Kad ti je glavni baja u klubu dalabu sta ces drugo ocekivat,samo mozes da se ibretis.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam koja je poenta dovoditi trenera golmana kad mandat trenutnom šsš visi o koncu, a novi sef dovodi svoje trenere u 99% slucajeva
Do smrti odani!
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Adilovicu zamjena.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Rijetko koji trener ima komplet SŠ da voda sa sobom,obicno prvog pomocnika vodi sigurno,i trenera za kondiciju eventualno ali i to rijetki,spominjali smo eto i gore prosli Kodrin mandat on je samo pomocnika doveo sa sobom ostalo je nastavio od prethodnika.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- ElCartel11
- Kontakt:
I onda se ja čudim sto Sahinovic hvata zrak. Pa momku trener bio Adilovic a sad Ibro.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:
A jbg, bio je Adilovic i Vladanu, a Ibro tad Delacu. Nisam za Ibru nikako al nigdje ne pise da trener golmana mora bit veliki golman. U Chelseaju je od 2016. godine vjecna rezerva Hilario trener golmana, od tad je trenirao Courtoisa, kasnije Kepu, i najboljeg golmana Evrope za 2021. godinu Mendyja.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:54I onda se ja čudim sto Sahinovic hvata zrak. Pa momku trener bio Adilovic a sad Ibro.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
A slabo generalno da se neki vrhunski golman nakon karijere odluci i da kasnije bude trener golmana,nešto na prvu se slabo kojeg mogu sjetiti.napoleon72 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 15:03A jbg, bio je Adilovic i Vladanu, a Ibro tad Delacu. Nisam za Ibru nikako al nigdje ne pise da trener golmana mora bit veliki golman. U Chelseaju je od 2016. godine vjecna rezerva Hilario trener golmana, od tad je trenirao Courtoisa, kasnije Kepu, i najboljeg golmana Evrope za 2021. godinu Mendyja.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:54I onda se ja čudim sto Sahinovic hvata zrak. Pa momku trener bio Adilovic a sad Ibro.
I ovaj Mrkobrada sto je stvorio Kovacevica ja mislim da nije nikad ozbiljan golman bio,negdje u Laktašima branio ili tako nešto.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- JavierBosnia
- Kontakt:
Ovi poznatiji po BiH su vecinom zauzeti i u nekim klubovima, Brasnic, Mrkobrada, ali mi je to sve nivo Adilovica, Hodzica
Jedini iznad je Enver Lugusic po meni.
Realno da je dosao Kodro i rekao bit ce Ibro ne bi se toliko zalili, mada i ja se nadam da cemo uskoro vidjeti kompletan novi strucni stab zajedno i sa novim trenerom golmana
Jedini iznad je Enver Lugusic po meni.
Realno da je dosao Kodro i rekao bit ce Ibro ne bi se toliko zalili, mada i ja se nadam da cemo uskoro vidjeti kompletan novi strucni stab zajedno i sa novim trenerom golmana
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- napoleon72
- Kontakt:
Ma Ibro nam na prvu svima zvuci kao ubleha, i kad vidimo njegov rad, nije daleko odmak'o, al eto vec je bio tu i nismo tad imali problema s golmanima. Eto i Adilovic isto, pod njegovom "palicom" smo imali Kovacevica, pa i najboljeg golmana Lige za proslu sezonu Belmina, te Sahinovica koji je vise psihicki unisten sad nego sto je ustvari los, momak nas je vadio u prvom dijelu sezone zivotom. Sigurno nam je sam spasio barem 4-5 bodova.miky_hz je napisao/la: ↑15 mar 2023, 15:05A slabo generalno da se neki vrhunski golman nakon karijere odluci i da kasnije bude trener golmana,nešto na prvu se slabo kojeg mogu sjetiti.napoleon72 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 15:03A jbg, bio je Adilovic i Vladanu, a Ibro tad Delacu. Nisam za Ibru nikako al nigdje ne pise da trener golmana mora bit veliki golman. U Chelseaju je od 2016. godine vjecna rezerva Hilario trener golmana, od tad je trenirao Courtoisa, kasnije Kepu, i najboljeg golmana Evrope za 2021. godinu Mendyja.ElCartel11 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 14:54I onda se ja čudim sto Sahinovic hvata zrak. Pa momku trener bio Adilovic a sad Ibro.
Jbg, da mi znamo za neke aman trenere golmana pa da pisemo kako smo propustili nesta, al jok. Ovdje je jedino neko spominjao Mrkobradu, al i on je zaposlen u Borcu trenutno.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Ma da ,Mrkobradu sam više i spomenuo ko nekoga ko nije imao nikakvu karijeru golmansku,kasnije otvorio školu za golmane iz te škole ponikao Vladan,to i njega kao trenera golmana proguralo,sad u Borac i u reprezentaciju. Uglavnom hocu reci da nisu neke reference kakav je golman bio negdje/nekad ,da je to skroz nešto deseto u odnosu na trenerski posao.napoleon72 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 15:11Ma Ibro nam na prvu svima zvuci kao ubleha, i kad vidimo njegov rad, nije daleko odmak'o, al eto vec je bio tu i nismo tad imali problema s golmanima. Eto i Adilovic isto, pod njegovom "palicom" smo imali Kovacevica, pa i najboljeg golmana Lige za proslu sezonu Belmina, te Sahinovica koji je vise psihicki unisten sad nego sto je ustvari los, momak nas je vadio u prvom dijelu sezone zivotom. Sigurno nam je sam spasio barem 4-5 bodova.miky_hz je napisao/la: ↑15 mar 2023, 15:05A slabo generalno da se neki vrhunski golman nakon karijere odluci i da kasnije bude trener golmana,nešto na prvu se slabo kojeg mogu sjetiti.napoleon72 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 15:03
A jbg, bio je Adilovic i Vladanu, a Ibro tad Delacu. Nisam za Ibru nikako al nigdje ne pise da trener golmana mora bit veliki golman. U Chelseaju je od 2016. godine vjecna rezerva Hilario trener golmana, od tad je trenirao Courtoisa, kasnije Kepu, i najboljeg golmana Evrope za 2021. godinu Mendyja.
Jbg, da mi znamo za neke aman trenere golmana pa da pisemo kako smo propustili nesta, al jok. Ovdje je jedino neko spominjao Mrkobradu, al i on je zaposlen u Borcu trenutno.
Nesmije se NIKAD vise dozvolit da nam prvi golman i njegova zamjena budu djeca (moze kombinacija mlad star ili dva starca) 2 djeteta nikako.
Adilovica smo svi pljuvali, na osnovu njegovog loseg branjenja kad je bio golman. Posao kao trener (bez izkustva ikakvog) nije los, posebno ako se uzme cinjenica da je dogurao do A repke plus sad je napravio neki i transfer..
Mislim **** od golmana jeste bio al kao trener nije katastrofa.. ibro je kita teska bio kao golman najvjerovatnije ce bit kao trener jer u 37 godini doguro do unisa..
Al stetno i da se pokaze da ga sutra bayern uzme..
Al ako Meho dodje nadam se dace dovest i trenera golmana,
Jer Sehinovic je posto alaim
Adilovica smo svi pljuvali, na osnovu njegovog loseg branjenja kad je bio golman. Posao kao trener (bez izkustva ikakvog) nije los, posebno ako se uzme cinjenica da je dogurao do A repke plus sad je napravio neki i transfer..
Mislim **** od golmana jeste bio al kao trener nije katastrofa.. ibro je kita teska bio kao golman najvjerovatnije ce bit kao trener jer u 37 godini doguro do unisa..
Al stetno i da se pokaze da ga sutra bayern uzme..
Al ako Meho dodje nadam se dace dovest i trenera golmana,
Jer Sehinovic je posto alaim
Juniori su danas u kupu dobili Krupu 6:0 ,tri gola je dao Pločo ovaj što smo ga iz Zeljeznicara doveli , tri gola je dao u razmaku od 25 min od 53 do 78 minute.
Pape je dobio mural u Parizu,ima 30 godina

A evo prvi put,cujem da neko u Sarajevu ,psuje Papeta ?! Po bilo kom osnovu ?! A i nema osnova,covjek nema nikakve veze s nama.
Zato ne bih volio da su tacne price da hrasnicki blentovan ,zeli dovesti na ljeto Susica za trenera,jer se to ne bi dobro zavrsilo a tesko bi mi palo da neko psuje Papeta.
Jedino ,neki navijaci zamjeraju Susicu,sto kao nema nikakvih kontakata i emocija prema nama,to uglavnom mladji,koji ga nisu gledali. Mi ,stariji koji smo ga gledali,nama je to dovoljno od njega. To je bila magija. Zato je meni smijesno kad neko pocne pricati o dva fantasticna predpasa,nekog igraca

Kad Pape ,krene mjesati odbranu,pola ih lezi po zemlji,pola se drzi za glavu,slanje po cevape svaku tekmu,,lopta se zalijepi za njega i ide s njim,kao zivo bice. A kad uzme loptu,samo je faulom mozes uzeti a i to tesko. Asistencije iz prve,asistencije sa 70-80 metara,asistencije iz trka,na stranu naprijed nazad.ledjima okrenuti. Golovi nogom,glavom,iz slobodnog iz trka ,iz hoda ,iz driblinga. Cista magija. A svi kazu, da je u PSG bio duplo bolji nego kod nas ,sto zvuci nevjerovatno.
Igrac postane legenda za ono sto je pruzio klubu,kada je prvi put usao na teren,pa do svog zadnjeg nastupa. A jednom kad zavrsi nastupe za klub,ode zivjeti svoj zivot ,ide biti jos negdje legenda. Samo sitna klosarija,goli prosjek pokusava da zivi na racun svoje davne slave,da budu profesionalne legende. Pravim legendama to nije potrebno !!
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo upravo htio postaviti, odlične stvari

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Traje sve do 9. aprila a možes učestvovati tako što odigras tiket svaki dan sa minimalnom uplatom od 5 KM, a nagrada je 30.000 KM!
Svi igrači koji završe utrku dijele 25.000 KM, a važna napomena je da tiketi koji budu odigrani ne moraju biti dobitni.
Ostalih 5.000 KM se dijeli igračima koji se rangiraju po bodovima na dobitnim tiketima.
Više informacija na PROMOCIJAMA na sajtu
#fksarajevo #fks #mozzartbet
NEMA NAZAD
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dostupne veličine od S do 3XL.
Cijena 50KM.
USLUGA SAMO ČLANOVIMA UNFKS.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Jedan od najbolji postova koji si napisao i 100% ispravno..Antikloc je napisao/la: ↑15 mar 2023, 15:28Pape je dobio mural u Parizu,ima 30 godina![]()
A evo prvi put,cujem da neko u Sarajevu ,psuje Papeta ?! Po bilo kom osnovu ?! A i nema osnova,covjek nema nikakve veze s nama.
Zato ne bih volio da su tacne price da hrasnicki blentovan ,zeli dovesti na ljeto Susica za trenera,jer se to ne bi dobro zavrsilo a tesko bi mi palo da neko psuje Papeta.
Jedino ,neki navijaci zamjeraju Susicu,sto kao nema nikakvih kontakata i emocija prema nama,to uglavnom mladji,koji ga nisu gledali. Mi ,stariji koji smo ga gledali,nama je to dovoljno od njega. To je bila magija. Zato je meni smijesno kad neko pocne pricati o dva fantasticna predpasa,nekog igraca![]()
Kad Pape ,krene mjesati odbranu,pola ih lezi po zemlji,pola se drzi za glavu,slanje po cevape svaku tekmu,,lopta se zalijepi za njega i ide s njim,kao zivo bice. A kad uzme loptu,samo je faulom mozes uzeti a i to tesko. Asistencije iz prve,asistencije sa 70-80 metara,asistencije iz trka,na stranu naprijed nazad.ledjima okrenuti. Golovi nogom,glavom,iz slobodnog iz trka ,iz hoda ,iz driblinga. Cista magija. A svi kazu, da je u PSG bio duplo bolji nego kod nas ,sto zvuci nevjerovatno.
Igrac postane legenda za ono sto je pruzio klubu,kada je prvi put usao na teren,pa do svog zadnjeg nastupa. A jednom kad zavrsi nastupe za klub,ode zivjeti svoj zivot ,ide biti jos negdje legenda. Samo sitna klosarija,goli prosjek pokusava da zivi na racun svoje davne slave,da budu profesionalne legende. Pravim legendama to nije potrebno !!
Sramota je da NS BH i FK SARAJEVO nisu napravili statu zlatnu ispred koseva sa likom Safeta. To sto neprati sad FK SARAJEVO, steta jeste al njegovi pravo..
Ako savez ikad bude pravio stadion ime tog stadiona mora bit SAFET SUSICA A JEDNA OD TRIBINA VEDAD IBISEVIC
E čuj Vedad Ibišević hahahahahah koji si ti kraljPitar6785 je napisao/la: ↑15 mar 2023, 17:46Jedan od najbolji postova koji si napisao i 100% ispravno..Antikloc je napisao/la: ↑15 mar 2023, 15:28Pape je dobio mural u Parizu,ima 30 godina![]()
Jedino ,neki navijaci zamjeraju Susicu,sto kao nema nikakvih kontakata i emocija prema nama,to uglavnom mladji,koji ga nisu gledali. Mi ,stariji koji smo ga gledali,nama je to dovoljno od njega. To je bila magija. Zato je meni smijesno kad neko pocne pricati o dva fantasticna predpasa,nekog igraca![]()
Sramota je da NS BH i FK SARAJEVO nisu napravili statu zlatnu ispred koseva sa likom Safeta. To sto neprati sad FK SARAJEVO, steta jeste al njegovi pravo..
Ako savez ikad bude pravio stadion ime tog stadiona mora bit SAFET SUSICA A JEDNA OD TRIBINA VEDAD IBISEVIC
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !