FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
86
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
49
29%

Ukupno glasova: 170

ZipSarajevo
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la ZipSarajevo » 16 mar 2023, 08:32

curvanord je napisao/la:
16 mar 2023, 07:44
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
15 mar 2023, 22:31
Koliko bi samo kvalitetniji i profitabilniji bio Fan Shop da uzmu dizajnera koji radi Hordama.
Dizajn za marketing grupe rade momci koji su aktivni članovi grupe. Za klub marketing rade amateri godinama, a to se najbolje vidi po stvarima koje izbacuju (nisu izbacili kvalitetan šal od kad radi shop). Sve kvalitetno što imaju ukrali su od navijačke skupine Horde zla. Pa parolu Biti srcem vezan u tome leži snaga su ukrali od Hordi 2009 godine i dan danas je koriste jazavci.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 mar 2023, 08:33

Kad god neko mrtav ozbiljan napise da je Benko otjeran radi pive, dodje mi da skocim sa Vrbanje na glavu. Jel realno da ste toliko retardirani pojedini? :damn:

Niko nije htio da se Merso otjera, ljudi su kritikovali samo to sto je prvi spic ekipe jer se vidjelo da ne moze igrat vise od 20-30 minuta. A kao kera otjerat covjeka koji je jedan od glavnih u osvajanju dvije titule i dva kupa, koji je sutio i igrao jednako kod svakog trenera, koji je prvi ponudio smanjenje plate u doba korone, koji je u klubu bio 6 godina bez i najmanjeg skandala... To mogu samo ovi debili koji ne znaju sta je Sarajevo. Jel bio problem ostavit covjeka jos pola godine, ili ga barem eto dat na posudbu pa vratit na ljeto i organizovat mu dostojan oprostaj? Pozoves taj Igman na prijateljsku tekmu, Mersi urucis dres, doslo bi 4-5 hiljada ljudi da ga isprati i to je to. Ovako smo ispali teske sline. Aylah yebem ti mrtve.
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 16 mar 2023, 08:40

Almir Turković o Varešanoviću.I on razmišlja ko Alen Avdić, draži mu je "naš" Mirza, pa makar bio i najgori :facepalm:

– Ja podržavam Mirzu. Volim više njega vidjeti tu, nego… Mirza je neko ko ima emocije prema klubu, ko osjeti to, međutim koliko sam upratio, tu je više problem nešto iz prošlosti. Ne znam detalje. Sablić koji je bio trener je moj prijatelj, sjetimo se da je imao i on krize, ali nije mu se to toliko zamjeralo kao Varešanoviću danas. Ne dolazi uspjeh preko noći. Došlo je i nekoliko novih fudbalera na pauzi, pa treba strpljenja da se posloži to sve. Ako mu je predsjednik kao imperativ stavio plasman u Evropu, onda treba sačekati do kraja i ako ne uspije, neka odgovara. Ovako nakon dva-tri kola prozivati čovjeka je ludost.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 16 mar 2023, 08:45

curvanord je napisao/la:
16 mar 2023, 07:55
Pitar6785 je napisao/la:
15 mar 2023, 20:44
Ovakve izjave kao sto je Ahmet izjavio su pickaste, ako imas nesto da kazes reci ako nesmijes neces da kazes nemoj ni ovo..

Ahmet je 40% svog boravka u klubu proveo u povredama igranjem sa klupe… uz vjerovatno ogromna primanja..

Hebibovic dupovac bodul ahmet su u igmanu i vidjecemo gdje ce zavrsit posle igmana koliki ucinak i Hocel igman ostat u ligi

Ovo je pickasta izjava posebno u situaci trenutnoj u kojoj smo..

A ti si jedan smrdo maleni koji po ovom forumu piše onako kako vjetar puše. Mada tvoj nick puno toga objašnjava. Nema ništa odvratnije na svijetu od pitara i balije.
ne treba napasti momka u jednu ruku sam suglasan s njim.
Sve na stranu Ahmetu svaka cast i za karijeru i kako se ponasao kao sportista itd ali ja sam od njeg ocekivao da kao pravi vodja ekipe izadje i kaze sve probleme i sa upravom i trenerima a Ahmet je tu samo sutio i pratio razvoj situacije u tim momentima to zamijerim i Krletu isto.
Kao da ih je bilo strah ista progovoriti da ne bi otkaz dobili ili bili poslani dje ne treba.
Prosuti onoliku bodovnu prednost pa onaj smijesan kup,pa onoliko guranje borca,pa kasnjenje plata,svadje u klubu klanovi,milion trenera ,Ahmet nista nije progovorio a mi ga smatramo legendom zbog velikog doprinosa titulama i odnosom prema klubu.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 16 mar 2023, 08:50

ado-hz je napisao/la:
16 mar 2023, 08:45
https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... iner/47245

Evo SD koji zna posao
Srbin iz Srbije !
Sto znaci -javasluk,nerad,kriminal,kladionice,mafija,muljanje,klanovi.
Samo Hrvati i to mladi !!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 16 mar 2023, 08:50

Lucas je napisao/la:
16 mar 2023, 08:40
Almir Turković o Varešanoviću.I on razmišlja ko Alen Avdić, draži mu je "naš" Mirza, pa makar bio i najgori :facepalm:

– Ja podržavam Mirzu. Volim više njega vidjeti tu, nego… Mirza je neko ko ima emocije prema klubu, ko osjeti to, međutim koliko sam upratio, tu je više problem nešto iz prošlosti. Ne znam detalje. Sablić koji je bio trener je moj prijatelj, sjetimo se da je imao i on krize, ali nije mu se to toliko zamjeralo kao Varešanoviću danas. Ne dolazi uspjeh preko noći. Došlo je i nekoliko novih fudbalera na pauzi, pa treba strpljenja da se posloži to sve. Ako mu je predsjednik kao imperativ stavio plasman u Evropu, onda treba sačekati do kraja i ako ne uspije, neka odgovara. Ovako nakon dva-tri kola prozivati čovjeka je ludost.
Ok, Mirza ima emocije prema klubu, on je čitav život ovdje vezan za jedan klub i sve super divno krasno. I ti si isto Lucas jedan od takvih, i ja sam, je li to znači da se moramo gurati u klub po svaku cijenu, posebno ako nismo dovoljno dobri da pomognemo klubu? Mirza nije ni najlošiji trener kojeg smo imali ali sa njim nema budućnosti! Na stranu njegove trenerske sposobnosti ali kako je mogao navijačima Sarajeva reći one stvari? Kako je mogao reći svom voljenom klubu ono vezano za sudije? Ja boga mi sve mogu razumjeti ali to ne. Pa evo nije ni Čala imao neku trenersku karijeru ali je čovjek možda i najveći gospodin i prava legenda u svakom smislu te riječi. Ne tjera se Mirza jer je loš već radi toga jer je šupak. Ok nije mislio tako, reagovao brzo i sve, svi smo mi ljudi i svi griješimo ali što je čekao 2023. godinu da se izvine za to sve? Respekt što je čitav život vezan za Sarajevo ali čovječe tebe tjera 99% navijača Sarajeva i ti si i dalje tu, da si ti pravi čovjek i ''vojnik Sarajeva'' ti bi sam otišao. Ja mu ne bi prešao izgovorenih riječi čisto jer je čekao ponovno imenovanje da se izvine ali bi ga malo više poštovao jer sluša navijače. Kako ba možeš čitati, gledati i slušati da ti 99% navijača jjebe mater (ovo sam napisao u najblažem mogućem tonu jer je mnogo gore) gdje god da odeš i da se praviš lud? Te stvari ja ne mogu i neću nikad razumjeti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Miljacka
Kontakt:

Post Postao/la Miljacka » 16 mar 2023, 08:55

slika

Ismire, odradite svoj dio!!!
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!

Dobri u dobru
Zli u zlu

Lucas
Kontakt:

Post Postao/la Lucas » 16 mar 2023, 09:02

ado-hz je napisao/la:
16 mar 2023, 08:45
https://www.transfermarkt.com/vladimir- ... iner/47245

Evo SD koji zna posao
Davno sam ga ovdje spominjao, ljudi su se šprdali.Jedan od najboljih sportskih direktora na Balkanu, Čukarički je ostvario 10 milionskih prodaja u zadnjih desetak godina, a on je dosta tome doprinio.Čovjek je stvoren za nas, ja bi ga koliko je sutra zaganjao, ali u Beogradu ima mir, nema pritiska, a Čukarički je na dobrom putu da na jesen igra Ligu konferencije.

Maroon99
Kontakt:

Post Postao/la Maroon99 » 16 mar 2023, 09:08

Ne znam sto ulazite u raspravu sa likom koji 3 rijeci ne moze pravilno napisati i sa botovima
Ahmo je dao vise za nas klub nego bilo koji igrac poslije rata, covjek koji je na zemlji normalan porodican, radna etika kao da je svabo a ne bosnjo kad se Nam povukao i klub krenuo u dugove prvi je dosao i ponudio se da igra bez marke (poslije njega velkoski i hebibovic)
Takve stvari se ne mogu zaboraviti
Botovima i njihovim nalogodavcima se nayebem najmilijih
Do smrti odani!

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 16 mar 2023, 09:13

Miljacka je napisao/la:
16 mar 2023, 08:55
slika

I bice nas jos manje nastave li ovako

pitara
Kontakt:

Post Postao/la pitara » 16 mar 2023, 10:35

napoleon72 je napisao/la:
16 mar 2023, 08:33
Kad god neko mrtav ozbiljan napise da je Benko otjeran radi pive, dodje mi da skocim sa Vrbanje na glavu. Jel realno da ste toliko retardirani pojedini? :damn:

Niko nije htio da se Merso otjera, ljudi su kritikovali samo to sto je prvi spic ekipe jer se vidjelo da ne moze igrat vise od 20-30 minuta. A kao kera otjerat covjeka koji je jedan od glavnih u osvajanju dvije titule i dva kupa, koji je sutio i igrao jednako kod svakog trenera, koji je prvi ponudio smanjenje plate u doba korone, koji je u klubu bio 6 godina bez i najmanjeg skandala... To mogu samo ovi debili koji ne znaju sta je Sarajevo. Jel bio problem ostavit covjeka jos pola godine, ili ga barem eto dat na posudbu pa vratit na ljeto i organizovat mu dostojan oprostaj? Pozoves taj Igman na prijateljsku tekmu, Mersi urucis dres, doslo bi 4-5 hiljada ljudi da ga isprati i to je to. Ovako smo ispali teske sline. Aylah yebem ti mrtve.
Ma to ja zvanična verzija, svi ti znamo. Kloc Hurtić je postavljen tu da nađe razlog da ga otjera i ništa više

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 16 mar 2023, 10:47

ZipSarajevo je napisao/la:
16 mar 2023, 08:32
curvanord je napisao/la:
16 mar 2023, 07:44
umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
15 mar 2023, 22:31
Koliko bi samo kvalitetniji i profitabilniji bio Fan Shop da uzmu dizajnera koji radi Hordama.
Dizajn za marketing grupe rade momci koji su aktivni članovi grupe. Za klub marketing rade amateri godinama, a to se najbolje vidi po stvarima koje izbacuju (nisu izbacili kvalitetan šal od kad radi shop). Sve kvalitetno što imaju ukrali su od navijačke skupine Horde zla. Pa parolu Biti srcem vezan u tome leži snaga su ukrali od Hordi 2009 godine i dan danas je koriste jazavci.
:urnebes: :urnebes: :urnebes:
Sta li je tebi smijesno.
- FKS -

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 16 mar 2023, 10:56

Miljacka je napisao/la:
slika

Neko kaže da je taj glavonja štrumf... samo što ne vjerujem u to jer nas ni svi štrumfovi zajedno ne bi uspjeli ovoliko srozati i brukati u svim segmentima kao sto je uspio "naš pitar". :damn:

Unknown11
Kontakt:

Post Postao/la Unknown11 » 16 mar 2023, 11:09

Dok god smo u modu; vlah, balija, ujo, bošnjo, četo, uzepeovac, vjernik, sihire, hodže, sveci, nebesnici, gospe, ****, firge, kurwe... i u tome tražimo razloge za uspjeh i neuspjeh, tačno zaslužujemo sve što nam se dešava.
Put do uspjeha je vrlo jednostavan:
zdravlje,
hoćeš - nećeš,
znaš - ne znaš,
red,
rad,
disciplina.
Sva ostala priča i razlozi su nabiguzluk i opravdanje za vlastitu ljenost i glupost.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 16 mar 2023, 11:20

Miljacka je napisao/la:
slika

On odradjuje Aylu !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 16 mar 2023, 11:20

BordoArmy88 je napisao/la:
16 mar 2023, 10:56
Miljacka je napisao/la:
slika

Neko kaže da je taj glavonja štrumf... samo što ne vjerujem u to jer nas ni svi štrumfovi zajedno ne bi uspjeli ovoliko srozati i brukati u svim segmentima kao sto je uspio "naš pitar". :damn:
Al gledaj ti koliko je ono zeljno paznje, ova njegova tintara pocela iz pastete iskakat. Usuti se covjece, srozao si nas ispod svakog nivoa, jel te stid da se javljas i dalje??
GRMI SA SJEVERA!
1946

90ka deseti heroj Bosne

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 16 mar 2023, 11:21

napoleon72 je napisao/la:
16 mar 2023, 11:20
BordoArmy88 je napisao/la:
16 mar 2023, 10:56
Miljacka je napisao/la:
slika

Al gledaj ti koliko je ono zeljno paznje, ova njegova tintara pocela iz pastete iskakat. Usuti se covjece, srozao si nas ispod svakog nivoa, jel te stid da se javljas i dalje??
Gdje ste našli ovu sliku ja je ne mogu nigdje pronaći
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

sonpenn
Kontakt:

Post Postao/la sonpenn » 16 mar 2023, 11:22

:urnebes:
slika
Sarajevo ljubavi moja.

Chony533
Kontakt:

Post Postao/la Chony533 » 16 mar 2023, 11:28

“Stručnog štaba”
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: casual033, Jadnimi, JavierBosnia, mnon46, NeSamSafetee, Rule_hz, Vanja8 i 56 gostiju.