tebe ne bi imali ništa protiv ni da se karadžić vrati u klub.ZipSarajevo je napisao/la: ↑15 mar 2023, 08:03Antonio Conte odlazi na kraju sezone, mozda bi najvjernijim navijacima on odgovarao?![]()
-
- Kontakt:
Vidim komentare kako posljednji 15 trenera ni jedan nije valjao i kao nikog ne vode. Pa ja ne znam ni jednog trenera s Balkana koji je ovdje radio pa otišao u lige petice. Ima Stanković koji je više u Italiji zbog igračke karijere nego trenerskog umijeća. Nismo realni u nekim stvarima
Igor Tudorbordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2023, 09:47Vidim komentare kako posljednji 15 trenera ni jedan nije valjao i kao nikog ne vode. Pa ja ne znam ni jednog trenera s Balkana koji je ovdje radio pa otišao u lige petice. Ima Stanković koji je više u Italiji zbog igračke karijere nego trenerskog umijeća. Nismo realni u nekim stvarima
- Shategabri
- Kontakt:
Koja je svrha ovakvog komentara?ZipSarajevo je napisao/la: ↑15 mar 2023, 08:03Antonio Conte odlazi na kraju sezone, mozda bi najvjernijim navijacima on odgovarao?![]()
Koševo Zapad
- napoleon72
- Kontakt:
Slaven Bilic, Slavisa Jokanovic, pa i taj Stankovic, Igor Tudor... Al nije to tema, to je vec previsok nivo za nas. Cinjenica je da je skoro svim nasim bivsim trenerima Sarajevo bilo vrhunac. Vinko je et bio u mladoj reprezentaciji al vise po nacionalnom kljucu. Sablic bio u Sherrifu, u ligi koja je mislim i zvanicno slabija od nase, imaju Serif i ostalo poluprofesionalne ekipe (doduse i takve su nas izbacivale iz Evrope). Kodro po meni ima finu karijeru, vise je on mogao naucit kao asistent u Sociedadu nego svi nasi treneri kao ŠSŠ u ovoj ligi. Sve ostalo mrka kapa.bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2023, 09:47Vidim komentare kako posljednji 15 trenera ni jedan nije valjao i kao nikog ne vode. Pa ja ne znam ni jednog trenera s Balkana koji je ovdje radio pa otišao u lige petice. Ima Stanković koji je više u Italiji zbog igračke karijere nego trenerskog umijeća. Nismo realni u nekim stvarima
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Da. Al recimo ni on nista nije uspio napraviti u hajduku pa da ga je to proguralo u Juventus, nego otisao je zato sto je veliki prijatelji Pirla i igrao za Juve. Recimo kruno Jurcic, Mamic, Sedloski, Čaćić i ostali treneri koji su s Dinamom osvajali titule i igrali LP nisu ni blizu da vode neki europski tim kako onda ocekivati da naše trenere neko prati i dovede, jednostavno nije realno.Bolivia je napisao/la: ↑15 mar 2023, 09:55Igor Tudorbordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2023, 09:47Vidim komentare kako posljednji 15 trenera ni jedan nije valjao i kao nikog ne vode. Pa ja ne znam ni jednog trenera s Balkana koji je ovdje radio pa otišao u lige petice. Ima Stanković koji je više u Italiji zbog igračke karijere nego trenerskog umijeća. Nismo realni u nekim stvarima
- napoleon72
- Kontakt:
Niko ne kaze da moraju u lige petice, al eto Marko Nikolic iz Partizana otisao u Madjarsku, Kek do slovenske reprezentacije, Milojevic do AEKa i APOELa, pa i svi ovi koje sam nabrojao da su bili u ligama petice su do tog dosli polahko, stepenicu po stepenicu, niko ne ocekuje da te poslije Sarajeva uzme Crystal Palace. Al idi iz Sarajeva u Madjarsku, Austriju, Bugarsku, Svedsku... pa ce te iz te lige mozda kupit neko u Holandiju ili Belgiju, pa onda i Lige petice ako si dobar. Jok, poslije Sarajeva ide biro, s biroa te mozda uzmu Sloboda ili Tuzla City, u najboljem slucaju Borac.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
-
- Kontakt:
Bilic i jokanovic su vani sigurno preko 15 godina vjeruj i ne sjecam se koga su vodili ovdje. Znaš kad ce naš neki trener otici vani, kad Dzeko prestane igrati i recimo vrati se da bude trener onda ga neko iz Intera, Rome, Wolsburga zovne u strucni štab i to radi poznanstva i sto je ime. Ja mislim da niko i ne pomišlja traziti trenera u BiHnapoleon72 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 10:00Slaven Bilic, Slavisa Jokanovic, pa i taj Stankovic, Igor Tudor... Al nije to tema, to je vec previsok nivo za nas. Cinjenica je da je skoro svim nasim bivsim trenerima Sarajevo bilo vrhunac. Vinko je et bio u mladoj reprezentaciji al vise po nacionalnom kljucu. Sablic bio u Sherrifu, u ligi koja je mislim i zvanicno slabija od nase, imaju Serif i ostalo poluprofesionalne ekipe (doduse i takve su nas izbacivale iz Evrope). Kodro po meni ima finu karijeru, vise je on mogao naucit kao asistent u Sociedadu nego svi nasi treneri kao ŠSŠ u ovoj ligi. Sve ostalo mrka kapa.bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2023, 09:47Vidim komentare kako posljednji 15 trenera ni jedan nije valjao i kao nikog ne vode. Pa ja ne znam ni jednog trenera s Balkana koji je ovdje radio pa otišao u lige petice. Ima Stanković koji je više u Italiji zbog igračke karijere nego trenerskog umijeća. Nismo realni u nekim stvarima
Zato treba na vrijeme otkriti trenera kao i igrača, potencijal i ugrabiti na vrijeme al ne idemo na reciklažu uvijek istih imena, kakav Kodro, hoćeš da igraš grupe CL a da te vodi neko ko nije uspio u 3 godine naći posao a prije toga dobio otkaz u drugoj švicarskoj ligi, spuštamo se ispod svakog nivoa uzdižući imena koja to ne zaslužuju. Treba naći svog "Jakirovića" a ne pet istih imena vrtiti, bolji je bio pokušaj sa Vasoskim koji nije uspio ybg al si probao nego da se vrati Kodro, Husref il neko peti deseti ko je već bio.bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2023, 10:03Da. Al recimo ni on nista nije uspio napraviti u hajduku pa da ga je to proguralo u Juventus, nego otisao je zato sto je veliki prijatelji Pirla i igrao za Juve. Recimo kruno Jurcic, Mamic, Sedloski, Čaćić i ostali treneri koji su s Dinamom osvajali titule i igrali LP nisu ni blizu da vode neki europski tim kako onda ocekivati da naše trenere neko prati i dovede, jednostavno nije realno.Bolivia je napisao/la: ↑15 mar 2023, 09:55Igor Tudorbordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2023, 09:47Vidim komentare kako posljednji 15 trenera ni jedan nije valjao i kao nikog ne vode. Pa ja ne znam ni jednog trenera s Balkana koji je ovdje radio pa otišao u lige petice. Ima Stanković koji je više u Italiji zbog igračke karijere nego trenerskog umijeća. Nismo realni u nekim stvarima
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Kodri se nije dalo vremena. Ja mislim da je bas nas "Jakirovic" mogao biti on. Nama treba trener koji ce se ovdje etablirati kao takav. Pa onda ici dalje. Ovi izvikani su po Aziji uzimaju pare nisu budale. Nemas trenerskog materijala ovdje da biras. Uvijek se ista imena dovode u kontekst - od nalica, jusufbegovica, jagodica itd itd..Bolivia je napisao/la: ↑15 mar 2023, 10:10Zato treba na vrijeme otkriti trenera kao i igrača, potencijal i ugrabiti na vrijeme al ne idemo na reciklažu uvijek istih imena, kakav Kodro, hoćeš da igraš grupe CL a da te vodi neko ko nije uspio u 3 godine naći posao a prije toga dobio otkaz u drugoj švicarskoj ligi, spuštamo se ispod svakog nivoa uzdižući imena koja to ne zaslužuju. Treba naći svog "Jakirovića" a ne pet istih imena vrtiti, bolji je bio pokušaj sa Vasoskim koji nije uspio ybg al si probao nego da se vrati Kodro, Husref il neko peti deseti ko je već bio.bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2023, 10:03Da. Al recimo ni on nista nije uspio napraviti u hajduku pa da ga je to proguralo u Juventus, nego otisao je zato sto je veliki prijatelji Pirla i igrao za Juve. Recimo kruno Jurcic, Mamic, Sedloski, Čaćić i ostali treneri koji su s Dinamom osvajali titule i igrali LP nisu ni blizu da vode neki europski tim kako onda ocekivati da naše trenere neko prati i dovede, jednostavno nije realno.
Jednom sam napisao a evo opet;
Poslije Sarajeva za koje Ilija kaze da je highlight karijere ili te ima ili te nema. I kao igraca i trenera.
Ko ovdje pokaze da je masina i da zna ide sigurno dalje. Ko ovdje propadne, tavorenje po sloga citiju, leotaru, radniku i tako dalje i tako sire.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- napoleon72
- Kontakt:
Bilic vodio Hajduk, Jokanovic Partizan. I to u vremenima kad su hrvatska i srpska liga bile 5 put slabije nego danas, kad svako par godina neko zaluta do neke grupne faze. Al isli su postepeno, bas to sto su krenuli iz Hrvatske i Srbije a dosli nakon 15 godina do Engleske pokazuje put kojim treba ici. Nazalost, nasi treneri nisu strucni nit zele da budu strucni, ne prate edukacije, ne znaju jezike, ne prate moderni fudbal... Kako ocekujes da iko napreduje? Husref je drugi najtrofejniji trener ove lige, nije mak'o iz Bosne. Osim najtrofejniji, pokojni babo mu sredio neke poslove u Japanu i Kataru, i to je to, opet se vratio ovdje. Furamo fudbal iz 80tih, kako ocekivat da neko negdje ode?bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2023, 10:08Bilic i jokanovic su vani sigurno preko 15 godina vjeruj i ne sjecam se koga su vodili ovdje. Znaš kad ce naš neki trener otici vani, kad Dzeko prestane igrati i recimo vrati se da bude trener onda ga neko iz Intera, Rome, Wolsburga zovne u strucni štab i to radi poznanstva i sto je ime. Ja mislim da niko i ne pomišlja traziti trenera u BiHnapoleon72 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 10:00Slaven Bilic, Slavisa Jokanovic, pa i taj Stankovic, Igor Tudor... Al nije to tema, to je vec previsok nivo za nas. Cinjenica je da je skoro svim nasim bivsim trenerima Sarajevo bilo vrhunac. Vinko je et bio u mladoj reprezentaciji al vise po nacionalnom kljucu. Sablic bio u Sherrifu, u ligi koja je mislim i zvanicno slabija od nase, imaju Serif i ostalo poluprofesionalne ekipe (doduse i takve su nas izbacivale iz Evrope). Kodro po meni ima finu karijeru, vise je on mogao naucit kao asistent u Sociedadu nego svi nasi treneri kao ŠSŠ u ovoj ligi. Sve ostalo mrka kapa.bordobijeli je napisao/la: ↑15 mar 2023, 09:47Vidim komentare kako posljednji 15 trenera ni jedan nije valjao i kao nikog ne vode. Pa ja ne znam ni jednog trenera s Balkana koji je ovdje radio pa otišao u lige petice. Ima Stanković koji je više u Italiji zbog igračke karijere nego trenerskog umijeća. Nismo realni u nekim stvarima
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bejker, Beli98, Google [Bot], johntravolta123, jurisicduska, MSOZ101, napoleon72, Pitaristok, Predatod, Proximic, Sinfoc1986, Tarapi i 107 gostiju.