Treca svicarska liga mozda ?!

Posto za druge svicarske nije dovoljno dobar !

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Treca svicarska liga mozda ?!
Pitar6785 je napisao/la: ↑17 mar 2023, 04:36Neznam jel iko dokraja pregledao ovaj interview sa kodrom, al meni se cini kroz ovu pricu da bi mogao nas preuzet i to vrlo brzo nadam se u utorak.. nije direktno to rekao al je rekao da bi volio neki klub koji je zdrav preuzet.. posto zrinjski nece jesino mu mi prestajemo i velez, al velez ima trenera a i budzet je sirotinjski za potrebe Kodre.
Mislim i dalje da je Mirza postavljen tu da bi Kodro te porodicne stvari odradi, malo se odmorio..
Samo ugovor na 5 godina osteta na 20 m€.
Ispraznjivat istok i sjever ako kad zagrmi Kodro odlazi..
Ako kodro dodje taman pogubio sve utakmice do kraja cak da se ponasa ko mulalic kad mu fali droge
Kad imas rezultat, boli nekog briga koliko sebi ubires love sa strane i gdje muljas. Evo primjer City, sad su pod velikom istragom radi muljaza sa transferima, al kome od navijaca to smeta jer klub raste? Dosao Guardiola, dosli vrhunski igraci, uzeli su sve osim evropskog trofeja... Kao i Chelsea prije par godina, nikog nije zanimalo sta se radi jer je klub osvojio sve sto se moze osvojit. Kasnije dobili onaj transfer ban itd, al nikom nije mnogo zasmetalo. Znas kako se kaze, "Tito je krao al je i dao". Boli me briga u sustini sta ce uprava radit sve dok klub ima rezultat. Al mi imamo najgore rezultate u historiji kluba, oborene sve negativne rekorde, i upravu koja radi to sto radi. Kako da mi bude svejedno sto Mirvic mozzartuje (ili sta vec radi) kad se ja crvenim svako kolo i gadi mi se pregledat utakmicu?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 mar 2023, 00:05Onda su Tan i Nam iste mutne poslove radili Samo sto je bilo tad rezultata? Problem je nastao kad je prethodna uprava provaljena i raspustena.H8Z7 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 23:48Postoje dva moguća odgovora tj. opcije.napoleon72 je napisao/la: ↑16 mar 2023, 23:25
Premuntali ga da se druzi sa kriminalcima, sjedi po Tuborgu, ljubi se sa Vicom, sponzorise Stojnica, vraca u klub Poturu i Hadzica, dovodi Aylah i Mirvica... Eto sve ga neko lose navodi, on jadan naivan i ne zna nista. Majke mi isto roditelji kad im nastavnici kazu da je njihov ponos uhvacen sa oruzjem i drogom u skoli. "Nas sin je zlatan, drustvo mu podmetnulo". A mali cakija ko Zahiraga.
1. Lik se bavi mutnim poslovima (dokaz tome jesu rezultati i odabir ljudi za klub)
2. Lik je tajni multimilijarder pa se šprda sa nama
Treće nema šta biti.
Koliko ga pojedini tu hvale rekao bi čovjek ima na sedmičnoj razini neku ponudu a ne da je zadnji put bio trener prije 3 godine u drugoj švicarskoj ligi.
Ne kontam svrsavanje na Kodru, al nikako. U ovom trenutku bih pristao i na Amara Osima samo da ovu narkomancinu otjeramo, ali Kodro nije nikakav trener, a pogotovo ne Ancelotti kakvim ga predstavljate. S razlogom je otjeran prvi put.
Mirza dobija nogu jer je ostavio Dala na klupi protiv Veleža.
Pa i nije bas s razlogom, postavljao sam nekidan highlightse s utakmica Sarajeva kad je on bio trener. Skor 11 pobjeda, 4 remija i 2 poraza (jedan u ligi). U prvom dijelu sezone sve pobjede i remi sa Zrinjskim pod BB. U drugom remi sa Borcem u ligi, porazi od Veleza (liga) i Borca (kup), i remiji sa Drinom i Celikom gdje je evidentno da su se nasi igraci sklanjali i masili ciste zicere. Ne znam gdje je tu razlog za otkaz al hajd.
ljudi nerealni. da im dodje scolari nasli bi mu manu i tjerali bi za 2 mjeseca.
Ma kakvi smo trenutno i koliko je raja naostrena dobro da iko ima zelju ovdje doci a ne Meho...Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 mar 2023, 10:51ljudi nerealni. da im dodje scolari nasli bi mu manu i tjerali bi za 2 mjeseca.
Koji je to naš trener iz lige trenirao bar u drugoj švice? Osim Jakirovića Rijeku što je preuzeo.
Sta ce ti koji q scolari, lik od njemaca kuci popusio golova ko linijas protiv sahtaraLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑17 mar 2023, 10:51ljudi nerealni. da im dodje scolari nasli bi mu manu i tjerali bi za 2 mjeseca.
Vezano za brku, on je svemirski brod za nasu ligu, sta god mi mislili o njemu i sto je “njihov”.
Trenutno korisnika/ca: Bordo10, bvsic, nedimmmm1337 i 40 gostiju.